«جنگ ترکیبی شناخت محور»
مهمترین موضوعی بود که پیرامونش صحبت کردیم.
اینکه چطور رسانه ها با مدیریت اذهان عمومی، یک پیامی رو در ذهن جا میدن
بعد اونقدر تکرار میکنند که فرد باورش میشه و فکر میکنه حقیقته
https://eitaa.com/eslamesyasi
✍️ اخراج اعضای هیئت علمی دانشگاهها که همراه جریان اغتشاشات بودهاند، کمترین و پیشپا افتادهترین مجازات در مقابل اقدامات آنها است.
🔹«الیز استفنیک» از اساتید دانشگاه هاروارد بود. او انتخابات 2020 آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه هاروارد از استفنیک میخواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری میکند و بلافاصله از دانشگاه اخراج میشود.
🔸«آدام برومبرگ» استاد دانشگاه هنر هامبورگ بود. او دو سال پیش، تنها به علت انتقادی که از رژیم صهیونیستی کرده بود از دانشگاه اخراج شد. نکته درخور توجه این که برومبرگ یک یهودی است و معروف است که یکی از بازماندگان [افسانه] هولوکاست است ... !!
🔹«جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا بود. او «7» سال قبل به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی 11 سپتامبر را به صهیونیستها نسبت داده بود، از دانشگاه اخراج شد!
🔻و این رشته سر دراز دارد ... !!
🔸حالا به کشور خودمان برگردیم. چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاهها که در جریان اغتشاشات پائیز سال گذشته نه فقط از اغتشاشات و اغتشاشگران حمایت کرده بودند؛ بلکه در پارهای از موارد با اراذل و اوباش اغتشاشگر در جنایت علیه مردم مظلوم این مرز و بوم همراه بودهاند، از دانشگاه اخراج شدهاند و این کمترین و پیشپا افتادهترین مجازات در مقابل اقدامات پلشت و غیرانسانی آنهاست.
🔻آنها به وضوح میدانستند که آشوبها از سوی دشمنان تابلودار نظام و مردم ایران طراحی شده و به صحنه آمده است. حمایت آشکار و بیپرده آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و مخصوصاً رژیم صهیونیستی از اغتشاشات، حتی برای کند ذهنترین افراد نیز به آسانی قابل درک بود.
🔹اگر فلان استاد در فلان دانشگاه آمریکا یا اروپا به جرم اعتراض به رژیم صهیونیستی اخراج شده است، این چند به اصطلاح استاد! با اجرای دستورالعمل صهیونیستها علیه مردم کشورشان همراه بودهاند!
🔸گلایهای همراه با ملامت نیز از مسئولان دانشگاههای کشورمان در میان است که از اعلام صریح و رسمی جرم این چند تن برای افکار عمومی دریغ میورزند و به کلیاتی نظیر، مدت قرارداد آنها پایان یافته بود! و... اکتفا میکنند!
و در نتیجه اصل ماجرا از نگاه مردم پنهان میماند و به احزاب غربگرا که به سختی میتوان در کارنامه آنها حتی یک نمونه از تفاوت مواضع آنها با دشمنان مردم را آدرس داد، اجازه میدهند تا از اقدام ضروری و مردمدوستانه مقامات مسئول در اخراج آنها روایتهای غلط و تحریفشدهای ارائه بدهند.
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
https://eitaa.com/eslamesyasi
#جنگ_شناختی کنونی با کمک رسانه
از مجیدرضا رهنورد هیئتی و مسجدی، یه قاتل میسازه
و از مهدی یراحی مداح و اذانگو، خواننده منافی عفت!
⁉️نفر بعدی کی میتونه باشه؟!
https://eitaa.com/eslamesyasi
🔹💎🔹💎🔹💎🔹💎🔹💎🔹
✅شاداب و مفید برای همه✅
🔵 مذهبی 💎کودک 🔵روانشناسی💎 💎اجتماعی🔵تربیتی💎جهاد تبیین🔵
🔵سرگرمی💎 طنز 🔵 موسیقی 💎
💎مسابقه 🔵جایزه 💎قرعه کشی 🔵
✅هر هفته یک مسابقه✅
ما ملت امام حسینیم👇
https://eitaa.com/joinchat/1205862634C877931bc68
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جلوی امام تملق ممنوع...
https://eitaa.com/eslamesyasi
خداییش چی بودیم
و
چی شدیم...
