eitaa logo
geopolitic.iranii
61 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
5 فایل
اینجا علاقه مندی هایم و می‌نویسم رفقا متخصص و تحلیل گر حوزه ژئوپلیتیک📚 Mba معاون و مشاور دانشگاه 🌍#TEHRAN 🌏#ایرانی 🌎#ژئوپلتیک 🇮🇷❤🤍💚🇮🇷 همه برای هدفی به بلندای ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
ترامپ تهدید خودش رو تمدید کنه دو هفته ولی ما برای حسن نیت تنگه رو باز کنیم؟ برگ برنده ما رو زمین ،صهیونیست و آمریکا هم تنفس برای تجدید قوا؟سرمون رو با کاغذ نبرن؟
ادعای لارنس نورمن: ترامپ مهلت حمله به زیرساخت‌ها را تمدید خواهد کرد. پ ن ادمین: 😁
فرعون همان شبی نابود شد که می‌خواست بنی‌اسرائیل را نابود کند.
*تحلیلی بر بی نتیجه بودن حمله احتمالی به صنایع برق ابران ؛* 🔺برق یک صنعت مادر و زیر ساختی است و تقریبا تمام صنایع به آن وابسته هستند. ظرفیت برق ایران حدود ۹۲ هزار مگاوات است که از طریق هزاران نیروگاه گازی ، سیکل ترکیبی ، بادی ، خورشیدی ، زمین گرمایی و برق آبی تامین می شود. 🔺بزرگترین نیروگاه کشور تنها ۲/۹ درصد برق کشور را تامین می کند. این در حالی است که در اسراییل حدود ۲۰ نیروگاه وجود دارد که ۵ نیروگاه آن ۵۰ درصد برق این رژیم را تأمین می کند. اما در ایران بخش بزرگی از برق کشور بصورت نیروگاه های مقیاس کوچک تامین می شود. 🔺اکنون کمتر از ۵۰ هزار مگاوات برق در کشور مصرف می شود و اگر دشمن موفق شود حتی ۵۰ درصد ظرفیت برق کشور را هدف قرار دهد ، مشکلی در تامین برق وجود نخواهد داشت . 🔺ظرفیت نیروگاه هسته‌ای بوشهر حدود ۱۰۰۰ مگاوات است و نقش چندانی در تامین برق کشور ندارد. اما ظرفیت نیروگاه اتمی امارات حدود ۴۰۰۰ مگاوات است و چهار برابر بیشتر آسیب خواهند دید. حضور روس‌ها در تاسیسات اتمی مانع بزرگ حمله به این صنایع و نیروگاهها است. 🔺نیروگاه اتمی دیمونا هم یک هدف تقریبا آسان است که سال‌ها روی انهدام آن تمرین شده است . در صورت انهدام و نشت مواد رادیو اکتیو تا شعاع ۵۰ کیلومتر به مدت طولانی غیر قابل سکونت می شود و با توجه به عرض کم سرزمین‌های اشغالی، باید بخش بزرگی از این مناطق تخلیه شود و این احتمال پایان رژیم صهیونیستی خواهد بود . 🔺با توجه به آنکه بیش از ۹۰ درصد آب کشورهای حوزه خلیج فارس از این دریا تامین می شود، در صورتی که نیروگاه اتمی بوشهر نشت مواد رادیو اکتیو به این دریا داشته باشد، زندگی این کشورها غیر ممکن می شود و آنها چاره ایی جز تخلیه این کشورها ندارند.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️صحبت‌های منتشر نشده حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای درباره رهبر شهید
دوستان عزیزم. به هر دلیلی اگر ارتباطمان قطع شد. اگر دیگر نتوانستیم در خدمت شما عزیزانم باشیم،بنده را حلال فرمایید اگر تندی کردم.اگر در پی وی چیزی گفتم که کسی رنجید.امیدوارم بنده را حلال کنید. جواد عباسی مرادی https://eitaa.com/esterateghi
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسخه خمینی کبیر برای مواجهه با آمریکا...
🔴واکنش نتانیاهو به آتش بس 🔹نخست وزیر رژیم خونخوار صهیونیستی در واکنش به آتش‌بس و پذیرش بندهای ایران از سوی رئیس جمهور آمریکا گفت که اسرائیل از تصمیم تعلیق دو هفته‌ای حملات حمایت می‌کند اما این آتش‌بس شامل لبنان نخواهد بود. 🔹 همچنین گفت حمایت تل آویو از تصمیم ترامپ به شرطی است که ایران تنگه هرمز را باز و حملات رامتوقف کند!
📣 مالزی: پیشنهاد ۱۰ ماده‌ای ایران باید به توافق جامع تبدیل شود 🔸 «انور ابراهیم» نخست‌وزیر مالزی: پیشنهاد ۱۰ ماده‌ای تهران نویدبخش بازگشت صلح و ثبات است و باید به یک توافق جامع تبدیل شود.
هژمون ایران ظهور کرد
♦️طرح ۱۳ بندی دموکرات‌های کنگره آمریکا برای عزل ترامپ 🔹نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا طرح استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را با ۱۳ بند به اتهام «جنایات بزرگ و سوءرفتار» ارائه کردند. این طرح ترامپ را به آغاز جنگ، ترور، جنایات جنگی و نقض قوانین بین‌المللی متهم می‌کند.
♦️واکنش دبیرکل سازمان ملل به پذیرش شروط ایران توسط ترامپ «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل: 🔹دبیرکل سازمان ملل از اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای توسط ایالات متحده و ایران استقبال می‌کند. از همه طرف‌های درگیری فعلی در خاورمیانه می‌خواهیم که به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی عمل کنند و از مفاد آتش‌بس پیروی کنند تا راه برای صلح پایدار و جامع در منطقه هموار شود. پایان دادن به خصومت‌ها برای محافظت از جان غیرنظامیان و کاهش رنج‌های انسانی ضروری است.