eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
22.7هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
355 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
25.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی عوامل و چگونگی انفجار پیجرها در لبنان بخش دوم: عوامل مختلف چگونه برای ورود این محصولات به لبنان، در کنار هم قرار گرفتند؟
استفاده نظامی از هوش مصنوعی، کابوسی که یک گام به واقعیت نزدیک‌تر شد https://peivast.com/p/212739 تجربه‌های جهانی در تدوین و اجرای برنامه‌های استراتژیک برای هوش مصنوعی: https://peivast.com/p/212642
فناوری هایی که بر پایه هوش مصنوعی عرضه می شوند 🔹 شرکت پژوهشی گارتنر اخیراً لیستی از ۱۰ روند برتر فناوری راهبردی سال آینده منتشر کرده که نقش هوش مصنوعی در آن پررنگ است https://citna.ir/node/309811
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در حال ورود به دوره ای هستیم که چیزی قرار است از ما هوشمندتر باشد. با آمدن هوش مصنوعی، انسان دومین هوشمند روی زمین خواهد بود جفری هینتون (برنده نوبل فیزیک 2024) ملقب به پدر خوانده هوش مصنوعی
یوتیوب در یک سال ۵۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرد! 🔹در گزارش مالی سه‌ماهه‌ی سوم سال جاری آلفابت(شرکت مادر گوگل) آمده که برای اولین بار، درآمد یوتیوب از تبلیغات و اشتراک در چهار فصل گذشته از ۵۰ میلیارد دلار فراتر رفته است. 🔹 یوتیوب که گوگل آن را در سال ۲۰۰۶ با مبلغ ۱٫۶۵ میلیارد دلار خرید، هم‌اکنون به سرویسی پول‌ساز تبدیل شده و به‌همراه سایر سرویس‌ها مانند گوگل کلاود و گوگل پلی و جست‌وجو، سهم عمده‌ای از درآمد شرکت را تأمین می‌کند. 🔹 همچنین قرار است هوش مصنوعی جدیدی به نام Veo که متن را به ویدئو تبدیل می‌کند، تا پایان سال ۲۰۲۴ به بخش Shorts در یوتیوب اضافه شود. 🔹 مقابله با مسدودکننده‌های تبلیغات یکی از مشکلات اصلی گوگل و یوتیوب در مسیر کسب درآمد محسوب می‌شود. گوگل به کاربران هشدار داده که از مسدودکننده‌های تبلیغات در یوتیوب استفاده نکنند و برخی گزارش داده‌اند که پخش ویدئو برای کاربرانی که از چنین افزونه‌ای استفاده می‌کنند، غیرفعال شده است. 🔹 درآمد آلفابت در سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۴ با رشد ۱۵ درصدی در مقایسه با دوره‌ی مشابه سال گذشته به ۸۸٫۲۷ میلیارد دلار رسید.
لینکدین AI agent را معرفی کرد: دستیار هوش مصنوعی برای تسریع و هوشمندسازی فرایند استخدام لینکدین از راه‌اندازی دستیار هوش مصنوعی جدیدی با نام AI agent خبر داده که می‌تواند روند استخدام را با هوشمندی و سرعت بیشتری تسهیل کند. https://digiato.com/articles/linkedin-launches-its-first-ai-agent-to-take-on-the-role-of-job-recruiters
تیتر اخبار فناوری‌ امروز /پنج‌شنبه ۱۰ آبان 📍جهان صنعت: ✔️آیفون آزاد شد ✔️موضع رسمی وزارت‌خانه رفع فیلترینگ است ✔️تا سال ۲۰۴۰ تعداد ربات‌ها از انسان‌ها بیشتر می‌شود ✔️پرواز سهام آلفابت با انتشار درآمد ۸۸ میلیارد دلاری ✔️ترمیم حدود ۲۴۰ آسیب‌پذیری در محصولات شرکت‌های سایبری دنیا 📍ابرار اقتصادی: ✔️سامسونگ برای رقابت با آیفون به تحول برند گلکسی فکر می‌کند ✔️باید منتظر چگونه اجرایی شدن واردات آیفون باشیم ✔️عارف مصوبه رفع ریجستری آیفون را ابلاغ کرد 📍دنیای اقتصاد: ✔️پابند بر آزادی آیفون 📍شرق: ✔️ریجستری آیفون، یک گام به پیش 📍تعادل: ✔️بیت‌کوین ۵ میلیارد تومان شد ✔️هوش مصنوعی درآمد ابری گوگل را به شکل قابل توجهی افزایش داد                 📍افکار: ✔️مشکل ریجستری آیفون حل شد 📍هفت صبح: ✔️آیفون می‌آید فقط برای میلیاردرها
موتور جست‌وجوی لحظه‌ای ChatGPT از راه رسید شرکت  OpenAI اعلام کرد قابلیت جست‌جوی لحظه‌ای اطلاعات در وب را در دسترس کاربران اشتراکی این پلتفرم قرار داده است. ویژگی یادشده مستقیما به این هوش مصنوعی اضافه شده و قرار نیست به صورت یک قابلیت جداگانه عرضه شود.
