همسر شهید صیاد شیرازی درگذشت
«عفت شجاع» همسر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی پس از طی یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت و به همسر شهیدش پیوست...
شادی روح پاک وصبورش صلوات❤️
https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
4.39M
من خوک نیستم!!🐖
من مگس نیستم!!🪰
من سوسک نیستم!!🪳
💥خطر کوچاندن مردم به تلگرام
🪰 نقشه اسرائیل برای انتخابات
🪳نتایج خطرناک لجن پراکنی!!
#شیخ_قمی
@TablighGharb
@Israel666
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌در مورد آقای قالیباف از زبان شهید رئیسی بشنوید..
☘سخنان #شهید_رئیسی در مورد کنارکشیدن #جلیلی و #قالیباف در انتخابات سال ۹۶
✖️پ.ن:فرد انقلابی درگیر اختلاف نمیشه،فرد انقلابی با دروغ و تهمت و توهین، نیروی انقلابی رو متهم نمیکنه..قالیباف هم یکی از نیروهای ارزشمند و بی نظیر نظام و انقلاب هست.
✖️ با احساسات نابجا، خواسته دشمن را عملی نکنیم و نیروهای انقلاب را تخریب نکنیم...هرکسی هر کانالی یا گروهی،که در حال تخریب نیروهای انقلابی هست چه آقای جلیلی چه قالیباف بی شک و تردید بدونید نفوذیه و نونش از جای دیگه تامین میشه اصلا شک نکنید..
✖️این تیپ آدم ها بعضاً پست های خیلی خوبی هم میگذارند اما وقتی که هدفشون این باشه که کسی رو بزنن و ملت رو از انتخابات ناامید کنن از هیچ دروغ و لجن پراکنی و تهمتی دریغ نمیکنن..
☘اتحاد در این انتخابات رمز پیروزی امت حزب الله است.👍👍👍
خوب گوش کن.mp3
7.97M
⁉️کی میخواد بزنه به میدونِ مینِ این وضع دبیرستان ها و وضع فرهنگی مملکت؟
🚨به داد مساجد و مدارس محلهمون برسیم تا دیر تر نشده...
⚠️در مملکت ما دوبار اعلام جنگ شده...
❓هل من ناصر یعنی چی؟
✍پ.ن: به خاطر تک تک بچه هایی که میتونستیم دستشون رو بگیریم و نگرفتیم باید جواب بدیم...
❤️چنتا قلب برای امام زمان شکار کردیم؟
📝چنتا از ما خودمون رو وقف امام زمان کردیم؟
📜چنتا از ما واسطه خیر شدیم و حکممون رو امام زمان(عج) برامون زده؟
✅هرکی اهل بلا هست میبرندش کربلا
🚨به داد مساجد و مدارس محلهمون برسیم تا دیر تر نشده...
#حاج_حسین_یکتا
#رسانه_باشیم
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
🌹🌹بانوان عترت برخوار🇮🇷https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلالیت طلبیدی؟؟
اگر واقعا دوست داری حلالت کنه، #۸_تیر یادت نره......
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
بانوان عترت برخوار✅https://eitaa.com/joinchat/4287234107C630ac0a7fc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹نماز فوق العاده برای هر حاجتی🌹
1️⃣برای شغل دار شدن
2️⃣خانه دار شدن
3️⃣،ازدواج فرزندان
4️⃣و هر حاجتی که انسان داشته باشید
این نماز را بخوانید (نمازی که اجازه ی آن از امام زمان علیه السلام گرفته شد).
حجة الإسلام والمسلمين دکتر رفیعی
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پسربچه، آخرین لقمهاش تو دهانش بوده که صهیونیستها شهیدش کردند
#رژیم_تا_ابد_حرامزاده
@zaghsiah
اکسیوس به نقل از یکی از مقامات دولت آمریکا می گوید: "سلول آدم ربای آمریکایی در اسرائیل به آزادی چهار آدم ربا کمک کرد."
یعنی واشنگتن در ارتکاب کشتار #نصیرات شریک جرم است.
واشنگتن که مدعی رد عملیات در #رفح برای حفاظت از غیرنظامیان است، در کشتار بیش از 150 غیرنظامی فلسطینی در #نصیرات مشارکت داشت.
#طوفان_الأقصی
#زاغ_سیاه
@zaghsiah
بیانیه جنبش حماس:
- آنچه ارتش اشغالگر نازی در مورد آزادی تعدادی از اسیران خود در غزه پس از بیش از هشت ماه تجاوز که در آن از همه ابزارهای نظامی، امنیتی و فناوری استفاده کرد و طی آن مرتکب همه جنایات قتل عام، نسل کشی شد، اعلام کرد. محاصره و گرسنگی؛ این شکست استراتژیک او در نوار غزه را تغییر نخواهد داد.
