💠تشکر و قدردانی سرپرست اداره ورزش و جوانان ملارد از حضور پرشور جامعه ورزش و جوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
🔹سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد در پیامی از جامعه ورزش برای حضور باشکوه در راهپیمایی چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر کرد.
👇👇متن پیام بدین شرح است:
🔻به نام حضرت حق
🔻لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
🔸 خداوند منان را سپاسگزارم که بار دیگر جامعه ورزش اقتدار خود را در لبیک به آرمان های بلند حضرت امام خمینی(ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی)را نشان داد که انقلاب اسلامی ریشه در ایمان و اراده ملت دارد.
🔹بدون شک حضور پرشور و درخور تحسین جامعه ورزش و جوانان ملارد در کنار سایر اقشار در این راهپیمایی، موید نقش و اثرگذاری جامعه ورزش در حماسه آفرینی های مردمان این سرزمین است.
🔹بدینوسیله از حضور حماسی کارکنان؛ پیشکسوتان،مربیان وقهرمانان،ورزشکاران، روسا و نواب رئیسان هیات های ورزشی، مدیران اماکن ورزشی و همه آحاد جامعه ورزش در این حماسه، صمیمانه قدردانی نموده و توفیقات روزافزون جامعه ورزش و جوانان شهرستان را از پیشگاه خالق منان خواستارم.
✅حسین یوسف زاده سرپرست اداره ورزش وجوانان شهرستان ملارد
🆔کانال رسمی اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد در ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/evj_malard
پیج اینستاگرام اداره ورزش و جوانان
@evj_malard
╰━⊰🌸⊱━💚━⊱🌸⊱━╯
⚽️مسابقات فوتسال ویژه مراکز توانبخشی در صفادشت برگزار شد
✍به مناسبت دهه مبارک فجر، مسابقات فوتسال ویژه اعضای مراکز توانبخشی با همکاری واحد ورزش شهرداری صفادشت در سالن ورزشی شماره دو شهرداری برگزار شد.
🔹درپایان این رقابتها،تیم مرکز توانبخشی نور مقام نخست،مرکز آسایش مقام دوم و مرکز نوید مقام سوم را کسب کردند و مراسم اهدای کاپ قهرمانی با حضور خدایار رئیس شورای اسلامی شهرصفادشت و مرتضویفر مسئول واحد ورزش شهرداری صفادشت برگزار شد.
🆔کانال رسمی اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد در ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/evj_malard
پیج اینستاگرام اداره ورزش و جوانان
@evj_malard
╰━⊰🌸⊱━💚━⊱🌸⊱━╯