الحمدلله بخاطر این نعمت بزرگ🙏
https://eitaa.com/eslamesyasi
کمکم دارم به یه قاعدهای میرسم
گویا هر کی بیشتر مال و ثروت داره، قراره بیشتر هم غر بزنه!
در سفرهای تبلیغی مختلفی که دارم، معمولا بعد از جلسه خیلیها میان و باهم بحث میکنیم
توی همین گفتگو ها معلوم میشه اونی که بیشتر داره، خیلی از نظام شاکیه و اونی که کمتر داره، بیشتر از نظام دفاع میکنه!
واقعا چراااااا
مثلا بنده خدایی که یه کارمند ساده بود و سه تا بچه داشت و وضعیت مالی متوسطی داشت، مدام خدا رو شکر میکرد و از نظام دفاع میکرد
در مقابلش هم یکی بود که یه بچه داشت و دوبرابر اون کارمند حقوقش بود، خونه و ماشین و همه چی هم داشت اما مدام از نظام و زمین و زمان گله داشت و مینالید
البته نمیخوام بگم همیشه و همه جا اینجوره اما متأسفانه خیلی از موارد همین طوره...
نظر شما چیه؟
https://eitaa.com/eslamesyasi
یه نکته مهم با موضوع #سواد_رسانه
طول گوشی تلفن همراه خودتون رو در نظر بگیرید، مثلا ۲۰ سانتیمتر
در هر شبانه روز چند بار انگشت روی صفحه گوشی میکشید؟ حداقل صد بار
حالا این تعداد دفعات رو ضرب در طول صفحه گوشی تون کنید، ببینید چه عددی به دست میاد...
مثلا میشه ۲۰۰۰ سانتیمتر یا به عبارتی ۲۰ متر
😳جالبه که روزانه، انگشت شما ۲۰ متر روی صفحه گوشی حرکت میکنه
و
با هر حرکت، کلی اطلاعات از سایتها و شبکه های اجتماعی و... وارد ذهن شما میشه!
⁉️حالا سوال:
آیا اساساً ذهن ما به این حجم از اطلاعات نیاز داره؟
آیا این انباشت اطلاعات، برای جهت دادن ذهن ما نیست؟
آیا با این کار، اذهان عمومی رو به هر طرف که بخوان نمیبرند؟
یعنی ذهن من و شما را دارن مدیریت میکنه دیگه... درسته؟!
پس
مراقب باشیم...کنترل و مدیریت ذهنمون رو دست هر کسی ندیم.
مراقب باشیم...در عصر انفجار اطلاعات، روح و روانمون منفجر نشه!😔
اگه از محتوای این پیام خوشت اومد، حداقل برای یه نفر بفرست🙏
#اسلام_سیاسی
https://eitaa.com/eslamesyasi
متن پیاده شده این صوت که توسط یکی از اعضای محترم کانال تهیه شده را در ادامه میذارم👇👇
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. بنده محسن مومنی هستم. نکتهای را در کانال اسلام سیاسی پیرامون سینمای روشنفکری نوشتم، میخواهم توضیح کوچکی خدمت شما بدهم.
در واقع سه نکته را میخواهم بگویم.
۱. نکته اول در رابطه با ذات و ماهیت سینمای روشنفکری
۲. نکته دوم در رابطه با برخی از کارگردانان مثل سعید روستایی که فیلم «متری شیش و نیم» را ساخته.
۳. نکته سوم دررابطه با همین فیلم است.
خب، نکته اول ذات سینما به نحوی با روشنفکری و روشنفکری غرب زده و غربگرا گره خوردهاست. (در ایران) بحث بسیار مفصل است و الان نمیخواهم وارد آن شوم. نکته مهمی که وجوددارد این است که سینمای روشنفکری بعد از انقلاب، به سینمای قبل از انقلاب کاری نداریم، روی چند محور اصلی میچرخد از جمله خودتحقیری، بولد کردن و برجسته کردن ضعفها، ندیدن پیشرفتها و نقاط مثبتی که در جامعه وجود دارد، برجسته کردن آسیبهای اجتماعی و فرهنگی و حتی برجسته کردن برخی آسیبهای اقتصادی، رانتخواریها و دزدیها و اختلاسها به این معنا که اینقدر یک پدیده، یک فساد مالی یا اجتماعی را، در ذهن مخاطب بزرگ میکند که مخاطب خودبخود ناامید میشود و نسبت به آن چیزی که در جامعه میگذرد یک تصویر سیاه در ذهن او القاء میشود، همان چیزی که به آن سیاهنمایی میگوییم. روی چند محور میچرخد که عمده آنها همین است و در طرف مقابل آن هرچیزی که از غرب بیاید میپذیرد و گویی هیچ نقدی به آن وارد نمیکند و اگر هم نقدی وارد کند سطحی است.