مقاومت دلاورانه ما همچنان بیشترین تعداد را در اختیار دارد و می تواند بر تعداد اسیران خود بیافزاید، همانطور که در عملیات اسیر قهرمانانه اخیر که در پایان ماه گذشته در اردوگاه جبلیه انجام داد.
مقاومت دلاور ما و پشت سر آن مردم استوار ما در نبرد مقابله با تهاجم وحشیانه با پشتیبانی نیروهای شر و متجاوز شگفت انگیزترین دلاوری ها را به ثبت رساندند و بر عهده گرفتند تا با قاطعیت و سرکشی تمام به راه خود ادامه دهند. شکست خورد و اهدافش خنثی شد.
- از دلاوران و رزمندگان دلاور خود که امروز در اردوگاه نصیرت و استانداری مرکزی با نیروهای متجاوز اشغالگر مقابله و ساعتها با آنها درگیر شدند و ضربات سنگینی بر سربازان و افسران تروریست خود قاتلان کودکان وارد کردند، می ستیم. و زنان
ما تایید می کنیم که آنچه که توسط رسانه های آمریکایی و عبری در مورد مشارکت آمریکا در عملیات جنایتکارانه امروز فاش شد. این یک بار دیگر نقش همدستی دولت آمریکا، مشارکت کامل آن در جنایات جنگی مرتکب شده در نوار غزه، نادرست بودن مواضع اعلام شده آن در مورد وضعیت انسانی و نگرانی اش برای جان غیرنظامیان را ثابت می کند.
ما از ملتهای عرب و اسلامی و مردم آزاده جهان میخواهیم که جنبش محکومکننده تجاوز و نسلکشی در غزه را بیشتر تحت فشار قرار دهند و از جامعه جهانی و سازمان ملل میخواهیم که موضع واقعی خود را اتخاذ کنند این جنایات گسترده، که بشریت را ویران می کند، و با صدای بلند و بصری در برابر تمام جهان صحبت می کند، و تلاش می کند تا آن را متوقف کند، و عاملان آن را به دست عدالت بسپارد تا آنها را برای جنایات خود و کشتن کودکان و غیرنظامیان با خونسردی پاسخگو کند.
🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖🌸⃙꯭ོ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜ۪۪ٜٖٜٖٜٖ⃖
🌸الـهی تـو را سپـاس میگويم
✨از اينکه دوباره خورشيد مهرت
🌸از پشت پـرده ی
✨تاريکی و ظلمت طلوع کرد
🌸و جـلوه ی صبح را
✨بر دنيـای کائنات گستراند
🌸برای شروع یک روز عالی
✨ توکل میکنیم به اسم اعظمت یاالله
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
♡◍⃟🌺࿐
🔴عکسی که جهانی شد
🔹️سربازان صهیونیست به یک خانه در رفح حمله کردند
خانه ای که دیگر نه مادر و پدر داشت و نه مادر بزرگ و پدر بزرگ و حتی یک بزرگترِ ۱۵ و ۱۷ ساله!
فقط بچه ها مانده بودند با یک پرچم مقدس از سرزمینی که ۷۵ سال برایش جان میدهند اما ذلت نمیدهند
🔹️بزرگترینشان که فقط ۴ سالش بود قبل از ورود سربازان، پرچم را با بچه های دیگر گرفتند با علامت پیروزی🌹
♨️ حلقه اطراف جلیلی بسته است؟!
🔶 خانم خوشخلق بیش از آنکه یک شخصیت سیاسی باشه یک نخبه علمی در حوزه بیوتکنولوژیه که از سابقه تعامل خودش با دکتر جلیلی میگه.
🔷 این روزها خط تخریب جلیلی رو این قضیه تاکید میکنه که حلقه اطراف جلیلی بسته است، اما در واقعیت حلقه جلیلی بسته است یا حلقه کسانی که در لیستهای انتخاباتیشون وابستگان درجه یک و مسئولدفترها جا میگیرن؟!
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴آغاز یک پایان
▪️◾️▪️
▪️آنچه امام دربارۀ آیندۀ #فلسطین پیشبینی کرده بودند، امروز بهتدریج در حال تحقّق یافتن است.
#امام_خمینی | #جنایت_جنگی
🔰 نظر سنجی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔻مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است، اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دوچندان است. مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، از افراد بالای 18 سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و بهشیوه تلفنی، از تاریخ 6 تا 9 خردادماه 1403 نظرسنجی انجام داده است.
برخی از مهمترین نتایج این پیمایش بهشرح زیر است؛
مشخصات پاسخگویان
در این نظرسنجی ملی، 50/1 درصد از پاسخگویان را مردان و 49/9 درصد را زنان تشکیل میدهند، همچنین 28/9 درصد از پاسخگویان در بازه سنی 18 تا 35 سال (جوان)، 57/3 درصد در بازه سنی 36 تا 60 سال (میانسال) و 13/1 درصد در بازه سنی بیش از 60 سال (سالمند) قرار دارند. 34/5 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی، 60/5 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 3/9 درصد نیز بیسواد هستند، همچنین 40/3 درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، 36/7 درصد ساکن شهرهای تابعه و 23 درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
🔹تأثیر انتخابات در بهبود شرایط کشور
در نتیجه پرسش «همانطور که میدانید حدود یک ماه دیگر قرار است برای انتخاب رئیس جمهور جدید، انتخاباتی زودهنگام برگزار شود، فکر میکنید شرکت در این انتخابات چقدر در بهبود شرایط کشور مؤثر است؟» نزدیک به دوسوم از پاسخگویان (64/2 درصد) بهمیزان زیاد یا خیلی زیاد و در مقابل، 14 درصد از آنها بهمیزان کمی شرکت در این انتخابات را اثرگذار میدانند، همچنین، 18/3 درصد از مردم شرکت در این انتخابات را اصلاً در بهبود شرایط کشور مؤثر نمیدانند.
🔹اولویتهای اقدام رئیسجمهور آینده
در پاسخ به سؤال «بهنظر شما رئیس جمهور آینده کدام اقدام را باید در اولویت قرار دهد؟»، بهترتیب 33/8 درصد از پاسخگویان «عدالتخواهی و مبارزه با فساد»، 26/1 درصد «رفع تحریمهای خارجی»، 26 درصد «بهبود مدیریت و افزایش کارآمدی مسئولان» و 4/4 درصد «آزادیهای سیاسی و اجتماعی» را بهعنوان اولویت اصلی اقدامات رئیس جمهور آینده اعلام کردهاند
🔹میزان مشارکت در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری
از پاسخگویان پرسیده شده است؛ «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟» 53/4 درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل 17/7 درصد اصلاً شرکت نمیکنند، همچنین، 28/9 درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند، با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای 3 درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، 53/4 درصد پیشبینی میشود.
شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
﷽
🔻هرگز به عقب بر نمی گردیم
🔸رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۰بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در دیدار با کارآفرینان و تولیدکنندگان فرمودند: ما (در دهه ۹۰ ) یک دهه عقب ماندگی داریم. حل مشکلات اقتصادی نیازمند رشد بالا و مستمر است.
🔸اواخر دولت دهم و ۸سال دولت یازدهم و دوازدهم منتسب به دولت تدبیر و امید دوران حکمرانی دولت احمدینژاد و حسن روحانی بود که به تعبیر رهبری معظم انقلاب، کشور از لحاظ پیشرفت اقتصادی یک دهه عقب ماندگی را تجربه کرد.
🔸 فتنه ۸۸ و در امتداد آن انحراف احمدی نژاد و برخی از نزدیکان او در دولت دهم و عدم تمرکز کافی بر حل مشکلات مردم از یک سو و صدور قطعنامه های شورای امنیتِ سازمان ملل از سوی دیگر از اواخر سال ۱۳۹۰ باعث به هم ریختگی و کاهش ثبات اقتصادی و اثرگذاری در بازار و زندگی مردم گردید.
🔸اگر به شاخص های اقتصادی این دهه نگاه کنیم آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار نشان می دهد که در اکثر سالهای دهه نود به خصوص در اواخر این دهه رشد اقتصادی نزدیک به صفر بوده است.
🔸 تورم حدود ۶۰درصدی ، افزایش ۸برابری قیمت دلار و ۱۰ برابری قیمت سکه ، افزایش سرسام آور قیمت زمین، مسکن و خودرو در این دهه و تعطیلی سریالی کارخانجات و کارگاههای تولیدی و دو رقمی شدن بیکاری در کشور از جمله تبعات عقب ماندگی اقتصادی و شرطی سازی اقتصاد به مذاکرات برجام و رفع تحریم ها از جانب دولت منتسب به اصلاحات_اعتدال است.
