✅تشنگی و آسیبهایی که برای رفع تشنگی به کلیه و کودکان و استخوانها وارد میکنیم
✍️بدترین کار ممکن هنگام تشنگی: مصرف نوشابه، در هنگام تشنگی اشتباهترین گزینه ممکن برای جبران آب از دست رفته بدن است. این کار آسیب فراوانی به کلیهها میزند، باعث ایجاد سنگ کلیه و به مرور از کار افتادگی کلیهها میشود.
نوشابه رفع تشنگی نکرده بلکه عطش را بیشتر میکند. مصرف نوشابه در کودکان، قد کودکتان را کوتاه، استخوان او را پوک و او را خشن، کمحرف و حواس پرت میکند. از نوشیدنیهای طبیعی و سالم مثل شربت بیدمشک نعناع، گلاب، سرکه شیره، خاکشیر،، گل محمدی سکنجبین و.. استفاده کنید.
🌀 #دعای_رفع_افسردگی
💢در روایت سلمان فارسی (رض)
⚜سلمان فارسی رحمت الله علیه نقل می کند که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
⚜«نیست بندهای که اول صبح سه مرتبه بگوید
( اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ)
، مگر اینکه خداوند هفتاد نوع بلا از او دور میکند که کمترین آن هم و غم است.»
#افسردگی
#دعا_درمانی
┏━━━✨ 🌷 ✨━━━┓
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian
┗━━━✨ 🌷 ✨━━━┛
تقویم نجومی
یکشنبه ۲۸ اسفند سال ۱۴۰۱ شمسی و ۲۶ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری مصادف با ۱۹ مارس ۲۰۲۳ میلادی
روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به حضرت علی علیه السلام و فاطمه زهرا سلام الله علیها. سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
امروز یکشنبه قمر در برج دلو.
مسافرت . مسافرت همراه باصدقه باشد.
طبق روایات ، اصلاح مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث رهایی از بلا می باشد.
یکشنبه برای گرفتن ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
یکشنبه برای بریدن و دوختن لباس نو روز مناسبی نیست.
یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه
🔴بعد از حمام آب میخورید⁉❌
✍بلافاصله پس از خروج از حمام یا استخر و سونا، و حتی در داخل استخر یا حمام، آب یا نوشیدنی های سرد و تگری نخورید هر چند که برایتان لذت بخش است. باید دانست که از نظر مکتب پزشکی ایرانی این کار نادرست و مضر است.
چرا که موجب می شود، سردی ظاهری و مزاجی آب به سرعت به اعضای اصلی بدن مخصوصا قلب برسد و مزاج آنها را سرد کند.
حتی در کسانی که به سبب گرم و خشک بودن مزاجشان طاقت بر تشنگی ندارند توصیه شده که بعد از حمام اول کمی آب را در دهان مضمضه کنند تا سردی آن گرفته شود و به حداقل مقدار آب برای رفع تشنگی قناعت کنند.
🔸رعایت این مساله وقتی که زمان حمام طولانی تر و دمای آن بالاتر باشد، اهمیت بیشتری دارد
تقویم نجومی دوشنبه ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۱ شمسی و ۲۷ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری مصادف با ۲۰ مارس ۲۰۲۳ میلادی
روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به حضرت امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام. سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
امروز قمر در برج حوت.
سفر: مسافرت کراهت دارد و در صورت ضرورت همراه باصدقه باشد.
طبق روایات، اصلاح مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث پشیمانی می شود.
دوشنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
دوشنبه برای بریدن و دوختن لباس نو روز بسیار مناسبی است.
ذکر امروز
یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه.
✅چشمانتان ضعیف است؟مسواک بزنید!
✍امام صادق (ع) میفرمایند: مسواک بزنید زیرا بینایی را تقویت میکند.راوی سؤال میکند چگونه است؟ ایشان پاسخ دادند : زیرا وقتی انسان مسواک میزند بلغم خارج میشود و سبب تقویت بینایی میشود.
📚مكارم الاخلاق، رضي الدين أبي نصر الحسن بن الفضل الطبرسي، ص47.
این روایت علت ضعف بینایی را بلغم معرفی میکند ؛زیرا بلغم جلوی حرکت خون را میگیرد و در اثر مسواک زدن بلغم خارج میشود.
پس میتوان گفت که برای درمان ضعف بینایی، ابتدا باید بلغم را درمان کرد و میتوان از روشهای درمان بلغم مثل : حمام اسلامی ، شانه زدن مو، قرائت قرآن ، شکر طبرزد ، مویز و... استفاده کرد .
