✴️استکبار ستیز / عمران خان نخست وزیر جدید پاکستان حکومت را با دو اتاق ساده و بدون تشریفات و۵۰۰خدمه شروع کرده و بازو بند یاعلی بسته و قصد دارد امام خمینی را الگوی زندگی و حکومت قرار دهد
✴️ پی نوشت کانال استکبار ستیزان : ولی حسن فریدون🔑 انگلیسی ، حکومتش را با هواپیمایی تشریفاتی خاتمی « که احمدی نژاد آنرا بایگانی کرده بود » شروع کرد و تفکرات امام خمینی را کنار گذاشت و مدل منحط غربگرایی را الگوی حکومتی قرار داد
https://t.me/estkbarsetizan استکبار ستیزان در تلگرام
استکبار ستیزان در ایتا
https://eitaa.com/estekbarsetizan
استکبار ستیزان در سروش
[Forwarded from سروش]:
https://sapp.ir/131013
رهپویان جهاد و شهادت در آی کپ
https://iGap.net/join/Ls7nkPLDgaYW4pyr6zd0lK9GV. آی گپ
🔹تعهد به جنگیدن با ایران زیر پرچم آمریکا جرم نیست؟!
🔸رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در اظهاراتی عجیب گفت تابعیت دوگانه داشتن جرم نیست!
حشمتالله فلاحتپیشه در گفتوگو با ایسنا گفت: طبق اطلاعات ما ایرانیها در آمریکا و اروپاییها نگران شدهاند. وکیل گرفته چون ترس دارند که هرلحظه اموال آنها در ایران مصادره شود.
وی با ادعای اینکه اقامت و تابعیت مضاعف جرم نیست، گفت: هشت میلیون ایرانی خارج از کشور وجود دارد که بخش قلیلی از آنها با نظام مشکل دارند، پس نباید علیه همه آنها به گونهای فضای التهابی ایجاد کرد که آنها به دنبال وکیل برای جلوگیری از مصادره اموالشان در ایران را داشته باشند. اقدامات ما باعث چنین ترسی شده است.
فلاحتپیشه گفت: در موضوع تابعیت باید حقوق و دغدغه ایرانیها مورد توجه قرار گیرد. اقامت و تابعیت مضاعف جرم نیست.
وی افزود: در این باره تنها کسانی که تابعیت مضاعف دارند نمیتوانند در سمتها و موقعیت حساس حضور پیدا کنند و اینها همه در استعلامهای مدیریتی مشخص میشود.
فلاحتپیشه گفت: ما هشت میلیون ایرانی خارج از کشور داریم که بخش قلیلی از آنها با نظام جمهوری اسلامی ایران مشکل دارند پس نباید علیه همه آنها فضای التهابی ایجاد کرد.
اظهارات رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درحالی است که اولا دریافتکنندگان تابعیت مضاعف در کشورهایی مانند آمریکا، سوگند میخورند و تضمین میدهند که زیر پرچم آن کشور و علیه دشمنان آمریکا بجنگند! اخذ تابعیت با چنین تعهدی، چیزی جز خیانت و جنایت است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140580
🔹جریان نفوذی روي پُل انفعال!
🔸هرچند بعداز سخنان رهبرمعظم انقلاب تکلیف مذاکره با آمریکا در شرايط کنوني روشن شد اما براساس تجربه از اول انقلاب تاکنون باید همچنان مراقب جریان نفوذی غربگرا در داخل کشور بود تا هزینههای جبران ناپذیر بیشتری را برکشور تحمیل نکنند. لذا
1- رهبرمعظم انقلاب در دیدار اخیر با مردم عامل مشکلات و «نقدینگیِ عظیم در کشور» را «نحوه مدیریّت و سیاست گذاریِ اجرایی» و «سیاستهایاشتباه» برشمردند و تاکید کردند «اگر عملکردها بهتر، با تدبیرتر، بهنگامتر و قویتر از این باشد، میشود در مقابل تحریمها ایستاد». ایشان سرازیر شدن «هجده میلیارد دلار ارز» به جیب قاچاقچیها و مفسدان اقتصادی را ناشی از «بیتدبیریها و بیتوجّهیها» دانستند و تصریح کردند«دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داده»؛ او را باید دنبال کرد» .این بیتدبیری و سوء مدیریتها اگر خیانت نباشد به فرمایش رهبری«یک خطای بزرگ و مهمی» است. حال سؤال اصلی این است که چرا چنین خطای بزرگ و مهمی در مدیریت اجرایی کشور رخ داده است؟ پاسخ این سؤال را باید در فراز دیگری از سخنان رهبری جستوجو کرد. ایشان راه علاج مشکلات و جلوگیری از سوء مدیریتها را اصلاح طرز تفکر حاکم بر مدیریت اجرایی کشور و کنار گذاشتن افراد ناکارامد و به نوعی نفوذی عنوان و تاکید میکنند «رؤسا و مسئولین کشور بایستی همکاران خوبی را انتخاب بکنند و دولت از آدمهای وارد و مطّلع و باهوش در مدیریّتهای کلان و وزارتخانهها استفاده کند».
2- براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مجموعه دولت باید باور کند مشکل اقتصادی کشور نه منابع است و نه امکانات، بلکه «جریان نفوذی در سایه برجام» است که با نگاه به دست دشمن خائنانه و مزدورانه تلاش دارد از طریق مشاوره دادن غلط به مسئولان و تغییر محاسبات آنها،مانع حل مشکلات مردم شود و زمینه القای ناکارامدی نظام و ایجاد آشوب در کشور را فراهم کند. با توجه به اینکه نه هنوز تحریمها اعمال شده و نه اتفاق مهمی در اقتصاد ایران رخ داده و نه در اقتصاد جهانی، افزایش چند باره و غیر منطقی و ناگهانی قیمت ارز و سکه و کاهش ارزش ریال با واقعیتهای اقتصادی ایران همخوانی ندارد و بلکه این از وجود افراد تصمیمگیر و تصمیمسازی در حاشیه تیم اقتصادی – سیاسی دولت حکایت میکند که با سیاستهای آمریکا هماهنگ هستند!.
3- در جنگ اقتصادی - روانی کنونی هرچند بعداز پاره کردن برجام هرگونه ادعایی در جهت القاء نیاز به مذاکره با آمریکا یک توهین بزرگ به شعور هر ایرانی و نشان از نابالغی و عقبماندگی سیاسی این افراد است اما سؤال اساسی این است که رئیسجمهور آمریکا با امید به چه کسانی و براساس چه اطلاعاتی منتظر تماس دولت ایران برای مذاکره و توافق جدیدی بود.؟! گرچه مشخص بودکه هسته اصلی جریان پشت پرده نامه سرگشاده مذاکره مستقیم با آمریکا جریان نفوذ کرده در دولت است و مشاور رسانهای رئیسجمهور برای انحراف افکار عمومی توئیت کرده بود«این موضع دولت نیست»! اما مواضع بعدی این جریان دم خروس و تناقضگویی آنها را آشکار کرد. وی در توئیت چند روز بعد خود خواستار «مذاکره با آمریکای بدون ترامپ» شد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140579
🔴 هاشمی زنده است....
امروز خانه_موزه هاشمی رفسنجانی با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شخصیت و گفتمان فکری_سیاسی او در تهران افتتاح شد.
نمیدانم برای این خانه موزه دقیقا چقدر هزینه کرده اند یا چند شبانه روز زحمت کشیده اند اما این را خوب میدانم که آثار شخصیت و گفتمان فکری_سیاسی بجا مانده از آن مرحوم هر روز در برابر چشمان ما وجود دارد و لزوما نیازی به افتتاح این خانه_موزه نیز وجود نداشت.
وقتی اوضاع جامعه به جایی رسیده که مسئولین در اشرافی گری و «تفاخر به ثروت» از هم سبقت بگیرند، یعنی هاشمی زنده است و بدون دیدن خانه_موزه ی او نیز به یادش هستیم.
وقتی در شرایطی که بسیاری از مردم به سختی گذران زندگی می کنند ولی یک وزیر با افتخار در رسانه ها اعلام می کند ماشین شخصی اش پورشه است، یعنی یاد و خاطره هاشمی زنده است.
و از همه مهم تر، وقتی عدالت در بین مسئولان اجرایی و ارشد کشور اولویت خود را از دست می دهد و به جایش اولویت های دیگر قرار می گیرد و تنها راه مدیریت یک کشور بزرگ و مستعد 80 میلیونی «مذاکره با امریکا» می شود، یعنی هاشمی زنده است.
هاشمی زنده است چون تفکر و میراث او بر ما حاکم است. چون فقر و فساد و فاصله طبقاتی و اشرافیتی که در دوره او نضج گرفت، زنده است.
