🇮🇷
📝جزئیات خنثیسازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست
🍃🌹🍃
🔻وزارت اطلاعات:
🔸در روزهای اخیر طی سلسله عملیاتهایی همزمان در استانهای تهران، البرز و آذربایجان غربی، چندین پایگاه و خانه تیمی تروریستها مورد حمله قرار گرفت و ۲۸ نفر از اعضای شبکه تروریستی مذکور بازداشت شدند.
🔹این عناصر، وابسته به گروهک جنایت پیشه داعش بوده و تعدادی از آنها سابقه همراهی با تکفیریها در سوریه یا حضور در افغانستان، پاکستان، اقلیم کردستانِ عراق را دارا میباشند.
🔸بخشی از ابزار و آلات جرم که در عملیاتهای اخیر کشف شده عبارتند از: مقادیر معتنابهی مواد انفجاری و بمبهای آماده و حجم فراوانی مواد پیشساز بمب، یک بسته ۱۰۰ عددی چاشنی انفجاری و ابزار گوناگون الکترونیکی برای بمبهای زمانی (تایمری)، ۱۷ قبضه سلاح کمری آمریکایی همراه با گلولههای مربوطه، دستگاههای متعدد ارتباطی هوشمند و ماهوارهای، البسه نظامی و جلیقه انتحاری، مودمهای مورد استفاده در اقلیم کردستان عراق و مبالغی ارزهای خارجی.
🔺در هنگام عملیات علیه یکی از خانههای تیمی، از آنجا که تروریستها قصد اجرای عملیات انتحاری داشتند که میتوانست منجر به صدمه به ساکنین منازل همجوار شود، لذا با فداکاری و سرعت عملِ دلاور مردان گمنام، از اجرای عملیات انتحاری آنها پیشگیری شد؛ اما این اقدام، متأسفانه منجر به مجروحیت دو تن از سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف گردید.
#ایران_قوی
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه دستگیری تروریستهای تکفیری توسط سربازان گمنام امام زمان «عج»
@roshanayemarkazi1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢پاسخ محکم سردار شهید حسن تهرانی مقدم به معاون وزیر دفاع روسیه به نقل از برادر شهید و پیشبینی که محقق شد:
" همچنان که زیر بار غرب نرفتیم، زیر بار شرق هم نخواهیم رفت. خودمان به یاری خداوند، موشک خواهیم ساخت و چند سال بعد، شما در صف خرید سلاح از ما خواهید بود".
منبع: مصاحبه با سردار محمد تهرانی مقدم در سال ۱۳۹۳
🌸🌸 نهم ربیع الاوّل، سالروز آغاز امامتِ امامِ عصر، مهدی موعود(عج)، بر آزادگان جهان و پیروان طریق حقّ و نیز بر شما شیعیان و محبّین حضرتش، مبارک و شادباش باد. 🌸🌸
توضیح ؛ کوچکترین وقفهٔ زمانی در جریان رسالت و امامت وجود نداشته و در واقع، هشتم ربیع الاوّل که سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) است، همان روزِ آغاز امامتِ امامِ عصر است، امّا برای تفکیک عزا و شادی شیعیان، چنین موضوعی عرف شده است.
#مناسبتی
#امام_زمان
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 دورهمی وطنفروشان در شبکه تروریستی اینترنشنال؛ حمایت علنی از حمله نظامی اسرائیل به ایران و کشتار دستهجمعی ایرانیان!
🍃🌹🍃
❌ وطنفروشی کارشناسان ضد ایرانی اینترنشنال تا آنجایی پیش رفت که حتی صدای کارشناس دیگر را هم درآورد!
عملکرد دولت آقای رئیسی را تا این لحظه چکونه ارزیابی می کنید؟
در سفر اخیر رئیس جمهور به آمریکا یکی از کارهای خوبی که این بار صورت گرفت ، حرکت های تهاجمی خبرنگاران ایرانی بود ، دیگه مثل قبل به شبکه های معاند اجازه داده نشد تا هر کاری دوست دارند بکنند و تیم خبرنگاران ایرانی در یک حرکت انقلابی دمار از روزگار شبکه های معاند درآوردن
و اما بریم سر موضوع آینده دلار
یادتونه برخی از اقتصاددانان ادعا میکردن که دلار به ٧٠ هزار تومن میرسه ؟
درست پیشبینی می کردند اما ...