🔺مسواک مورد نظر ، چوب اراک است.
رحیمی
🔴 تقویم نجومی اسلامی
🔰 سه شنبه:
◀️۱ فروردین ۱۴۰۱
◀️ ۲۸ شعبان ۱۴۴۴
◀️ ۲۰ مارس ۲۰۲۳
روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به حضرت امام سجاد علیه السلام و امام باقر علیه السلام و امام صادق علیه السلام. سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دو چندان نصیبمان گردد.
🌸🌸🌸🌸. عید نوروز و آغاز بهار طبیعت مبارک . 🌸🌸🌸🌸
امروز سه شنبه قمر در برج حمل.
مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه باصدقه باشد.
❌ طبق روایات، اصلاح مو ( سر و صورت ) در این روز از ماه خوب نیست.
❌ سه شنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید بر هلاکت خود بترسد.
سه شنبه برای بریدن و دوختن لباس نو مناسب نیست.
ذکر روز سه شنبه ۱۰۰ مرتبه یا ارحم الراحمین.
بسم رب الحسین علیهالسلام اشف صدرالحسین بظهورالحجه
🦋🦋🦋🦋
سلام علیکم
💐 عید باستانی وطلوع بهار طبیعت را محضرتان تبریک عرض میکنم
سرخوش ان عیدی که ان بانی نور.
ازکنار کعبه بنماید ظهور
قلب هارامهرهم عهدی زند.
ازحرم بانگ اناالمهدی زند.
🌹🌹🌹🌹🤲🤲🤲
❤️ اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا.
خاک پای محبان آل الله
رحیمی
تقویم نجومی چهارشنبه
۲ فروردین سال ۱۴۰۲ شمسی و
۲۹ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری مصادف با۲۲ مارس۲۰۲۳
روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به حضرت امام موسی کاظم علیه السلام امام رضا علیه السلام امام جواد علیه السلام و امام هادی علیه السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
امروز قمر در برج حمل
مسافرت کراهت دارد و در صورت ضرورت همراه باصدقه باشد.
اصلاح سر و صورت باعث گوشه گیری می شود.
چهارشنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
چهارشنبه برای بریدن و دوختن لباس نو روز بسیار مناسبی است.
ذکر روز چهارشنبه یا حی یا قیوم ۱۰۰ مرتبه
آیا حدیث یا روایتی در مورد خوردن سحری وجود دارد؟
خواسته اصلی من این است که میخواهم بدانم خوردن سحری در آن زمان معمول و امر عادی بوده، یا کسی که قصد روزه گرفتن داشت فقط شام میخورد، یا افطار میکرد و تا افطار روز بعد چیزی نمیخورد؟
پاسخ اجمالی
در منابع روایی ما فصلی وجود دارد با عنوان «استحباب خوردن سحری». آنچه از مجموع روایات موجود در این باب استفاده میشود؛ این است که خوردن سحری برای روزه ماه رمضان مستحب است، و از آنجا که پیشوایان دین احکامی را که برای پیروان خود بیان میکردند، خود در درجه اول بدانها ملتزم بودند، میتوان فهمید که خوردن سحری در آن روزگاران مرسوم بود، و پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله)، اهل بیت(علیهم السلام) و مسلمانان و مؤمنان با سحری روزه میگرفتند. در این مختصر به چند نمونه از احادیث در این زمینه اشاره میشود.
1. «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص) السَّحُورُ بَرَکَةٌ، لَا تَدَعْ أُمَّتِی السَّحُورَ وَ لَوْ عَلَى حَشَفَةٍ»؛[1] رسول خدا(ص) فرمود: سحرى برکت است، و امّت من سحرى را ترک نمیکنند، اگر چه با خرماى خشکیدهاى باشد.
2. «و قال النبی(ص) تعاونوا بأکل السحور على صیام النهار و بالنوم عند القیلولة على قیام اللیل»؛[2] پیامبر اسلام(ص) فرمود: از خوردن سحرى براى روزه روز، و از خواب قیلوله براى شب زنده دارى کمک بگیرید.
3. «و قال(ع) لو أن الناس تسحروا ثم لم یفطروا إلا على الماء لقدروا على أن یصوموا الدهر»؛[3] امام صادق(ع) فرمود: اگر مردم سحرى مىخوردند، و آنگاه جز با آب افطار نمىکردند، هر آینه مىتوانستند تمام روزگارشان را روزه بگیرند.