ایلان ماسک در جدیدترین اظهاراتش گفته تا سال 2040 تعداد ربات های انسان نما در جهان، از تعداد انسان های روی کره زمین بیشتر خواهد شد.
🔺خالق لینوکس می‌گوید هوش مصنوعی درحال‌حاضر بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد 🔸«لینوس توروالدز»، خالق لینوکس در مصاحبه جدیدی نظر خود درباره هوش مصنوعی را بیان کرده است. او می‌گوید که هرچند هوش‌مصنوعی «دنیا را تغییر خواهد داد» اما در‌حال‌حاضر این فناوری «۹۰ درصد مارکتینگ و ۱۰ درصد واقعیت» است. 🔸توروالدز فنلاندی که به بداخلاقی و انتقاد از توسعه‌دهندگانی که با استانداردهایش موافق نیستند شناخته می‌شود، در اجلاس منبع‌باز (Open Source Summit) وین درباره هوش‌مصنوعی صحبت کرد. او در بخشی از صحبت‌های خود که در شبکه‌های اجتماعی به‌اشتراک‌ گذاشته‌ شده می‌گوید: «فکر می‌کنم هوش مصنوعی [مقوله] کاملاً قابل‌توجهی است و جهان را تغییر خواهد داد. درعین‌حال به‌قدری از هجمه‌های تبلیغاتی آن متنفرم که واقعاً نمی‌خواهم از آن استفاده کنم.» 🔸بااین‌حال، توروالدز نسبت به آینده هوش مصنوعی خوش‌بین است: «در پنج سال آینده همه‌چیز تغییر خواهد کرد و در آن نقطه خواهیم دید که هوش مصنوعی به‌جز ChatGPT چه کاربرد واقعی در زندگی روزانه ما خواهد داشت.»
🟢حالت صوتی پیشرفته هوش مصنوعی ChatGPT برای رایانه‌های شخصی و مک عرضه شد 🔸شرکت OpenAI اعلام کرد که با ادغام جدید حالت صوتی پیشرفته، اکنون می‌توانید مستقیماً از طریق رایانه شخصی یا مک خود با هوش مصنوعی ChatGPT صحبت کنید.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استودیو فیلم بریتانیایی «AiMation Studios» از اولین انیمیشن بلند خانوادگی که بطور کامل با ابزارهای هوش مصنوعی ساخته شده ، رو نمائی کرد. این انیمیشن با نام «ربات‌ها کجا رشد میکنند» با مدت زمان 87 دقیقه، توسط تیمی متشکل از 9 نفر و با استفاده از ابزارهای هوش‌مصنوعی مانند Adobe Firefly و Stable Diffusion و مدل‌های اختصاصی شرکت سازنده انجـام شده است. تولید این انیمیشن 8000 دلار برای هر دقیقه هزینه داشته که نسبت به مبالغ متداول در ساخت محصولات مشابه، نسبتاً پایین است. نسخه کامل انیمیشن از طریق لینک زیر در یوتیوب قابل مشاهده است: https://www.youtube.com/watch?v=3vfhIeNHhv4