🌿🌹🌿
مجموعه #عکسنوشت
چه جهاد هایی مورد تاکید رهبری بوده و هستند.
🔮کانال مرجع گفتمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#صـــراط
✅https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
«انقلابیترین بانوی تاریخ»
راز قبر مخفی زهرا
از علی خواسته بود تا او را شب دفن کنند، مزارش را کسی نشناسد و بعضی! جنازهاش را تشییع نکنند. علی چنین کرد. اما کسی نمیداند که چگونه؟ و هنوز نمیداند کجا؟ در خانهاش؟ یا در بقیع؟ معلوم نیست. آنچه معلوم است، رنج علی علیهالسلام است، امشب بر قبر فاطمه.
مدفن او همواره باید نامعلوم باشد تا آنچه را که او میخواست، معلوم بماند. و او می خواست که قبرش را نشناسند هیچ گاه و هیچ کس. تا همیشه، همه بپرسند: چرا؟!
#فاطمیه #انقلابی_ترین_بانوی_تاریخ #یاس_نبوی
🖤❤️🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علامه حسن زاده آملی: باید قنبر حضرت خامنهای کبیر بود.
✅ به هر جای آسمان رفتم این سید را دیدم.
نظر آیت الله بهجت در مورد امام خامنه ای
پیشنهاد میکنم حتما بشنوید
#لبیک_یا_خامنه_ای
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
ا┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄ا
ا🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰بغداد و مقابله با متجاوزین
فواد حسین، وزیر خارجه عراق گفت: ما به قانون اساسی عراق متعهد هستیم و نباید ایران در معرض حملاتی که مبدأ آن خاک عراق است، قرار بگیرد. گفتوگوهایی جریان دارد و هیئتی بزرگ تشکیل شده است. من پیش از سفر نخستوزیر (محمدشیاع السودانی)، به ایران سفر کردم. همچنین با حسین امیرعبداللهیان، همتای خود که به اردن سفر خواهد کرد دوباره گفتوگو میکنم. ما تلاش خواهیم کرد تا به توافقی برای پایان دادن به این حملات دست پیدا کنیم.
🔰بردهداری نوین به سبک فرانسویها
کاربری با اشاره به بازی آرژانتین و فرانسه نوشت: یه نگاه به کابینه دولت فرانسه بکنید و یه نگاه به تیم فوتبال فرانسه. در حالیکه سیاست و حکومت در فرانسه کاملا در اختیار نژادپرستان چشم آبی سفیدپوست قرار دارد؛ در تیم ملی فوتبال فرانسه به خوبی استفاده ابزاری از رنگینپوستان برای شادی و تفریح عیان است. استعمار الجزایر و مراکش و دیگر کشورهای آفریقایی رو تو تیم فرانسه میشد دید.
🔰عیالوارترین بازیکن تاریخ فوتبال
پس از بازی فرانسه و آرژانتین و خوشحالی خانواده مسی با جام قهرمانی برخی رسانهها نوشتند: مسی از عیالوارترین بازیکنان تاریخ فوتباله، این همه توفیقات در زندگی ورزشی، با این همه بچه واقعا کار شگفتانگیزیه. کاپیتان مسی اینگونه از خانوادهاش در زمین فوتبال تشکر کرد تا نشان دهد که آنچه سلبریتیها و فرهنگ غرب درباره تضاد پیشرفت و فرزندآوری میگویند صرفا یک دروغ بزرگ است.
🔰میتوانیم ولی نمیخواهیم
مشاور مقام معظم رهبری در مجمع گفتوگوی تهران گفت: ما در صدد تولید بمب نیستیم. توانایی را داریم ولی قصد تولید بمب را نداریم. در زمانی که وزیر خارجه بودم نمایندگان برخی کشورهای عربی به ما میگفتند که وقتی توانایی دارید چرا بمب تولید نمیکنید؟ ما از لحاظ اعتقادی تولید بمب را حرام میدانیم و صلاح نمیدانیم.
🔰جنگ رسانهای یعنی این
کاربری در فضای مجازی نوشت: سارا اورارد اهل لندن است که تقریبا دو سال پیش، پلیس لندن بهش تجاوز میکنه و اون رو به قتل میرسونه و جنازشو آتش میزنه. عجیب اینه که عبارت انگلیسی مهسا امینی در وبسایت بیبیسی 170000 نتیجه در برداشته و قتل وتجاوز سارا اورارد تا امروز فقط 1700 تا. آیا جنگ رسانه چیزی غیر اینه؟
🔰راهزنی الهام از همسایه
نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان، گفت: کریدور لاچین به مدت 8 روز توسط آذربایجان بسته شده است. ساکنان قرهباغ کوهستانی در سرما در جادهها گیر کردند، خانوادهها از هم جدا شدند. شهروندانی که مشکلات جدی سلامتی دارند از دارو و مراقبتهای پزشکی محروم هستند.
