eitaa logo
geopolitic.iranii
60 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
5 فایل
اینجا علاقه مندی هایم و می‌نویسم رفقا متخصص و تحلیل گر حوزه ژئوپلیتیک📚 Mba معاون و مشاور دانشگاه 🌍#TEHRAN 🌏#ایرانی 🌎#ژئوپلتیک 🇮🇷❤🤍💚🇮🇷 همه برای هدفی به بلندای ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
شیخ اکرم آل کعبی: جبهه مقاومت بازخواهد گشت تا او را به زور تأدیب کند، زیرا این رذل ها همچنان به عهد و عهد شکنی می کنند، اما بدانند که روزگار تغییر کرده و اوضاع تغییر کرده و از این خیانت خود پشیمان خواهند شد.
توئیت فرماندهی پهپادی نیروی هوافضا سپاه ؛‌ آماده ایم و گوش به فرمان ...
پیام سپاه که در زیرنویس شبکه خبر اعلام شد: به تکلیف خود در مورد لبنان عمل خواهیم کرد و پاسخ پشیمان کننده‌ای به متجاوزان می‌دهیم.
سخنگوی کاخ سفید: این ایده که رئیس جمهور ترامپ فهرست خواسته‌های ایران را به عنوان یک توافق بپذیرد، کاملاً پوچ و بی‌معنی است. طرح ۱۰ ماده‌ای ایران غیر قابل قبول است.
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان 🔹عراقچی، در تماس تلفنی با فیصل بن فرحان در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفتگو کرد. پ ن ادمین : طبیعتا یک گفتگوی معمولی نبوده است.
واقعا آدم تصاویر مردم رو میبینه ؛ به خودش که‌ یک ایرانیه افتخار میکنه ؛ از تمام شب ها بیشتر اومدن مردم ❤️
نتانیاهو: ما هنوز اهدافی داریم که باید به آنها دست یابیم و یا از طریق توافق یا از طریق از سرگیری جنگ به آنها دست خواهیم یافت. ما آماده‌ایم هر زمان که لازم باشد این کار را انجام دهیم.
مقام آمریکایی به رویترز : اعزام هزاران تفنگدار دریایی از سن دیگو به منطقه خاورمیانه فعلاً ادامه دارد.
اگر روزی شیطان و اسرائیل باهم بجنگند، ما در کنار شیطان خواهیم بود. "امام موسی صدر"
🔺رویترز:  هزاران تفنگدار دریایی آمریکا در حال اعزام به خاورمیانه هستند آتش بس دو هفته‌ای بود؟با این حجم ترابری روزانه ،تو دو هفته میشه چقدر نفر و تجهیزات وارد کرد؟
برخلاف شایعات منتشر شده، منابع لبنانی اطمینان دادند که شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حرب‌الله در سلامت کامل است
🛑شلیک پدافند های تبریز