eitaa logo
طب اسلامی*نظرات آیت الله تبریزیان*
5.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
572 ویدیو
30 فایل
مطالب فقط بر اساس نظرات آیت الله تبریزیان می باشد برای حرکت به سمت سبک زندگی اسلامی .ان شا الله شناسه پرسش و پاسخ طبی @teb_62
مشاهده در ایتا
دانلود
عوامل زیبایی در روایات چیست؟ 🔰برخی عوامل زیبایی و جلوگیری از زشتی در روایات بیان شده اند که به چند بخش تقسیم می شود. بخشی برای زیبایی فرزند و بخشی برای زیبایی خود انسان است. 🔸عوامل زیبایی فرزند: به:(پیامبر ص:به فرزند را زیبا می کند) کاسنی:(امام صادق وقتی پسرشایسته ای دید:گویا پدر این پسر خیلی کاسنی می‌خورده است) حناء:(امام صادق ع: حنا سبب زیبایی فرزند می شود) 🔸عوامل زیبایی خود انسان نماز شب:(پیامبر ص:کسی که نماز شب بخواند صورتش زیبا می شود) کم خوردن:(حضرت عیسی ع:وقتی غذا خوردی سیر نشوی این کار طراوت صورت را برمیگرداند) گرفتن موهای بینی:(امام صادق ع:گرفتن موی بینی صورت را زیبا می‌کند) به:(پیامبر ص: کسی که ناشتا به بخورد آبش پاک و صورتش زیبا می‌شود) روغن مالی:(روغن مالی بیچارگی و بی‌نوایی را از بین می‌برد ) 🔸برطرف کردن زشتی صورت روغن مالی :(امام صادق ع: یعنی روغن مالی کردن زشتی را برطرف می‌کند)
تقویم نجومی پنجشنبه ۲۵ آذر سال ۱۴۰۰ شمسی و ۱۱ جمادی الاول ۱۴۴۳ هجری قمری مصادف با ۱۶ دسامبر ۲۰۲۱ میلادی روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به امام حسن عسکری علیه السلام. سفارش شده تا اعمال نیک وء خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. مسافرت :خوب و مفید و سود دارد. امروز قمر در برج ثور طبق روایات، اصلاح مو (سر و صورت) در این روز ماه قمری ، باعث غم و اندوه میشود. پنجشنبه برای گرفتن ناخن، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است. ذکر امروز لا اله الا الله الملک الحق المبین ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه یارزاق موجب رزق فراوان میگردد .
تقویم نجومی جمعه ۲۶ آذر سال ۱۴۰۰ شمسی و ۱۲ جمادی الاول ۱۴۴۳ هجری قمری مصادف با ۱۷ دسامبر ۲۰۲۱ میلادی روز جمعه طبق روایات متعلق است به حجه ابن الحسن عسکری عج . سفارش شده تا اعمال نیک وء خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. مسافرت : مسافرت خوب است بعد از ظهر انجام گیرد. امروز قمر در برج جوز طبق روایات، اصلاح مو(سر و صورت) ،باعث هیبت و شکوه می شود. جمعه برای گرفتن ناخن، روز بسیار خوبیست و مستحب نیز هست. روزی را زیاد ، فقر را برطرف ، عمر را زیاد و سلامتی آورد. ذکر امروز اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد وعجّل فرجهم ۱۰۰ مرتبه ذکر بعد از نماز صبح ۲۵۶ مرتبه یانور موجب عزیز شدن در چشم خلایق میگردد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از محرمانه
3.mp3
13.44M
🎙حنیف طاهری 👌 کانال حرفه‌ای‌ها http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
منم زینب که بی دلدار مانده ست به قلبم خون به چشمم خار مانده است نگاهم خیره میماند همیشه به آن خونی که به مانده است 🥀 🥀 🥀 ♨️ @Maddahionlin 👈 کانال ما در ایتا : eitta.com/eslamiteb_tabrizian کانال ما در سروش : splus.ir/eslamiteb_tabrizian splus.ir/tebeeslami_tabrizian کانال ما در گپ : https://gap.im/tebeeslami_tabrizian کانال ما در روبیکا : https://rubika.ir/teb_1365
فاطمیه، احیای تفکر اصیل اسلامی در مقابل انحراف و جاهلیت است و پرچم دار این حرکت است که برای این حرکت جان گذاشت. تفکر اصیل اسلامی، تفکری است که از زبان امیرالمؤمنین از پیامبر نقل شده واز طریق فرزندان شان به ما رسیده و ما در مقابل این حرکت مسئولیم.
