✅ زمان اعلام نتایج اعتراضات آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش
با توجه به پایان یافتن فرایند بررسی اعتراضات، به زودی نتایج از طریق سایت سازمان سنجش و جهاد دانشگاهی اعلام میشود. قابل توجه داوطلبان:
بررسی در استانها براساس دادههای کیفی بوده است و لذا هیچگونه اطلاعی از افرادی که تغییر نتایج دارند در اداره کل موجود نیست و پس از پردازش از طرف سازمان سنجش و جهاد دانشگاهی نتیجه نهایی مشخص خواهد شد./آموزش و پرورش اصفهان
🔴 حقوق معوقه و بیمه ناقص؛ زندگی سخت معلمان خرید خدمات
معلمان خرید خدمات از سال تحصیلی92-93 وارد سیستم آموزش و پرورش شدند و در ابتدا قرار بود در مناطق محروم و دورافتاده به تدریس بپردازند. با این حال، به تدریج این گروه به یکی از روشهای اصلی جبران کمبود معلم در مناطق مختلف کشور تبدیل شدند.
در حالی که قرار بود جذب معلمان خرید خدمات متوقف شود، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، از صدور مجوز جذب 26 هزار و 300 معلم خرید خدماتی برای سال تحصیلی جاری خبر داد. همچنین وزیر آموزش و پرورش از تبدیل وضعیت این معلمان به نیروهای قرارداد کار معین خبر داده است.
سید حمید پورمحمدی؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه، نیز اخیراً اعلام کرده است که منابع لازم برای استخدام 28 هزار معلم (که 5600 نفر از آنها در استان سیستان و بلوچستان هستند) تأمین خواهد شد.
💢 تلاش رئیسجمهور برای ساختن آیندهای روشن در مدارس ایران
👤حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:
▫️در جلساتی که آقای رئیسجمهور برای آموزش و پرورش وقت میگذارند، تاکنون بیش از ۱۷ جلسه دو ساعته برگزار شده و این جلسات جزو برنامههای ثابت سفرهای استانی ایشان شده است. یکی از موضوعات اصلی در این جلسات، توسعه عدالت آموزشی است. ایشان با اشتیاق و دغدغه فراوان به موضوع ایجاد تحول در روشهای آموزش، اصلاح روشهای تدریس و تحول در محیطهای یادگیری پرداختهاند. همچنین، به توسعه فضای آموزشی و بهبود سرانه فضاهای آموزشی تاکید دارند.
▫️ آقای رئیسجمهور بر این باورند که اگر فضاهای آموزشی بهبود یابد، اما تحولی در روشهای تدریس و در محیطهای یادگیری صورت نگیرد، تغییرات قابل توجهی نخواهیم دید. لذا ما باید به سمت تغییر روشهای تربیتی و یادگیری حرکت کنیم.
▫️در کنار جلساتی که برای شناسایی مسائل فضای آموزش برگزار شده، دقیقا همین مسائل برای روشهای آموزش و محیطهای یادگیری نیز بررسی شده است. برنامهای با همکاری رئیسجمهور محترم تدوین کردهایم که در سه بخش اصلی متمرکز است: اول توانمندسازی معلمان و توسعه صلاحیتهای حرفهای آنها برای استفاده از روشهای تدریس فعال و مشارکتی در کلاسهای درس. دوم، ایجاد محیطهای مثبت یادگیری در کلاسهای درس و استفاده از فناوری برای ارتقای یادگیری. سوم، تشکیل اجتماعات یادگیری معلمان که باعث میشود معلمان به صورت شبکهای مشارکت داشته باشند و ایدههای خود را بیان کنند. در این برنامه، معلمان محور اصلی هستند و بر این باوریم که معلمان میتوانند تغییرات واقعی را ایجاد کنند.
💢 تصمیم نهایی حذف امتحانات نهایی دهم در جلسه شورای عالی آموزش
👤رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش:
▫️تصمیمگیری نهایی درباره زمان اجرای حذف امتحانات نهایی پایه دهم در اولین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش انجام خواهد شد.
با بازنگری مصوبه کنکوری توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد امتحانات نهایی در پایه دهم حذف شود. با این حال، امتحانات نهایی همچنان در پایههای یازدهم و دوازدهم باقی خواهند ماند.
برخی جزئیات این مصوبه، مانند وضعیت داوطلبانی که قبل از سال 1403 فارغالتحصیل شدهاند، اعتبار یک یا دوساله کنکور و میزان تأثیر دروس عمومی و تخصصی، به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شده است.
محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش، در این باره تأکید کرد که در کنکور 1404، سوابق تحصیلی دانشآموزان سهم 60 درصدی خواهد داشت که شامل دروس عمومی و تخصصی پایههای یازدهم و دوازدهم است.
وی افزود: سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایههای یازدهم و دوازدهم نظام 6.3.3 در گروههای آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال 1404 به ترتیب به میزان 20 و 40 درصد (در مجموع 60 درصد) با تأثیر قطعی است.
زارعی همچنین بیان کرد: 10 تا 11 درس در پایه دوازدهم و به همین تعداد در پایه یازدهم در سال تحصیلی جاری، امتحان نهایی خواهند داشت و نمرات این دروس برای کنکور 1404 در نظر گرفته میشود.
وی تأکید کرد که تعداد دروس عمومی و سهم آنها برای ایجاد سوابق تحصیلی کاهش نیافته است.
در مورد دانشآموزان پایه دهم، زارعی اظهار داشت که تصمیمگیری نهایی درباره زمان اجرای حذف امتحانات نهایی پایه دهم در اولین جلسه این شورای عالی آموزش و پرورش انجام خواهد شد.
✅ قابل توجه پذیرفتهشدگان نهایی کد ۱۹ و بند ۲ (قبولی جدید) آزمونهای آموزگاری، دبیری، هنرآموزی و کیفیت بخشی سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲
شروع به کار: این گروه از داوطلبان از تاریخ ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ شروع به کار خواهند کرد. اطمینان داشته باشید که هیچ تداخلی در بهکارگیری این افراد در سال آینده رخ نخواهد داد و استخدام این گروه حتمی است.
تشکیل پرونده و آزمایشات پزشکی: جهت تشکیل پرونده و انجام آزمایشات پزشکی و دیگر مراحل، در حال برنامهریزی با آموزش و پرورش نواحی و مناطق هستیم و به زودی اطلاعرسانی خواهد شد.
پودمانهای آموزشی: ضروری است پذیرفتهشدگان روند ثبتنام خود در پودمانهای آموزشی را از دانشگاههای مجری دوره مهارتآموزی پیگیری نمایند:
رشتههای شغلی هنرآموزی و دبیر کار و فناوری: دانشگاه شهید رجایی - sru.ac.ir
رشتههای شغلی آموزگاری و دبیری (غیر از دبیر کار و فناوری) و مشاغل کیفیت بخشی: دانشگاه فرهنگیان - cfu.ac.ir
به نام خدا
وزیر محترم آموزش و پرورش
با سلام،
احتراما به استحضار میرساند که از اسفند ماه ۱۳۹۶ تاکنون، تورم شدید و مداوم جامعه را تحت تأثیر قرار داده است و معلمان با حقوق فعلی قادر به تأمین هزینههای رفت و آمد به مدرسه و همچنین سایر نیازهای زندگی نیستند.
بنابراین، ما امضاکنندگان این کارزار از جنابعالی درخواست داریم که در راستای عدالت و بهبود معیشت معلمان، حقوق ایشان را متناسب با تورم فعلی افزایش دهید. معلمان با مدارک تحصیلی لیسانس نباید حقوقی کمتر از ۴۰ میلیون تومان دریافت کنند.
حداقل انتظار میرود که همانند سایر کارمندان دولت، حقوق معلمان نیز افزایش یابد. اگر امکان افزایش بیشتر مانند کشورهای دیگر وجود ندارد، دست کم باید حقوق معلمان به سطحی برسد که بتوانند از زندگی شایستهای برخوردار شوند.