فیلمهایی هم که در سینمای روشنفکری ساخته میشود، چه آنهایی که بنمایه طنز دارد مثل فیلم «چپ-راست» و فیلمی که بنمایهاش به قول خودشان یک خورده رئال و جدی است مثل «برادران لیلا» و همین «متری شیش و نیم» و فیلمهای اصغر فرهادی مثل «فروشنده» و «جدایی نادر از سیمین » و اینها همه روی همین محورهایی که گفتم میچرخد و باید خیلی حواس خودمان جمع باشد و به مخاطب هم بگوییم که اسیر این نوع روایتها نشود.
https://eitaa.com/eslamesyasi
نکته دوم، کارگردانانی هستند که دارند این فیلمها را میسازند. ما با نسل جدیدی از این کارگردانان به نوعی روبرو هستیم. قبل از انقلاب کارگردانان مختلف و حتی استودیوهای فیلمسازی مختلفی داشتیم که در همین فضا فیلم میساختند، پیرامون آن نمیخواهیم بحث کنیم، اما بعد از انقلاب هم همچنان گرفتار این پدیده هستیم و کارگردانانی که دارند میآیند، چه آنهایی که یک خورده جوانتر هستند مثل سعید روستایی، چه آنهایی که کارنامه مفصلتری در عرصه فیلمسازی و مستندسازی دارند مثل اصغر فرهادی و چه آنهایی که در این فضا از ابتدای انقلاب بودهاند و همچنان حمایت میکنند چه در عرصه کارگردانی و تهیه کنندگی، به هر حال اینها دست به دست دادهاند تا جریانی را رقم بزنند و این نوع طرز فکر را وارد هر ژانری از سینما بشود، می بینید که خروجی آن چیزی میشود که گفتم. خروجی آن این است که ایران یک کشور بدبخت است، خود تحقیری که ایرانی نباید اعتماد به نفس داشته باشد، ایرانی باید متکی به غربی باشد و و و مقولههایی از این دست.
یعنی این طرز تفکر وارد سینمای جنگ و دفاع مقدس میشود، فیلم ضدّجنگ و ضدّ دفاع مقدس میسازد، اگر وارد مسایل اجتماعی شود، به جای اینکه گرهگشایی کند، گره را کورتر میکند. خوب، این هم نکته دوم، فرصت نیست بیشتر از این بگویم.
https://eitaa.com/eslamesyasi
و اما نکته سوم در رابطه با خود این فیلم. چون من این فیلم را امروز باز دوباره با تعدادی از دوستانم دیدم و مفصل پیرامونش صحبت کردیم، نقد و بررسی کردیم. حالا این فیلم و فیلمهایی از این دست، یعنی فیلمهای سینمای به اصطلاح غربزده، غربگرا و روشنفکری که فیلم «متری شیش و نیم» هم یکی از این فیلمهاست. وقتی به فیلم نگاه میکنیم می بینیم که چند ایراد کلی دارد و این ایراد را شاید در سایر فیلمها هم ببینیم .