او همانی بود که پایه گذار اشرافیت در این کشور محسوب می شود، همان کسی است که در دهه 70 مصاحبه رسمی کرد و در توجیه اختلاس ها و مفاسد مالی گفت: «اینقدر بحث از اختلاس و دزدی نکنید و روحیه مردم را خراب نکنید! وقتی که ما یک سدی را میسازیم و مثلاً ده میلیارد خرج میکنیم، ممکن است از قِبَل آن، 500 میلیون هم اختلاس شود! اما این سد برای کشور میماند و هیچکس نمیتواند از این سد اختلاس یا دزدی کند!" (کتاب بی پرده با هاشمی. ص 184)
http://yon.ir/nlOpY
غرض اینکه ما بدون دیده خانه_موزه نیز هر روز به یاد او هستیم چون هر روز آثار شوم تفکر تکنوکرات ها و لیبرال ها در اداره کشور را از نزدیک لمس میکنیم...
.
[یک میلیارد چقدر است؟]
🔴 اینکه راننده یک ماشین میلیاردی، سرعت بالا را حق خود بداند و وقتی کنترل ماشین را از دست میدهد و ماشینش چپ میکند خود را مجاز میداند که یک مامور نیروی انتظامی را زیر مشت و لگد بگیرد و با ژستی ارباب-رعیتی به او بگوید "میدونی یه میلیارد چقده؟" تلخ است، سخت است، حقارت آمیز است اما واقعیت است! واقعیت است که نه آن مامور، نه آن راننده پژو۲۰۶ تولید ایران خودرو که ماشینش وسط جاده خاموش کرده، نه من پاپتی و نه احتمالا اکثر شماها که این را میخوانید نمیدانید و نمیدانیم یک میلیارد چقدر است... من تلخی این واقعیت را به جان میخرم تا به شما بگویم آن مامور بیچاره زیرمشت و لگد میتواند سرچهارراه یکی از تقاطع های تهران بایستد و زمانی که ما ماشینمان با آینه بغل خودروی کسانی که میدانند یک میلیارد چقدر است برخورد میکند بیاید و بگوید سویچ ماشینت را بعنوان خسارت تحویل بده و یک اسنپ بگیر و به خانه ات برو!
🔵 برای من آن مردک زنجیرپاره کرده یک"فرد"نیست یک واقعیت اجتماعی است،یک نظام است که اگر در آن به راننده ماشین یک میلیاردی اش بگویم ماشینت خون دل میلیونها جوان بیکار است جواب"برید بمیرید، تمام!"را میشنوم،یک اندیشه است که در آن ممکن است روحانی زیباکلام برنامه ظهرگاهی شبکه سه یقه من را بگیرد که رانندگان ماشینهای میلیاردی ممکن است یک"مینی کمیته امداد"باشند و دست آخر بگوید خانواده امام حسین(ع)هم لاکچری زیسته اند،یک سیستم است که مامورش میتواند زیر مشت لگد میلیاردرها کتک بخورد اما قاضی اش نمیتواند اجازه انتشار تصاویر متخلفان را بدهد...در آن ویدئو فقط یک مامور کتک نخورد،او کتک خورد تا ما ادب شویم و بفهمیم که احترام رانندگان لندکروز، مازراتی، بنز، پورشه و...را باید نگه داشت،آنها میدانند یک میلیارد چقدر است اما میلیونها جوان که التماس میکنند تا کاری با حقوق یک میلیون و۱۱۱هزار و ۲۶۷تومان مصوبه مجلس شورای اسلامی پیدا کنند به زور میدانند یک میلیون چقدر است!
🔴 ما نمیدانیم یک میلیارد چقدر است اما باید فاصله مان را با ماشین دختر و پسرهای بیست و چندساله ای که در اندرزگو تردد میکنند رعایت کنیم،آنها پول ماشینشان چندبرابر دیه ما در ماه های حرام است...ما باید بدانیم که احترام ثروتمندان واجب است، مالیات دادنشان مستحب و خون خوردنشان مباح، ما مستاجر ملک آنهاییم و آنها صاحب این بهشت ومیوه هایش...من باز هم میگویم که آن مردک زنجیرپاره کرده یک "فرد" نبود،محیط ما بود، سیستم ما بود،معلم ما بود که میگفت"میدونی یه میلیارد چقده؟"و ما شاگردها برای نمره۲۰گرفتن در این سیستم روزی۱۰۰بار باید بنویسیم که "نمیدونیم یه میلیارد چقده؟"
🔴 درخواست فوری مردم؛ کدام مسئول بلند پایه کشوری #تابعیت_انگلیس دارد؟!