👇👇👇
https://www.karzar.net/181844
🔹طبق دستورالعمل بارگذاری مدارک رتبه بندی ، هر گواهی کلاس های آموزش خانواده ۱ امتیاز در قسمت تجربه دارد
🔹می توانید برای جلساتی که با اولیا برگزار می کنید ، از مدیر درخواست گواهی کنید
جلسه توجیه روش تدریس و آغاز سال تحصیلی
جلسه فضای مجازی ، فرصت ها و تهدید های آن
جلسه آسیب های اجتماعی
جلسه روش های ارتقای سلامت روانی خانواده
جلسه تربیت دینی واخلاقی کودک دبستانی
📌فضای مجازی، تهدیدی بر هوش اجتماعی کودکان
🔹با دسترسی آنلاین کودکان بر روی رایانهها، تلفنهای هوشمند، تبلتها و سایر دستگاههای تلفن همراه، تقریباً همه کودکان زیر ۱۲ سال اکنون کاربر اینترنت هستند.
🔹️روندی که از زمان شروع همهگیری کووید-۱۹ سرعت گرفته است و موجب شد تا خطرات سایبری بسیاری مانند قلدری آنلاین، محتوای نامناسب، اعتیاد دیجیتال و ... کودکان را تهدید کند. یکی از خطرات از بین رفتن هوش اجتماعی کودکان است./ ایرنا
♦️آمار تکاندهنده از سطح یادگیری دانشآموزان ایرانی/ رتبه ایران دو برابر بدتر شد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به وضعیت دانش آموزان ایرانی در آزمون تیمز و پرلز :
🔹باید کاری کنیم که به نمره میانگین آزمونهای تیمز و پرلز دست پیدا کنیم. اینکه ایران در سال ۱۹۹۵ در این آزمونها رتبه ۲۵ جهان را کسب کرد و امروز به رتبه ۵۰ رسیده است عبارت چندان دقیقی نیست.
🔹در سال ۱۹۹۵ تنها ۲۶ کشور در این آزمون علمی شرکت کردند که ایران رتبه بیست و پنجم را کسب کرده بود. در سال ۲۰۱۹، ۵۷ کشور در این آزمون شرکت کرده بودند که ایران رتبه چهل و نهم را کسب کرد و در سال ۲۰۲۳، ۶۴ کشور شرکت کرده بودند که ایران رتبه پنجاه و چهارم را کسب کرد.
🔹به استثنای درس ریاضی در درس علوم هم تقریباً همین عملکرد را داشتیم. در سال ۱۹۹۵ ایران، رتبه بیست و پنجم از ۲۶ کشور جهان را به خود اختصاص داد. در سال ۲۰۲۳, رتبه چهل و نه از ۶۳ کشور را کسب کرد./شرق
🔸شیوهنامه اداره کلاسهای چند پایه تدوین شد
🔹 معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وجود ۴۸ هزار کلاس چند پایه در کشور، گفت: شیوهنامه چگونگی اداره این کلاسها تدوین و در اختیار معلمان قرار داده شده است.
🔹وجود کلاسهای چندپایه اجتنابناپذیر است و این موضوع تنها مختص کشور ما نیست، بسیاری از کشورهای پیشرفته به دلیل وسعت زیاد خود، در مناطق دوردست برای اینکه دانشآموزان تحت پوشش قرار بگیرند، یک معلم را به چند دانشآموز اختصاص میدهند.
🔹دستورالعملهایی در کارگروه دبیرخانه کشوری کلاسهای چندپایه تهیه و در اختیار معلمان قرار داده شده است تا بدانند چگونه میتوانند تقسیم کار داشته باشند و وقت خود را به هر دانشآموز اختصاص دهند.
🔹معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مدلهای متنوعی برای برنامهریزی و آموزش در کلاسهای چند پایه وجود دارد و در دبیرخانه کشوری سعی میکنیم از طریق راهبران آموزشی، کیفیت یادگیری معلمان کلاسهای چندپایه را ارتقاء دهیم.
🔹کلاس های چند پایه، به کلاسهایی گفته میشود که دانشآموزان چند پایه تحصیلی به همراه یک معلم آموزش میبینند. براساس آمار ارائه شده توسط وزارت آموزش و پرورش، اکنون حدود ۴۸ هزار کلاس درس چند پایه در کشور وجود دارد که بیش از ۶۴۰ هزار دانشآموز در این کلاسها مشغول به تحصیل هستند.