اولین ایراد بحث قصه و داستان هست که حالا هر کدام از این فیلم ها باید در جای خود قصه و داستانشان موشکافی شود تا ببینیم اصلا اساسا قصه و داستانی دارد یا نه؟ و اگر دارد رویکرد آن چیست و بنمایه داستان چه چیزی هست. ذهن مخاطب را به کدام سمت میبرد و شخصیتهایی که در داستان قرار گرفتهاند، دقیقا چکار میکنند. داستان «متری شیش و نیم» را که میبینیم متاسفانه باز همان مولفههای روشنفکری سینمای غرب زده و غربگرا در آن را به شدت مشاهده میکنیم. در این فیلم و داستان پلیس یک موجود بسیار خشن هست. درحالیکه میشود اینطور گفت که این فیلم به جای اینکه بیاید و جایگاه و شان پلیس را در جامعه اسلامی، حکومت ما و جامعه ما، آن چهره واقعی پلیس را نشان دهد، می بینیم که نسبت به خیلی چیزها اغراق شده، نسبت به خود پلیس، نسبت به سیستم نیروی انتظامی ما، بازداشتگاه و حتی نسبت به زندگی معتادانی که در فیلم نشان میدهد، یعنی در همه اینها اغراقهای بیخودی شده است و داستان را از حالت واقعی آن خارج میکند. بله ممکن است ما در بیرون از پلیس خشونت را هم ببینیم و کسی بگوید لازمه کار پلیسی خشونت است، اما خشونتی که در این فیلم نشان میدهد واقعا با چیزی که در بیرون است یکیست؟ اینها ضعف داستان است. این زندگی که از معتادان نشان میدهد واقعاً در بیرون این شکلیست؟ آیا جمهوری اسلامی هیچ گامی در راستای سر و سامان دادن به معتادان برنداشته است؟ هیچ کاری برای، فرض کنید، مبارزه با مواد مخدر نکرده است؟ اینها را اصلا در فیلم نمیبینید.
https://eitaa.com/eslamesyasi
یک نکته خیلی مهم این هست که شروع فیلم تا تقریبا وسطهای فیلم، چون زمان فیلم تقریبا از دو ساعت هم بیشتر است، یعنی تا یک ساعت، یک ساعت و خوردهای فیلم قهرمان فیلم گویا آن پلیس هست اما به مرور وقتی که پای فردی که (حالا) صاحب تشکیلاتی هست و به خیلیها مواد میفروشد، کمکم به فیلم باز میشود می بینیم که گویا جای قهرمان و ضدّقهرمان دارد در ذهن ها آرام آرام تغییر میکند. یعنی قهرمان تا الان در ذهن مخاطب پلیس بود حالا آرام آرام جایش عوض میشود و هرچه جلوتر می رود می بینیم که ماجرا پررنگتر میشود. تا اینکه در انتهای فیلم می بینیم قهرمان همان کسیست که گویا خلاصه این همه باند قاچاق مواد مخدر دارد و از این طریق به میلیاردها تومان پول دست یافته. شما می بینید که در این فیلم اصلا موسیقی به گوشتان نمیخورد اما آخرهای فیلم که میخواهد مظلوم نمایی کند نسبت به چهره آن فرد رییس تشکیلات مافیایی و حالا حکم اعدام گرفته و خانوادهاش میآیند، گریه میکنند و میبینید که آهنگهای محزون و این شکلی زده میشود. خب اینها به ذهن مخاطب اینطور تلقین میکند که گویا این بنده خدا هیچ کاری نکرده و بی گناه بوده و تخلفی نکرده.
(و) دیالوگهایی که به کار میبرد و نکاتی که میگوید، این شخصی که نوید محمدزاده بازی کرده، حرفهایی که می زند طوری هست که انگار تمام مقصر حکومت بوده و حکومت و جامعه کاری کرده که من نتوانم پیشرفت کنم، پس من رفتم روی آوردم به فروش مواد مخدر، پس من تقصیری ندارم، بروید با آنها برخورد کنید. هرچه از اواسط فیلم میگذرد میبینیم که شخصیت پلیس و دستگاه پلیسی و قضایی ما هی نسبت به اول فیلم دارد نسبت به آن در ذهن مخاطب فروکاست رخ میدهد تا اینکه در انتهای فیلم گویا اصلا جای جلاد و شهید عوض میشود. اصلا کسی مقصر بود کی بود؟ کسی که باید با آن دستگاه فساد، مواد مخدر و آن باند مافیایی برخورد کند پلیس بود و شخصیت خیلی خوبی هم بود اما گویا خودش هم در انتهای فیلم از کار خودش پشیمان میشود، پیمان معادی، که نقش پلیس را بازی کرده. خب در واقع این دو ساعت فیلم وقتی مخاطب با آن همراهی کند با فضای تاریکی که دارد از جامعه ایران میسازد با وضعیت مواد مخدر و معتادان و ... ، نکات بسیاری هست که فرصت نیست در این صوت چند دقیقهای خدمت شما بگویم، برداشت مخاطب و نوع روایتی که در ذهن شکل میگیرد این است که خوب، دیگر این وضعیت جامعه ایرانیست، این همه بدبختی، حکومت هم نمیکند و خودش هم کاری کرده که جوانها بدبخت بشوند و رو به فروش مواد مخدر بیاورند و این فضای ما شده است.
