eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
21.9هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
319 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
دستیاران هوش مصنوعی؛ نیروی کمکی در خانه یا جاسوسی در سایه؟ https://mehrnews.com/x367cX
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پهپاد قاتل مبتنی بر هوش مصنوعی؛ طرح پنتاگون برای جنگ بعدی پرنده‌های بدون سرنشین در حالی که پهپادهای آمریکایی به طور مداوم غیرنظامیان را قربانی میکنند،ارتش ایالات متحده می خواهد زرادخانه خود را با ارتشی از پهپادهای جدید و تولید انبوه هوش مصنوعی انتحاری گسترش دهد.
📝 تولید اولین فیلم هایپررئال سینمای ایران با هوش مصنوعی/ اکران در جشنواره تهران فیلم کوتاه «فلسطین در چشم‌های من» با عنوان بین‌المللی «Palestine in my eyes» به کارگردانی سروش البخشی نائینی و تهیه شده در انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان نماینده ایران در بخش هوش مصنوعی که در مسابقه بین‌المللی چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فلیم کوتاه تهران قرار دارد، با ۱۰ فیلم کوتاه دیگر از کشور‌های ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی، چین، ایتالیا، مالزی، یونان و ایران رقابت می‌کند. لازم به ذکر است که «فلسطین در چشم‌های من» اولین فیلم هایپر رئال ساخته شده با هوش مصنوعی در ایران است که در آن شاهد حفظ و تداوم شخصیت و محیط هستیم و به استناد برخی منابع خبری و درگاه‌های بین‌المللی، این فیلم اولین ساخته هوش مصنوعی با ویژگی‌های ذکر شده در جهان است. فیلم کوتاه «فلسطین در چشم‌های من» به صورت کامل در مرحله تولید در بستر هوش مصنوعی ساخته شده است و در مرحله‌های پیش تولید و پس تولید فیلم هم از این ظرفیت استفاده کرده است. گفتنی است که برای تولید عکس از «Midjourney» و «ChatGPT ۴»، برای متحرک‌سازی از «Runway AI» و برای صدا و تولید موسیقی نیز از ظرفیت «UDIO» بهره برده که کارایی همگی در بستر هوش مصنوعی است. در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «دانشمند فلسطینی فعال در حوزه هوش مصنوعی، حقیقت جنگ را از فرزند نابینای خود با ساخت یک دستگاه واقعیت مجازی پنهان می‌کند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب ChatGPT و Kling برای ساخت فیلم! ابزار هـوش مصـنوعی تولید ویدئو "Kling" به تازگی قابلیت همزمان‌سازی حرکات‌ لب ( lip syncing ) با گفتـار را در یک soundtrack معرفی کرده است. هر چند قابلیت یاد شده هنـوز کامل نیست، اما کیفیت قابل قبولی دارد با اسـتـفاده از ویژگی Advanced voice چت جی پی تی که در حال حاضر طبیعی‌ترین صدا را در بین ابزارهای هوش‌مصنوعی موجود تولید میکند؛ساخت فیلم‌های واقع گرایانه متحول می‌شود!
هوش مصنوعی یا هوش بیگانه؟ یوال حراری در کتاب جدیدش «نکسوس» این دیدگاه سنتی را به چالش می‌کشد که اطلاعات بیشتر منجر به درک بهتر حقیقت می‌شود. او با نگاه بدبینانه‌ای پیش‌بینی می‌کند بزرگترین دستاورد تکنولوژی بشر - هوش مصنوعی - به بزرگترین دشمن او تبدیل می‌شود. او معتقد است که AI را به جای «Artificial Intelligence» باید «Alien Intelligence» - هوش بیگانه - نامید، جایی که خطراتی مانند تعصبات الگوریتمی، افراط‌گرایی آنلاین، حملات سایبری و نظارت همه جانبه که هم‌اکنون نیز وجود دارند می‌توانند با هوش مصنوعی تشدید شوند. به عقیده او هوش مصنوعی تنها تکنولوژی است که می‌تواند سیستم عامل انسانی یعنی زبان را هک کند و از این جهت حتی نیاز به ارتش ربات‌ها و یا ترمیناتور برای تخریب تمدن انسانی نیست چراکه با تغییر فرهنگ از طریق زبان می‌توان تاثیرات به مراتب مخرب‌تری ایجاد کرد. حراری تصویری آخرالزمانی از توسعه هوش مصنوعی در جهان ترسیم می‌کند که با تصویری که امروزه جهان تکنولوژی پیش روی ما می‌گذارد فاصله بسیاری دارد. تصویر تلخ و هولناکی که حراری از آینده هوش مصنوعی ترسیم می‌کند تنها مختص این کتاب نیست او در بسیاری از مصاحبه‌های خود در یکی دو سال اخیر هم چنین دیدگاهی را دنبال کرده است. او معتقد است در حالی که امیدواریم تکنولوژی به ما سلامتی، خوشبختی و قدرت ببخشد، ممکن است در واقع قدرت را از ما بگیرد و سلامت جسمی و روانی ما را هم نابود کند.
