14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔴 چالش جدید #عکاس_خیابونی!
⭕️این #مدلیش رو دیگه ندیده بودیم!😔😔
ببینید👆
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
༺@esra_313 👈لینک کانال ما
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۵۴ قرآن کریم شامل آیات ۳۱ تا ۳۷ سوره مبارکه اعراف
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهجالبلاغه حکمة ۳۹۹)
🎙 استاد: پرهیزگار
🇮🇷🇵🇸
📝 #اخبار_کوتاه
🍃🌹🍃
1⃣ شمار اسرای صهیونیست به ۲۳۹ نفر رسید
🔸سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی: میدانیم حمله زمینی امری پیچیده و پر مخاطره است، هدف از حملات هوایی گسترده هم تامین این مسئله است از اینرو به حملات هوایی دریایی و زمینی خود علیه نوار غزه ادامه میدهیم. شمار اسرا در نوار غزه به ۲۳۹ نفر رسیده است.
2⃣ انفجار در پایگاه آمریکایی در دیرالزور
🔸رسانههای سوری: صدای انفجار از داخل پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان نفتی العمر در دیر الزور شنیده میشود.
3⃣ شلیک راکت از خاک سوریه به سمت جولان اشغالی
🔸برخی منابع رسانهای از شلیک راکت از خاک سوریه به سوی سرزمینهای اشغالی خبر میدهند.
🔹ارتش رژیم صهیونیستی نیز دقایقی قبل شلیک تعدادی راکت از خاک سوریه به سمت مناطق جولان اشغالی را تایید کرد.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 حمله به هواپیمای صهیونیستها در داغستان
🍃🌹🍃
🔹مردم داغستان پس از شنیدن خبر فرود یک هواپیما از مقصد تلآویو به داغستان با در دست داشتن بنرهایی با مضمون «در داغستان جایی برای کودککشها نیست» به فرودگاه مخاچقلعه این شهر هجوم بردند.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🔆زنگ عبرت
🔴خوب به این اسمها نگاه کنید ...
لسوتو،
بابادوس،
کومور،
موریس،
نائورو،
پالائو،
پاپوآ گینه نو
سَن مارینو،
سنت کیتس و نویس،
ساموآ،
سائوتومه،
سیشل،
سوازیلند،
تونگا،
تووالو،
وانواتو،
مالاوی،
کیپ ورد،
جیبوتی،
بنین،
بلیز،
آنتیگوا باربادو،
جزایر سلیمان،
جزایر فارور،
جزایر مارشال،
موریتانی
و بسیاری دیگر ...
اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که زیر ۱۰۰ سال عمر داشته و کاملا برنامه ریزی شده و با سیاست های پلید آمریکا تشکیل شده و اینک عضو سازمان ملل هستند و هر کدام یک حق رای دارند !
از سال ۱۹۴۵ که سازمان ملل با حضور ۵۱ کشور تشکیل شد ، تا کنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکا ، اصطلاحاً مستقل شدهاند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو (۲۰۰ کشور) رساندهاند
جالب اینجاست که به یکباره شما میشنوید که بالای ۱۵۰ کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردهاند !
یا میگویند جامعه جهانی نگران برنامههای هستهای ایران است !
اما کسی نمیگوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است !؟
کسی نمیگوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به ۳۰۰ هزار نفر هم نمیرسد !
جمعیت ۱۲۶ کشور عضو سازمان ملل فقط هفتاد میلیون نفر هست ، که بله قربان گوی آمریکا هستند .
مساحت تمامی این کشورها به اندازه ایران نمیشود
اینها واقعیت هایی که خیلی از مانمی دونیم.
یعنی نمی خوان و نمیذارن که ما ها بفهمیم.