https://eitaa.com/eslamesyasi
نکته آخر هم بگویم و تمام. همیشه بدانید وقتی یک فیلمی اسکار میگیرد، یک فیلم ایرانی یا فارسی زبان اسکار میگیرد به این فیلم مشکوک باشید، چرا باید اسکار بگیرد. کسانی که پشت فستیوال اسکار هستند و جایزه اسکار هستند کدام جریانهای صهیونیستی در دنیا هستند چرا به این فیلم در دنیا اسکار میدهند. چرا فیلمهایی مثل جدایی نادر از سیمین و فروشنده و برادران لیلا و .. باید از نظر اینها دیده بشود، اینهایی که اسم خود را سینماگران جهانی گذاشتهاند و جوایزی مثل اسکار را مثلا را به این فیلمها میدهند. این یک نکته.
نکته دیگر اینکه اگر دیدید یک کارگردان برجسته هالیوود آمد و از یک فیلم تعریف کرد بدانید که یک جای کار میلنگد، چرا مارتین اسکورسیزی باید بیاید از این فیلم «متری شیش و نیم» تعریف کند. خب اسکورسیزی را همه میشناسند، یکی از غولهای فیلم سازی هالیوود هست و هالیوود یعنی ضدّ اسلام و اینها صهیونیست هستند و با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی مخالف هستند، جالبتر این هست که وقتی فیلم برادران لیلا ساخته میشود و حالا سعید روستایی یک پرونده قضایی برایش شکل میگیرد چرا فرانسوا کاپولا که او هم یک کارگردان معروف هالیوود هست و مارتین اسکورسیزی چرا باید بیایند و کمپین حمایت از سعید روستایی را بزنند و بگوید که ما با این کار مخالف هستیم. آیا اگر کسی در امریکا علیه منافع امریکا فیلم بسازد شما با او برخورد نمیکنید؟ ببینید چقدر تناقض وجود دارد. سینمای روشنفکری صد در صد در خدمت منافع امریکا بوده است و متاسفانه این فیلم ها دارد ساخته میشود و با همین افرادی که خیلی از آنها را نام نبردم و فرصت نیست از بعضی از این فیلمها نام ببریم، چه فیلمهای کمدی مثل «طبقه حساس» و «چپ-راست» و فیلمهایی از این دست و چه فیلمهایی که یک خورده ژانر اجتماعی دارد و به اصلاح، ظاهرش این هست که میخواهد یک حرف جدی بزند اما کنار هم وقتی میگذاریم می بینیم پیامی که به جامعه القا میکند همین ناامیدی هست.
در فضای جهاد تبیین که حضر ت آقا به ما میگوید امید و امیدآفرینی ببینیم کدام محصول رسانهای و فیلم و سریال میآید که دارد بذر ناامیدی را در جامعه میپاشد. حالا اگر هالیوود بیاید و فیلمی بسازد تکلیف آن روشن هست، هالیوود و سینمای غرب هست اما آنهایی که در ظاهر ایرانی هستند و در این کشور با همین پول و بودجه می گیرند و حتی از بیت المال پول می گیرند و فیلم میسازند، چرا باید فیلمی بسازند که ضد ایرانی و حتی ضداسلامی باشد. اینها نکاتی هست که باید به آنها توجه کنیم.
https://eitaa.com/eslamesyasi
اقتصاد پهلوی | #مستند
https://www.doctv.ir/program/379436
این مستند با نگاهی تحقیقی و پژوهشی به اقتصاد عصر پهلوی، در ۱۰ قسمت
به بسیاری از پرسشها پاسخ میدهد.
#اسلام_سیاسی
https://eitaa.com/eslamesyasi
امروز کمتر در فضای مجازی بودم و بیشتر مطالعه کردم
حدود ۵ ساعت درباره سیاستهای اقتصادی پهلوی اول مطالعه کردم.