اگر وضعیت با اون زمانی که اقتصاد داشت با سر سقوط می کرد و حجم نقدینگی در بازار به شدت زیاد شده بود و فروش نفت و صادرات به پایین ترین حد خودش رسیده بود
با این روند دلار حتی از٧٠ هزار تومن هم عبور میکرد
اما اقتصاددانان نمی دونستن یکباره وضعیت اینقدر تغییر میکنه
رشد نقدینگی به شدت کنترل شده
پولهای بلوکه شده داره وارد کشور میشه
فروش نفت به مقدار بی سابقه ٢/٢ میلیون بشکه در روز رسیده
صادراتمون داره جون میگیره
کریدور سازی ها داره شکل میگیره
تحریمها داره بی اثر میشه
و روابط ما با دنیا داره خیلی خوب میشه
فروش تسلیحاتمون به شدت بالا رفته
و کشف معادن لیتیوم هم آورده عالی برای ما خواهد داشت
و اما در آینده چی میشه
به احتمال بسیار زیاد
در آینده بسیار نزدیک و در اواسط فصل پاییز قیمت نفت بالاتر خواهد رفت
و البته چیزی بالغ بر بیست میلیاردلار دیگه از منابع مالی ما آزاد خواهد شد
که با ورود این حجم از ارز به احتمال بسیار زیاد دلار سقوط شدیدی خواهد کرد و اگر تب سقوط دلار بالا بگیره شرکتهای فولادی و نفتی از ترس ضرر مجبور میشن دلارهاشون رو بریزن کف بازار
اونوقت باز هم ارزش دلار سقوط خواهد کرد و بنده پیشبینی میکنم تا پایان سال دلار حداقل ١٢ تومن ارزونتر بشه
بازم میگم
هرکی دلار داره ببره الان بفروشه
اگر دیدید تا سال بعد دلار زیر ده هزار تومن شد اصلا تعجب نکنید
بی ارزش سازی دلار و تقویت پول ملی کشور در دستور کار دولت قرار گرفته
شاید عده ای با این صحبتهای بنده موافق نباشند
باید زمان بگذره تا مشخص بشه که چه کسی درست میگفت
تورمی که در سال گذشته در کانال ۵٠ درصد بود این ماه وارد کانال ٣٠ درصد شده و این نشون میده که دولت تونسته تورم رو مهار کنه
البته گاها با کنترل رشد قیمت مواد اولیه چند ماهی طول میکشه تا اثرش سر سفره مردم مشخص بشه
الحمدلله داریم میبینیم که اونهایی که دائما نق میزدن که دولت بلد نیست و هیچکاری نمیکنه ، دارن یواش یواش شرمنده میشن
اینوقبلا خدمتتون عرض کرده بودم که باید زمان داد تا دولت بتونه سیاستهای خودش رو اجرا کنه
امسال بنا بر دستور مقام معظم رهبری و شعار سال که مهار تورم و رشد تولید بود تا الان مهار تورم داره صورت میگیره
در چند ماه پایانی سال و سال آینده ما قطعا رشد تولید و رشد بی سابقه اقتصادی رو شاهد خواهیم بود ان شاالله
ما اگر تا پایان سال بتونیم روند مهار تورم رو کنترل و روند پایین اومدن تورم رو ادامه بدیم ان شاالله اگر اتفاق خاصی مثل کرونا یا جنگ یا ... در سال آینده ما وارد عصر طلایی اقتصاد ایران خواهیم شد
همه شما عزیزان له شدن دلار رو به چشم خواهید دید
بازم میگم وای بر دارندگان دلار
وقتی استارت تولید بخوره و صادرات شدت بگیره
با اومدن زمستان هم نفت گرون بشه
منابع ما هم آزاد بشه
بازار شاهد شگفتی بزرگی خواهد بود
رفقا
ایران قرار شده در بانک بریکس (NDB) سهم داشته باشه
میدونید یعنی چی؟
یعنی دیگه هر چی پول بلوکه شده داشته باشیم از این طریق آزاد میشه
چیزی بیش از صد میلیارد دلار
الان سه ساله بنده دارم میگم که یک روزی میرسه پول ایران یکی از قدرتمندترین پولهای منطقه و حتی جهانی خواهد شد
الان داره این امر تحقق پیدا میکنه ان شاالله
به امید روزهای طلایی برای ایران عزیز
رفقا
برای جمع آوری این کنفرانس خیلی زحمت کشیده شده
لطفا تا میتونید کنفرانس رو منتقل کنید به اطرافیانتون
نتایج و دستاوردهای دفاع مقدس چه بود؟
مقام معظم رهبری:
حفظ تمامیت ارضی و جدا نشدن حتی یک وجب از خاک ایران عزیز،
آشکار شدن توانمندیهای عظیم ملت.