خوب حالا فهمیدید کدوم کشورهای دنیا مارا به نقض حقوق بشر محکوم می کند ؟؟؟
بالاخره سرنوشت مسعود رجوی چه شد ؟ زنده است یا مرده؟
جزئیات جدید از مرگ و آخرین روزهای زندگی مسعود رجوی سرکرده منافقین
یک منبع آگاه امنیتی جزئیات جدیدی از سرنوشت مسعود رجوی سرگرده گروهک تروریستی منافقین را در اختیار قرار داد که طبق آن، مسعود روجوی ۳ سل قبل در سال ۱۳۹۹ بر اثر بیماری و سکته قلبی مرده است.
بنا بر این گزارش، مسعود رجوی پس از حمله آمریکا به عراق در یکی از عملیات های نیروهای آمریکایی از ناحیه پا و صورت دچار جراحت شدید شده و به همین خاطر از حضور در انظار عمومی اجتناب می کرده است.
وی پس از مدتی به دلیل وضعیت نامناسبی که برای اختفا در کشور اردن (پس از فرار از عراق) داشت، به بیماری قند و فشار خون خون مبتلا شده و ترس ناشی از افشای محل اختفای او، مانع از درمان بیماری اش در مراکز درمانی شده بود.
با تشدید بیماری دیابت، مسعود رجوی بینایی خود را نیز از دست داده و یکی از پاهای او هم قطع می شود.
در اوایل دهه ۹۰، به دنبال تلاش منافقین برای فرار از عراق، آنها برای انتقال به آلبانی، نیازمند خروج از لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا و انگلیس بودند و یکی از شروط آمریکا برای خروج از لیست تروریستی، عدم حضور مسعود رجوی در هر برنامه، دیدار، ملاقات و حتی نشر تصویر بود.
علاوه بر این، نماینده آمریکا در ملاقاتی محرمانه با سران این گروهک، تحت الحفظ بودن مسعود رجوی ذیل دستگاه امنیتی آمریکا را با توجه به سابقه منافقین در عدم تعهد به توافقات، طرح و به عنوان شرط الزامی این خروج عنوان می کند و رسماً به آنها گفته می شود که تمام مناسبات سازمان مجاهدین خلق باید از کانال مریم رجوی دنبال و مدیریت شود.
سران منافقین با توجه به شرایط بشدت بحرانی خود در عراق -یکی از طرح های آمریکا، تقسیم کردن حضور منافقین در چند کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی بود-، شروط آمریکا برای حضور متمرکز در یک کشور اروپایی را قبول کرده و در نهایت به این شرط تن می دهند.
بنا بر این گزارش، مسعود رجوی تا آخرین لحظات زندگی (که در سال ۱۳۹۹ بر اثر سکته قلبی میمیرد) در اختیار و تحت حفاظت نیروهای آمریکایی در منطقه ای نامعلوم بوده که برخی اسناد مکان اختفای وی را کشور آمریکا می دانند.
عباس شاکری معروف به دکتر فاضل، تا قبل از انتقال رجوی به آمریکا به عنوان دکتر شخصی او روند درمان وی را دنبال می کرد.
شاکری متولد خرم آباد و متخصص ارولوژی است که مدتی را در بیمارستان شهدای تجریش تهران مشغول به کار بوده و در سال ۱۳۶۵ به عراق فرار کرده و به گروهک منافقین می پیوندد.
وی اکنون با پاسپورتی با هویت جعلی به نام ضیاءالدین عبدالرزاق در کشور فرانسه اقامت دارد.
آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است:
چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟
استیون والت، استاد دانشگاه هاروارد
فارن پالیسی
در حالی که اسرائیلیها و فلسطینیان عزادار کشته شدگان خود هستند و با ترس منتظر شنیدن اخبار درباره ناپدیدشدگان میباشند میل به جستجوی مقصر برای بسیاری غیرممکن است. اسرائیلیها و حامیان آنان میخواهند همه تقصیر را به گردن حماس بیاندازند که مسئولیت مستقیم در حمله به اسرائیل داشته است. کسانی که بیشتر با آرمان فلسطین همدردی میکنند این تراژدی را نتیجه اجتناب ناپذیر دههها اشغالگری و رفتار خشن طولانی مدت اسرائیل با اتباع فلسطینی خود میدانند. سایرین مصرانه تاکید میکنند که هر فردی که یک طرف را کاملا بیگناه قلمداد کرده و تنها طرف دیگر را مسئول بداند قدرت هرگونه قضاوت را از دست داده است. ناگزیر بحث بر سر این که کدام یک از مقصر هستند علل مهم دیگری را که به درگیری طولانی بین اسرائیلیهای صهیونیست و اعراب فلسطینی مرتبط هستند از دیده پنهان نگه میدارد. ما نباید عوامل دیگر را حتی در طول بحران فعلی نادیده انگاریم، زیرا تاثیر آن عوامل ممکن است مدتها پس از پایان جنگ فعلی میان اسرائیل و حماس نیز ادامه یابند. من از سال ۱۹۹۱ شروع میکنم زمانی که ایالات متحده به عنوان قدرت خارجی بدون وجود رقیب جدی در امور خاورمیانه ظاهر شد و شروع به تلاش برای ایجاد نظم منطقهای کرد به گونه که در خدمت منافع آن کشور باشد. در چنین بستر گسترده تری دست کم پنج اپیزود یا رخداد کلیدی وجود دارند که به ما کمک میکنند تا به رویدادهای غم انگیز دو هفته گذشته برسیم.
اولین اپیزود لحظه جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و پیامدهای آن بود: کنفرانس صلح مادرید. جنگ خلیج فارس نمایش خیره کنندهای از قدرت نظامی و هنر دیپلماتیک ایالات متحده بود که تهدیدی را که صدام حسین برای موازنه قدرت منطقهای ایجاد کرده بود از بین برد. با نزدیک شدن به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده در آن زمان محکم بر روی صندلی راننده نشسته بود. جورج اچ دابلیو بوش رئیس جمهور وقت امریکا، جیمز بیکر وزیر امور خارجه آن کشور و یک تیم باتجربه امریکایی در حوزه خاورمیانه از فرصت استفاده کرده و کنفرانس صلحی را در اکتبر ۱۹۹۱ میلادی برگزار کردند که شامل نمایندگانی از اسرائیل، سوریه، لبنان، مصر، جامعه اقتصادی اروپا و هیئت مشترک اردن و فلسطین میشد. اگرچه این کنفرانس نتایج ملموسی به همراه نداشت چه رسد به دستیابی به توافق نامه صلح نهایی، اما زمینه را برای تلاش جدی به منظور ایجاد یک نظم منطقهای صلح آمیز فراهم ساخت. اگر بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی بار دیگر در انتخابات انتخاب میشد و به تیم اش فرصت ادامه کارشان داده شده بود آن چه میتوانست بدان دست یابد وسوسه انگیز به نظر میرسید. با این وجود، کنفرانس مادرید یک نقص سرنوشت ساز درون خود داشت نقصی که بذر مشکلات آینده را کاشت. نقص کنفرانس آن بود که از ایران برای شرکت در کنفرانس دعوتی به عمل نیامد و گروههایی مانند حماس و جهاد اسلامی نیز نادیده گرفته شدند. همان طور که تریتا پارسی در کتاب خود "اتحاد خیانتکارانه" اشاره میکند: «ایران خود را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقهای میدید و انتظار داشت صاحب یک کرسی بر سر میز مذاکره باشد، زیرا کنفرانس مادرید صرفا نشستی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین قلمداد نمیشد بلکه لحظهای تعیین کننده در شکل گیری نظم جدید خاورمیانه بود.» پاسخ تهران به عدم دعوت در وهله نخست استراتژیک بود نه ایدئولوژیک. ایران به دنبال آن بود که به امریکا و سایر بازیگران نشان دهد که اگر منافع آن کشور در نظر گرفته نشود میتواند تلاشهای آنان برای ایجاد یک نظم نوین منطقهای را از مسیر خارج سازد.