امشب فیلم بیانات حضرت آقا در جمع دولتمردان را دیدم
ماشاءالله همچون کوه استوار و با صلابت و محکم مثل همیشه...
بسیار نکته سنج و دقیق
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت ۱۴۰۲/۰۶/۰۸
💠درباره هفته دولت
👈 هفتهی دولت، مزیّن است به نام شهید رجائی و شهید باهنر.
🔺 جهتگیری این دو شهید عزیز، انقلابی و الهی بود، دنبال رضای الهی بودند.
❇️ اسم رمز دولتهای ما باید این باشد: کسب رضای الهی و کار برای مردم.
🏷 جملهای در صحیفه سجادیه درباره رضای الهی:
↙️ من رضای تو را ترجیح بدهم بر هر انگیزهی دیگری، اگر این شد:
✅دشمن من خاطرش جمع است که به او ظلم نخواهم کرد.
✅دوست من هم مطمئن است که برای او یک امتیاز رفاقتی قائل نمیشوم.
💠درباره عملکرد دولت
✔️ بنده از همهی دولتها در این سی و چند سال حمایت کردم.
🙏 لکن در مورد این دولت، علاوهی بر کمک، بنده با نگاه به این دوساله میخواهم تمجید هم بکنم.
👏 در بخشهایی، دولت خوب و قوی ظاهر شده.
🎙 زبان دولت در بیان آنچه انجام گرفته متأسّفانه زبان رسایی نیست.
🏷 کارهای مثبت در زمینه اقتصاد و شاخصهای اقتصاد کلان:
🔹 افزایش رشد اقتصادی بخصوص در بخش صنعت
🔸 افزایش رشد سرمایهگذاری
🔹 کاهش رشد نقدینگی
🔸 کاهش بیکاری
🔹 کاهش ضریب جینی
🔸 رشد قابل توجه صادرات کالا
🔹 تقویت نظام مالیاتی
🔸 رشد قابل توجه تولید محصولات پتروشیمی
🔹 اقدامات ارزنده در زمینه نفت و گاز
🔸 راهاندازی چند هزار کارخانه تعطیل یا نیمه تعطیل
🔹 فعالیتهای مهم در زمینه آبرسانی یا شبکههای آبیاری و زهکشی
👈 از این قبیل اقدامات، دیده نمیشود:
1️⃣ به خاطر اینکه کار اطلاعرسانی در دولت متأسفانه ضعیف است.
2️⃣ چون مشکلات معیشتی وجود دارد، از کارهای باارزش اقتصادی غفلت پیدا میشود.
🏷 کارهای خوب دولت در بخش مدیریتی:
📌 حضور در بین مردم و مواجهه مستقیم با مشکلات مردم
📌 سادهزیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت
📌 روحیهی جهادی در بخشی از کارها
📌 بهکارگیری جوانان در ردههای گوناگون مدیریتی
🏷 کارهای خوب دولت در بخش سیاست خارجی:
🔹 تحرک بسیار خوب در سیاست خارجی
🔸 سیاست خوب ارتباط با همسایگان
🔹 ارتباط با همه دولتها در دنیا با یک استثنای محدود
🔸 ارتباط با قارّههای مختلف؛ آمریکای جنوبی، آفریقا، آسیا، شرق آسیا
🔹 سیاستِ ارتباطِ متعدّد و متنوّع با کشورهای مختلف
🔸 عضویّت در دو پیمان مهم بینالمللی در فاصلهی کوتاه
🏷 در بخش فرهنگی کارهای خوبی شده که باید در کم و کیف افزایش پیدا کند.
💠تذکرات به مسئولین
👈 شعار امسال دو بخش داشت:
❌ مهار تورّم
✅ رشد تولید
⏪ مهمترین کار برای مهار تورّم، افزایش تولید است، پس تولید شد محور.
⁉️ حمایت از تولید یعنی چه؟
🔻 حمایت قانونی
👈 تولید برای تولیدکننده، هم آسان بشود، هم باصرفه بشود.
🔻 حمایتهای مالی
👈 تأمین منابع ارزی و ریالی در آن حدّی که جزو وظایف است.
🔻 حمایتهای فرهنگی
👈 به مردم تفهیم کنیم که محصول داخلی باید مصرف بشود.