همه دشمنان هشت سال ملت ایران، همدست شدند، اما نتوانستند هیچ غلطی بکنند.
شکوفایی استعدادهای هزاران جوان،
گسترش فرهنگ مقاومت،
ایمن سازی کشور، به واسطه دفاع جانانه همگانی، تا حد زیادی از تهاجمات محتمل ایمن شده است؛ همانگونه که بارها گفتند گزینه نظامی روی میز است، اما از روی میز تکان نخورد.
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) شامل کدام گروهها می شود؟
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شامل هفت حزب:
جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی،
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی،
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی،
جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی،
جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی،
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی،
حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی، می شود
آیا اصولگرایان به دنبال انتخابات نمایشی هستند؟
جریان اصولگرا به دنبال تهدید اصلاح طلبان در صورت عدم مشارکت در انتخابات بوده و می کوشد تا به دیوارکشی های موهوم در این جریان بپردازد.
چهرهها و رسانههای جریان اصلاح طلب در جدیدترین مطالب خود تصریح می کنند که پس از اینکه هفته گذشته جبهه اصلاحات و اصلاحطلبان دوباره خواهان رفع حصر شدند، موج جدیدی از اظهارنظرها درباره اصلاحطلبان و آینده آنها از سوی برخی چهرههای مطرح اصولگرا آغاز شده و روند بهگونهای است که به نظر میرسد آنها در تلاش هستند تا تعریف جدیدی از اصلاحطلبی را براساس منویات ذهنی خود ارائه کنند؛ منویاتی که به نحوی است که ظاهراً نشان از آن دارد آنها معتقدند برخی احزاب بهویژه حزب اتحاد و حزب توسعه ملی اصلاحطلب محسوب نمیشوند و به شکلی به دنبال تلقین خروج این تشکلها از جرگه اصلاحطلبی هستند.
اصلاح طلبان همچنین با بیان اینکه اصولگرایان به دنبال انتخابات نمایشی بوده و می کوشند تا به هر شکل ممکن پای جریان اصلاحات را به انتخابات علی رغم بستن همه منافذ، باز کنند تاکید دارند، بازتعریفی از اصلاحطلبی در دستور کار برخی از اصولگرایان مطرح قرار گرفته است؛ بازتعریفی که ظاهراً بر این اساس استوار است که «اصلاحطلبان باید به هر ترتیب ممکن (ولو با کاندیدای اجارهای) در انتخابات مجلس دوازدهم شرکت کنند تا مشارکت بالا رود و اگر آنها (اصلاحطلبان و احزاب اصلاحطلب) حضور فعال در انتخابات اسفندماه را نداشته باشند، اصلاحطلب محسوب نشده و در واقع نقش اپوزیسیونی را بازی میکنند که خارج از مرزها هستند.»
غافل از اینکه تنگ کردن دایره خودیهای حاکمیت چه با تلاش برای تشویق جریان مقابل برای بازتعریف خود و چه تاختن به آنها و تخطئه آنها چیزی به جز ریختن هیزم در آتش خشک و ناامیدیهای اجتماعی است و هرگونه حذفی نه جلب حامیان آنها به جریان خودی اصولگرایی بلکه پرتاب حامیان این نوع نگاهها به دامان مخالفان است.
