هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
War report No22 mohammadi 2101405 part2.mp3
زمان:
حجم:
22.5M
گزارش بهروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 22 (بخش دوم)
مهدی محمدی - 20 فروردین 1405
@mohammadi61
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
War report No22 mohammadi 2101405 part3.mp3
زمان:
حجم:
22.1M
گزارش بهروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 22 (بخش سوم)
مهدی محمدی - 20 فروردین 1405
@mohammadi61
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
War report No22 mohammadi 2101405 part4.mp3
زمان:
حجم:
23.3M
گزارش بهروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 22 (بخش چهارم)
مهدی محمدی - 20 فروردین 1405
@mohammadi61
📢 اطلاعیه | مراسم اربعین #امامِ_شهید انقلاب
🗓 پنجشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ ه.ش
⏰ از ساعت ۱۵
📍اصفهان، میدان امام خمینی (ره)
✍ حضور "اراده های مردم" در میدان -که یکی از بزرگترین مصادیقش، شرکت در انواع عزاداری ها برای امامِ شهیدِ انقلاب است- آنچنان سلاحِ قدرتمندی است، که خداوند تأکید دارد آن را "به صورت مستقل و در کنارِ قدرتِ بینهایتِ خودش" ذکر کند!
• هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ (آیهی ۶۲ انفال) - اوست کسی که تو را "با یاری خود و به وسیله مؤمنان" نیرومند ساخت.
• يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَسْبُكَ اللَّهُ وَ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (آیهی ۶۴ انفال) - ای پیامبر! "خداوند و مؤمنانی که از تو پیروی میکنند"، برای حمایت تو کافی است.
✅ اعترافات:
@eterafat_ir
اعترافات | جوانِ عصر خمینی
✍ صوت های زیر -که توسط آقای مهدی محمدی ضبط شده- را به طور کامل گوش دادم؛ دو ویژگی برجسته داشت: ۱_ در
✍ تحلیل زیر را هم -که توسط آقای دکتر رنجبر انجام شده- به تازگی گوش دادم؛ در حد فهم بنده، انصافا قوی، معقول و قابل تأمل بود.
🔴 به همین جهت، وظیفه دانستم که توصیه کنم اگر فرصت دارید، این تحلیل را نیز گوش دهید:
هدایت شده از بینش راهبردی
Ranjbar_Tahlil.mp3
زمان:
حجم:
30.7M
چند دقیقه تامل امنیتی_استراتژیکی
تحلیل راهبردی روز چهلم جنگ
دکتر رنجبر عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم علیهالسلام
@Binesh_Rahbordi
اعترافات | جوانِ عصر خمینی
📁 #پرونده | دریای اراده ها (رهیافتی به تجمعات شبانهی مردم ایران و اندیشهی پشتیبانِ آن) 📄 شماره ۴ |
📁 #پرونده | دریای اراده ها
(رهیافتی به تجمعات شبانهی مردم ایران و اندیشهی پشتیبانِ آن)
📄 شماره ۵ | "ایران"؛ قدرتِ نوظهورِ جهانی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹️ارزیابیِ ناظرانِ بیرونی، از وضعیت امروز ایران چیست؟ ببینیم:
• به گفتهی "نیویورک تایمز"، ایران، بعد از آمریکا و روسیه و چین، اینک ابرقدرت چهارم است. (منبع)
• "گلوباندمیل" (پایگاه خبری ملی کانادا در توییتر): ایران برد؛ تقریبا تمام کشورهای دیگر باختند. (منبع)
• "رابرت پیپ" (استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو): ایران تنها ظرف ۴۰ روز، بهعنوان چهارمین قطب نوظهور قدرت جهانی قد علم کرده است. (منبع)
• "محمد المختار الشنقیطی" (استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی عربزبان): برنده نخست این جنگ بدون تردید ایران است. (منبع)
• و موارد دیگری که ذکر آنها، به طول میانجامد...
🔸️آری! امروز، دنیا با یک "قدرتِ نوظهورِ جهانی" مواجه است:
• امروز طلیعه برآمدن جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت بزرگ و قرار گرفتن استکبار در سراشیبی ضعف، مقابل چشم همگان آشکار شده است. (پیام رهبر انقلاب به مناسبت چهلم امامِ شهید)
🔹️اما این قدرتِ نوظهور، یک شَبه برنخاسته است؛ بلکه "ایرانی" که امروز به عنوان یک قدرتِ نوظهورِ جهانی، خود را به دنیا معرفی کرده است، ایرانی برخاسته از "انقلابِ اسلامیِ مردمِ ایران" است.
🔸️از این روست که اگر کسی میخواهد این قدرتِ نوظهور را بشناسد، باید "مردمِ ایران" و نیز "انقلابِ اسلامیِ آنها" را بشناسد.
🔗 انشاءالله ادامه دارد...