✅ تجارت باید پشتیبان تولید باشد.
✅ نیازهای داخلی کشور را بهنگام تشخیص بدهیم
💪 تولیدکننده داخلی میتواند نیاز داخلی را در عمده مسائل کشور تأمین کند.
✅ در برنامه هفتم، تکالیف زیادی بر عهدهی دولت گذاشته شده
📍 در این برنامه، این چند نقطه را رعایت کنید:
🔹 مسئلهی عدالت و کاهش فاصلهی طبقاتی
🔸 ثبات بازار
🔹 کاهش تورّم
🔸 ثبات نرخ ارز
🔹 رشد تولید
✅ مسئلهی معیشت خیلی مهم است.
⚠️ همه اقدامات مثبت، با مشکلات در معیشت مردم از چشمها دور میماند؛ واقعاً حیف است!
♨️ هدفِ تحریمهایی که تحمیل شده همین معیشت مردم است.
🔺برای رفع تحریم مذاکراتی میشود، امّا در کنار آن باید خطّ موازی عبارت باشد از خنثی کردن تحریمها.
↙️سفارش در باب تعاملات خارجی و سیاستهای بینالمللی:
⭕️ فرصتها شناخته بشود و از فرصتها استفاده بشود.
⭕️ سندهای همکاریای که انجام میگیرد، روی کاغذ نماند.
⭕️ وقتی میگوییم «تعامل با دنیا»، بعضی «دنیا» را عبارت میدانند از چند کشور عمدتاً غربی.
⛔️ این نگاه ارتجاعی است، صد سال پیش همینجور بود، آن روزگار گذشته.
🌐 ارتباط با دنیا یعنی ارتباط با آفریقا، ارتباط با آمریکای لاتین، ارتباط با آسیا.
🏷 چند تذکر:
🔹 زیّ مردمی را حفظ کنید.
🔸 گفتگو با نخبگان را هرچه میتوانید پی بگیرید.
🔹 حضور در دانشگاهها یکی از کارهای لازم است.
🔸 توصیهی دیگر مسئلهی کارآمدسازی فعّالیّتهای رسانهای دولت است.
🔹 در گفتارها، وعدهها، آماردهیهای افراد دولت، انسجام وجود داشته باشد.
🔸 اگر اقدامتان، سنجیده و اندیشیده است، به جوسازیها و حاشیهسازیها اعتنا نکنید.
🔹 کارها را نیمهکاره رها نکنید.
🍀 امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال از شما راضی باشد و بهتان توفیق بدهد و مدّت باقیماندهی مسئولیّتتان هم با موفّقیّتهای مضاعفی انشاءاللّه همراه باشد.
🌺 تمجید رهبر از دولت رئیسی
✅انجام کارهای بزرگ و زیربنایی
✅عدم قربانی کردن فردا برای امروز
✅توجه به مسئله کاهش تورم
✅تکیه بر توان و دانش داخلی
✅حضور در بین مردم
✅مواجهه مستقیم بامشکلات مردم
✅روحیه جهادی در دولت
✅بکارگیری جوانان در رده های گوناگون مدیریتی
✅ایجاد ثبات در بازار
✅تاکید بر موضوع تامین مسکن
✅رشد تولید
✅توجه به اشتغالزایی
✅شفافیت و مبارزه با فساد
✅رشد شاخص های کلان اقتصادی
✅حرکت در مسیر خنثی سازی تحریم ها در کنار مذاکره
✅ساده زیستی و کاهش تشریفات دولت و رئیس جمهور
زیباترین و دقیق ترین تصویری که از ماه امشب گرفته شده...
یه زمانی خیلی به نجوم علاقه داشتم
در دوران نوجوانی یه کتاب خریده بودم که تمام صورتهای فلکی را درونش توضیح داده بود
شبهای تابستون روی پشت بام میخوابیدم، آسمان کویر خیلی زیبا و دیدنی بود.
صورتهای فلکی رو تماشا میکردم و کلی لذت میبردم
یادش بخیر...
امروز در دنیای پیچیدهی پر تبلیغات و پر هیاهویی که بر بشریت حاکم است حرکت #اربعین یک فریاد رسا و رسانهی بی همتا است.
(امام خامنه ای ۹۸/۷/۲۱)