بنا بر تاکید اصلاح طلبان، به جای بازارگرمیها و تلاش برای ایجاد انتخابات نمایشی که به دنبالش ناامیدی مردم و از دست رفتن فرصتها به بار میآید بهتر است جریان نگران اصولگرا و دلواپسین جدید بهدنبال ایجاد فضا برای جذب حداکثری و ایجاد رقابت سالم باشند؛ اگرچه دیگر مانند دهه ۷۰ و ۸۰ نمیتوان با قاطعیت از حضور چشمگیر مردم در پی چنین تصمیمی سخن گفت اما میتوان آن را گامی به سمت رضایتمندی مردم با ترسیم هدف بلندمدت در پی فرصت برای مقبولگزینی و احتمالاً شایستهگزینی در نظر گرفت.
چرا بهجای مردم عادی بدحجاب با سلبریتیهای بدحجاب برخورد نمیشود؟
یکی از دوگانگیهایی که در رابطه با برخورد با بدحجابی ذکر می شود، مسئله عدم برخورد با سلبریتی های بدحجاب است که الگوی بسیاری از زنان بدحجاب در سطح جامعه هستند.
همانطور که اشاره شد، حقیقت امر را باید در فقدان قانون دقیق، مشخص، همهجانبه و برآمده از یک عقلانیت جمعی در این زمینه جستوجو کرد. همین امر موجب شده تا کار مواجهه با سلبریتیها در حوزه حجاب نیز دشوار شود. ضمن آنکه قوانین موجود در موضوع حجاب نیز با ضعفهایی جدی مواجه است که تحقق آن را در عمل دشوار کرده است.
در شرایط فقدان قانون مشخص، مواجهه با بدحجابی سلبریتیها دشوار است و پیامدهای خاص خود را دارد؛ چراکه آنها دارای قدرت و نفوذی برآمده از محبوبیت در جامعه هستند و از حمایتهای رسانهای و افکار عمومی برخوردارند، لذا معمولاً افراد حاضر نیستند که به مقابله با آنان بروند و وارد پروسهای پرهزینه گردند. اما چنین هزینهای برای مواجهه با افراد عادی وجود ندارد!
متولی مدیریت سلبریتیها کیست یا چه نهادی است؟
با توجه به اظهارات و اقدامات برخی از سلبریتیها که باعث تشویش اذهان عمومی و تحریک برخی اقدامات در جامعه است، این سوال مطرح می شود که کدام نهاد مسئول برخورد با چنین اشخاصی است؟
واقعیت آن است که سردرگمیهای موجود در عرصه فرهنگ و غفلتهای جدی برخاسته از بیتوجهی به عرصه فرهنگ موجب شده تا مبنای مشخصی برای ساماندهی سلبریتیها وجود نداشته باشد! و در این زمینه نهادهای مسئول از شورای عالی انقلاب فرهنگی تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، خانه هنرمندان و...، هیچ یک سیاست هماهنگ و مشخصی برای رسیدگی به چنین امور نداشته باشند!
همین امر موجب شده تا شاهد چنین افسارگسیختگیهایی در این میدان باشیم که هر کس میتواند به سادگی در این دایره قرار گیرد و به عنوان سلبریتی، از وجاهت فرهنگی - اجتماعی اثرگذار در جامعه برخوردار باشد بدون آنکه مسئولیت کارهای خود را بر عهده بگیرد و پاسخگوی عملکرد خود باشد! حقیقت تلخ آن است که در طول سالهای اخیر کار فرهنگی مشخص، هدفدار، ناب و هنرمندانهای برای مواجهه و ارتقای بینش فکری- سیاسی سلبریتیها انجام نگرفته که امروز انتظار داریم اکثریت آنان در تراز جمهوری اسلامی در جامعه نقشآفرین باشند!
البته باید توجه نمود که کار در این عرصه با ظرافتها و دشوارهای فراوانی همراه است و نگاهی که به دنبال مدیریت سختافزارانه و تعریف نهادی به عنوان متولی مدیریت سلبریتیهاست نیز نگاه درستی نخواهد بود و اگر قرار باشد در این امر هدایت و مدیریتی هم باشد، باید دقت داشت که روشهای نامحسوس و غیررسمی و نرمافزارانه و مبتنی بر ارتباط همدلانه در این عرصه جواب خواهد داد و مدیریتهای قانونی و حقوقی حالت مکمل و فصلالخطابی خواهند بود.