🔥 بحران در رسانه🤔
بحران در رسانه یعنی اینکه یک انفجار بزرگ در دمشق توسط رژیم صهیونیستی بوجود آمده و تمام خبرگزاری های دنیا در حال انعکاس اخبار آن هستند اما هیچکدام از رسانه های رسمی مملکت ما هیچ خبر موثقی تا این لحظه منتشر نکردند و ما باید از رویترز و الجزیره و العربیه اخبار این انفجار را رصد کنیم و روایت اول را از آنها بشنویم....
https://virasty.com/mahdi_naderi313/1705748782646845673
هدایت شده از 🎗️🍃 چند متری خدا 🍃🎗️
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔴 ایشان همان پیرمردی است که با مرحوم بهلول طی الارض به کربلا کردند.
ماجرا را از زبان خودش بشنوید...😭
#حال_دلتنگی
#کربلا💔
👌 #چندمتریخدا کانال حرفهایها
🌺 @chandmetrikhoda
ما را به دیگران هم معرفی کنید
معرفی جامع منابع آزمون و بودجه بندی.pdf
11.75M
✅ معرفی جامع منابع آزمون و بودجه بندی
🌺 @estekhdamAP
🔥 ویـژه استخـدامـی آمـوزش و پـرورش:
🔹آموزگاری/دبیری/پرورشی/مراقب سلامت/مشاوره
🔥نسخه اول- دی ماه 1402
🔸این نسخه بر اساس آزمون قبلی آموزگاری و دبیری تهیه شده، همزمان با انتشار دفترچه آزمون پیشرو، بروزرسانی و تقدیم خواهد شد.
✾🌿🌺#استخدامیآموزشوپرورش🌺🌿✾
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
╭─┅─🌿🌺🌿─┅─╮
استفاده ازمطالبباذڪر«صلوات و لینک» http://eitaa.com/estekhdamAP
╰─┅─🌿🌺🌿─┅─╯
✅ شورای نگهبان مصوبه «اختصاص ضریب به داوطلبان دارای سابقه معلمی» را تایید کرد.
🌺 @estekhdamAP
🔥 سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از تأیید مصوبه مجلس درباره اختصاص ضریب ۱.۱ به ازای هر سال تدریس در آموزش و پرورش، برای داوطلبان شرکتکننده در آزمون استخدامی خبر داد و گفت لحاظ کردن این مصوبه در برنامه هفتم توسعه ابتکار مجلس یازدهم بود.
🔥 در آزمونهای استخدامی موضوع ماده (28) اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، برای افرادی که در امور آموزشی و پرورشی با واحدهای دولتی و غیردولتی با تأیید وزارت آموزش و پرورش همکاری نمودهاند، به ازای یکسال سابقه تمام وقت، ضریب یک و یک دهم برای نمره مکتسبه آنها در آزمون، محاسبه و به ازای هرسال سابقه بیشتر حداکثر تا پنج سال سابقه، این ضریب به میزان یک دهم افزایش مییابد.
🔥 سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این مصوبه مربوط به برنامه هفتم توسعه میشود که از سال 1403 به بعد لازم الاجرا خواهد بود.
🔸 پ.ن:
برای آزمون پیشرو،
با توجه به اینکه این مصوبه مربوط به برنامه هفتم است، تا زمان انتشار دفترچه معلوم نمیشه که این مصوبه اعمال شده یا خیر.
چون اگر دفترچه در بهمن ماه یا تا قبل عید منتشر شود احتمال اینکه این مصوبه در دفترچه اعمال شود خیلی کم است.
پس فعلا فقط تمرکز فقط روی مطالعه باشد. هر موقع دفترچه منتشر شد مشخص می شود.
تاثیر این ضریب بستگی به امتیاز شما در ازمون دارد یعنی هرچی امتیاز بالاتر باشد، تاثیر ضریب بیشتر خواهد شد.
مثلا فرض کنید امتیاز ۱۰۰ کسب کردید در آزمون و ۲ سال سابقه دارید، امتیاز شما با ضریب میشه ۱۲۰، یعنی ۲۰ امتیاز اضافه می شود.