آنچه در این روایت، بویژه در خور توجه است، اهمیت و برتری سحری نسبت به افطاری است؛ یعنی اگر انسان سحری کامل بخورد و روزه خود را فقط با آب افطار کند، اگر تمام عمر چنین روزه بگیرد، احساس ضعف و ناتوانی نخواهد نمود.
4. «و سأله أبو بصیر عن السحور لِمَنْ أَرَادَ الصَّوْمَ أَ وَاجِبٌ هُوَ عَلَیْهِ فَقَالَ لَا بَأْسَ بِأَنْ لَا یَتَسَحَّرَ إِنْ شَاءَ وَ أَمَّا فِی شَهْرِ رَمَضَانَ فَإِنَّهُ أَفْضَلُ أَنْ یَتَسَحَّرَ نُحِبُّ أَنْ لَا یَتْرُکَ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ»؛[4] از امام صادق(ع) در باره «سحرى» براى کسى که قصد روزه گرفتن دارد سؤال شد که آیا خوردن سحری بر او واجب است؟ آنحضرت فرمود: اگر بخواهد بدون سحرى روزه بگیرد اشکالی ندارد، اما در ماه رمضان بهتر آن است که از سحرى استفاده کند. ما خوش داریم که آن(خوردن سحری) در ماه رمضان ترک نشود.
5. «و روی عن أمیر المؤمنین(ع) عن النبی(ص) أنه قال: إن الله تبارک و تعالى و ملائکته یصلون على المستغفرین و المتسحرین بالأسحار فلیتسحر أحدکم و لو بشربة من ماء»؛[5] امیر المؤمنین علی(ع)، از پیامبر(ص) نقل میفرماید: خداوند تبارک و تعالى، و فرشتگانش بر کسانى که در سحرها آمرزش مىطلبند، و سحرى تناول مىکنند، درود مىفرستند، پس هر یک از شما سحرى تناول کنید، اگر چه با شربتى از آب باشد.
این مسئله به اندازهای اهمیت دارد که مردى از امام صادق(ع) پرسید؛ آیا میتوانم غذا بخورم، در حالىکه در باره طلوع فجر شک دارم؟! امام فرمود: بخور تا زمانى که شک نداشته باشى؛[6] یعنی به خوردن سحری ادامه ده، تا زمانی که یقین به فجر(اذان صبح) پیدا کنی.
بنابر این، پیشوایان دین مردم مسلمان را به خوردن غذا برای گرفتن روزه، بویژه در ماه مبارک رمضان تشویق میکردند.
بهترین سحری کدام است ؟
بهترین نوع غذایی که برای سحری پیشنهاد شده است سویق و خرما و آب و خرماست : «و أفضل السحور السویق و التمر و مطلق لک الطعام و الشراب إلى أن تستیقن طلوع الفجر»؛[7] بهترین غذا برای سحرى سویق[8] و خرما است، و خوردنى و نوشیدنى براى تو آزاد است، تا زمانى که یقین کنى که فجر طلوع نمود.[9]
[1]. کلینی، کافی، محقق و مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 4، ص 95، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ چهارم، 1407ق؛ شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، محقق و مصحح، غفاری، علی اکبر، ج 2، ص 135، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ دوم، 1413ق. ؛ حر عاملی، وسائل الشیعة، ج 10، ص 143، مؤسسه آل البیت(ع)، قم، چاپ اول، 1409ق.
[2]. من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 136؛ وسائل الشیعة، ج 10، ص 144،
[3]. وسائل الشیعة، ج 10، ص 145.
[4]. کافی، ج 4، ص 94.
[5]. من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 136.
[6]. همان. «و سأل رجل الصادق(ع) فقال آکل و أنا أشک فی الفجر فقال کل حتى لا تشک».
[7]. من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 136.
[8]. آرد بو داده شده.
[9]. برای آگاهی بیشتر در این موضوع، ر. ک: کافی، ج 4، ص 94، «بَابُ أَنَّهُ یُسْتَحَبُّ السَّحُور»؛ من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 135،«بَابُ ثَوَابِ السَّحُور»؛ وسائل الشیعة، ج 10، ص 142، «بَابُ اسْتِحْبَابِ السَّحُورِ لِمَنْ یُرِیدُ الصَّوْمَ وَ تَأَکُّدِهِ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ وَ عَدَمِ وُجُوبِه».