گفتوگویی درباره گشت ارشاد!.استاد محسن مهدیان
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/165714/
حذف ارزترجیحی دارو وپرداخت به شرکت های بیمه گرازمرداد.داروبرای افرادفاقدنسخه بیمه معتبر گران خواهدشد
https://www.irannewspaper.ir/newspaper/BlockPrint/619607
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | چرا روسها به سراغ پهپادهای ایرانی آمدند؟
🍃🌹🍃
1️⃣ ضعف در شناسایی خطوط نبرد: از آنجا که روسها در ساخت ریزپرنده ها سرمایه گذاری کمی کرده و در زمینه کسب اطلاع از صحنه درگیری، به شیوه های سابق متکی بودند، هزینه های زیادی متوجه ارتش آنان شد.
2️⃣ از جمله ضعف های جدی روسها که در جنگ اوکراین نمایان شد، ضربه خوردن از آتشبارهای راکتی و توپخانه طرف مقابل بود در حالی که هواگردهای سرنشین دار آنان به دلایل متعدد نتوانستند آتش دشمن را خاموش کنند.
3️⃣ اوکراین در جنگ از پهپادهای بیرقدار ترکیه استفاده گسترده ای کرد و توانست ادوات روسی و زره پوش های آنان را به طور گسترده از آسمان هدف قرار دهد. در حالی که ارتش روسیه از هواپیما و هلیکوپتر برای این امر بهره میبرد و به همین علت تلفات زیادی متحمل شده است.
4️⃣ خرید پهپاد از ایران مزیت های زیادی برای روسها دارد زیرا که اولا ارزان قیمت اند و هزاران فروند از آنان ساخته شده و در حال ساخت است و مشکلی در جایگزین کردن آنها وجود ندارد. ثانیا بسیار دقیق هستند و امتحان خود را در نبردهای سوریه و عراق پس داده اند. ثالثا در جنگ الکترونیک و مقابله با رادارهای غربی امتحان خود را پس داده اند. رابعا هیچ کشوری در اردوگاه ضد ناتو به اندازه ایران روی پهپاد سرمایه گذاری نکرده و در نتیجه روسیه به دلایل بالا به سمت ایران آمد.
5️⃣ جالب اینجاست که تاکنون حتی یک مورد سرنگونی پهپادهای ایرانی در #اوکراین گزارش نشده است.
✍ علیرضا تقوی نیا
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
حرف حساب زدن این شکلیه:
اگر برهنگی تمدن است،پس حیوانات متمدن ترند!!
#حجاب
👤غلامی اراکی
🌷#کانال_سلام_بر_ابراهیم
https://eitaa.com/salambarebraHem
⭕️عیـــدالله الاکبــــــر
تا غدیــــــــــــــــر
🔻حضرت #امام_خامنه_ای:
🌹🌱عید غدیر را فرمودهاند: «عید الله الاکبر»؛ از همهی اعیاد موجود در تقویم اسلامی این عید بالاتر است؛ پرمغزتر است؛ تأثیر این عید از همهی این اعیاد بیشتر است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#عید_غدیر
https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلام فرمانده
🔹عصر امروز جشن بزرگ حجاب با حضور پر شور خانوادههای اصفهانی در میدان امام(ره) برگزار شد.
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 ادعای آمریکا: ایران در حال صادرات پهپاد به روسیه است!
👤جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا:
«اطلاعات ما حاکی از آن است که دولت ایران در حال آماده شدن برای ارائه چندصد پهپاد به روسیه از جمله پهپادهای با قابلیت حمل سلاح، در یک جدول زمانی تسریع شده است ... ایران همچنین در حال آموزش نیروهای روسیه برای استفاده از این سلاحها است. (البته) هنوز مشخص نیست که آیا ایران در حال حاضر به روسیه پهپاد تحویل داده است یا نه!»
👈هر چند صحت موضوع از سوی ایران تایید نشده است ولی این صحبت ها اعترافی است که از روزگاری که شاه برای رضایت گرفتن از آمریکا برای خرید سلاح، چندین بار به آمریکا سفر کرد رسیدیم به ارسال سلاح به ابر قدرت بلوک شرق.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
📚 سهم زن از ارث شوهر
💠 سؤال: در خانواده ای که ابتدا فرزند و سپس شوهر از دنیا رفته است، سهم الارث زن از شوهر، یک چهارم است یا یک هشتم؟
✅ جواب: اگر زوج، فرزند یا نوهٔ دیگری ندارد، سهم الارث زوجه، یک چهارم است.
#احکام_ارث #ارث_زن
🆔https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | شعرخوانی «محمدحسین ملکیان» در حضور رهبر انقلاب درباره ماجرای گوهرشاد
@roshana_esfahan
▫️#حتی_یک_دقیقه
🍃 هر کدام از شما یک نسخه #قرآن در جیب بغلتان داشته باشید. اگر در جایی منتظر کاری میایستید و فراغتی پیدا میکنید یک دقیقه، دو دقیقه، پنج دقیقه، نیم ساعت قرآن را باز کنید و به تلاوت آن مشغول شوید،
تا به این کتاب اُنس پیدا کنید!
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍یکبار برای همیشه دلیل وجوب حجاب تو کشور رو بفهمیم (تاکید میکنم این کیلیپو هم گوش بدین و هم منتشر کنید) چرا حجاب اختیاری نمیشه؟
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حجاب اجباری
🔺اجبار مشروع؛ اجبار عادلانه
🔺همه جای دنیا قانون، اجباری است.
(استاد رحیم پور ازغدی، شبکه های سیما)
✅ تشکر از صدا و سیما بابت پخش میان برنامه با موضوع #حجاب و عفاف و شبهه زدایی درباره آن.👏👏
درخواست میکنیم تولید و پخش چنین محتواهایی موقوف به هفته عفاف و حجاب نباشد و ادامه پیدا کند.😉
☎️ تماس با ۱۶۲
📱پیامک به ۳۰۰۰۰۱۶۲