✾🌿🌺#استخدامیآموزشوپرورش🌺🌿✾
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
╭─┅─🌿🌺🌿─┅─╮
استفاده ازمطالبباذڪر«صلوات و لینک» http://eitaa.com/estekhdamAP
╰─┅─🌿🌺🌿─┅─╯
هدایت شده از 🎗️🍃 چند متری خدا 🍃🎗️
+رائفی پور دیشب تو جهان آرا برای انتخابات کاسه شیلنگ رو گرفت رومون
_ برو بگو گفته شلوار جین همون جنه
اینم لینک مستقیم همون قسمت برنامه جهان آرا در تلوبیون 👌
https://telewebion.com/episode/0xae328f5
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ مطرح کرد :
پویش فرهنگیان| مذاکراتی را با دولت انجام دادیم تا فوقالعاده ویژه به صورت عمومی به تمام وزارتخانهها از جمله معلمان اختصاص یابد که موضوع در حال بررسی است
🌺 @estekhdamAP
🔹حمیدرضا حاجیبابایی درباره اختصاص فوقالعاده ویژه به برخی از کارکنان آموزش و پرورش مانند سازمان نوسازی مدارس، کادر اداری آموزش و پرورش، سرایداران و خدمتگزاران اظهار کرد: تعدادی از نهادها و وزارتخانهها فوقالعاده ویژه را دریافت میکنند و اخیراً در کمیسیون تلفیق مصوب شد تا چند وزارتخانه دیگر مشمول شوند.
🔹رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ گفت: بحثهای اولیه و برآورد اعتبار برای اختصاص فوقالعاده ویژه به وزارتخانههایی که از آن محروم هستند، انجام شد و دولت باید بررسیهای خود را انجام دهد تا بتوانیم در جریان بررسی بودجه به سمتی حرکت کنیم که فوقالعاده ویژه به تمام وزارتخانهها اختصاص یابد البته این موضوع هنوز در مرحله پیگیری است.
🔹حاجیبابایی ادامه داد: وزارتخانههای بهداشت، کارکنان اداری آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست مشمول دریافت فوقالعاده ویژه شدند و تعدادی از وزارتخانهها هم از گذشته دریافت میکردند بنابراین تعدادی باقی ماندهاند و در حال هماهنگی هستیم تا فوقالعاده ویژه را عمومی کرده و تمام وزارتخانهها آن را دریافت کنند.
🔹وی در پاسخ به این پرسش مطرح شده که با توجه به اینکه معلمان مشمول رتبهبندی شدند آیا فوقالعاده ویژه به آنها هم اختصاص مییابد، بیان کرد: تلاش ما این است معلمان هم بتوانند از فوقالعاده ویژه بهرهمند شوند و اختصاص آن به صورت عمومی به تمام وزارتخانهها عملیاتی شود.کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ به تازگی مصوب کرد تا فوقالعاده ویژهای به کارمندان سازمان نوسازی مدارس، کادر اداری آموزش و پرورش، سرایداران و خدمتگزاران، کادر سلامت و کارکنان وزارت کشور اختصاص یابد.
✾🌿🌺#استخدامیآموزشوپرورش🌺🌿✾
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
╭─┅─🌿🌺🌿─┅─╮
استفاده ازمطالبباذڪر«صلوات و لینک» http://eitaa.com/estekhdamAP
╰─┅─🌿🌺🌿─┅─╯
🔥وضعیت تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزگاری تا فردا تعیین تکلیف میشود
🌺 @estekhdamAP
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تعیین تکلیف وضعیت تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش طی امروز و فردا خبر داد.
💢 رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: به نظر میرسد وضعیت تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش طی امروز و فردا تعیین تکلیف و نتایج آن اعلام شود.
✾🌿🌺#استخدامیآموزشوپرورش🌺🌿✾
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
╭─┅─🌿🌺🌿─┅─╮
استفاده ازمطالبباذڪر«صلوات و لینک» http://eitaa.com/estekhdamAP
╰─┅─🌿🌺🌿─┅─╯
در اواخر کلاس پنجم موضوعات ادبی فلسفی و موضوعهای جامعه مانند قصهنویسی و رماننویسی به دانشآموز گفته میشود اما نگارش این موضوعهای جامع،کار هر شاگردی نیست،علاوه بر آموختن فنون نگارش و تعقل و استدلال و توصیف،استعدادی خاص میخواهد.
در پایه سوم خلاصهنویسی که میتوان یک درس یا متنی را به صورت خلاصه بنویسند گاهی میتوان یک تصویر یا سلسله تصاویر موضوع انشاء قرار داد و از شاگردان خواست که در مورد این تصاویر مطلب بنویسند.
نکات بهداشتی را از کودکان بخواهیم مثل(چرا مسواک میزنید؟)
در پایه سوم به دانشآموز یادآور میشویم که بهتر است نوشته خود را با یک جمله بهتر تمام کنیم و اگر دانشآموزان مطالب جالبی بیان کرده اما جملههای او ناصحیح است میتوانیم تذکر لازم را در پایین صفحه بنویسیم و به فکر و اندیشه او نمره بدهیم.
یک نکته مهم
در تمامی پایهها برای این که دانشآموزان با نوشتن بیشتر آشنا بشوند باید به کتاب بنویسیم بیشتر اهمیت بدهیم چون تمامی نکاتی که در بنویسیم وجود دارد علائم و نشانههایی هستند که در نوشتن انشاء به ما کمک میکنند و به تک تک تمرینات اهمیت داده و به دانشآموزان یاد دهیم.مثل موضوعهایی در مورد رعایت علائم دستوری در نوشتن.
در جمله و انشا علامتگذاری باید مراعات شود.
نقطه(.)در پایان جملههای کامل به کار میرود.
دو نقطه(:) علامت نقل قول است و گفته دیگران را در گیومه میگذاریم.
(؟)علامت سؤال در پرانتز نویسنده راجعبه آن صحبت شک و تردید دارد.
(!)در آخر جملات عاطفی مثل بهبه! آفرین!
هر جا وَ بگذاریم نیازی به ویرگول نداریم.
؟در آخر جملههای کامل به صورت پرسشی نوشته شود.
و علامتهای دیگری که در پایههای مختلف به دانشآموز گفته میشود تا نوشتهی آنها کاملتر شود.
نکات مهم در نوشتن انشا
*در مورد کلمهی ایجاز(مختصرگویی) را بیشتر توضیح دهیم باید مختصر نوشتن را در نوشته مراعات کنیم و کلمهها و جملههای زائد را حذف کنیم و به درازا کشیدن کلام یا به کار بردن کلمات زائد خودداری کنیم و علامتگذاری را در نوشته مراعات کنیم.
وجود مقدمه در نتیجهگیری در تمامی انشاءها الزامی نیست.
کلمات را در نوشتن خود به صورت کتابی به کار ببریم و از نوشتن به صورت محاورهای و شکسته خودداری بکنیم.
انواع انشا
1)توصیفی یا وصفی:
سادهترین نوع انشاء است دانشآموز چیزهایی را که در اطراف خود میبیند یا میشنود یا احساس میکند وصف و تعریف مینماید.
2)گزارشنویسی:
برخی گزارشنویسی را نوعی انشای نقلی به حساب میآورند.
وقتی دانشآموزان به گردش علمی میروند معلم میتواند از آنها بخواهد که گزارش از آن روز تهیه کند.غالباً برای تهیه گزارش نیاز به تحقیق،سؤال و جستجو میباشد.
3)انشای نقلی:برای بیان سرگذشت خود یا دیگران به کار میرود یا معلم میتواند برای آموزش انشای نقلی تمرینات زیر را انجام دهد داستانگویی،نوشتن خلاصه متن خوانده شده نوشتن خلاصه کارهایی که در زمان معینی انجام شد مثلاً روز جمعه چه کار کرده.
4)برگرداندن شعر به زبان ساده و نثر امروز:
معلم میتواند شعرهای مناسبی را از کتاب فارسی یا خارج از کتاب به دانشآموزان داده و بخواهد که اشعار را به نثر ساده امروز بنویسند شاگردان باید توجه کنند در این نوع نوشته از حاشیه رفتن خودداری کنند و تنها مفهوم را به زبان ساده و گویا و کوتاه بنویسند.
5)انشای تخیلی:محصول ذهن و ساخته و پرداخته افکار دانشآموز است و غالباً اساس خارجی ندارد این نوع انشاء فرصتی است برای شناخت افکار دانشآموز و گرایشات درونی او که در چه دنیایی و آرزوهای درست و غلط او چگونه است.معلم میتواند شروع داستانی را بگوید و دانشآموزان آن را تمام کنند یا از شاگردان بخواهیم قلم،کاغذ،دفتر یا تخته سیاه و سرگذشت اشیاء را بیان کند.
