💠 غدیر، نقطه اوج پیامبری و نورانیت است.
در خطبهای که در این روز فرخنده برگزار شد، پیامبر(ص) تابلویی دقیق از آینده جهان و نقش اساسی امام عصر(عج) را به تصویر کشید. 🌎
📜در خطبه غدیر، پیغمبر(ص) از امام مهدی (عج) سخن به میان آورد. او را به عنوان آخرین امام، منتقم از ستمکاران، فاتح دژها، غلبه کننده بر ادیان، هادی اهل شرک و به عنوان فرزند و وارث علم و عدالت معرفی نمود.
امروز همچنان به وعده آن حضرت ایمان داریم و به شوق کلام پیامبر(ص) منتظر ظهور امام زمانمان هستیم.💚
#غدیر #عید_غدیر #خطبه_غدیر #امام_زمان #انتظار #مهدی #امیرالمؤمنین #امام_زمان_در_خطبه_غدیر #غدیر_و_مهدویت
🟢پاسخ دندان شکن امیرالمؤمنین علیه السلام به کنایه عمربن خطاب
❇️روزی خلیفه اوّل و دوّم در دو طرفِ امام علی علیه السلام راه میرفتند، چون قدّ آن دو، کمی بلندتر از آن حضرت بود، خلیفه دوّم جملاتی را به شوخی و طنز مطرح کرد و خطاب به حضرت عرض کرد:
اَنْتَ فی بَیْنِنَا کَنُونِ لَنَا؛ علی، تو در میان ما، مثلِ حرفِ «نون» در «لَنَا» هستی!
🛑حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام بلافاصله و بدون مهلت پاسخ داد که:
اِنْ لَمْ اَکُنْ اَنَا اَنْتُمْ «لا»
«اگر من در میان شما نباشم، شما میشوید «لا».»
یعنی اگر من نباشم، شما چیزی نیستید، چون «لا» یعنی «هیچ».
📚دانشنامه امام علی علیه السلام، جمعی از نویسندگان، ج1، ص1041.
💠اعتراف ابن حجر مکی به فضائل امام موسی کاظم علیه السلام
💢ابن حجر مکی از علمای بزرگ اهل تسنن و دشمنان مکتب اهل بیت علیهم السلام در کتابی که بر ضد شیعه نوشته است مینویسد:
🔹موسى الكاظم وهو وارثه علما ومعرفة وكمالا وفضلا سمي الكاظم لكثرة تجاوزه وحلمه وكان معروفا عند أهل العراق بباب قضاء الحوائج عند الله وكان أعبد أهل زمانه وأعلمهم وأسخاهم.
🔸موسی کاظم (علیه السلام) علم و معرفت و فضل و کمال را از پدرش به ارث برد و در اثر عفو و گذشت و بردباری که از خود نشان میداد، ملقب به کاظم شد. نزد عراقیها به باب الحوائج نزد خدا معروف بود و در زمان خودش عابدترين، عالمترين و بخشندهترين فرد بود.
📚الصواعق المحرقة، تألیف ابن حجر مکی، جلد ۲، صفحه ۵۹۰، چاپ موسسه الرسالة
❇️ از بشارت تورات تا اعتراف ابن تیمیه!
1️⃣ بشارت کتاب مقدس به «دوازده رئیس» از نسل حضرت اسماعیل (ع) و پدید آمدن امتی عظیم از ایشان
و اما در خصوص اسماعیل، تو را اجابت فرمودم. اینک او را برکت داده، بارور گردانم، و او را بسیار کثیر گردانم. دوازده رئیس از وی پدید آیند، و امتی عظیم از وی بوجود آورم.
📚 عهد قدیم، سفر پیدایش، فصل 17، فقره ی 20.
توضیح: در مصادر اسلامی (شیعه و اهل سنت) حدیثی مشهور و معتبر تحت عنوان حدیث «خلفای اثنی عشر» (حدیث خلفای دوازده گانه) وجود دارد که اهل سنت به رغم تلاش های فراوان نتوانسته اند مصادیق معین و یکپارچه و مورد اتفاق از سوی خود در مورد این حدیث ارائه کنند و در این میان تنها شیعیان هستند که به صورت اتفاقی و اجماعی ائمه ی دوازده گانه را مصادیق این حدیث می دانند.
دوازده امام معصوم علیهم السلام از نسل حضرت اسماعیل و پیامبر (ص) که اتفاقا امتی عظیم نیز از ایشان پدید آمده است. (سادات و شیعیان)
2️⃣ اعتراف ابن تیمیه (عالم مشهور مخالف شیعه) به شیعه شدن بسیاری از یهودیانی که مسلمان می شوند به دلیل بشارت تورات به «دوازده رئیس»:
«بسیاری از یهودیان هنگامی که اسلام می آورند، شیعه می شوند چرا که در تورات اشاره به «اثنی عشر» (دوازده رئیس و امیر) را دیده اند.»
📚 ابن تیمیه الحرانی الحنبلی، ابوالعباس أحمد عبد الحلیم (المتوفى 728 هـ)، منهاج السنة النبویة، ج8، ص242، تحقیق: د. محمد رشاد سالم، الناشر: جامعة الإمام محمد بن سعود الإسلامیة، الطبعة: الأولى، 1406 هـ - 1986 م.