🔸مردم ایران با تمام وجود، بی عملی دولت به اصطلاح تدبیر و امید را بر سر سفره و زندگی خود حس کردند . دولتی که رئیس جمهورش در ایام کرونا کشور را ویدئو کنفرانسی اداره می کرد و منتقدین را برنمی تابید و از قیام کربلا درس مذاکره می گرفت لایق این ملت شجاع و انقلابی نیست. لذا بازگشت به آن دوران یعنی خسران و عقب گرد تاریخی و خیانت به آیندگان.
🔹لذا با نگاهی اجمالی به دهه نود و فرمایش رهبر حکیم انقلاب در خصوص یک دهه عقب ماندگی به واسطه وجود دولتهایی که دچار انحراف و یا انفعال شدند می توان دریافت برای تحقق پیشرفت و عدالت مورد تاکید معظم له که شایسته ملت ایران باشد بایستی دولتی فعال، پرکار،آگاه و معتقد به مبانی انقلاب روی کار آورد که رییس جمهور و کابینه اش مجریان واقعی منویّات امام جامعه و ادامه دهندگان راه شهید جمهور باشند تا بتوانند در گام دوم انقلاب، جمهوری اسلامی ایران را به قله های پیشرفت و تمدن نوین اسلامی برسانند.
✍ ابوالفضل فرح بخش
🔰 نظر سنجی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔻مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است، اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دوچندان است. مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، از افراد بالای 18 سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و بهشیوه تلفنی، از تاریخ 6 تا 9 خردادماه 1403 نظرسنجی انجام داده است.
برخی از مهمترین نتایج این پیمایش بهشرح زیر است؛
مشخصات پاسخگویان
در این نظرسنجی ملی، 50/1 درصد از پاسخگویان را مردان و 49/9 درصد را زنان تشکیل میدهند، همچنین 28/9 درصد از پاسخگویان در بازه سنی 18 تا 35 سال (جوان)، 57/3 درصد در بازه سنی 36 تا 60 سال (میانسال) و 13/1 درصد در بازه سنی بیش از 60 سال (سالمند) قرار دارند. 34/5 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی، 60/5 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 3/9 درصد نیز بیسواد هستند، همچنین 40/3 درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، 36/7 درصد ساکن شهرهای تابعه و 23 درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
🔹تأثیر انتخابات در بهبود شرایط کشور
در نتیجه پرسش «همانطور که میدانید حدود یک ماه دیگر قرار است برای انتخاب رئیس جمهور جدید، انتخاباتی زودهنگام برگزار شود، فکر میکنید شرکت در این انتخابات چقدر در بهبود شرایط کشور مؤثر است؟» نزدیک به دوسوم از پاسخگویان (64/2 درصد) بهمیزان زیاد یا خیلی زیاد و در مقابل، 14 درصد از آنها بهمیزان کمی شرکت در این انتخابات را اثرگذار میدانند، همچنین، 18/3 درصد از مردم شرکت در این انتخابات را اصلاً در بهبود شرایط کشور مؤثر نمیدانند.
🔹اولویتهای اقدام رئیسجمهور آینده
در پاسخ به سؤال «بهنظر شما رئیس جمهور آینده کدام اقدام را باید در اولویت قرار دهد؟»، بهترتیب 33/8 درصد از پاسخگویان «عدالتخواهی و مبارزه با فساد»، 26/1 درصد «رفع تحریمهای خارجی»، 26 درصد «بهبود مدیریت و افزایش کارآمدی مسئولان» و 4/4 درصد «آزادیهای سیاسی و اجتماعی» را بهعنوان اولویت اصلی اقدامات رئیس جمهور آینده اعلام کردهاند
🔹میزان مشارکت در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری
از پاسخگویان پرسیده شده است؛ «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟» 53/4 درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل 17/7 درصد اصلاً شرکت نمیکنند، همچنین، 28/9 درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند، با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای 3 درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، 53/4 درصد پیشبینی میشود.
شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 آه بکشید برای نُصِیرات!
در میان هیاهوی روزانه زندگیمان، #مظلومان_عالم را فراموش کردیم...
🔹یک ماه تا عزای سیدمظلومان عالم، سیدالشهدا مانده
با #روضه_غزه
و
#استغاثه به حضرتش
دل را آماده کنیم.😭🖤😭
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کلام ناب و ناز از امیرالمؤمنین علیه السلام 😍☝️هدیه تقدیم نگاه مهربونتون🥰
بدوبیاواجباتترویادبگیر
🆔️