✍ جوانِ عصر خمینی
✅ اعترافات:
@eterafat_ir
اعترافات | جوانِ عصر خمینی
📁 #پرونده | دریای اراده ها (رهیافتی به تجمعات شبانهی مردم ایران و اندیشهی پشتیبانِ آن) 📄 شماره ۵ |
📃 داستانِ ایران - شماره ۱
(خلاصهی یادداشتِ "ایران؛ قدرتِ نوظهورِ جهانی" برای توزیع در تجمعات)
🔴 ابعاد: کاغذ آ ۶
✅ اعترافات:
@eterafat_ir
اعترافات | جوانِ عصر خمینی
📁 #پرونده | دریای اراده ها (رهیافتی به تجمعات شبانهی مردم ایران و اندیشهی پشتیبانِ آن) 📄 شماره ۵ |
جوانِ عصر خمینیVoice 044.mp3
زمان:
حجم:
5.2M
🎙 داستانِ ایران - قسمت ۱
🔻ناظرانِ جهانی دربارهی ایرانِ امروز چه میگویند؟
🔻دستاورد های امروزِ ایران، مدیون چه عواملی است؟
🔻"ایرانِ امروز" یک شَبه ساخته نشده است...
🔴 محتوای صوت:
مطالبِ یادداشتِ "ایران؛ قدرت نوظهورِ جهانی"، به علاوهی برخی نکات تکمیلی در یکی از تجمعات مردمی اصفهان ارائه شده است.
✅ اعترافات:
@eterafat_ir
اعترافات | جوانِ عصر خمینی
📁 #پرونده | دریای اراده ها (رهیافتی به تجمعات شبانهی مردم ایران و اندیشهی پشتیبانِ آن) 📄 شماره ۵ |
📁 #پرونده | دریای اراده ها
(رهیافتی به تجمعات شبانهی مردم ایران و اندیشهی پشتیبانِ آن)
📄 شماره ۶ | دردِ "عقبماندگی" و نسخهی "وابستگی"
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹️وقوع "انقلابِ صنعتی" در اروپا، قدرتِ فراوانی -از جمله در مسائل نظامی- برای اروپائیان تولید کرد و این فرصت را به آنان داد تا با دست برتر، به دیگر کشور ها حمله کنند و آنان را غارت نمایند.
🔸️ایرانِ عزیز نیز از ملاقاتِ با "اروپائیانِ استعمارگر"، بینصیب نماند؛ ملاقاتی که "شکست های گوناگون" -مانند شکست در مقابل روسیه و جدایی بخش هایی از خاک ایران- به همراه آورد و ایرانیان را متوجهِ یک "دردِ صعب العلاج" نمود:
• در میدان های گوناگونِ پیشرفت -مخصوصا پیشرفت های ابزاری (تکنولوژی)- از اروپائیان "عقب مانده" ایم!
🔹️ایرانیان، مانند هر بیماری که لاجَرَم به دنبال "علاجِ" دردِ خود خواهد دَوید، پرسشِ "چگونه باید پیشرفت کرد؟" را در مقابل خود نهادند و به دنبال پاسخِ آن، به جُنب و جوش افتادند.
🔸️یکی از نسخه هایی که برای "علاجِ" این درد پیچیده شد، "نسخهی وابستگی" بود که میگفت:
• "علاج" در اتصال به قدرت های بزرگ دنیاست.
🔹️این نسخه، در دورانِ "پهلوی" فرصت مناسبی یافت تا دیدگاه خود را با قدرت دنبال کند؛ چرا که حکومت پهلوی، پادشاهی داشت که تا حد بسیار زیادی، تحت تأثیرِ باورمندانِ به "نسخهی وابستگی" -و شاید خودش یکی از این باورمندان- بود.
🔸️نسخهی وابستگی چه آوردهای برای ایرانِ عزیز داشت؟ زمانی که بیش از یک دهه از اجرایِ جدّی این نسخه در ایران میگذشت، متّفقین به ایران حمله کردند و در حدود یک هفته، کشور را اشغال و پادشاه (رضا پهلوی) را از مقام خود عزل نمودند؛ و با حضور نیرو های خود در ایران، زمینهی یک قطحیِ بزرگ را آفریدند که بر اساس برخی گزارش ها، تلفات میلیونی از مردم ایران گرفت.
🔹️راهی که پهلوی با اجرای "نسخهی وابستگی" پیمود، مشابه همان راهی است که امروز نیز برخی از کشور های منطقه، برای پیشرفت کشورشان پیموده اند و در نهایت، القابی همچون "گاو شیر دِه" و "باسَنبوس" از ابرقدرتی که به او تکیه داده بودند، دریافت کرده اند.(یادداشت مرتبط)
🔸️اما دیدگاه دیگری نیز، برای علاجِ "دردِ عقبماندگی" در ایران وجود داشت؛ دیدگاهی که "علاج" را در وطن میدانست...
🔗 انشاءالله ادامه دارد...
✍ جوانِ عصر خمینی
✅ اعترافات:
@eterafat_ir