#اخبارکوتاه
✅ #بصیرت
🇮🇷https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: دستگاههای فرهنگی حقایق تاریخ و جنایتهای دشمنان را برای جوانان تبیین کنند
✅ #بصیرت
🇮🇷https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
💢قیمت خودرو، پاشنه آشیل وزارت صنعت، معدن و تجارت است/ گلایههای رهبری از صنعت خودرو نادیده گرفته شد
🔹در راستای سیاستهای کوچککردن دولت بود که دو وزارتخانه بازرگانی و صنایع و معادن در سال 1390 ادغام شدند.
🔸بعدازاین تصمیم، «مهدی غضنفری» که پیشازاین وزیر بازرگانی بود، از سوی محمود احمدینژاد رئیس دولت دهم بهعنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت معرفی شد و در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ با ۲۱۸ رأی موافق، ۲۰ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع، از مجلس نهم رأی اعتماد گرفت و تا پایان عمر دولت دهم در سمت خود باقی ماند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/342509/
✅
سرمقاله 1074.mp3
12.89M
📢#صدای_انقلاب شماره۵۲۹
💠جمهوری اسلامی؛ کارآمد یا ناکارآمد؟
✍یدالله جوانی
🎙با نگاهی عالمانه، منصفانه و واقعبینانه، باید پس از گذشت بیش از ۴۳ از عمر جمهوری اسلامی، به این پرسش اصلی برای نسل جوان پاسخ داد۸ که جمهوری اسلامی یک نظام سیاسی خوب و کارآمد میباشد یا اینکه نظامی ناکارآمد است؟
حوادث و اغتشاشات اخیر در کشور، ضرورت پاسخ به این پرسش اصلی و دیگر پرسشهای مشابه را بیش از پیش نمایان کرد....
#انقلاب_اسلامی
#پیشرفت
#سرمقاله
#دکتریدالله_جوانی
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃
58_صفرنژاد_معاهده پولی.m4a
22.48M
بسم الله
🔊صوت گفتگوی صوتی هادیان سیاسی فعال کشوری
🍃🌹🍃
🎙سخنران:
جناب دکتر داریوش صفرنژاد
✅ موضوع:
"ضرورت انعقاد پیمان های پولی دوجانبه ج.ا.ا با کشورها"
🕤 زمان: یکشنبه ۲۷ آذر ماه
♦️معاونت سیاسی نمایندگی ولي فقيه در سازمان بسیج مستضعفین♦️
@tahlil_samen
🔴 وزیر کشور : مواجهه با بدپوششیهای نامتعارف الزام قانونی دارد
🔹 احمد وحیدی در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفت: مواجهه با بدپوششی های نامتعارف و عدول هنجارشکنانه از حجاب که یک ارزش دینی و ملی است، الزام قانونی دارد که در چارچوب قوانین و با روش های مناسب به عنوان مکمل اقدامات فرهنگ ساز صورت می گیرد.
🔸 تلاش دشمنان فرامرزی برای مقابله با حجاب و عفاف، تلاش برای محروم کردن مردم از این سرمایه گرانبهاست.
🔸در کنار وظیفه همگانی در ترویج عفاف و حجاب دستگاهها نیز باید ماموریت خود را در این موضوع انجام دهند.
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
💢خار چشم اسرائیل
🖋محمد ایمانی در کانال شخصی خود نوشت:
🔸تیمها و تماشاگران ملیتهای مختلف (از مراکش گرفته تا کرواسی و آرژانتین)، پرچم فلسطین را در جام جهانی برافراشتند.
اما حتی یک تیم هم، کار مشابهی برای رژیم اشغالگر صهیونیست نکرد.
خبرنگاران صهیونیست هم هر جا لو رفتند، از سوی تماشاگران، هو و طرد شدند.
🔹این واقعیت میدان، ۷۴ سال پس از اشغال فلسطین است؛ با وجود همه خباثتهای سیاسی و رسانهای که غرب برای پاک کردن نام فلسطین و جایگزینی اسرائیل به کار بست. رژیم صهیونیستی، بازنده بزرگ جام جهانی بود.
🔸عوزی دان خبرنگار هاآرتص، این حمایت گسترده از فلسطین را دارای پیام روشن به تلآویو خواند و نوشت: البته ما دریافتیم که مقامات اسرائیل، به خوبی میدانستند در میان افکار عمومی چه جایگاهی دارند، بنابراین خود را به زحمت نینداختند. اینجا گویا فلسطین به عنوان تیم سیوسوم حضور دارد!
🔹همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: حقیقت تلخی مقابل چشمان ما قرار گرفت؛ جام جهانی برای همبستگی با فلسطینیان است. این، خاری در چشمان اسرائیل بود.
✅ بصیرت
🔰 پلیسی خطرناکتر از دزدها!
حادثه تلخ تجاوز و قتل یک زن انگلیسی توسط پلیس لندن
🔸 این تصویر متعلق به «سارا اورارد» مدیر ۳۳ ساله بازاریابی یک رسانه دیجیتال است؛ او در عصر روز ۳ مارس ۲۰۲۱ (2 سال پیش) در جنوب لندن توسط مامور پلیس انگلستان ربوده، مورد تجاوز قرار میگیرد و سپس به قتل میرسد.
🔸 این زن انگلیسی، که در آن زمان در منطقه بریستون هیل لندن زندگی میکرد، پس از ترک خانه یکی از دوستانش، توسط وین کازینز مامور پلیس انگلستان، به بهانه نقض قوانین کووید-۱۹ بازداشت میشود. جسد وی یک روز پس از قتلش سوزانده شد و در یک تالاب انداخته شد. این جنایت موجی از انتقادات علیه پلیس انگلستان و امنیت زنان در بریتانیا را بر انگیخت.
📍ورود معترضین ممنوع!
🔸 در پی این جنایت هولناک، اعتراضات گستردهای از سوی گروههای مختلف شکل گرفت؛ این گروهها خواهان برگزاری تجمعات اعتراضی بودند. اما دولت و پلیس انگلستان ضمن غیر قانونی دانستن هرگونه تجمعی حضور در این تجمعات را منجر به دستگیری افراد دانست.
با این وجود در «کلاپهام کامن» تجمعی با حضور صدها نفر برگزار گردید، اما پلیس اقدام به دستگیری گسترده معترضین کرد.
در ۱۴ مارس ۲۰۲۱ نیز هزاران نفر از معترضان از اسکاتلندیارد به میدان پارلمان راهپیمایی اعتراضی به راه انداختند. دادستانی بریتانیا به جای توجه به اعتراضات، اقدام به محاکمه غیابی معترضین کرد و جریمههایی بالغ بر ۲۲۰ پوند برای شرکت کنندههایی که شناسایی شدند صادر کرد.
📍 شوخی تلخی به نام رسانه آزاد
🔸اما نکته تلختر از کشته شدن فجیع «سارا اورارد» نحوه پرداختن رسانههای دنیا به این مساله است. به طور مثال با وجود گذشت 2 سال از این قتل، در سایت انگلیسی «بی بی سی» 1700 خبر در این زمینه تولید شده است؛ اما در همین سایت حدود 170.000 مطلب با موضوع «مهسا امینی» تولید شده است؛ یعنی چیزی حدود 100 برابر! این در حالی است که از فوت خانم امینی، تنها 3 ماه گذشته است.
#گاهنامه_الگوی_سوم
#زن_در_غرب
🔸 www.mehrvare-banoor.ir
🔸 @radio_banoor
📍یلدا و ولایت اجتماعی زنان
✍🏻به قلم حجت الاسلام و المسلمین سهرابی
🔰 شب یلدا، در ذهن ما ایرانیان، مقارن با میهمانی و محافل انس خانوادگی و دوستانه است. یلدا برای ما، فرصتی است برای جمع شدن و انس گرفتن و متصل شدن؛ فرصتی برای تحکیم روابط با احباب و اقران. زمانی برای سفر جمعی به دنیای عرفانی حافظ؛ مسیری برای همنفس شدن در هوای خاطرات مشترک؛ و ظرفی برای انتقال ارزشهای خانوادگی از بزرگترها به کوچکترها.
یلدا برای ما ایرانیان، الهام بخش همبستگی و پیوستگی است. طبیعتاً این پیوستگی در ظرف خانه شکل میگیرد و محور خانه، مادر و بانوی خانه است. حضرت سیدالمرسلین صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «المرأة سیدة بیتها» زن، محور و سرور خانه است و خانواده، در دامنه وجودی او شکل میگیرد و به وحدت میرسد. اوست که با سرانگشت عاطفه، یکی یکی گره میزند و پیوند میآفریند.
🔰 امروز در شرایطی به سر میبریم که در میان اعضای خانواده، نقار و شقاقی افتاده و فرزندان مام میهن، به واسطه تفاوتها و سوء تفاهمهایی، روی به گسست نهادهاند و هر روز، نمونههایی از شکاف و واگرایی و رویگردانی را در میان اعضای خانواده ایران شاهدیم. راه حل و چاره برای رهایی از این واگراییها چیست؟ جامعه ایران، چگونه میتواند به همدلی برسد؟
🔰 زن، رهبر عواطف جامعه است و ولایت اجتماعی او، همان قدرت خلق پیوند میان اعضای جامعه است. ما امروز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند حضور قدرتمند بانوان جامعه برای خلق پیوستگی در جامعه هستیم. چندین دهه پیش از آنکه شعاری مثل «زن، زندگی، آزادی» در جامعه طنین انداز شود، رهبران انقلاب و پیشوایان نهضت، این معرفت را به جامعه اهدا کردند که بانوان، رهبران نهضت اند و کلید تداوم نهضت، در دستان ایشان است. این جمله از امام راحل عظیم الشأن را در سالهای گذشته زیاد میشنیدیم و میدیدیم که «از دامن زن، مرد به معراج میرود.»
🔰 این روزها، شب یلدا، میتواند استعارهای باشد از مسیری که باید برای بازسازی و ترمیم پیوندهای اجتماعیمان، بپوییم. مادر، محور وحدت و توحّد اعضای خانواده است و میهمانی شب یلدا، به میزبانی مادر است که شکل میگیرد و خانواده را دور هم جمع میکند. شب یلدا یعنی جمع شدن خانواده در خانه حول محور مادر و در دامنه رحمت مادرانه.
وقتی مادر، محور و میزبان باشد، غمها زدوده میشود؛ روابط در اوج محبت، پایدار میماند؛ ارزشها و معارف منتقل میشود و آرامش، مستولی میگردد.
🔰 امروز جامعه نیاز به گفتگو دارد و گفتگو در ظرفی از محبت و همدلی میتواند به نتیجه مطلوب برسد. و الا خود، باعث غائلهای دیگر و فاصلهای بیشتر میشود.
اگر بانوان سرزمین فاطمی مان، محور و میزبان شکل دهی گفتگو باشد، احتمال به نتیجه رسیدن گفتگو، بسیار بیشتر است.
هر بانوی ایرانی میتواند در خانه خود، میزبان مجالستها و محافل انسی باشد که همدلی بیافریند. دورهمیهایی که نه مجلس مناظره است و نه جلسه پرسش و پاسخ بلکه محفل انس است برای بازآفرینی پیوندهای آسیب دیده. وقتی پیوندها دوباره شکل گرفت، آنگاه گفتگوهایی همدلانه برای همفهمی و همقدمی در مسیر پیشبرد جامعه به سمت اهداف نورانیاش، شکل میگیرد.
🔰 چه فرصتی بهتر از ایام فاطمیه برای میدان داری بانوان سرزمین فاطمیمان؟ پسای بانوان انقلابی ایران! به میدان درآیید که هنگامه، هنگامه شماست. اما نه برای مجادله؛ بلکه برای بازسازی و نوسازی؛ برای اتصال و انسجام؛ برای ساختن ظرف و زمینه گفتگو. برای خلق فرصت اثرگذاری؛ برای بازکردن مسیر انتقال ارزشها و باورهای ایرانی و اسلامی و انقلابیمان.
🔸 www.mehrvare-banoor.ir
🔸 @radio_banoor
🆘 سیزدهم اردیبهشت 1400، خانمی جوان توسط پلیس ربوده میشود و پس از تجاوز به او، مورد قتل قرار میگیرد؛
🚫این خبر تلخ را احتمالا هیچکدام از شما نشنیدهاید.
حق دارید.
✅ چون این جنایت، نه در ایران که در انگلستان و توسط پلیس لندن صورت گرفته است.
✍🏻 مطلب «پلیسی خطرناکتر از دزدها» را (منتشر شده در شماره 4 گاهنامه الگوی سوم) درباره این حادثه تلخ و ظلم گسترده به زنان در دنیای غرب بخوانید.
#گاهنامه_الگوی_سوم
#زن_در_غرب
🔸 www.mehrvare-banoor.ir
🔸 @radio_banoor