eitaa logo
geopolitic.iranii
60 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
5 فایل
اینجا علاقه مندی هایم و می‌نویسم رفقا متخصص و تحلیل گر حوزه ژئوپلیتیک📚 Mba معاون و مشاور دانشگاه 🌍#TEHRAN 🌏#ایرانی 🌎#ژئوپلتیک 🇮🇷❤🤍💚🇮🇷 همه برای هدفی به بلندای ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️فارن افرز: در مجموع، مردم خاورمیانه «اکنون چین، ایران و روسیه را مطلوب‌تر از ایالات متحده و اغلب اروپا می‌دانند
hesamiranloo4_5961016613703523814.mp3
زمان: حجم: 4.1M
کسی میتونه برسونه به بچه‌های مقاومت لبنان که روحیه بگیرن؟ دمش گرمه ترانه فارسی-عربی و موسیقی کار جدید حسام هست
سفیر ایران در پاکستان، توئیت خود مبنی بر برنامه‌ریزی برای ورود هیئت ایرانی به اسلام‌آباد پایتخت پاکستان را حذف کرد.
🔺رژیم صهیونیستی اذعان کرد: حزب‌الله ۱۵ هزار رزمنده در اختیار دارد 🔹روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» به نقل از منابع امنیتی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که حزب الله لبنان بیش از ۱۵ هزار رزمنده در اختیار دارد.
🔺شینهوا: اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی خواهد کرد 🔹وزیر خارجه اسپانیا با اعلام این خبر، تاکید کرد: اسرائیل دیروز با ده‌ها حمله به لبنان، آتش‌بس را نقض کرد و قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشت.
🛑فوری 🛑ترامپ رسما در پیامی در شبکه اجتماعی خودش اعلام کرد،آمریکا مشغول تجدید قوا،استراحت دادن به نیروها برای عملیاتی مجدد است هتل اسلام آباد هنوز رزرو هست یا کنسل کردید عزیزان دیپلمات؟
💢فوری رگبار موشکی حزب الله به سمت شمال سرزمین های اشغالی
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفیر پاکستان در آمریکا تأیید کرد که لبنان در توافق آتش‌بس گنجانده شده بود.
تُف بر اون بی غیرتی که سال‌ها به اسم اسطوره به ما غالب کردن که بعد ۴۰ روز تازه فهمیده : "نول بل تالیکی پیلوز است" از موقعی که سیبیلش رو زد دیگه اون شماره ۱۰ همیشگی نشد😏
230.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منابع محلی: اسراییل یک جنایت جنگی بزرگ انجام داده است! 🔹رژیم صهیونسیتی امروز تصمیم گرفت یک بمب یک تنی را روی مراسم خاکسپاری شهدای حزب‌الله لبنان بیاندازد! 🔹این اتفاق تلخ در کنار حادثه امروز بیروت نوع جدیدی از جنایت جنگی در لبنان است.
ارزیابی راهبردی: متخصصان معتقدند که رژیم اسراییل در ساعات آینده تلاش خواهد کرد با انجام مجموعه‌ای از عملیات‌های کثیف و تحریک آمیز در لبنان ایران را به مواجهه مجبور کند تا امریکا را به درگیری مجدد با ایران بکشاند. اما آنچه احتمالا در عمل رخ خواهد داد این است که ایران تنها تنگه هرمز را مسدود می‌کند و حوثی‌ها بازیگری وجهه سوم رو آغاز خواهند کرد در باب المندب و ترامپ بیرون درگیری بین هوا و زمین باقی می‌ماند و رژیم با ایران و محور مقاومت تنها خواهد ماند. این جزو سناریوهای ممکن خارج از تصور آمریکاست.
‌ ♨️ نفت از 120 دلار فراتر رفت؛ زیرا آتش‌بس ایران «نمی‌تواند اختلال را حل کند»