🔸️ در چند روز اخیر خبری تاسف بار از سوی ابوترابی، از نمایندگان مجلس و عضو کمیته تحقیق و تفحص دو تابعیتی ها در مجلس منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از مقامات عالی رتبه کشور بعلت تحصیل در اسکاتلند و انگلیس، #تابعیت_انگلیس گرفته است!
🔸️اما پس از این اعلام نظر ابوترابی، بلافاصله نوک پیکان توجهات مردمی به سمت جناب آقای #دکتر_روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی نشانه رفت! چرا که تنها مسئول عالی رتبه و بلندپایه که سالها در انگلستان مشغول به تحصیل بوده، شخص ایشان است!
🔸️ حال مطالبه جدی مردم از جناب آقای روحانی پاسخی #شفاف به تایید یا تکذیب این پرسش است که آیا ایشان #تابعیت_بریتانیا را دارد یا خیر؟!
🔸️ و اینکه چرا کمیته تحقیق و تفحص دو تابعیتی ها لیست افراد مسئول دو تابعیتی را برای مردم منتشر نمیکند؟! آیا مردم نامحرم اند؟! آیا #شفافیت و #پاسخگویی مطالبه عمومی مردم از مسئولین نیست؟!
🔴متاسفانه در چند روز اخیر این خبر درست یا نادرست، آن هم در بحبوحه شرایط بد اقتصادی ذهن مردم شریف و ضربه خورده از دشمن را به شدت مشوش کرده است که امیدواریم توسط دولت محترم و کمیته مورد نظر تکذیب شود.
لذا بر آن شدیم تا با انتشار این متن از مسئولین مربوطه مطالبه شفافیت کنیم تا کمکی کرده باشیم به آرامش روانی مردم شریف ایران
👈 از مردم عزیز و فعالان مجازی خواستاریم با داغ کردن هشتگ #تابعیت_انگلیس، این سوالات را نشر حداکثری نموده تا با تبدیل شدن به یک گفتمان عمومی، مسئولین مربوطه، وادار به #پاسخگویی و #شفافسازی شوند.
#تابعیت_انگلیس
#محرمانه_نداریم
#بدون_سانسور
🔸نمایندگان غیرمحافظهکار مجلس از #شفافیت_آراء_نمایندگان حمایت میکنند، اما پاشنه آشیل تصویب آن مثل همیشه #لاریجانی و لابیگرهایش هستند که نانشان در چندرویی و چرخش با جهت باد است.
حذف محافظهکاران جناحها میتواند مبنای همکاری جوانان با جهتگیری های مختلف سیاسی در #انتخابات آتی باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یک اهل بیت قلابی درست کردهایم برای خودمون.
تشیع را خلاصه کردهاند در عزاداری و زیارت.
یک تشیع قلابی ساختهاند و اصلاً با حرفهای ائمه کاری ندارند،
[فقط] روضه بخون، چراغانی کن!
🔴🔴سنخشناسی واکنشها به سخنرانی حسن رحیمپور ازغدی
انسدادباوری در ستیز با اصلاحخواهی
🔵منتشر شده در رونامه فرهيختگان 97.6.3
شما اگر جای رسانهها و سخنوران «لیبرالیسم محافظهکار انسداد باور» بودید با تجمع طلبههای جوانی که پلاکاردهایی درخصوص حقوق عقبافتاده کارگران آذر آب و هپکو و سایر کارخانهها و وضعیت معیشتی مردم و امثالهم در دست داشتند و سخنران مراسمشان هم طلبه دانشگاه دیدهای بود که به شکل آوانگاردی درخصوص برخی مشکلات ریشهای حوزه در همان حوزه با ادبیات صریح انتقادی صحبت میکرد، چه برخوردی میکردید؟
🔵وقتی سخنران علیه سکولاریسم که پدرجد لیبرالیسم است حرف میزند حتما وظیفه شما سنگین میشود، شما لیبرال هستید آن هم به قول بندهخدایی با تکتک سلولهای بدنتان و محافظهکار هم هستید، چون برخی ملاحظات سیاسی دست و پایتان را بسته است، چون بخواهید و نخواهید نماد وضع موجود هستید، چون میخواهید یک پیام به جامعه بدهید؛ پیام تنها مسیر بودن لیبرالیسم و بنبست بودن هر آنچه غیر لیبرالیسم.
🔵وظیفه صنفی-حزبیتان اقتضا میکند لیبرالیسم مانده در گِل را بزک کنید، شما مجبورید هم از لیبرالیسم رو به افول، قهرمانی در ستیز با امپریالیسم بسازید و هم از پدرجد آن یعنی سکولاریسم دفاع کنید حتی اگر یک طلبه در قم و در میان طلاب، کمکاری حوزه را نقد کرده باشد، شما حتی برایتان مهم نیست مقصود سخنران از سکولاریسم چه چیزی بوده است، همان لفظ سکولاریسم برای دفاع کردن کفایت میکند.
🔵شما راه سختی دارید ولی به سراغ روش امتحان پس دادهای میروید، پلاکارد احمقانهای را در گوشه و کنار مراسم پیدا میکنید و بهجای متن به آن ضریب میدهید تا مبادا کسی به متن ماجرا فکر کند، نقد حوزه توسط یک حوزوی را که عین آزاد اندیشی است به پلاکاردی متحجرانه فروکاست میکنید و با تیتری به درشتی «امام آمدِ» روزنامه اطلاعات از فاجعه در فیضیه میگویید، لابد از مخاطب خود مطمئن هستید که هنر و حوصله سراغ متن رفتن را ندارد و به همین شعبدهبازی شما اکتفا میکند. سخنرانی هفته گذشته حسن رحیمپور ازغدی در قم و نقد صریح او به دو مساله اشرافیگری مرسوم و عدم کاربست اجتهاد «پویا و پاسخگو» در حوزه علمیه و واکنشها به آن یک اتفاق معمولی نبود، این سخنرانی و حواشی آن میتواند افتتاحیه رسمی تقابل دو نگاه در کشور باشد، نگاه انسدادباور و بنبستنگر از یک سو و نگاه اصلاحگرا و تحولخواه در سوی دیگر، یک طرف نگاهی وجود دارد که توصیفش از وضع موجود رسیدن به انسداد است و روز و شب میگوید مسیر بنبست است و جز لیبرالیسم راهی برای برونرفت وجود ندارد و طرف دیگر نگاهی وجود دارد که میگوید آینده روشن است و اصلاح ممکن و حتی ضروری است و اگر خسرانی هم به کشور وارد شده از سر وفاداری عدهای به مشی و مرام لیبرالیسم نظری و عملی است، نگاهی که به نقد درون گفتمانی باور دارد و نقد را حتی به حوزه آن هم در میان حوزویان ضروری میداند و همه هزینههای آن را هم پذیرفته است.
🔵مواجهه و پروپاگاندای جریان لیبرال با پرسشگری آوانگارد و شجاعانه جریان انقلابی درخصوص حوزه در همین چارچوب فهمیده میشود، چرا جریان لیبرال باید راضی به این مساله شود که مطالبات جدی اقتصادی مردم از قم و توسط طلبهها پیگیری شود؟ چرا آنها باید تن به این موضوع بدهند که اصلاح کارکردی حوزه توسط جریان انقلابی دنبال شود، جریان لیبرال حتی این وسط راضی میشود همه نقدهایی که در این سالها به حوزه داشته را هم پس بگیرد و موقتا و به شکل تاکتیکی جای خود را با رقبای قدیمیاش عوض کند چون حفظ ساحت لیبرالیسم از همهچیز مهمتر است.
🔵نقد حسن رحیمپور ازغدی به حوزه علمیه موجب عصبانیت جریان لیبرال است چون این نقد نمایهای از نقد جریان انقلابی است که میبیند مردم از نتایج عملی لیبرالیسم راضی نیستند و از حوزه علمیه سوال دارند که آیا تلاش آنها در این سالها نباید منجر به تولید نرمافزاری کارا و بومی برای سختافزار جمهوری اسلامی میشد؟
🔵امروز برای جریان انقلابی سوال است که آیا حوزه علمیه در این سالها توانسته همپا با بزرگ شدن سختافزار جمهوری اسلامی مثلا برای بزرگترین شعار آن یعنی عدالت نظریهای داشته باشد؟ آیا 40 سال زمان کافی نیست که حوزه بتواند بهجز چند گزاره سلبی در موضوع اقتصاد حرف نو و ایجابی بزند که به کمک آن بتوان اقتصاد کشور را اداره کرد؟ چرا بزرگان حوزه نباید از این موضوع استقبال کنند که سوالاتی از این دست توسط جریان انقلابی و فرزندان حوزه و انقلاب مطرح شود؟ اگر امروز نقد به حوزه با تعابیری مانند هیچچیز از حوزه نمیدانند روبهرو شود آیا میتوان به حوزه امیدوار بود که در مواجهه با نسل جدید مسائل انقلاب و موضوعات مرتبط با جامعه جدید ایران با سعهصدر و بردباری برخورد کند؟
🔹🌷#دوستان_شهدا🌷🔹
#همسرشهید
چند ماه قبل از شهادتش در خانه نشسته بودیم. سید علی یک ذغال گداخته را از روی قلیان برداشت و کف دستش گرفت. من شگفت زده پرسیدم سید دستت نمی سوزد؟ سید لبخندی زد و گفت: «این که هیچ، بدن من به آتش جهنم هم حرام است. بعد سید علی گفت بزودی پهلوی می رود و انقلاب پیروز خواهد شد. دو سال بعد از پیروزی شخصی رئیس جمهور خواهد شد که نامش «سید علی» است. از آنروز به بعد منتظر ظهور حضرت ولی عصر عج باشید.» بعد گفت دینداری در آن دوران مثل نگه داشتن این ذغال گداخته در دست است. همسر شهید گفت من پرسیدم: سیدعلی! منظورتان این است که خودتان رئیس جمهور می شوید؟ سید پاسخ داد خیر، من آن روز نیستم.
بعد ذغال را آرام برگرداند و روی قلیان گذاشت… همسر شهید گفت: دست از سیدعلی نکشید.
#شهیدسیدعلی_اندرزگو_مبارزانقلابی
.
مسئول محترم!
گرسنگی کودکی که پدرش ماههاست حقوق نگرفته را میفهمی؟
کارگرانی را که در معدن یورت زنده به گور شدند، چون قیمت جان کارگر ارزانتر از دستگاه تهویه معمولی بود، به یاد میآوری؟
کارگران نیشکر هفت تپه و هپکو را که خصوصی سازی توام با رانت خواری اول بیکارشان کرد و بعد که اعتراض کردند کتک خوردند و دستگیر شدند اصلا میشناسی؟
کارگران آقدره را که نه فقط حقوق عقب مانده شان را نگرفتند که توسط قوه قضاییه شلاق خوردند چه؟
مسئول محترم!
رنج اینها را اصلا از خانه چندهزار متری شمال شهرت درک میکنی؟
🔸مسئول محترم!
حوزه علمیه محترم!
در ضمن یادتان میآید که امام مستضعفان چه گفت؟
گفت روحانیت متعهد به خون سرمایهداران زالوصفت تشنه است.
🔹اینها اشارههای پلاکاردهای تجمع هفته گذشته طلاب است. همان تجمعی که بخاطرش کشور یک هفته ملتهب شد. همان تجمعی که اصلاحطلبان و اعتدالیون آنرا، با تکنیکی که کودک هفت ساله را هم به خنده مینداخت، تهدید به ترور رییس جمهور تفسیر کردند. همان تجمعی که مراجع قم محکوم کردند و حتی سپاه بلافاصله از آن اعلام برائت کرد.
🔹حالا میفهمی چرا از چپ و راست از یک تک پلاکارد «استخر فرح» پیرهن عثمان ساختند؟ حالا میفهمی چرا اصل تجمع را لوث کردند و از خبر انداختند؟ میفهمی چرا حاشیه را اصل و اصل را حاشیه کردند؟ ترسشان از احیای عدالتخواهی است. ترسشان از طلبههایی است که کنار کارگر مقابل سرمایهدار زالوصفت بایستند. ترسشان از فریاد شدن صدای خرد شدن استخوان مستضعفان هپکو و آذراب و آقدره از دهان قم است
.
توییت روز:
جنجال انحرافی «استخر فرح» بالاخره رمقش را از دست داده.
حالا که جو آرامتر است بگذارید سوالی کنم:
آیا پایان فردی که نفر دوم انقلاب مستضعفان بوده در استخر سلطنتی نظام پیشین، کنایی ترین تجلی عاقبت بد و بیعزت نیست؟
آیا مرگ در کاخ سلطنتی، نمادین ترین رسوایی سیاستمدار مدعی انقلاب نیست؟
توضیح: استخر فرح برایشان مثل چشمهای پر برکت بود. یکهفته تمام جوشید وجوشید و افکار عمومی را مشغول کرد. دیدم از دیروز، گروهی از آنها به کمک بیبیسی دارند سعی میکنند باز فضا را بواسطه صحبتهای منصور ارضی ملتهب کنند و باز شعار «استخر فرح» را به تخیلات ترور هاشمی مربوط کنند. ارتباطی که کودکان را هم به خنده میندازد. اما این جنجال دیگر رمقی ندارد و این چشمه دیگر خشکیده. باید منتظر جنجالی تازه تر باشیم.
🔸 گفتم حالا که جو کمی آرامتر است کمی بدون هیستری و جیغ و فریاد در معنی شعار «ای انکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت» تامل کنم. دیدم اتفاقا با معنایش موافقم. شخصا هم خودم را انقلابی میدانم و امیدوارم هیچ وقت مرگ وقتی سراغم نیاید که به همه ارزشهای خودم پشت کردهام و از انقلابی به بوروکرات و تکنوکراتی مقهور غرب و سرمایهداری تبدیل شدهام.
🔹 همه ما باید مراقب باشیم. هر یک از ما در ابعاد بزرگ و کوچک خودمان، وسوسه و ولع و شهوت در انتظارمان است. همه ما میتوانیم مقهور غرب و ماشین توسعهاش شویم و فکر کنیم بگذار چند سالی انسانهای معمولی زیر چرخهای این ماشین توسعه له شوند، تا بعدش به ان بهشت موعود کره جنوبی شدن برسیم. استخر فرح در انتظار همه ما هست اگر معنای واقعی انقلاب را نفهمیم یا خسته شویم و از انقلاب جدا شویم.
🔸 پانوشت: از طلبههای تجمع هفته پیش عذر میخواهم که زیر فشار جو رسانهای، جسارت دفاع از شعار به حقشان را زودتر از این نداشتم.
🚩 کشوری که هواپیمای جنگی میسازد چرا صنعت خودرو ملی ندارد؟
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران:
🔹 تنها چیزی که در صنعت خودروسازی ما نسبت به گذشته بطور چشمگیری فرق کرده و روز به روز به طرز بی سابقه ای رشد کرده، قیمت خودروها بوده است.
🔹شرکتهای خودروساز ایرانی با تهدید براینکه اگر ورشکست شویم کارگران و نیروهای متخصص زیادی بیکار خواهند شد و و با سوء استفاده از موارد اینچنینی، بقدر زیادی مورد حمایت دولت بوده و دائماً از رانت های مختلف دولتی بهره مند میشوند که متأسفانه چندان بازدهی مثبتی به جز تولید خودروی بی کیفیت ندارند
🔹 واقعاً خنده دار است که کشوری بتواند موشکهای پیشرفته و هواپیمای جنگی تولید و اورانیوم را هم غنی سازی کند اما نتواند خودرو سواری بسازد!!
🔹اگر مدیران شرکتهای خودروسازی ایران هم بجای دید شخصی، دید ملی داشته باشند قطعاً به موفقیتهای بزرگی نائل میشوند اما متأسفانه غالب حضرات فکر منافع خودشان هستند تا پیشبرد اهداف کشور.
❌ بزرگترین اعتراف قرن: سی ان ان دیروز با انتشار گزارشی مفصل از مجله علمی آمریکایی The Lancet اعتراف کرد که مصرف #الکل حتی اگر کم هم باشد برای سلامت شما ضرر دارد. چرا که سبب سرطان (اثر اصلی)، بیماری های قلبی و عروقی و غیره خواهد گشت.
❌ این گزارش می افزاید سالیانه حدود ۳ میلیون نفر😷 در جهان فقط بر اثر مصرف الکل می میرند.
❌ #دانمارک پایتخت #سرطان جهان است و عامل اصلی این موضوع مصرف بالای الکل و #سیگار در این کشور است. (دانمارک بالاترین مصرف الکل در جهان را دارد)
❌این اعتراف از آن جهت اهمیت دارد که اسلام ستیزان خارجی و غرب زدگان داخلی همواره برای توجیه اعمال خود فقط مصرف افراطی الکل را مضر می دانستند.