فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام شیخ صادق الغریانی مفتی اعظم لیبی به یمن قهرمان
🔻 یمن به یاری خداوند بر کرسیهای سربلندی و شجاعت میماند و همه عناوین شکوه، جوانمردی، حسادت، جوانمردی و سرافرازی به آن نسبت داده میشود.
🔻شیخ دکتر الصادق الغریانی مفتی اعظم لیبی امروز در آخرین حضور خود از عملیات نظامی اخیر یمن که رژیم اشغالگر را هدف قرار داد تمجید کرد و از صبر و شکیبایی مردان یمن و غزه در برابر دشمنان صهیونیستی تجلیل کرد.
🔻وی افزود من به مقاومت یمن که صبور، استوار و شجاع است و از تهدیدهای صهیونیست ها و کسانی که پشت سر آنها ایستاده اند نمیترسند درود می فرستم.
🔻قهرمانان یمن به تهدیدات نتانیاهو اهمیت ندادند و با ارسال پهپادها و موشک های مافوق صوت به صهیونیستها خسارتها تلفات مستقیم وارد کردند.
🔻 من به مجاهدان یمن و غزه به خاطر شجاعت، استواری و صبرشان تبریک می گویم.
🔻حمد و سپاس خداوند را بر نعمت رهبری و قوت و قدرت از آنِ اوست و حسن عاقبت برای مؤمنان است.
#یمن
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
@Akhbare_Yaman
هدایت شده از 🇮🇷 آتشنیوز 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مقایسه تیتر رسانهها در یک ماجرا در ایران و بقیه کشورها
#جریان_تحریف
🌍 کانال خبری🇮🇷#آتـشنـیـوز🇮🇷👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1891631134Cdb2484b0a6
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۱)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸دولت ترکیه از سال 1390/ 2011 که بحران امنیتی سوریه شروع شد تا امروز در این کشور نقش اساسی و منحصر به فرد ایفا کرده است و به نظر میآید این نقش امنیتی تا سالهای آینده استمرار داشته باشد. دولت ترکیه در این دوره ۱۵ ساله علاوهبر حمایت نظامی، اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و مالی از همه گروههای نظامی مخالف دولت سابق سوریه، بخش زیادی از شمال این کشور را به اشغال نظامی خود درآورده و اخیراً بر حجم آن افزوده است. ترکیه از سال ۱۳۹۳ ـ دو سال پس از آغاز بحران امنیتی سوریه ـ به بهانه مقابله با تهدیدات گروههای مسلح کردی علیه ترکیه در حالی که توانایی تهدید این کشور را نداشتند، به خاک سوریه تجاوز کرد و حاکمیت این کشور را زیر پا گذاشت. این در حالی بود که سوریه و ایران بارها به اطلاع مقامات آنکارا رسانده بودند که عدم تعرض گروههای مسلح کردی به خاک ترکیه را تضمین میکنند. کمااینکه در طول این ۱۵ سال هیچ گزارشی مبنی بر تعرض کردهای سوریه به خاک ترکیه و حتی شلیک یک تیر به سمت آن منتشر نشده است. پس کاملاً پیداست که دولت ترکیه از آشوبهای سوریه برای در دست گرفتن بخشهایی از سرزمین آن استفاده کرده است. گزارشها بیانگر آن است که ارتش ترکیه در مناطق تحت اشغال خود در سوریه اقدام به راهاندازی دورههای آموزش زبان ترکی و جایگزین کردن لیر خود به جای پول رسمی سوریه کرده که از نیات ترکیه در اشغال دائمی سرزمینهای سوریه و الحاق آن به ترکیه خبر میدهد.
🔸براساس اسناد و مدارک فراوانی که از حمایت گسترده و طولانی دولت ترکیه از گروههای شبهنظامی معارض دولت سوریه حکایت میکند و شامل حمایت همهجانبه از «جیشالحر»، «داعش»، «النصره» و در سالهای اخیر از تحریرالشام و احرارالشام میشود، این دولت در همه جنایاتی که طی ۱۵ سال اخیر علیه مردم سوریه اتفاق افتاده، سهم اساسی دارد. رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در طول این ۱۵ سال حتی حمایت رسمی از تروریستها را مخفی نکرده و در مواقع مختلف از جمله در جریان برگزاری نشستهای آستانه که از بهمن ماه ۱۳۹۵ شروع شد، بهطور رسمی نمایندگی جریانات مسلح سوریه را بهعهده داشته است.
🔸پس از آنکه دولت سوریه به همراه دوستان منطقهای خود توانست بر تروریسم غلبه کرده و اکثر مناطق تحت اشغال تروریستها را آزاد کند و در دهم دی ماه ۱۳۹۵ آتشبس برقرار نماید، نشستهای آستانه با مشارکت ترکیه شروع شد. در این میان دولت ترکیه تلاش کرد تا مانع فروپاشی کامل گروههای مسلح معارض سوریه شود. بهعنوان مثال در جریان نشستهای آستانه، ترکیه تضمین داد که بدون نیاز به درگیری نظامی، گروههای مسلح معارض در ادلب را خلع سلاح کرده و این استان را به دولت سوریه تسلیم میکند و برای این کار شش ماه زمان خواست اما در طول این مدت، دولت ترکیه امکانات نظامی و مالی بیشتری در اختیار تروریستها قرار داد و با استمهال پیدرپی، مانع بازگشت این منطقه به دولت سوریه شد. در طول این سالها، ادلب عملاً به صورت یک استان تحت اداره ترکیه درآمد در حالی که پایگاه اصلی حضور تروریستها بود.
🔸بر اساس اسناد، دولت ترکیه از اواسط ۱۳۹۸ درصدد برآمد تا طی یک برنامه دقیق چندلایه، الگوی ادلب را به کل سوریه سرایت دهد. این برنامه چندلایه شامل موارد زیر بود:
🔻۱ـ دولت ترکیه درصدد برآمد که از ادلب یک سوریه کوچک و مینیاتوری بسازد. بر این اساس گروههای مختلف شبهنظامی تروریست که تعداد آنان به ۱۵ گروه میرسید را تحت یک چتر قرار داده و مانع ادامه درگیریهای داخلی میان آنان شود. این در حالی بود که گروه النصره که بزرگترین گروه شبهنظامی سوری بود، رسماً در لیست تروریسم سازمان ملل قرار داشت و باید برچیده میشد. سرویس اطلاعاتی ترکیه که اداره ادلب و در واقع اداره گروههای تروریستی را برعهده داشت، النصره را وادار کرد تا با نام جدید فعالیت کند. براین اساس اکثر گروههای این «جبهه» ذیل نام جدید (تحریرالشام) قرار گرفتند و تحت فرماندهی یک قرارگاه مشترک درآمدند که بعدها به اتاق عملیات فتحالمبین موسوم گردید.
🔸سرویس اطلاعاتی ترکیه گروه جدید تحریرالشام را تحت آموزشهای مختلف قرار داد. این آموزشها شامل آموزشهای نظامی، اطلاعاتی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، رسانهای و فنآوری میشد و واضح بود که ترکیه از این آموزشها برای شکل دادن به یک دولت استفاده میکند. کمااینکه اندکی بعد در ادلب دولتی شکل گرفت که ریاست ظاهری آن با جولانی و ریاست واقعی آن با میت ترکیه بود. نخستوزیر این دولت «محمد البشیر» بود که امروز به عنوان نخستوزیر سوریه معرفی شده است.
🔻۲ـ همزمان با این روند در ادلب، دولت ترکیه از ضعف اقتصادی «سوریه در تحریم» استفاده کرد و کار روی ارتش سوریه و منفعل کردن آن را شروع نمود.
🔻ادامه دارد...
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۲)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در طول این سالها حقوق و درآمد یک جوان عضو شاخه نظامی تحریرالشام حدود ۱۴ برابر حقوق یک ژنرال در ارتش بشاراسد بود! فاصله ۵۰ دلار تا ۷۰۰ دلار حقوق ماهانه برای ارتشی که از ۱۳ سال جنگ خسته است و افقی داخلی برای بهبود وضعیت ندارد، طبعاً وسوسهانگیز بود. در این میان اردوغان از بعضی از خطاهای دولت سوریه هم استفاده کرد و نفوذ خود در ارتش سوریه را وسعت داد. یکی از این خطاهای راهبردی سربازگیری از مخالفان دولت بود که این اواخر تعداد آنان از ۳۰ هزار نفر فراتر رفت. دولت بشار اسد با این گمان غلط که سربازگیری از مخالفان، آنان را نسبت به سوریه دلبسته کرده و به رفع اختلافات منجر میشود، این امکان طلایی برای تسلط بر بخشهای مختلف ارتش را در اختیار دولت ترکیه و سرویس اطلاعاتی آن قرار داد. در واقع روز هفتم آذر ماه که عملیات تحریرالشام علیه حلب شروع شد و سپس به سرعت به استانهای دیگر سوریه رسید، ارتش عملاً از سوی ترکیه و تحریرالشام تسخیر شده بود. کمااینکه از همان روز هفتم آذر ماه درگیری در ارتش میان وفاداران به دولت سوریه و عوامل داخلی سرویس امنیتی ترکیه یعنی همین سربازان و عناصر جذبشده ارتش در گرفت و آن را متلاشی کرد. این در حالی بود که دولت سوریه به دلیل بار مالی، به کاهش شدید «نیروهای دفاع وطنی سوریه» که نقش اساسی در آزادسازی سوریه از سیطره گروههای تروریستی تحتالحمایه داشتند، اقدام نمود و عدد آنان را از حدود 120 هزار نفر به حدود 12 هزار نفر رساند و از سیستم نظامی به بخش خدماتی منتقل نمود و عدد نیروهای سپاه تحت امر «سرلشکر سهیل حسن» که نقش اول در مهار گروههای تروریستی داشت و وجود آنان لرزه بر اندام گروههای تروریستی میانداخت از حدود ۳۰ هزار نفر به کمتر از ۵۰۰۰ نفر تقلیل داده بود. این یگان نیز در زمان حملات هفتم تا هجدهم آذر ماه دچار درگیری داخلی شد و عدد فعال آنان به حدود ۵۰۰ نفر! کاهش یافت. این اشتباهات که توجیه مالی داشت، عملاً به فرش قرمز پیش پای سرویس ترکیه و گروه تحریرالشام تبدیل شد تا کل سوریه را بدون درگیری و با سرعت به تصرف درآورند.
🔻۳- دولت ترکیه در حالی که دولت سوریه را به رسمیت نمیشناخت و بر براندازی آن اصرار داشت و برنامههای مختلفی را برای تحقق آن تنظیم کرده بود، تلاش کرد تا در جامعه تحت محاصره اقتصادی رسوخ کند و چهره خود را از یک دولت متخاصم به دولتی که درصدد بهبود وضعیت اقتصادی مردم این کشور است، تغییر دهد. سوریه بدون صادرات کشاورزی و واردات کالاهای اساسی قادر به ادامه حیات نبود. وقتی بحران امنیتی در سوریه شروع شد، این کشور تحت تحریم شدید غرب قرار گرفت و مرزهای ترکیه و اردن روی آن بسته شد. کشورهای عراق و لبنان هم که با سوریه هممرز بودند خود درگیر بحران شدید امنیتی یا اقتصادی بودند و عملاً قادر به حمایت مالی از دولت دمشق نبودند. این هم در حالی بود که طولانی شدن جنگ در سوریه هزینههای این کشور را به شدت افزایش داده بود و آمریکا، ترکیه و شبهنظامیان تروریست بر منابع اندک اقتصادی سوریه در شمال شرق این کشور تسلط پیدا کرده و دولت را از دستیابی به درآمدهای نفتی محروم کرده بودند. بدینصورت سوریه که در دهه اول حکومت بشار ـ 1379 تا 1390 ـ بهترین دوران اقتصادی خود را در مقایسه با دهههای پیش از آن تجربه کرده بود، به فلاکت افتاد که ترکیه در این دو موضوع ـ یعنی افزایش هزینههای دولت سوریه و به صفر رساندن درآمدهای آنـ نقش اساسی داشت.
#یادداشت_روز
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۳)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در این میان آنکارا برای جداسازی مردم سوریه از دولت چهره جدیدی از خود به نمایش گذاشت. دولت ترکیه بهصورت مدیریت شده و محدود در بازار اقتصادی سوریه رسوخ کرد تا نشان دهد تنها کشوری است که غم مردم را میخورد و در صدد کمک به آنان برآمده است. حتماً شما هم بارها شنیدهاید که چطور ایران که روابط راهبردی با دولت سوریه دارد از ترکیه که هیچ رابطهای با دولت این کشور ندارد و در حال جنگ با آن است، سهم کمتری در بازار سوریه دارد. پاسخ به این سؤال در آن زمان دشوار بود و چون واقعیت روشن نبود، گفته میشد این از خاصیت تجارت محور بودن ترکیه در مقایسه با ایران است که به دلیل اتکاء به نفت، واردات محور میباشد. در حالی که گسیل کردن کنترل شده کالاهای غذایی ترکیه به بازار سوریه با هدف انتفاع اقتصادی ترکیه صورت نمیگرفت. نشانه آن هم این بود که مواد غذایی ترکیه با قیمتی بسیار کمتر از قیمتی که این کالاها در کشورهای دیگر به فروش میرسید، در سوریه عرضه میشد و این از یک هدف مهم غیراقتصادی خبر میداد.
هدف دولت ترکیه اثرگذاری بر جامعه سوریه، جداسازی آن از دولت و سفیدسازی چهره ترکیه نزد مردم سوریه بود که به دلیل سوابق در دوره عثمانی و پس از آن، دشمن خود میدانستند.
🔸اما نقش ترکیه در سوریه در سالهای پیشرو ضرورتاً تغییر میکند. ترکیه درصدد ایجاد یک دولت وابسته به خود در سوریه است و در عین حال به دلیل شکننده بودن اقتصاد آن، برداشتن بار دولتی که هماینک به یک دهان باز تبدیل شده و به همه چیز احتیاج دارد، برای آنکارا به شدت دشوار است و بازگشت ذهنیت مردم سوریه از همسایه شمالی خود که اصرار دارد هم بخشهایی از سوریه را در اشغال داشته باشد و هم به عنوان قیم آن ایفای نقش کند، چندان دور نیست.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥اعضای گروهک تروریستی التحریر، وعدههای خود را زیر پا میگذارد
هر کسی را که خود را تسلیم میکند و سلاحهایش را تسلیم میکند میکشند
و اجساد را روی کامیونهای سنگین حملونقل در خیابانها به رخ میکشند تا کسانی را که هنوز جوانمردی و وقار دارند را بترساند!
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ایران در منطقه چه میکند؟
🔹همان کاری که شاه انجام می داد، با این تفاوت که رفتار منطقهای جمهوری اسلامی در جهت منافع ملی ایران تعریف شده، در حالی که شاه با پذیرش نقش ژاندارمی، به صورت رسمی منافع آمریکا را تامین می کرد.
🌍 کانال خبری🇮🇷#آتـشنـیـوز🇮🇷👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1891631134Cdb2484b0a6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کلاس طنز #سواد_رسانه
مدرس: استاد مگسیان، استاد اعظم تمام مگسهای رسانهای
#بنگاه_های_لجن_پراکنی
🔥کانال «محرمانه» رسانه جنگ 👇🏼
🚨@SECRET_NEWS
میرتاج الدینی: پادزهر فتنه های دشمن حضور با بصیرت مردم در صحنه است - ایرنا
https://www.irna.ir/amp/85703622/#amp_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s&aoh=17354680298818&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سربازی که درحادثه اتوبوس اندیمشک به رحمت خدا رفت، روحش شاد.
تربیت اسلامی به معنای واقعی
کلمه،
درکجای دنیا چنین جوانانی را سراغ دارید؟
#با ما همراه باشید
❤️#یاد_یاران
https://eitaa.com/yadeyaran_ir
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشک_رئیس_جمهور
احسنت، احسنت تا حالا چنین خواهران محجبه و تحلیگر کجا بودند؟! این راه، راه درستیه. باید خواهران انقلابی میدان و تریبونرو بدست بگیرند و میدانرو خالی نگذارند.
@naslesoleymaniha313
👈ایتا یا واتساپ
👌 *تفاوتهای ایتا و واتساپ*
✴️ تو واتساپ هیچ مطلبی رو نمیشه «ویرایش» کرد ؛ یعنی وقتی مطلبی فرستادی دیگه کار از کار گذشته، فوقش میتونی تو پست بعدی، صحیح اون کلمات غلط رو تایپ کنی و بفرستی!
همچنین تو واتساپ هر مطلبی رو فقط تا «۱ ساعت» میشه حذف کرد
و تازه همون هم واتساپ اعلام میکنه :
« فلانی یک پیام حذف کرد»
✌️در ایتای ایرانی هر مطلبی رو میشه تا چند ماه بعد از ارسال هم ، حذف کرد و حذف پیام هم، اعلام نمیشه.
و امکان ویرایش مطالب در ایتا وجود دارد.
✴️ تو واتساپ، نمیشه هیچ مطلب و فیلم و عکسی رو ذخیره کرد و فقط باید برای دیگران ارسال کرد
✌️داخل ایتا «فضای ابری» هست که مخصوص ذخیره مطالبه
✴️ تو واتساپ هر مطلبی رو همزمان فقط برای «۵» نفر میشه ارسال کرد
✌️ولی در ایتا هر مطلبی رو میشه همزمان برای «50» نفر ارسال کرد
✴️ داخل واتساپ اگه بخوای برای «یک مخاطب» چند تا مطلب رو همزمان بفرستی، باید «یه دونه یه دونه» اون مطالب رو براش بفرستی
✌️ولی در ایتا میشه ۵۰ پیام و فیلم و عکس انتخاب کرد و «یکباره» برای «یک مخاطب» ارسال کرد
✴️ تو واتساپ هر فیلم و عکسی تا بخواد دانلود شه لااقل یه چند ثانیه طول میکشه!
✌️ولی توی ایتا فیلمها و عکسها «خیییلی » سریعتر از واتساپ باز میشن
✴️ تو واتساپ هر فیلم و عکسی که باز میکنی «خود به خود» میره تو گالری ذخیره میشه و به همین دلیل باید چند روز یکبار، گالری رو «خالی» کرد!!
✌️ولی تو ایتا هر فیلم و عکسی که «خودت» بخوای، ذخیره میکنی
و به همین دلیل «گالری» خیییلی دیرتر پُر میشه
✴️ داخل واتساپ وقتی داری صوت گوش میکنی، نمیتونی از صفحه خارج بشی، چون پخش صوت متوقف میشه
✌️ولی در ایتا موقع گوش کردن صوت، میشه از صفحه خارج شد و به گروهها یا کانالهای دیگه سر زد و همزمان، اون صوت رو گوش کرد...
✴️ توی واتساپ ضعیف اما مدعی وقتی داری فیلم یا کلیپ میبینی، اگه از صفحه خارج شی و دوباره برگردی
باید اون کلیپ و فیلم رو از اول ببینی
✌️ولی توی ایتای قدرتمند اگه موقع دیدن فیلم و کلیپ از صفحه خارج شی، وقتی برمیگردی ادامه فیلم و کلیپ پخش میشه، نه از اول...
✴️ تو واتساپ همه افراد و گروهها و کانالها توی یک صفحه میان و هیییی باید دنبال یه آیدی یا یه گروه یا یه کانال بگردی
✌️ولی تو ایتا لیست «افراد» جداگانه توی صفحه میاد، لیست «گروهها» هم جداگانه، لیست کانالها هم «جداگانه»
✌️راستی مهمترینشو نگفتیم که
هزینه اینترنت ایتا خیلی خیلی خیلی پایینتره از واتساپ
👈مرغ_همسایه_غاز_نیست_فریب_نخوریم
┄┅═✧☫✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥چرا ایران باید در کشورهای مختلف با آمریکا و اسرائیل بجنگد؟
🔻حسن کاظمی قمی - سفیر سابق ایران در عراق و افغانستان: هر جا جمهوری اسلامی از دولت یا ملتی دفاع کرده، یک پایه این کار بحث منافع ملی خودمان هم بوده چرا که توطئه واحدی از سوی دشمن برای کل منطقه چیده شده و ایران در رأس اهداف این نقشهها قرار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اینجا یمن (صنعا )
و معماری خاص و زیبایی که مختص خود اونهاست، بدون تقلید از هیچکس و هیچ جا
♦️مراسم گرامیداشت یوم الله ۹ دی روز بصیرت
👤سخنران ویژه: حجت الاسلام والمسلمین دکتر تاج الدینی نماینده ادوار مجلس و معاون سابق پارلمانی رئیس جمهور
🗓زمان: چهارشنبه ۱۲ دی ماه ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷
📍مکان: مسجد حضرت امام خمینی (ره) ممقان
⭕️ روابط عمومی دفتر امام جمعه بخش ممقان
@Settad_NamazJomeMamaghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب خطاب به مردم: اگه صد مورد خیانت خواص را هم دیدید ناامید نشید!
مذاکرات ایران و آمریکا قطعی است
بغداد الیوم به نقل از یک منبع خبر داد:
وزیر خارجه عمان در سفر به ایران حامل پیامی بسیار مهم بود که احتمالا به مذاکرات آتی تهران با واشنگتن مربوط است
مذاکرات ایران با آمریکا قطعی است
شاباک: جاسوسی برای ایران ۴ برابر شده است
🔹 «شاباک» سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گزارش سالانه خود به مناسب پایان سال میلادی اعتراف کرد، عملیات جاسوسی برای ایران طی سال ۲۰۲۴ بیش از چهار برابر شده است.
🔹در سال ۲۰۲۴ بازجویان شاباک بیش از ۶۵۰ نفر از افرادی که در نوار غزه بازداشت شدهاند را مورد بازجویی قرار داده است.
🔸رسانههای رژیم صهیونیستی مدعی شدند: امسال ۳۷ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شدند که افزایش ۴۰۰ درصدی نسبت به سال قبل را نشان میدهد.
🚫به نقل از المیادین خبرهایی حاكی از سرنگونی پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز حریم هوایی استان صعده در شمال یمن اعلام می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صف طولانی زائران برای زیارت مزار شهید سلیمانی
🔹مزار شهید حاج قاسم سلیمانی یک شب مانده به سالگرد شهادت فرمانده مقاومت، در هوای بارانی شاهد صفوفی طولانی از زائرانی است که با عشق و اشتیاق از سراسر کشور آمدهاند تا دقایقی در کنار مزار این شهید باشند.
33.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار الجزیره:
🔹"موشکهای یمنی تبدیل به کابوسی شدهاند که هر شب جمعیتی بین یک تا یک و نیم میلیون اسرائیلی را به پناهگاهها میفرستند"