6)خلاصهنویسی:موجب پرورش قدرت نویسندگی و گسترش از کودکان میشود و آنها را آماده میکند که در موقع لزوم بخوانند اصل مقصود یک درسی یا یک مقاله را استخراج نمایند.
7)نامهنگاری:نامه بیان کتبی موضوعی است برای مخاطبی که حضور ندارد نامهای را که ما مینویسیم معرف شخصیت فرهنگ،ادب و ذوق و سلیقه ماست و باید همان اثر را در مخاطب بگذارد که شخصیت خود ما میگذارد.
8)انواع نامه:
نامههای خصوصی-نامههای رسمی و اداری
داشتن حاشیه سفید نامهها الزامی است حاشیه سمت راست بیشتر از سمت چپ است.
در نامههای اداری گذاشتن تاریخ در بالا گوشه سمت چپ لازم است.
نامههای خصوصی باید ساده و بیانکننده روح صمیمیت و یکرنگی باشد.اما در نامههای اداری جنبه رسمی بودم مراعات میشود و نامههای اداری نباید خودمانی نوشته شود.
برای نوشتن نامه نباید از مداد استفاده کنند.
نامههای اداری یا رسمی را میتوان تایپ کرد اما اگر نامه دوستانه را تایپ کنیم نشانه بیصمیمیتی ما نسبت به گیرنده نامه خواهد بود.
قواعد علامتگذاری:
🌺 @estekhdamAP
علامتگذاری در نامه مانند هر نوشته دیگری رعایت می شود.
کلماتی را در نوشته خود به کار بریم که معنی آنها را میدانیم و اگر معنی کلمهای را نمیدانیم بهتر است به فرهنگ لغات مراجعه کنیم و غلط املایی در نوشته نداشته باشیم.اگر برای کسی نامه مینویسیم لازم است نشانی ما را داشته باشد.نشانی در زیر متن نامه بنویسیم.در نامه اداری نام و نام خانوادگی و امضا الزامی است.
ارکان یک نامه
هر نامه شامل چهار بخش اصلی است:
1)عنوان
2)شروع نامه
3)متن نامه
4)عبارت پایان نامه
نامه اداری حاشیه سفید در سمت راست در نامه اداری گاه اسم دقیق اداره یا سازمان و گاه رئیس که اداره را مخاطب قرار میدهند.
مثال:ریاست محترم اداره آموزش و پرورش متن نامه اداری کوتاه و ساده باشد.ذکر مطالب اضافی خودداری گردد.
مشخصات موضوعات انشاء در دوره ابتدایی
1)داشتن علاقه
2)داشتن اطلاعات
3)محدود و معین بودن موضوع انشاء
4)موضوعات باید مربوط به محیط زندگی و مسائل روز باشد.
5)وصف یک تصویر
6)چند کلمه که معانی آنها به هم نزدیک است.
تهیه و تنظیم طرح انشا
قدمهایی که در مراحل اولیه برای تنظیم طرح و نوشتن انشاء برداشته می شود:
1)انتخاب موضوع
2)یادداشت نکتههای مختلف درباره آن
3)دستهبندی نکات
4)منظم کردن مطالب به ترتیب منطقی
5)صحبت کردن
6)نوشتن انشا
مشکلات نوشتن انشاء در دوره ابتدایی
1)عدم داشتن مطلب
2)عدم توسعه کتابخانه دبستان و کلاس
3)عدم شرکت دادن بچهها در مجالس عمومی،سخنرانی،نماز جمعه،گردشها و بادیدهای علمی سطح آگاهی آنها را کاهش میدهد.
4)عدم فراهم نکردن زمینههای مساعد و واقعی برای اجبار یافتن به نوشتن مانند شرکت در تهیه روزنامهدیواری،نوشتن نامه و دادن پیام کتبی به خانواده
5)عدم گنجینه لغات کودکان
6)عدم آموختن کلمات هم خانواده،متشابه و متضاد و افزایش لغات آنها
7)عدم آشنایی به سبک و الگوی خاص که بهترین نمونه همان متون دروس کتابهای فارسی است.
8)عدم تطابق موضوع انشاء با سن و فهم و علاقه کودکان
9)عدم توانایی در ترکیب کلمات و بیان احساس فکر
10)عدم آشنایی دانشآموز با چگونگی شروع انشاء
*معیارهای تصحیح انشاء در دوره ابتدایی
1)آیا دانشآموز اندیشه و مطلب خاصی برای نوشتن داشته است؟
2)آیا بیان مطلب با جملات روشن و درست انجام گرفته و انشاء از غلطهای املایی و دستوری خالی است؟
3)آیا برای بیان مطلب با جملات روشن و درست انجام گرفته و انشاء از غلطهای املایی و دستوری خالی است؟
4)هر مطلبی با توجه به اهمیت آن در جای خود قرار گرفته و از تکرار مطالب خودداری شده است؟
5)آیا علائم نقطهگذاری رعایت شده؟
6)آیا زیبایی و لطافت در انشاء وجود دارد؟
به هر حال هر معلمی با توجه به روشی که خود در نظر دارد انشاء را تصحیح میکند ولی یک راه خوب و مناسب که تلفیقی از روشهای مختلف است.
آموزگار قبلاً خود انشاها را بخواند یادآوریها و نکات لازم را در حاشیه هر انشاء تذکر دهد.نکات خوب و مثبت را در انشاها علامتگذاری کند و استخراج نماید و همچنین نقاط ضعف انشاها را معین کند.در ساعت انشاء قبل از این که انشاها خوانده شود راجع به نکات مثبت و منفی انشاها توضیح دهد(بدون این که نام کسی را ذکر کند)و دانشآموزی جنبههای مثبت را بر روی تختهی کلاس یادداشت کند و دانشآموزانی که نمره آنها از حد معینی کمتر شده موظف شوند که یک بار دیگر آن انشاء را بنویسند و عبارتهای مورد تأیید معلم را که در روی تخته کلاس نوشته شده در انشاهای خود بیاورند.منابع:روش تدریس فارسی مقطع ابتدایی
مأخذ:سخنان ارائه شده از استاد دانشگاه و تجربیات خودم در کلاس درس
✾🌿🌺#استخدامیآموزشوپرورش🌺🌿✾
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
╭─┅─🌿🌺🌿─┅─╮
استفاده ازمطالبباذڪر«صلوات و لینک» http://eitaa.com/estekhdamAP
╰─┅─🌿🌺🌿─┅─╯
🔥#انشاء
این داستان را بخوانید و ادامه آن را شما کامل کنید:
🔥همه مداد رنگی ها مشغول بودند به جز مداد سفید.هیچكس به او كاری نمی داد همه می گفتند:تو به هیچ دردی نمی خوری.یك شب كه مداد رنگی ها توی سیاهی كاغذ گم شده بودند مداد سفید تا صبح كار كرد ماه كشید مهتاب كشید و آنقدر ستاره كشید كه كوچك و كوچك و كوچكتر شد.صبح توی جعبه مدادرنگی جای خالی او با هیچ رنگی پر نشد.......
نیمه های شب در تاریکی ،مداد رنگی ها که در خواب بودند با صدای ناله ای از خواب بیدار شدند .در آن تاریکی چشمشان به نقاشی های مداد سفید افتاد .آن ماه وستاره هایی که دوستشان کشیده بود همه جا را روشن کرده بود .آنها دیگر از تاریکی نمی ترسیدند ولی ناگهان مداد سفید را دیدند که خیلی کوچک شده بود واز شدت درد به خود می نالید . همه دورش جمع شدند واز او بخاطر این همه فداکاری تشکر کردند .یکی از مداد رنگی ها گفت : دوست عزیز مارا ببخش! درباره ی تو اشتباه فکر می کردیم. در تاریکی شب که هیچ کدام ازما نمی تواند کاری انجام دهد تو شب تیره را برای ما چون روز روشن کردی! صبح شد چیزی از مداد سفید نمانده بود جای اورا هیچ مدادی پرنمی کرد..............
@mahdi_naderi313
🔥 معلم اختصاصی 👌
https://instagram.com/mahdi_naderi313?igshid=MXZ1MDVyazFmdmN5eQ==