دومین اپیزود مهم ترکیب سرنوشت ساز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و متعاقب آن حمله ایالات متحده به عراق در سال ۲۰۰۳ بود. دولت بوش پسر باور داشت که سرنگونی صدام تهدید فرضی ناشی از تسلیحات کشتار جمعی عراق را از بین میبرد، قدرت ایالات متحده را به دشمنان یادآوری میکند و به طور گستردهتر به تروریسم ضربه میزند و راه را برای دگرگونی ریشهای در کل خاورمیانه در امتداد خطوط دموکراتیک هموار میکند. با این وجود، متاسفانه آن چه حاصل شد یک باتلاق پرهزینه در عراق و بهبود چشمگیر موقعیت استراتژیک ایران بود.
برنامه اصلاح طلبان ساختاری برای انتخابات چیست؟
فشارهای درونی در جبهه اصلاحات برای مشارکت در انتخابات افزایش یافته و اصلاح طلبان ساختاری می کوشند نوع مشارکت خود را به صورت پنهان دنبال نمایند.
مروری بر مطالب مطرح شده از سوی لایه رسانه ای اصلاح طلبان ساختاری نشان می دهد که آنان در مطالبی گرچه از کاهش مشارکت مردم در انتخابات، یکدست سازی حاکمیت و...سخن به میان می آورند اما به لحاظ ژورنالیستی در حال زمینه سازی های برای مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات اما بدون برند و نماد اصلاح طلبی می باشند.
اصلاح طلبان ساختاری که مدتی است تحریم انتخابات را از ادبیات سیاسی خود حذف کرده اند، در وهله اول می کوشند تا آغاز انتخابات برای جریان اصلاحات را با اعلام تایید صلاحیت کاندیداها از سوی شورای نگهبان تعریف و تفسیر کرده و عملا تا آن زمان مساله حضور/عدم حضور خود در انتخابات را:
الف- در محاق نگاه داشته و فضای تعلیق را دنبال کنند
ب- با استمرار فضای تعلیق، مساله مشارکت را به عنوان اهرمی برای تایید صلاحیت ها و آنچه که گشایش سیاسی می خوانند به اهرم فشار تبدیل کنند.
بخش رسانه ای اصلاح طلبان ساختاری در وهله بعدی در تلاش برای تولید منطق «مشارکت خاموش» اما با «نمایش قهر» این جریان انتخابات را به 3 جزء:
1- کاندیداها
2- احزاب ها و جریان ها
و 3- رای دهندگان تقسیم کرده و می کوشند تا «انتخابات نیابتی گسسته» را تئوریزه کنند به این معنا که:
الف- از کاندیداهای سفید رونمایی کنند
ب- در شهرهای کوچک کاندیداهای مخالف وضع موجود را تشکل داده و سامان دهی کرده و لیست انتخاباتی را بدون نماد مشخص اصلاح طلبان رونمایی کنند.
این برنامه اصلاح طلبان ساختاری در حالی پیگیری می شود که فشارهای درونی در جبهه اصلاحات برای مشارکت در انتخابات افزایش یافته و اصلاح طلبان ساختاری می کوشند نوع مشارکت خود را به صورت پنهان دنبال نمایند که در صورت شکست، تبعات آن را به نام اصلاح طلبان حمل ننمایند.
آخرین وضعیت حمله زمینی صهیونیست ها به غزه چگونه است؟
۱-از شامگاه ۵ آبان یگانهای زمینی و زرهی رژیم از سه نقطه وارد نوار غزه شدند.
۲-حماس با مهارت نیروهای رژیم را به درون تله خود کشانده و به آنها اجازه پیشروی داده است.
۳-نیروهای رژیم در درگیریهای شدید مناطق شمالی متحمل تلفات و خسارات سنگینی شدهاند اما آن را سانسور میکنند.
۴-فرماندهی عملیات شکست خورده ورود به نوار غزه را امریکاییها بر عهده داشتهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا