فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاردستی
به مناسبت روز معلم
#شعر_کودکانه
🌸 معلم مهربون
تو دفتر نقاشی
عکس یه گل کشیدم
گلی از اون قشنگ تر
دور و برم ندیدم
روی گل قشنگم
اسم تو را گذاشتم
اسمی از اون قشنگ تر
واسش سراغ نداشتم
اسم تو را معلم
تو را که مهربانی
در باغ علم و ایمان
همیشه باغبانی
1108483841_-1046836506.mp3
891.1K
🎙بشنويد | تلاوت سوره قدر توسط رهبر انقلاب
🏷 #شب_قدر
🌙
🌱🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌱
🌹امام اول ما
مولا و سرور ما
🌱امام علی والا
گفتند حرف های زیبا
🌹ای منتظر آقا
آهای دوستدار خدا
🌱همواره منتظر باش
برای فرج آقا
🌹هیچوقت نا امید نباش
تو از رحمت خدا
#بوستان_عترت
#امام_مهدی_عج
🌱🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌱
╰━═━⊰🌱🌹🌱⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازی قرآنی حاج قاسم با فرزندان شهدا
🦋✨🦋✨🦋✨🦋✨🦋✨
🌼یاران کوچک امام زمان
بازی قرآنی سردار را با فرزندان شهدا یاد گرفتید؟
حالا شما هم از پدر و مادر مهربانتان برای این بازی کمک بگیرید و ثواب این آیه های نورانی را به مقام والای حضرت علی(علیه السلام) تقدیم کنید.
🌸🌸🌸
#پنج_شنبه
#خشنودی_سردار_دلها
#قهرمان_تو_کیست
#شادی_مولا_علی_علیه السلام
🦋✨🦋✨🦋✨🦋✨🦋 🦋
╰━═━⊰⚘☘️⚘⊱━═━╯
❤️:
https://eitaa.com/joinchat/3196190853Cf6eadb848a
لینک کانال فرهنگی استیکرانه 🌷
باذکر صلوات به نیت شهدا واردشوید🌷
💢 چه طور بچههای خوش قول تربیت کنیم؟
🔻 کلمه خوش قولی را در خانه خودتان و بین خانواده مقدس کنید. مثلا جزو یکی از تعریف های کلامی شما از کودکتان باشد، «قربون پسر خوش قولم برم». اینکار برچسب مثبت زدن به کودک است و ریل گذاری ب ای متخلق شدن فرزند شماست.
🔻 گاهی موضوع را برایش عجیب کنید. وقتی بچه ها کار خوبی می کنند مثلا نماز میخوانند یا بدون اینکه شما گفته باشید در حال کمک به شما هستند و... جمله مذکور را بگویید تا با تعجب بگوید: چه قولی؟ آن وقت از فرصت استفاده کنید و مثلا بگویید: «اینکه خدا گفته نماز بخوانید، به پدر و مادر کمک کنید و... و تو الان این کار رو می کنی.»
🔻 وقتی زمان انجام یکی از خواسته های او رسید، مثلا سر موقع خریدی برایش انجام دادید و... نقش بازی کنید و برای لحظاتی نگویید که آن کار را کرده اید. وقتی بچهها ناراحت شدند و ابراز ناراحتی کردند، بگویید که واقعا چقدر بدقولی حس بدی ایجاد میکند. من فقط خواستم نظرتو را درباره بدقولی بدونم، این هم کادوی شما و...
🔻 قرارهای بین خودتان مثل تمیز کردن اتاق و... را به شکل یک قول معرفی کنید و بعد روی دیوار اتاق کودک نصب کنید. به کودکتان یک کاردستی هم برای جمله «من از بدقولی بدم میاد» درست کنید و بالای آن نصب کنید تا بچه ها نسبت به انجام قول شان پایبند باشند.
🔻 مثل همه ویژگی های تربیتی دیگر، اگر بخواهید خوش قولی را به بچه ها یاد دهید اما خودتان خوش قول نباشید هیچ نتیجهای نمیگیرید، یادگیری بچهها، مشاهدهای است.
#تربیت_کودک
اگر نمی خواهید کودکتان قربانی زورگویی دیگران شود، از همین امروز به او #مهارت_نه_گفتن را آموزش دهید.
برای اینکه کودکتان «نه» گفتن را یاد بگیرد، باید از خانه شروع کنید. اگر شما همیشه فرزندتان را مجبور به اطاعت کردن از خواسته هایتان می کنید و به محض دیدن واکنش منفی او، عصبانی و پرخاشگر میشوید، نباید انتظار داشته باشید کودکتان به همکلاسی که میخواهد خوراکی هایش را از او بگیرد، نه بگوید و در آینده در برابر خواسته های غیرمنطقی دوستانش مقاومت کند.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#هفت_سال_دوم
#تربیت_دینی
هر کاری که پدر و مادر تو هفت سال دوم بچه ها انجام دادن و اونا هم تقلید کردن وارد هفت سال سوم که میشن همونا رو تبدیل به کارهای مستدل و مستند می کنن و سوالهایی از قبیل کی گفته؟ چرا باید انجام بدم؟ و… می پرسن.
باید مراقب باشیم چیزی را به اشتباه به قرآن، پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) نسبت ندیم که با این کار توجهش به منابع اسلامی از بین میره.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#تربیت_کودک
تصور کنید در یک جمع یا مهمانی بدون مقدمه به شما بگویند :
لطفا یه دهن برای ما بخون تا فیض ببریم.
شما چه احساسی پیدا خواهید کرد؟
چه اضطرابی شما را فرا خواهد گرفت؟
زمانی که در مهمانی یا در سایر جمع ها به فرزند خود می گویید که : شعر مهد کودک را بخوان یا انگلیسی صحبت کن تا همه ببینند چقدر قشنگ انجام می دهی ، به فرزندتان استرس وارد می کنید.
به هیچ وجه کودک را مجبور نکنید تا کاری را انجام دهد. کودکان عروسک سخنگو نیستند.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#تربیت_کودک
#والدین
👈به کودکمان چه بگوییم چه نگوییم:
🚫 نگوییم: سوپ میخوری یا نه؟
✅ بگوییم: سوپ میخوری یا غذا؟
🚫 نگوییم: با من میای یا نه؟
✅ بگوییم: با من میای یا با بابا میری؟
🚫 نگوییم: سالاد میخوری یا نه؟
✅ بگوییم: سالاد میخوری یا ماست؟
🚫 نگوییم: دستشویی میری یا نه؟
✅ بگوییم: الان میری دستشویی یا بعد؟
🚫 نگوییم: میوه میخوری یا نه؟
✅ بگوییم: پرتقال میخوری یا سیب؟
در صحبت کردن نوع اول، کودک گزینه « نه!» را انتخاب میکند❗️
ولی در نوع دوم؛ بدون اینکه دستوری صادر کنیم؛ کودک یکی از گزینهها را انتخاب میکند
و
چون خودش انتخاب کرده؛ احتمال اجرا بیشتر میشود.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#تربیت_کودک
#رسانه
⁉️وابستگی شدید کودک نسبت به #تلویزیون را چگونه تعدیل کنیم؟
برای اینکه در خانه ، هم کودکان و هم سایر اعضای خانواده بتوانند از تلویزیون استفاده کنند ، باید در مورد تماشای تلویزیون، به طور منطقی و عادلانه تقسیم زمانی و برنامه ریزی انجام شود و در این زمینه قانون و مقرراتی وجود داشته باشد.
مثلاً به کودک بگوییم که این برنامه را از این ساعت تا این ساعت می توانید ببینید . تلویزیون روشن شود و او برنامه اش را ببیند . اگر بخواهد تا آخر برنامه ها بنشیند ، پدر و مادر باید وارد عمل شوند و اعمال نظر کنند.
👈🏻زمان بندی برای دیدن برنامه های مختلف تلویزیون باید طوری باشد که هر یک از اعضای خانواده بتواند برنامه مورد علاقه خود را ببیند و تلویزیون در اختیار یک نفر نباشد.
#دکتر_سیما_فردوسی
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#تربیت_کودک
✅ مراقبتهای رفتاری
❌ وقتی کودک در حال انجام کاری و لذت بردن از آن است، مثل پریدن روی مبل، اگر بیست بار هم بگویید "نپر؛ نکن" فایده ای ندارد!
⁉️ پس باید چه کار کرد؟
✅ به او پیشنهاد بازی و کاری بدهید که همان لذت را به او بدهد.
👈 مثلا اگر بازی حرکتی هیجانی انجام میدهد، پیشنهاد شما هم باید حرکتی هیجانی و پرجنب و جوش باشد. مثل قایم موشک، پریدن از روی طناب و...
اگر به جای آن، به او بگویید بیا اینجا بشین رنگ آمیزی کن، او در آن لحظه هرگز حاضر نیست آن لذت و هیجان را رها کند، پس به حرف شما گوش نمیدهد.
پس آگاهانه او را از کار خطا بازدارید.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#تربیت_کودک
🔸کودک اجتماعی:
کودکانی که در خانواده های پر رفت و آمد زندگی می کنند شانس بیشتری برای برقراری ارتباط با کودکان یا بزرگسالان دیگر دارند. این آمد و رفت ها و معاشرت ها فرصت خوبی است تا بچه ها روش های برقراری ارتباط با دیگران را از بزرگترها بیاموزند و آنها را در روابط خود به کار گیرند. هراز چندگاهی برخی از دوستان و یا همکلاسی های کودک تان را به مناسبت هایی به منزل خود دعوت کنید. این دورهمی ها باعث می شود تا او برقرای ارتباط با دیگران را در این جمع ها تمرین کند و فرصت بکارگیریشان را پیدا کند.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#سلامت_کودک
برای از #پوشک_گرفتن فرزندتان عجله نکنید.
کودکتان را با دیگری مقایسه نکنید. هیچ دو کودکی کنترل ادرار را در یک سن به دست نمی آورند.
زمان واقعی کنترل ادرار برای هر کودک، هنگامی است که مغز، اعصاب و عضلات به اندازه کافی رشد کرده باشند و کودک بتواند آنها را کنترل نماید که معمولا بین 18 ماهگی تا 3 سالگی اتفاق می افتد.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─