eitaa logo
geopolitic.iranii
58 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
5 فایل
اینجا علاقه مندی هایم و می‌نویسم رفقا متخصص و تحلیل گر حوزه ژئوپلیتیک📚 Mba معاون و مشاور دانشگاه 🌍#TEHRAN 🌏#ایرانی 🌎#ژئوپلتیک 🇮🇷❤🤍💚🇮🇷 همه برای هدفی به بلندای ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️خلق حماسه مردم لرستان زیر بارش شدید باران ‌
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باز هم ژاپنی ها اومدن توی میدان 🌹این کلیپ خیلی زیباست به نظرم تمام مردم جهان باید ببیننش و با امام حسین ع آشنا بشن👌
قالیباف: ترامپ می‌خواهد با محاصره و نقض آتش‌بس، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند. 🔴 ترامپ با اعمال محاصره و نقض آتش‌بس می‌خواهد تا به خیال خود این میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند یا جنگ‌افروزی مجدد را موجه سازد. 🔴 مذاکره زیر سایهٔ تهدید را نمی‌پذیریم و در دو هفتهٔ اخیر برای رو کردن کارت‌های جدید در میدان نبرد آماده شده‌ایم.
پیام قالیباف در نوع خود جالب است : یک راه خنثی کردن دشمن باز کردن دست او و اعلان آن است که ما "دست تورا خوانده ایم" ! همین میتواند دشمن را مجبور کند یا طرحش را عوض کند و بداند توسط طرف مقابل "ضد حمله به طرح آماده شده است" احسنت به قالیباف
بوش؟ پروژه اصلی ۸ سال عراق و افغانستان! اوباما؟ پروژه اصلی ۸ سال تحریم ایران و مذاکرات برجام! ترامپ؟ پروژه اصلی خروج از برجام،فشار حداکثری بر ایران،ترور حاج قاسم،مذاکرات،جنگ ۱۲ روزه،جنگ ۴۰ روزه! ❌️نتیجه ای که تحلیلگرا میگیرن؟❌️ ترامپ عجله داره میخواد بره سر وقت چین!!!! آقا یدونه نشونه! یک دونههههه محض رضای خدا نشون بدید که ترامپ‌میخواد سریع داستان رو جمع کنه بره سراغ چین!!! الله اکبر از این نتیجه گیری ها! تحلیلگرای ما توی ذهنشون یه چیز میگذره فکر میکنن دنیای واقعی هم همینجوریه! ترامپ تا روز آخر پروژه اصلیش ایران باقی خواهد ماند! تمام!
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولی بیاید یه اعترافی بکنیم که هممون یه معذرت خواهی یه محمد حسین میثاقی بدهکاریم! خیلی اذیتش کردیم! خیلی بهش تیکه انداختیم! اما میثاقی نشون داد سگش به عادل فردوسی پوری که همه جا کنار دشمنان ایران ایستاده بود شرف داره! آقای محمد حسین میثاقی من یکی به سهم خودم ازت حلالیت میطلبم....
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آه از دل تنگی!... شکر نعمت،نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند! .
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◻️ ۳ موضع قطعی ایران ▪️حتماً متجاوزین تبهکاری که کشور ما را مورد حمله قرار دادند را رها نمی‌کنیم ▪️حتماً غرامت تک‌تک صدمات وارد شده و خون‌بهای شهیدان و دیه‌ جانبازان این جنگ را طلب خواهیم کرد ▪️حتماً مدیریت تنگه هرمز را به مرحله جدیدی وارد خواهیم نمود 🔻 به هیچ‌وجه از حقوق حقّه خود دست نمی‌کشیم و در این جهت همه جبهه مقاومت را به‌طور یکپارچه در نظر داریم
هنر جنگ: ‌ اطلاعات منتشر شده از جانب منابع غیرایرانی درباره قصد هیئت مذاکره‌کننده ایران برای عزیمت به اسلام‌آباد، نادرست است. ‌ علی احسانیان دانشجوی نخبه ایرانی مقیم فرانسه به طرز مشکوکی به قتل رسیده است. ‌ ایران با برآورد از احتمال تشدید جهشی و ناگهانی تنش، برای ایجاد قواعد جدید درگیری در لحظات آغازین فاز دوم جنگ برنامه‌ریزی کرده است. ‌ سناریوی تمدید آتش‌بس و کاهش سطح مذاکرات جدی‌تر شده است.
geopolitic.iranii
منتظر باشید! سید علی خامنه ای به خاک سپرده نخواهد شد تا ایران سلاح هسته ای اش را بسازد! خامنه ای م
آزمایش هسته ای ایران را میبینم که با اسم "یا فاطمة الزهراء" انجام خواهد شد!!!! به زودی! اینها را به یاد داشته باشید...
♦️از دیروز پاکستان تو وضعیت حساس قرار گرفته و تدابیر امنیتی شدیدی تو پایتخت در منطقه قرمز پاکستان ایجاد شده 🔹حتی امروز تمام ارگان های اسلام آباد تعطیل شده و نیروهای پلیس و ارتش پاکستان در سراسر اسلام آباد مستقرن برای حفاظت از هیئت های خارجی!! پ.ن: یعنی انقدری که پاکستان داره خودشو به در و دیوار میزنه دو طرف جنگ اینکارو نمیکنن! داداش آروم باش حالا!!!
♦️محمد مرندی یه توییت جالب زده دیشب و گفنه به معاون رئیس‌ جمهور آمریکا، جی‌دی ونس، توصیه می‌کنم چمدون هاشو باز کنه و راهی اسلام‌ آباد نشه. با این خواسته‌های توهم‌ آمیز و غیرواقعی و ادامه محاصره دریایی، هیچکس در تهران حاضر به مذاکره با آمریکا نیست!