بسم الله الرحمن الرحیم
إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
بازگشت همه شما به سوی خداست
جناب آقای دکتر ابراهیمی
نماینده محترم مردم شریف اراک، کمیجان و خنداب
درگذشت پدر گرامیتان حاج عزت الله ابراهیمی را خدمت شما و خانواده مصیبت دیده تسلیت عرض نموده و از درگاه باریتعالی برای آن مرحوم علو درجات و برای شما صبری جمیل و اجری جزیل مسئلت می نمائیم.
اگرچه فقدان این استاد انقلابی مایه غم و اندوه می باشد لیکن وجود مؤثر شما در گره گشایی مشکلات مردم و خدمت صادقانه حضرتعالی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باقیات و صالحات آن مرحوم خواهد بود به فضل الهی.
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان اراک
إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
جناب آقای محمد عسگری ریاست محترم شورای اسلامی کلانشهر اراک
با نهایت تاثّر و اندوه فراوان در گذشت مادرگرامیتان را خدمت شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهان و خواستاریم.
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان اراک
وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ
پایان نزدیک است:
نتانیاهو خداوند را به مبارزه طلبید!
🔸 همه گناهانی که ما انسانها مرتکب میشویم در یک کفه و بیادبی و بیاحترامی به خداوند در کفه دیگر!
خداوند به گناهکاران مهلت میدهد، تا جایی که گاهی مردم از صبر و بردباری خداوند نسبت به گناهکاران شگفتزده میشوند، اما هرگز نشنیدهام که کسی با وجود بیاحترامی به خداوند، نجات یافته باشد! از نمرود تا فرعون، از قارون تا قوم عاد و ثمود، و همچنین قوم لوط، سنت خداوند این است که هرکس به او بیاحترامی کند، مردم در او شگفتیهای قدرت خدا را خواهند دید!
🔹 دیروز نتانیاهو حرفی عجیب زد و گفت: «حتی اگر خدا هم با آنها باشد، ما آنها را شکست خواهیم داد!» این همان نقطهای است که در آن صبر خداوند بر مردم به پایان میرسد! سپاس خداوندی را که جبّاران را هنگامی که در قلمرو و قدرتش با او به مبارزه برمیخیزند، در هم میشکند. منتظر باشید، چرا که تاریخ درسهای بسیاری دارد!
1. کشتی تایتانیک، پس از کشتی نوح علیهالسلام دومین کشتی معروف تاریخ است! در زمان ساختش، این کشتی یک شاهکار مهندسی و پیشرفتی بزرگ در صنعت دریانوردی به شمار میرفت! طول آن 269 متر، عرضش 200 متر و عمقش 18 متر بود. ظرفیتش 2435 مسافر بهعلاوه 885 نفر خدمه بود. این کشتی معروف، همانطور که خداوند در قرآن فرموده است، «در میان امواجی به بزرگی کوهها» حرکت میکرد. اما همین دومین کشتی معروف تاریخ در اولین سفرش غرق شد! زمانی که برای اولین بار کشتی تایتانیک به آب انداخته شد، خبرنگاران برای پوشش این رویداد جمع شدند، یکی از خبرنگاران از مالک کشتی «توماس اندروز» درباره ایمنی و قدرت این کشتی پرسید و او پاسخ داد: «این کشتی غیرقابل غرق شدن است، حتی خود خدا هم نمیتواند آن را غرق کند!» اما خیلی طول نکشید که توماس اندروز فهمید که خداوند متعال میتواند!
2. رئیسجمهور برزیل، «تانکریدو نِواس» در جریان مبارزات انتخاباتی خود گفته بود: «اگر پانصد هزار رأی بیاورم، حتی خدا هم نمیتواند مرا از رسیدن به ریاست جمهوری بازدارد!» او آرا را به دست آورد، اما یک روز قبل از مراسم تحلیفش به بیماری واگیرداری مبتلا شد و پس از یک ماه بدون اینکه حتی یک روز هم روی صندلی ریاست جمهوری بنشیند، به هلاکت رسید!
تعیین استاندار استان مرکزی با شما،
ثم ماذا ⁉️
بسم الله الرحمن الرحیم
وظایف و اختیارات استاندار در چهار حوزه سیاسی، امنیتی، اداری و عمرانی تقسیم میشود.
استاندار به عنوان نماینده عالی دولت، مسئولیت اجرای سیاستهای عمومی کشور در ارتباط با وزارتخانهها، مؤسسات و شرکتهای دولتی و سایر دستگاههایی که بنحوی از بودجه عمومی دولت استفاده مینمایند و همچنین نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای انتظامی، شوراهای اسلامی شهر و شهرداریها و مؤسسات عمومی غیردولتی را عهدهدار است، بنابراین شخصی که قرار است بر این مسند تکیه زند لازم است ضمن داشتن تجربه و دانش کافی در حوزه های مختلف، فردی شجاع، انقلابی و آشنا به مختصات و مقتضیات استان محل خدمت خود باشد
با توجه به اهمیت این جایگاه و به خصوص در زمان تغییر دولتها، اختلاف نظر و بعضا نزاع های سیاسی حول محور معرفی افراد برای تصدی استانداری در داخل و حتی خارج استان مد نظر، شکل گرفته و در این میان حتی با آبروی افراد مطرح شده جهت حذف آنها بازی میشود.
حال سوال اینجاست که اصولا جریانات، احزاب،افراد و کنشگران حوزه های مختلف در این باره حق اظهار نظر دارند یا خیــــــــــر؟
برای پاسخ به این سوال باید گفت: همانگونه که ما برای تعمیر خودروی خود نزد متخصص آن می رویم،
به همان دلیل که در زمان بیماری به پزشک مراجعه و جهت مسائل دینی از علما بهره می بریم عقل حکم میکند در امور سیاسی و انتصابات هم از اهل فن آن نظرخواهی کنیم
باید بدانیم، این حق نمایندگان منتخب مردم در مجلس و شورای شهر، احزاب سیاسی، فعالین، کنشگران، نخبگان و... است که با توجه به شناخت از عرصه ها و افراد، جهت عالی ترین پست اجرایی استان خود، به معنای فن ویژه در علوم سیاسی؛ #لابی نمایند و به شرط حفظ قوانین و شرع مقدس نقطه نظرات خویش را بیان نمایند، بنابراین و با این پیش شرط، خرده گرفتن به افراد و احزاب، محلی از اعراب ندارد.
نکته قابل توجه در مورد فوق الذکر و محل بحث و انتقاد آنجاست که این افراد و احزاب، تمامیت خواه باشند یا بدون منطق و بدون نظر کارشناسانه نسبت به انتصابات ورود کنند و یا به جای پیشنهاد و مشورت،دخالت نمایند.
اما تجربه ثابت کرده است با کمال تاسف در همه ادوار، چه در زمان تصدی گری اصولگرایان و چه اصلاح طلبان این معضل دیده میشود که در کمال تعجب(البته نه برای اهل فن) می بینیم در استان ما افراد مدعی وفاق ملی و دمکراسی، شما بخوانید مردم سالاری دینی همه خطوط و معادلات سیاسی را جابجا کرده و با اقلیت تمام در این استان، خود را مالک و دیگران را رعیت فرض کرده اند
این به اصطلاح روشنفکران تمامیت خواه، مدتهاست استان را معطل خود کرده، درب وزارت کشور و اتاق معاون اول و... را از پاشنه درآورده اند که گزینه استانداری باید از طیف اقلیت ما و طبق نظر ما باشد و لاغیر.
این قشر محدود و معدودِ بدون پشتوانه مردمی، خود را صاحب الامر تلقی کرده و درحال فرصت سوزی هستند و چه بسا عاملی شوند که برای بیرون آمدن دود سفید از وزارت کشور، با مختصات فردی غیربومی و فرمایشی، لپ لپ تعیین کننده نهایی گردد.
✍️ مسافری غریب
هدایت شده از نفس تازه | داود فرجی
https://virasty.com/Davodfaraji/1730978872102715822
به همراه آقایان نجفی و خلجی در شش ساعت گفتگوی صریح (HARDtalk) و چالشی با دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی بسیاری از انتقادات و سوالات پیرامون عملکرد ۳ساله شان را طرح کردیم
پاسخهای شفاف و ناگفته های این دوران جذاب و شنیدنی است.
بزودی مشروح این گفتگوی تصویری منتشر خواهد شد
✅ *نفس تازه*
https://eitaa.com/joinchat/2146042053Cb62dba414a