🔺 مسموم‌سازی داده‌ها امنیت هوش مصنوعی را به خطر انداخته است 🔹 حملات مسموم سازی داده، به عنوان یکی از تهدیدات بزرگ امنیتی، امنیت سیستم‌های هوش مصنوعی را به‌شدت تحت تاثیر قرار داده است. داده‌های مسموم‌شده شامل اطلاعاتی هستند که به‌طور عمدی دستکاری یا تخریب شده‌اند تا مدل‌های هوش مصنوعی را به سمت تولید نتایج نادرست و خطرناک هدایت کنند. https://peivast.com/p/209883
تسلا در مراسمی که چند روز پیش برگزار شد، از ربات هوش مصنوعی آپتیموس رونمایی کرد؛ اما اکنون مشخص شده که این ربات‌ها در واقع از راه دور و توسط اپراتور کنترل شده‌اند. این اتفاق موج جدیدی از تردید‌ها را درباره پیشرفت واقعی تسلا در زمینه هوش مصنوعی و ربات‌ها مطرح کرده است.
تیتر اخبار فناوری‌ امروز /یک‌شنبه ۲۲ مهر 📍ابرار اقتصادی: ✔️پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها به کجا رسید؟ توسعه فیبر نوری در ایران یک الزام است ✔️امنیت سایبری در کشور باید صدای واحد داشته باشد ✔️مهم‌ترین انتظاراتی که از آیفون ۱۷ اپل داریم ✔️غول‌های مخابراتی آمریکا نقره‌داغ می‌شوند 📍دنیای اقتصاد: ✔️عدم شفافیت؛ پاشنه آشیل مالیات‌ستانی از اینفلوئنسرها ✔️اپل به نقض حقوق کارکنان خود متهم شد ✔️روباتی که از جوانه تربچه ساخته شده است ✔️۳۰ هزار شرکت‌ دانش‌بنیان تا پایان برنامه هفتم ✔️اخراج صدها ناظر محتوا در تیک‌تاک با ورود هوش مصنوعی
اعتماد به هوش مصنوعی می‌تواند جانتان را بگیرد 🔸محققان اروپایی در مقاله‌ای دربارهٔ احتمال خطاهای بسیار خطرناک در پاسخ‌های کوپایلوت و سایر ابزارهای هوش مصنوعی هشدار داده‌اند. 🔸در یک آزمایش از دستیار کوپایلوت خواسته شده تا به ۱۰ پرسش پزشکی دربارهٔ ۵۰ مورد از پرکاربردترین داروها و تجهیزات پزشکی پاسخ دهد که در مجموع ۵۰۰ پاسخ تولیدشده از جنبه‌های مختلف ارزیابی شد و نتایج آن چندان امیدوارکننده نبود. 🔸۲۴ درصد از پاسخ‌های کوپایلوت با اصول پزشکی هم‌خوانی نداشت و ۳ درصد از آن‌ها کاملاً نادرست بود. تنها ۵۴ درصد از پاسخ‌ها با اجماع علمی تطابق داشت. از نظر احتمال آسیب به بیماران، ۴۲ درصد از پاسخ‌های کوپایلوت به آسیب متوسط یا خفیف و ۲۲ درصد از آن‌ها در صورت انجام توسط بیمار منجر به مرگ یا آسیب شدید می‌شد. حدود یک‌سوم پاسخ‌ها هم بی‌خطر تلقی شدند. 🔸پژوهشگرانِ این مقاله نتیچه‌گیری کردند که نباید برای کسب اطلاعات پزشکیِ دقیق به ابزارهای هوش مصنوعی اتکا کرد و مطمئن‌ترین روش برای مشورت در امور پزشکی، مراجعه به متخصصان این حوزه است.
ادعای OpenAI: هکرهای چینی و ایرانی در حملات سایبری و فیشینگ از ChatGPT و مدل‌های زبانی استفاده می‌کنند https://www.zoomit.ir/security/428094-chinese-iranian-hackers-use-chatgpt-llm-tools-malware-phishing-attacks/
یادگیری زبان انگلیسی با هوش مصنوعی ChatGPT ؛ معلم خودت باش https://zabanmehrpub.com/blog/chatgpt-learning-english-ai/
درباره ماهیت «جعبه‌ سیاه» هوش مصنوعی بیشتر بدانیم محقق مرکز تحقیقات IBB در عین بیان کاربردهای هوش مصنوعی، تصریح می‌کند: یکی از انتقادات وارد به روش‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین پیچیده، ماهیت «جعبه‌ سیاه» آن‌هاست. روشی که ورودی را گرفته و خروجی را اعلام می‌کند، اما توضیحی در مورد چگونگی رسیدن به نتیجه نهایی ندارد. hamshahrionline.ir/x9zyK