برای درمان یا پیشگیری از موارد زیر بشدت پرهیـــز کنید به ویژه کسانی که با یک عطسه یا خنده بی اختیاری ادرار پیدا میکنند. 🚫نگهداشتن ادرار 🚫خوردن سیراب و شیردان 🚫شیرینی های پر چرب و خامه ای 🚫 ماکارونی و لازانیا و رشته فرنگی بخاطر وجود گلوتن 🔰امتحان کردن غذاها و نوشیدنی های مختلف می تواند به شما در تشخیص هرگونه محرک غذایی کمک کند(یعنی خودتان پزشک خود باشید و ببینید چه چیزی مشکل شما را بیشتر می کند) 🚫نوشیدن زیاد آب 🚫نوشیدنی های گازدار مانند آب گازدار،نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه و چای سیاه 🚫گوجه فرنگی و محصولات آن از جمله سس کچاپ، سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز 🚫غذاهای حاوی طعم دهنده های مصنوعی و مواد نگهدارنده(مانند :آبمیوه های صنعتی و...) 🚫غذاهای حاوی قند یا جایگزین های قند و قند و شکر سفید 🚫جلوگیری از یبوست با استفاده از گلاب یا مربای گل محمدی و انجیر و... 🔰نیازی به حذف تمامی غذاهای تحریک کننده نیست. ممکن است متوجه شوید می توانید بعضی از غذاها را به مقدار کم و یا گاهی اوقات تحمل کرده و میل کنید. زاهدی کانال ما در ایتا : eitta.com/eslamiteb_tabrizian کانال ما در سروش : splus.ir/eslamiteb_tabrizian splus.ir/tebeeslami_tabrizian کانال ما در گپ : https://gap.im/tebeeslami_tabrizian کانال ما در روبیکا : https://rubika.ir/teb_1365
مواردی که برای ورم مثانه و دیگر مشکلات مثانه مفید است : ✅خوردن زردک ✅عسل و سیاهدانه مخلوط خورده شود کمینه :هفته ای دو وعده ✅مرکب یک (از داروهای طب اسلامی) ✅مرکب سه ✅مالیدن روغن سیاهدانه یا روغن بنفشه پایه زیتون یا پایه کنجد به مثانه ✅خوردن خربزه 🍈 در فصل خودش ✅تخم شوید یا شوید پخته ✅برگ چغندر را با سرکه خانگی بخورید. ✅خوردن کاسنی ✅حجامت کمر زاهدی کانال ما در ایتا : eitta.com/eslamiteb_tabrizian کانال ما در سروش : splus.ir/eslamiteb_tabrizian splus.ir/tebeeslami_tabrizian کانال ما در گپ : https://gap.im/tebeeslami_tabrizian کانال ما در روبیکا : https://rubika.ir/teb_1365
تقویم نجومی یکشنبه ۲۸ آذر سال ۱۴۰۰ شمسی و ۱۴ جمادی الاول ۱۴۴۳ هجری قمری مصادف با ۱۹ دسامبر ۲۰۲۱ میلادی روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به حضرت علی علیه السلام و فاطمه زهرا سلام الله علیها . سفارش شده تا اعمال نیک وء خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. مسافرت:مسافرت خوب و مفید است. امروز تا ظهر :قمر در برج جوزا طبق روایات ، اصلاح مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث شادی میشود. یکشنبه برای گرفتن ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد. ذکر امروز یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد .
تقویم نجومی دوشنبه ۲۹ آذر سال ۱۴۰۰ شمسی و ۱۵ جمادی الاول ۱۴۴۳ هجری قمری مصادف با ۲۰ دسامبر ۲۰۲۱ میلادی روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به حضرت امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام . سفارش شده تا اعمال نیک وء خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. مسافرت: مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد. امروز قمر در برج سرطان طبق روایات، اصلاح مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری، باعث سرور و شادی میشود. دوشنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد. ذکر امروز یا قاضی الحاجات  ۱۰۰ مرتبه ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد