استکبار ستیزان
مخالفت دوباره نتانیاهو با سیاست نفتالی بنت درباره ایران
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر با اشاره به ایران از سیاست نخستوزیر جدید این رژیم در قبال ایران انتقاد کرد.
به گزارش فارس، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی دوشنبه شب به وقت تهران بار دیگر از سیاست «نفتالی بنت»، نخستوزیر فعلی این رژیم در قبال ایران انتقاد کرد.
پیش از این رسانهها گزارش دادند که نفتالی بنت با دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا بر سر هماهنگ کردن تمامی سیاستها در قبال ایران به توافق رسیده است. رسانهها از این سیاست به عنوان تعهد اسرائیل به آمریکا برای «عدم غافلگیری» یاد کردهاند.
نتانیاهو روز دوشنبه بار دیگر تأکید کرد که اسرائیل نباید با سیاست «عدم غافلگیری» موافقت کند، زیرا دولت آمریکا ممکن است عملیاتهای اسرائیل را به رسانههای بینالمللی لو بدهد.
نتانیاهو در تلاش است ائتلاف لرزان میان «نفتالی بنت» و «یائیر لاپید»، وزیر خارجه فعلی رژیم صهیونیستی را به هم بزند. وی با انتقاد از کابینه «نفتالی بنت» هشدار داد که کابینه کنونی، اسرائیل را به یک مسیر خطرناک سوق میدهد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
دولت مستغرق
دولت روحانی بالاخره در فرجه قانونی به پایان رسید و دولت مستعجل نشد، اما دولت مستغرق بود. در مسائل فرو رفته بود و بسیاری از شاخصها را فرو برد.
عبدالله گنجی طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: دولت روحانی بالاخره در فرجه قانونی به پایان رسید و دولت مستعجل نشد، اما دولت مستغرق بود. در مسائل فرو رفته بود و بسیاری از شاخصها را فرو برد. بسیاری از مردم عادی را سیاسی کرد و رشد اعتراضات در ایران رکورددار شد. اینکه بگوییم دولت روحانی هیچ اقدام مثبتی نداشت قطعاً بیانصافی است، اما اگر بیان مردم شاخص اندازهگیری است، رضایتی را حس نمیکنیم. خروج ایران از بند هفتم منشور شورای امنیت یا توجه ویژه به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی نمونههای خوبی از هزاران کاری است که روحانی به صورت تکموردی انجام داد. در تحلیل چگونگی عمل دولت روحانی صرفاً نمیتوان به تحلیل سیاسی یا اقتصادی بسنده کرد. در تحلیل دولت روحانی باید جایگاهی برای مسائل اعتقادی باز کرد که در ادامه خواهد آمد. برخی دولت روحانی را بدشانسترین دولت بعد از انقلاب اسلامی میدانند که البته بر سر مفهوم کلمه شانس معمولاً در ایران مناقشه است. این شانس را باید به حوزه اعتقادی برد و براساس قاعده «نزن در کسی را که میزنند درت را» تحلیل نمود.
به زعم نگارنده نمیتوان دولت روحانی را بدون توجه به محورهای زیر فهمید، قضاوت کرد و در تاریخ ثبت نمود.
۱- درست است که تحریم یکی از عوامل ناکامی دولت روحانی بود، اما روحانی قبل از گرفتار شدن در کارنامه و برنامه و کارآمدی، گرفتار تنشهای زبانی شد. شاید ۵۰ درصد مشکلات روحانی به زبان وی برگردد. هر جا کم میآورد به بدترین شکل از زبان استفاده میکرد. ادبیات، الفاظ و مفاهیم وی جبههای را علیه وی گشود که فراتر از جریان و جناح بود و تا کف خیابان گسترده شد. زبان توهین برجسته بود. رقابت با نظام برای «رأی سیاه» در سال ۹۶ مشهود بود و تقریباً چیزی باقی نگذاشت. هر آنچه گفت امروز آیینه نقد او شد که «شما مذاکره بلدید؟ شما بلدید با دنیا حرف بزنید؟ آب و صابون، قتل و اعدام» و... محتوای وی در سال ۹۶ بود. با فهم اعتقادی میتوان گفت دولت دوم روحانی دولت رنج و درد بود که هم برای خود او و هم برای مردم این درد و رنج ملموس بود.
۲-روحانی لباس پیامبر پوشیده، اما برخلاف امام جنبههای معنوی /اخروی/فرهنگی / روحی را منتزع از حکومت میدانست و حکومت را مسئول یک بعد از حیات آدمی میدانست. بودجههای نهادهای فرهنگی با هدف ایجاد اعتراض و لوثشدگی به شبکههای اجتماعی فرستاده میشد تا مقابل معیشت مردم قرار گیرد و امثال زیباکلامها آن را مقابل محیط زیست و ... قرار دهند و به سخره بگیرند. روحانی به کار فرهنگی توسط نظام سیاسی اعتقادی نداشت و از بازگو کردن این بیاعتقادی ابایی نداشت.
۳-روحانی تیم منسجم نداشت. برای رأیآوری از راست عبور کرده بود و در به کارگیری چپها هم محتاط بود و هم بعضاً مانع داشت. بنابراین، عموماً سراغ کسانی میرفت که وسط لحاف خوابیده بودند و وقتی هم برای آنان نمیگذاشت. گرفتار روشنفکری و تساهل در مدیریت شده بود. هر کس هر کاری میخواست در دولت بکند راحت بود.
۴- روحانی جز مذاکره نسخهای نداشت و توسعه ایران را صرفاً در سرمایهگذاری خارجی آن هم از مسیر غرب میدانست و، چون اعتقاد نداشت که مشکل غرب با ما بر سر «وجود» است نه «حدود»، فرصت را از دست داد. هم به ظرفیتهای داخل باور کمی داشت و هم شرق را ناآرام و نامطمئن کرده بود.
۵ - رئیس شورای عالی امنیت ملی بود، اما بارها و خصوصاً روزهای سی و یکم شهریور تلاش کرد ارتش و سپاه را مقابل هم قرار دهد یا ارجحیت یکی بر دیگری را تبیین کند و تا مرز جدایی ارتش از حکومت و قرار گرفتن آن در کنار مردم پیش رفت. خود ارتشیان از همه متعجبتر شده بودند.
۶- روحانی درباره کارهایی که معلوم نبود چه سرنوشتی داشته باشند با یقین صحبت میکرد و وعده میداد و دولت را بیاعتبار میکرد. وقتی میگفت «والله قسم اگر مسائل کشور راه حل نداشت نمیآمدم» و بعد از مفاهیمی مانند «نمیگذارند» یا «نمیتوانم بگویم» استفاده میکرد که از آن دو برداشت میشد؛ یا بیعرضگی را پنهان میکرد یا از ساختار قدرت داخلی و ماهیت و مواجهه امریکا با ایران بیخبر بود که هر دو آن سؤالبرانگیز است.
۷ - مدیران ارشد روحانی عمدتاً ارضای مالی شده بودند و میلیاردر بودند، حقوق دولتی برایشان جذابیتی نداشت. ابایی نداشتند که در رسانه بگویند پورشهسوار میشوند یا عید نوروز به فرزندان سکه میدهند یا فرزندان در فرنگ هستند. این افراد به قول جهانگیری با پول زیاد خوب کار میکردند، اما اهل دردسر و سختی و بحران نبودند. بعضی مدیران یا خانواده آنها به چهار سال یا هشت سال دولت به عنوان فرصتی برای فربگی اقتصادی نگاه میکردند که در این دولت رکورددار پروندههای فساد شدیم
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
.
۸- روحانی حرمت اعتدال را نگه نداشت. در داخل هیچ کس نفهمید اعتدال یعنی چی؟ ۴۵ توهین به منتقدان واقعی و فرضی، و ۳۰ مورد تقابل کلامی علنی با رهبری مواردی بود که جبهه انقلاب را فراتر از کارنامه روحانی برد و گویی دعوا به مبانی رسیده بود.
۹- روحانی هر جا تحت فشار اصلاحطلبان- رأیدهنده- قرار میگرفت راه خلاصی را بلد بود؛ یا ابهامسازی با کلام میکرد یا رفراندوم را طرح میکرد یا گزاره «نمیتوان گفت» یا «اجازه نمیدهند»، یا «اگر با ما بود چه میکردیم» را به کار میبرد و گویی اصلاً پیش از ورود به قدرت، ساختار را نمیشناخته است و یا ریاگونه فرار میکرد.
۱۰- زبان روحانی، نخبگان سیاسی و عملکردش، مردم عادی را به تقابل با وی کشاند. در دولت روحانی بسیاری از مردم عادی سیاسی شدند و ناخودآگاه با درک مشکلات اقتصادی ذهن سیاسی یافتند و متوجه حکومت و دولت شدند و قضاوت میکردند. علت مشکلات را فساد میدانستند و... همینجا بخشی از سرمایه اجتماعی سوخت رفت.
۱۱- عملکرد دولت روحانی جز خودش و دو، سه نفر دیگر هیچ مدافعی نداشت. در عرصه سیاسی بعضاً اصلاحطلبان به دفاع میآمدند، اما در حوزه کارنامه و عملکرد هیچ کس حاضر به دفاع از دولت نبود. دولت، دولت تنها بود.
اینکه با برشماری بلایا و حوادث طبیعی و عملکرد ترامپ، دولت روحانی را بدشانسترین دولتها بدانیم باید تحلیل اعتقادی شود. روحانی با لباس پیامبر بود، اما در پوشش نظام دینی، عملگرایی سکولار را برگزید و خداوند نیز اکثر مسیرهای توفیق را برای وی سد نمود. سیل ویرانگر بیسابقه، تحریم بیسابقه، پدیدههای امنیتی نادر، سلسله زلزلهها، خشکسالی مفرط و تصمیمات فاحش اشتباه برای هجو و تخفیف روحانی دست به دست هم داده بودند.
نگارنده با توجه به هویت و کسوت روحانی معتقد است عزت اجتماعی روحانی افول کرد و مگر نه این است که عزت دست خداست؟
۱۰- سیاستهای کلی نظام که نقشه راه و ریل قوای کشور است، بعضاً با بیمهری روحانی مواجه یا با اکراه انجام شد. اشتیاق برای پیوستن به معاهدات بینالمللی پررنگ بود که سند ۲۰۳۰ و معاهده آب و هوایی نمونه آن بود. دولت در حوزه عمران و در شرایط سخت ارزی تلاشهای نسبتاً خوبی کرد، اما فضایی که روحانی با زبان علیه خود ایجاد کرده بود باعث بسته شدن چشمها و گوشها شده بود و هر قدر فریاد میزد که دولت افتخارات دارد، کارهای بینظیری کرده و مصداق میآورد، اما گوشی بدهکار نبود. این گوشهای جناح مقابل نبود که بدهکار نبود. گوشهای جریان همسو و مردم نیز بدهکار نبودند و این ظلم از ناحیه روحانی هم به همکارانش شد و هم به خودش. معتقدیم گلاویز شدن با راه و اهداف الهی امام عزت را از بین میبرد، حرف و عمل روحانی از این منظر باید بیشتر مورد تحلیل و مداقه قرار گیرد.
۱۱- از آن طرف جهانگیری میگفت این ما هستیم که به قرارگاه خاتم پروژه میدهیم، میتوانیم ندهیم یا پس بگیریم (در پاسخ به زیباکلام)، اما روحانی ابایی نداشت که سپاه را مداخلهکننده در اقتصاد بداند. در درون حاکمیت دشمنانی را مانع کار دولت برای مردم بداند... امروز پروژه سپاه ساخته را افتتاح میکرد و فردا به خاطر دستگیری فلان فرد نزدیک به خود به سپاه حمله میکرد. ظرفیتهای کوچک بیرون دولت مورد بیمهری روحانی بود که اگر نبود آنان را به کمک خود در شرایط تحریم میآورد. البته آنان بعضاً ایثارگرانه آمدند، اما دولت میلی به همافزایی نداشت و چالش با آنان را واجد تولید سرمایه اجتماعی اختصاصی برای دولت میدانست که نشد. این آیینه عبرت مقابل همه دولتها از جمله دولت رئیسی است؛ نه خداوند عزت را تضمین کرده است و نه مردم عقد اخوت بستهاند و نه نظام از اصول و چارچوبهای امام عدول خواهد کرد. نمیدانیم دولت رئیسی در عرصه کار و عملکرد چگونه عمل خواهد کرد، اما در حوزه زبان که ۵۰ درصد مشکلات روحانی را تشکیل میداد سرمایهای نخواهد سوزاند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
آیینه عبرت شدند!
بازخوانی عبرتهای دولتهای یازدهم و دوازدهم از سوی کاربران شبکههای اجتماعی.
به گزارش مشرق، بیان رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با دولت در خصوص عبرت دولتهای آینده از اعتماد دولت فعلی به غرب برای حل مشکلات کشور و انتشار کلیپی با این مضمون از سوی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب شامل گفتوگوی رهبر انقلاب با مرحوم هاشمی رفسنجانی در خصوص مذاکره با امریکا، موجی از واکنشها در شبکههای اجتماعی را به همراه داشت. کاربران دولتهای یازدهم و دوازدهم را «دولت عبرت» خواندند و با این هشتگ درسهای این دولت را بازخوانی کردند و از دولت آینده خواستند این عبرتها را پیش چشم خود نگاه دارد.
همچنین برخی از کاربران تأکید کردند هرچند که دولت عبرت تمام شد، اما تفکر آن همچنان زنده است و رسانهها باید با بازخوانی این عبرت با این تفکر مقابله کنند.
در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را بخوانید.
ندا یاری:
در دولت روحانی معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هرجا که بتوانند ضربه خواهند زد و اگر جایی هم ضربه نمیزنند به این دلیل است که نمیتوانند. #دولت_عبرت
عبدالله گنجی:
وزارت خارجه میخواهد بدعهدیها و نقض تعهدهای امریکا را مکتوب و مستند کند که خوب است. مدل مفهومی رابطه امریکا با کشورها فقط دو جور است یا تحت سلطه و تسلیم یا سرشاخ. دولت روحانی خواست به مدل سوم یعنی احترام متقابل دست یابد، اما دیر فهمید راه سومی وجود ندارد. روز آخر به اول ریل برگشت.
علیمردان بختیاری:
با خروج امریکا از برجام در سال ۹۷، مجدداً تلاش دولت اصلاحات معطوف به مذاکره با ۱+۴ شد. این تلاشهای بیثمر منجر به این شد که دولت با تورم بالای ۲/۴۴، نرخ بیکاری ۸/۸ و نرخ رشد اقتصادی منفی دولت را تحویل دهد. روند گرانی هم هنوز با شدت همچنان در حال افزایش است. #دولت_عبرت
مهدی فضائلی:
برای بیاعتمادی به غرب لازم نیست انقلابی باشیم، واقعبینی و مختصری اطلاعات تاریخی کفایت میکند.
رسول شکرینیا:
بالاخره هشت سال عمر دولت وعدهها به پایان رسید و دولتی که قرار بود دولت راستگویان، تدبیر و امید باشد با ناکامی در بسیاری از بخشها، دولت عبرت نام گرفت... کاهش اعتماد و سرمایه اجتماعی، یکچهارم شدن سفره و جیب مردم و هشت سال بازی دادن مردم و نظام با وعدههای پوشالی #برجام_نافرجام...
علی معبودی:
عبرت بزرگ! اگر تشنهای و دست به طرف دشمن دراز کنی او به تو آب نشان میدهد، اما آتش در کف دستت میگذارد. #دولت_عبرت
فاطمه رشیدی:
در توصیف دولت عبرت همین بس که حتی کسانی که به روحانی رأی دادند هم الان از منتقدان جدی عملکردش هستند و بخشی از کسانی که انتخابات را تحریم کردند، آنهایی بودند که دچار افسردگی سیاسی ناشی از انتخاب غلط شده بودند. دولتی که الان حتی بین طرفدارها شم، طرفدار نداره...
امین توکلی:
دولت عبرت تمام شد؛ حسن روحانی رفت؛ ولی همچنان تفکر غربپرستی وجود دارد؛ این بیماری را باید علاج کرد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
این چراغ سبز قرمز میشود ، اگر ... !(نکته)
پنجشنبه شب (۷ مرداد - ۲۹ جولای) کشتی نفتکش اسرائیلی «مرسر استریت» در دریای عمان و در ۳۰۰ کیلومتری جنوب مسقط مورد اصابت چند فروند پهپاد قرار گرفته و
دو تن از خدمه آن که تابعیت انگیسی و رومانیایی داشتهاند کشته میشوند. رژیم صهیونیستی مدعی است که حمله به این نفتکش از سوی ایران صورت گرفته و اعلام کرده است که آن را تلافی خواهد کرد! در این باره گفتنی است؛
۱- در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی خبر داد که این رژیم طی دو سال گذشته به ۱۲ کشتی نفتکش که حامل محمولههای نفتی به مقصد بنادر سوریه بودهاند، حمله کرده است! و نتانیاهو چند هفته بعد با مباهات از حمله به کشتیهای نفتی در دریای عمان یاد کرد و گفت به هر قیمتی که شده مانع رسیدن محمولههای نفتی به سوریه خواهد شد!
۲- در پی این اعتراف صریح، حمله متقابل به کشتیهای اسرائیلی آغاز شد و از آنجا که نزدیک به ۹۰ درصد مبادلات رژیم صهیونیستی از طریق دریا صورت میپذیرد، حملات یاد شده که در آن ردپایی از حملهکنندگان نیز باقی نمانده بود، اسرائیل را با وحشت و اضطراب شدیدی روبهرو کرد و مقامات رژیم اشغالگر فلسطین با دستپاچگی راهی واشنگتن شدند.
۳- روز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰- اوایل ماه می- روزنامه سعودی شرقالاوسط که در لندن منتشر میشود، خبر داد که به تازگی چند تن از مقامات بلند پایه نظامی و اطلاعاتی اسرائیل وارد واشنگتن شده و با مقامات آمریکایی درباره میزان تاثیر حمله به کشتیهای حامل نفت به سوریه به تبادلنظر نشستهاند! شرقالاوسط مینویسد طرفین در این نشست مشترک به این نتیجه رسیدهاند که حمله به کشتیهای ایران برای اسرائیل خسارتهای فراوان و عواقب غیرقابل تحملی داشته است و برای مقابله با ایران باید راهکارهای دیگری جستوجو کرد.
۴- این نکته نیز گفتنی است که از ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی تاکنون ۵ کشتی نفتکش رژیم صهیونیستی با حملات موشکی و پهپادی روبهرو شده است که هنوز کانون حمله به این شناورهای غولپیکر مشخص نیست.
۵- اوائل خردادماه سال جاری - ۵ ژوئن- یک مقام نظامی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه هاآرتص به طور تلویحی اعتراف کرد که حمله به کشتیهای ایرانی، هنگامی موثر بود که این حملات پنهانی صورت میگرفت و برای درامان بودن از حمله متقابل ایران باید این حملات برای همیشه و یا دستکم برای مدتی متوقف شود.
۶- بعد از حمله پهپادی به نفتکش اسرائیلی «مرسر استریت» وابسته به شرکت صهیونیستی «زودیاک»، مقامات رژیم صهیونیستی ضمن نسبت دادن این حمله به ایران
(که هیچ قرینهای برای آن وجود ندارد) با سرو صدای زیاد و جنجال رسانهای از واکنش متقابل سخن گفتهاند! تا آنجا که شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرده اسرائیل چراغ سبز ایالات متحده و انگلیس را برای انجام عملیات علیه ایران دریافت کرده است! و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و نیز دولت بیآبروی انگلیس نیز بر ضرورت حمایت از رژیم صهیونیستی تاکید کردهاند!
۷- و اما، این بار رژیم صهیونیستی آشکارا و رسماً از احتمال حمله به کشتیهای ایرانی سخن میگوید و از این روی اگر دست به حماقتی بزند باید توجه داشته باشد که؛
الف: ایران اسلامی بر اساس اصل شناختهشده و رسماً تعریفشده «حق مقابله به مثل» -retaliation - مقابله به مثل را حق قانونی خود میداند و مخصوصاً وقتی پای رژیم کودککش، جعلی و اشغالگر رژیم صهیونیستی در میان باشد، نه فقط از آن عدول نمیکند بلکه از آن استقبال نیز خواهد کرد.
ب: در صورت حماقت رژیم صهیونیستی، علاوهبر تلافی سنگین و پشیمانکننده ایران علیه این رژیم، آمریکا و انگلیس هم شریک جرم تلقی میشوند و منافع آنها در منطقه نمیتواند و نباید از پاسخ سخت ایران در امان باشد. آنها به خوبی میدانند که تمام خاک فلسطین اشغالی زیر بُرد موشکهای نقطهزن ماست، ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین فقط ۲۴۰ کیلومتر با ما فاصله دارد و منافع انگلیس هم در منطقه به آسانی در دسترس خواهد بود و ...
حسین شریعتمداری
استکبار ستیزان
*توصیه های رهبر معظم انقلاب برای رئیس جمهور*
در حقیقت آنچه که امروز توسط مقام معظم رهبری به عنوان توصیه به دولت جدید بیان شد، مواردی است که دولت آقای روحانی کنار گذاشته بود و ضرورت دارد به آنها بازگشت :
1️⃣ تاکید بر ارزش های اصیل انقلاب اسلامی
2️⃣ حضور در میان مردم، مردمی بودن و دخالت دادن ایشان در امور که جایگزین ندارد
3️⃣ گفتگوی صادقانه با مردم قطع نظر از پیرایه های سیاسی
4️⃣نگاه و توجه به ظرفیت های داخلی، شناخت، بکارگیری و پرداخت به ایشان
5️⃣ مبارزه با فساد با عزم راسخ
6️⃣ اقدام با برنامه و نه مشغول شدن به روزمرگی
امیدواریم دولت آقای رئیسی به این توصیه ها که خلع های کنونی است عمل نماید./زمانه
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ: تشکیل کابینه جدید به تاخیر نیفتد/ دولت مردمی به معنای واقعی کلمه محقق شود
آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری فرمودند: مسیری که کشور و ملت را به حقوق اساسی خود میرساند توسل به ارزش های اساسی انقلاب است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری آقای سید ابراهیم رئیسی، به بیان مطالبی درخصوص نوع حکمرانی و ارتباط مسئولان با مردم پرداختند.
برخی محورهای سخنان ایشان به شرح زیر است:
- باید از خداوند متعال تشکر کنیم که این توفیق را به ملت ایران عنایت کرد که توانستند یک بار دیگر این حرکت کاملاً پرمعنای انتخابات را که نشانه مردمسالاری دینی است با موفقیت به انجام برسانند.
- باید به دولت دوازدهم و رئیسجمهور محترم و همکارانشان خسته نباشید بگوییم و برای جناب آقای رئیسی و دولت و همکارانشان طلب توفیق و عنایت ویژه بکنیم.
- این مراسم متکی به قانون اساسی و رسمی است که امام بزرگوار بنیانگذاری کردند و در چند دهه بارها تکرار شده است و مظهری است از جابجایی مسئولیت بسیار مهم قوه مجربه که مدیریت کشور است به شکل عقلانی و آرام و متین که مسئله مهمی است. معمولاً در بسیاری از کشورها این جابجایی با کشمکش انجام میگیرد اما اینجا با آرامش و امنیت انجام میشود. این نشان عقلانیت و آرامش و طمانینه عمومی حاکم بر کشور و مسئولین است و هم نشانه تنوع سیاسی است و دولت هایی که پی در پی آمدند گرایشهای مختلف سیاسی داشتند و این تنوع نشانه آزادی انتخابات و سلامت انتخابات است و این مضامین را در این حوادث بایستی ببینیم.
- یک توطئه تحریم انتخاباتی از مدتی پیش طراحی شده بود و در محافل سیاستگذاری دشمان کشور و جمهوری اسلامی و برخی هم در داخل از روی غفلت و برخی هم از روی غرض این سیاست را دنبال میکردند و مردم پاسخ قاطعی دادند. خدا را شکر می کنیم و از مردم هم تشکر میکنیم.
- در بیانات و تبلیغات رئیس جمهور محترم آقای رئیسی تکیه بر ارزش های اساسی انقلاب مکرر انجام گرفت. این مسیر درستی است و توصیه موکد ما هم این مسیر است و در بیاناتشان بر این تاکید کردند. آن مسیری که کشور و ملت را به حقوق اساسی خود میرساند توسل به ارزش های اساسی انقلاب است.
- نفس پیگیری این اهداف موجب این میشود که مردم هم همت کنند و وارد میدان شوند و کلید اصلی حضور مردم در مسائل حلکننده مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تامین میکند و تشویق به حضور در میدانهای مختلف میکند، مغتنم است. حضور مردم جایگزینی ندارد. هنر اصلی انقلاب هم همین است و هنر اصلی انقلاب این بود که جمهورِ مردم را از یک مجموعه و تودهی منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملی و بومی تبدیل به یک مجموعه پرانگیز ه وهمتدار و هدف دار و آرمانخواه کرد. این کار بزرگ انقلاب بود.
- پیش از انقلاب امرِ ملی و مسئله عمومی مطرح نبود و گوشه و کنار ممکن بود کسی حرفی بزند اما مورد توجه قرار نمیگرفت. امام توانست با حرکت خود این توده متفرق را به یک جمع متحد تبدیل کند و این حرکت و کار عظیم و تاریخی و ریشه کردن نظام مستبد پادشاهی را انجام دهد. هرچیزی که بتواند ملت را به یک مجموعه پرشور تبدیل کند، کار مغتنمی است.
- توصیهام به رئیس جمهور محترم این است که در شعارهایشان مردمی بودن و از مردم شنیدن تکرار شده بود. این را از دست ندهید و دولت مردمی که شعار ایشان بود در معنای واقعی کلمه محقق کنند. مردم یعنی همه مردم و بدون امتیازات طبقاتی.
_ حضور در بین مردم نباید از ارتباط با نخبگان غافل کند. ارتباط با نخبگان حرکت لازم و مفید است.
_ دولت باید مظهر وفاق باشد و تغایرات موهومی که بین مردم وجود دارد بایستی با نگاه وفاق آمیز و ملاطفت با مردم این تمایزات را برطرف کرد. گفتگوی صادقانه با مردم هم یکی از کارهایی است که به مردمی بودن دولت کمک میکند.
_ حرف زدن با مردم یکی از کارهایی است دولت مردمی باید متعهد باشد
_ در مسئله مهم اقتصاد باید با برنامه پیش رفت و جزوی از برنامهای باشد که قبلا طراحی شده است. کارهای روزمره نمیتواند مشکلات را حل کند. البته حل مشکلات اقتصادی زمانبر است و یک شبه نمیتوان حل کرد و بایستی همت کرد و این زمان را کوتاهتر کرد و با کمک خدای متعال و هدایت الهی و دعای مستجاب ولیالله الاعظم(عج) این کارها پیش برود.
_ در تشکیل دولت بایستی سرعت عمل بهخرج داد و شرایط کشور اقتضا نمیکند در تشکیل دولت تاخیر بیفتد. هم رئیس جمهور محترم در معرفی وزرا و هم مجلس محترم در اظهارنظر صریح درباب وزرا شتاب به خرج دهند تا زودتر دولت تشکیل شود و مشغول به کار شوند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
متن حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
متن حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ایران توسط حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی قرائت شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ایران را قرائت کرد. متن این حکم بهشرح زیر است:
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
و الحمد للّه ربّ العالمین و صلّی اللّه علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة اللّه فی الارضین.
خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود و ملّت عظیمالشّأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزّتآفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر ادارهی امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد.
امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بهویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور بهسمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالِم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجّتالاسلام آقای سیّدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاستجمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملّت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که بهفضل الهی چنین خواهد بود؛ انشاءاللّه.
والسّلام علی عباداللّه الصّالحین
سیّدعلی خامنهای
12 مرداد 1400
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
آیتالله رئیسی در مراسم تنفیذ: پیام انتخابات 28 خرداد تغییر وضع موجود بود
رئیسجمهور در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری گفت: انتخابات ۲۸ خرداد جلوهای از مردم سالاری دینی بود.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری که صبح امروز (سهشنبه 12 مرداد) با حضور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و مسئولان کشوری و لشکری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: شرط ادب و احترام این بود که من دست مبارک رهبر معظم انقلاب را میبوسیدم لکن بهدلیل شرایط موجود، این توفیق از من سلب شد؛ خداوند را برای نعمتهای بیکرانش شاکرم و سر بر آستان ربوبی میسایم و شکر تمامی نعمتهایش بهویژه اعتماد مردم و رهبری معظم انقلاب را بهجا میآورم.
وی افزود: خورشید تابناک مردم سالاری دینی از 40 سال پیش با هدایت امام بزرگوار و عظیمالشأن و همت والای مردم بزرگ و وظیفهشناس در این سرزمین طلوع کرد و مدل حکمرانی نوینی به عالم عرضه شد. در این مدل حکمرانی امر دین در کنار دنیا، علم در کنار اخلاق، عدالت در کنار پیشرفت و عزت در کنار رفاه است تا عالمیان پیوند معنویت با زندگی انسان معاصر را بدانند و بدانند که دین میتواند در متن زندگی انسانِ معاصر حکومت کند و تمام شئون زندگی او را اداره کند.
رئیسجمهور گفت: در یک کلام، جمهوریت در کنار اسلامیت و استقلال در کنار آزادی درهم آمیخت و این آمیختگی برای جامعه اسلامی ما و برای دنیا مدل نوینی از حکمرانی را عرضه کرد. دولتمردان، مسئولان و مردم عزیز در این 40 سال در جهت تحقق مردم سالاری دینی تلاش کردهاند و در اینمدت آنجا که توجه به رهنمودهای امام و مقام معظم رهبری و سیاستهای نظام اسلامی شد، حوزهی پیشرفت و اقتدار بود و آنجا که به این موارد مهم بیتوجهی و یا کمتوجهی شد، آنجا حوزه مشکلات، کاستیها و گلهمندیهای مردم بود.
رئیسی خاطر نشان کرد: از کسانی که تاکنون در این 40 ساله خدمت کردهاند و در پیشرفت کشور نقش داشتهاند صمیمانه سپاسگزار میباشم و ادای احترام میکنم. انتخابات 28 خرداد جلوهای از مردم سالاری دینی بود؛ مردم در این انتخابات علیرغم همه دشمنیهای دشمنان، شرایط بهداشتی و وضعیت کرونایی و مشکلاتی که وجود داشت، حضورِ باشکوهی داشته و حماسهای بزرگ خلق کردند؛ در کنار حماسههایی که تاکنون خلق شده است.
وی ادامه داد: این حماسه دشمنان را ناامید و دوستان را امیدوار کرد و همهی مردم در حماسه 28 خرداد نقش داشتند و باید از همه اقشار ملت از همه گویشها، اقوام و مذاهب و دستاندرکاران، بهویژه کسانیکه مردم را به مشارکت و حضور در انتخبات دعوت کردند و خصوصا از رهبری معظم انقلاب تشکر میکنیم.
رئیسجمهور تصریح کرد: حماسه 28 خرداد پیامهایی داشت؛ پیام تحولخواهی، عدالتخواهی، مبارزه با فساد و مبارزه با فقر و تبعیض، اجرای سیاستهای اعلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی، توجه به ارزشهای والای انقلاب و پاسداری و پاسداشت از خون مطهر شهیدان و وصایای ارزشمند آنها، ضرورت رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جامعه بود. مردم این پیامها را با رأی خود منتقل کردند و از دولت خواستند که اینها را تحقق بخشیده، عدالت را اجرا کند و به روابط ناسالم اداری و رانتخواری و هر ضدارزشی که هیچ تناسبی با انقلاب اسلامی ندارد، پایان بدهد.
رئیسی بیان کرد: پیام مردم در 28 خرداد پیام تغییر وضع موجود بود و از دولت خواستند که شرایط و وضعیت اقتصادی و تورم بیش از 44درصد و رشد نقدینگی 680 درصدی را پایان دهد. بدهیهای دولت از سال 94، سه برابر شده و علاوه بر این، علاج کردن وضعیت کسری بودجه 450 هزار میلیاردی از مشکلاتی است که در زندگی مردم اثر گذاشته و ما امروز وضعیت و شرایط اقتصادی مردم را هم بهدلیل دشمنی دشمنان و هم بهدلیل کاستیها و مشکلاتی که در درون داشتیم، وضعیت مناسبی نمیبینیم.
وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی و فرهنگی، مسئله بیکاری و مسکن و دیگر مسائلی که امروز مردم نسبت به آن گلهمند هستند و همه باید تغییر کند؛ آنچه که از همه بیشتر مشکل ایجاد کرده و علاوه بر اینکه آسیب دیدن سفره مردم و آسیب به کسب و کار مردم باید به آن اشاره کرد، آسیب دیدن اعتماد مردم است.
رئیسجمهور گفت: مردم دولتی را خواستند که این آسیب را جبران کند و اعتماد را به مردم بازگرداند و فاصلهی میان ملت و دولت را کاهش دهد، چرا که رابطه بین ملت و دولت برای همیشه میتواند بسیار گرهگشا باشد؛ این تاکنون وجود داشته و از این پس هم باید باشد تا مشکلات حل شود و در مقابل دشمنی دشمنان ایستادگی و مقاومت شود.
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
رئیسی با بیان اینکه آن چه مردم از دولت
جدید خواستهاند، تحول است، تصریح کرد: این تحول برای کشور اجتنابناپذیر است و باید این تحول رخ بدهد، برنامه دولت برنامه تحول است. این تحول مستند به سند بسیار ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که سند ماندگار بیانیه گام دوم مستند اقدامات دولت خواهد بود. در این سند که رهبری فرزانه انقلاب اسلامی بسیار حکیمانه نوشتهاند هم وضع موجود و هم وضع مطلوب به خوبی ترسیم شده و ما باید وضع موجود و مطلوب را دقیق ببینیم و فاصله وضع موجود با مطلوب را کمتر و کمتر کنیم و بتوانیم به وضعیتی برسیم که امروز مورد انتظار مردم یعنی تحقق فرازهای بلند بیانیه گام دوم است.
وی عنوان کرد: در این تحول ضروری لازم است که همه فرهیختگان، اندیشمندان، مسئولان، دغدغهمندان و عزیزان نقشآفرینی و همهی مردم مشارکت کنند و به میدان بیایند و این کار شدنی است؛ ما حتما بهدنبال رفع تحریمهای ظالمانه خواهیم بود اما حتما سفره مردم و اقتصاد را شرطی نخواهیم کرد و به اراده بیگانگان گره نخواهیم زد، حتما مسائل پیش روی دولت را دنبال میکنیم.
رئیسی تصریح کرد: برخی مسائل که دولت از امروز با آن مواجه است، عبارتند از کسری بودجه، بازار سرمایه و ثبات در آن و مسئله بورس، مسئله مهم کنترل تورم و گرانیها، مسئله کرونا که امروز موجب نگرانی مردم عزیز ماست، آب و برق و بسیاری از نیازمندیهای مردم. من به دولتمردان دولت دوازدهم «خسته نباشید» میگویم اما کارهای بسیاری از امروز پیش پای دولت است.
وی ادامه داد: ما یک برنامهی آنیِ کوتاهمدت با نگاه به مسائل پیشِرو که دولت با آنها مواجه است، تدوین کردهایم و مسائل را شناسایی کردهایم و به مردم اطمینان میدهیم که مسائل شناسایی شده و کار با قوت دنبال میشود.
رئیسجمهور بیان کرد: یک برنامه تحولی 4 ساله برای کشور تدوین کردهایم که بزودی در اختیار همان قرار خواهد گرفت که زمینه و بستر برای اجرای برنامه هفتم توسعه کشور خواهد بود.
رئیسی گفت: امید داریم که در این برنامه تحولیِ 4 ساله، تمامی دغدغهمندان بدون نگاه به خط و گروههای سیاسی و همه فرهیختگان و دلسوزان نقشآفرینی کنند و ما از اصحاب «ما میتوانیم» هستیم و یقین داریم با مشکلاتی که پیش روست، راه برای برونرفت از مشکلات وجود دارد و اراده محکمی برای رفع مشکلات وجود دارد و ملت، جوانان و نیروی انسانی کارآمد داریم. وضعیت را متحول خواهیم کرد و امیدواریم با نگاه صاحبنظران و فرهیختگان شرایط به نفع مردم و ارزشهای انقلاب و آنچه مورد توقع مقام معظم رهبری، مردم، خانوادههای عزیز شهیدان و ایثارگران است، تغییر کند.
وی بیان کرد: پروردگارا تو خوب میدانی که حضور من در این عرصه بهعنوان یک طلبهی خدمتگزار با چه انگیزهای صورت گرفت و اگر نبود خدمت به مردم و ایجاد گشایش و اجرای عدالت، حضوری در این عرصه برای بنده معنا نداشت اما افتخار میکنم در این عرصه یک خدمتگزار کوچکی برای مردم باشم. خدایا تو خوب میدانی و از آشکار و نهان آگاهی و نیت و انگیزه ما را میدانی؛ ما را در این عرصه مدد کن.
رئیسجمهور ادامه داد: خدایا به برکت این ایام و عید سعید غدیر و برکت نزول آیه ولایت، آنچه امیرالمومنین(ع) و پیامبر گرامی اسلام(ص) در روز غدیر درباره صفات دولتمردان به مردم آموختند و صفاتی که امیرالمومنین در نامه معروفشان به مالک اشتر فرمودند که یک سند قطعی برای صفات همه دولتمردان است، تمامی مسئولان و کسانی که به مردم خدمت میکنند را از آن صفات متنعّم بگردان. خداوندا دستان یاریگر ائمه هدی(ع) بهویژه امام عصر(عج) را به یاری ما بفرست و گرهها را بهدست مبارک حضرت ولیعصر(عج) باز کن و به ما اخلاص در عمل مرحمت کن.
استکبار ستیزان
🔴ای تاریخ شاهد باش
✅رهبر معظم
بخاطر رای مردم
و به احترام مردم
از دروغگوترین و ناکار آمد ترین رئیس جمهور که هدفش👇
✅فقط مزدوری برای آمریکا
✅و بر اندازی نظام
✅و خیانت به کشورش بود
🔴بخاطر 👇
✅وحدت امت اسلا م
✅وجلوگیری از فتنه های بیشتر
✅و حفظ نظام اسلامی
حمایت کرد
✳️اما منافقین و عوامل فتنه گر شروع
خواهند کرد که
✅رهبر چرا از آقای رئیسی بیشتر دفاع می کند
✅خواهند گفت رهبر بین روحانی و رئیسی تبعیض قایل میشود
✅ولی نخواهند گفت حسن روحانی یک منافق و حیله گر بود
✅حسن روحانی خیانت کرد و خسارت زد و رهبر.این عنصر خائن را ۸ سال با همه زخم زبان ها و ....تحمل کرد
✅اما رئیسی صادقانه دارد خدمت می کند و نتیجه خدماتش را مردم میبینند
🅾افمن کان مومنا کمن فاسقا
آیا مومن با فاسق مساوی است
لا یستؤن .... سوره سجده آیه ۱۸
هرگز مساوی نیستند
🔴تهدید اسراییل نشانه قدرت ایران
اسراییل و آمریکا این روزها علیه ایران رجز خوانی می کنند 👇
1⃣خب حق دارند یک مهره پر ارزش و دولتی که ۸ سال در جهت منافع آمریکا و اسراییل فعال بود را از دست داده اند
2⃣یک دولت انقلابی و مقتدر قراره روی کار بیاد ،بد جوری وحشت کرده اند
3⃣تهدید های آمریکا و اسراییل علیه جنهوری اسلام پوچ و بی اثر است
نوک سوزن نگران نیستیم
4⃣آقای رییسی با قدرت خواهد آمد
مراسم تنفیذ و تحلیف با عزت برگزار شد
دولت جوان حزب اللهی تشکیل خواهد شد
5⃣قطعا امت اسلام و جبهه مقاومت
با دولت جدید ایران قوی تر ، و منافقین
و جبهه استکبار ذلیل تر خواهند شد
🔴 آخرین بمبی که خنثی شد!!
بنظر می رسد دکتر نمکی وزیر بهداشت با نامه ای که سرگشاده بودنش بسیار بی مورد و مشکوک بود می خواست توپ را در زمین رهبری بیندازد و ایشان را وارد یک بازی دوسر باخت کند که با درایت رهبری و جواب حکیمانه و منطقی ایشان ، آخرین بمب فتنه انگیزی دولت خنثی شد ...
#کرونا
#واکسن
#حلالت_نمیکنیم
✍"قاسم اکبری"
https://eitaa.com/estekbarsetizan
قابل توجه بازنشستگان گرامی :
با توجه به تلاش شبانه روزى دولت ، در جهت رفع تبعيض و بهبود وضعيت معيشتى و حقوق تضييع شده بازنشستگان و تقاضاى همطرازى حقوق با شاغلين كه توسط مجلس شوراى اسلامى نيز تصويب گرديد ،
متاسفانه شورای نگهبان آن را رد و مغاير با قانون دانسته!
لذا ضمن اعتراض به عمل شوراى نگهبان ، لطفاً بخاطر اتحاد و رساندن صدای مظلومیت بازنشستگان 👇
‼️ استکبارستیز / اولا مغایر با قانون دانستن این طرح توسط شورای نگهبان بخاطر عدم تامین مالی آن است چرا چه در این طرح هیچ منابعی تعریف نشده است دوما : دولت خیانت پیشه روحانی با دو هدف عمده أین طرح را در پایان دولت خود تصویب کرد ‼️
❗️هدف اول : درگیر کردن مردم با رئیسی که هنوز دولت تشکیل نداده و قرار دادن بازنشستگان در مقابا نظام و حاکمیت
❗️هدف دوم : ایجاد یک بار منفی بر دولت جدیدی که با هزاران مشکلات مالی و پولی و اعتباری مواجه است _ عزیزان بازنشسته ما خود نیز بازنشسته هستیم ولی راضی نیستیم که در شرایط فعلی بار منفی بر دوش دولت انقلابی اضافه شود و این در حالی است که روحانی این طرح را حتی یک بار هم در دولت خودش اجرا نکرده است و آنچه را که بصورت ناقص اجرا کرد در اثر طرح و فشار مجلس انقلابی بود ، باید صبر انقلابی کرد هم به دولت جدید اجازه نفس کشیدن داد و هم توطئه روحانی بر علیه دولت انقلابی را خنثی کرد ❗️
استکبارستیزان
@estkbarsetizan تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
⭕️ در انتظار آزادی مادر...
🔹 «نسرین ابوکمیل»، اهل غزه است.
مادر چند فرزند.
۶ سال است در زندانهای رژیم صهیونیستی اسیر شده؛
و ۸۰ روز تا آزادیاش مانده.
فرزندانش حالا برای آزادی او روزشماری میکنند و هر روز که میگذرد بر قسمتی از جدول، خط میکشند.
🔸 خوب به تصاویرشان خیره شوید. همهاش غم و آه و درد و حسرت است.
حتی یک لبخند هم در آنها دیده نمیشود!
🔹 اینکه چند خانواده دیگر، چشم انتظار مادر، پدر، خواهر یا دختر و پسر خود هستند، نمیدانیم. اما آیا وقتش نشده، قدمی هر چند کوچک برای آزادی قدس و اسیران دربند برداریم؟ یا ما نیز مثل خیلیهای دیگر، در روز قدس، تکلیفمان را انجام دادیم و صدق الله و صلواتش را دادیم و تمام؟!
🔺 باور کنید یا نکنید، فردای قیامت، نه فقط از حرفهایی که زدهایم، سوال خواهد شد، از حرفنزدنهایمان نیز پرسیده میشود./تی وی مستضعفین
استکبار ستیزان 👇
واقعا؟! یعنی #محور_غربی_عبری_عربی برای ممانعت از رفتن آمریکا از منطقه، سناریوی زدن کشتیهای صهیونیستها در سواحل عربی رو اجرا میکنند تا با #ایران_هراسی ضرورت ماندن آمریکا را نشان دهند؟
"حسن عباسی"