eitaa logo
"ᴇxᴛʀᴀ ᴏʀᴅɪɴᴀʀʏ"🇵🇸
74 دنبال‌کننده
941 عکس
292 ویدیو
0 فایل
وَأَنَّهُ هُوَ أَضْحَكَ وَأَبْكَىٰ اوست که می‌خندانَد و می‌گریانَد،نجم،۴۳ . غریبم،ساکتم،بی همدمم،قرآنم انگاری . . . :) . درقبال وقت و چشم و عمر شما مسئولیتی نمیپذیرم،چنلو دوست ندارید دکمه لفت همین بغله . . کپی؟نه ممنونم فور بهتره
مشاهده در ایتا
دانلود
مگه چن نفر شبیه پیامبر "ص" تو این زمینِ خدا وجود داشت؟ مگه ادعاشون نمیشد که مسلمونن، کسی که خُلقا و خَلقا شبیه پیامبرتون بود رو چجوری تونستید ارباََ اربا کنید؟ اصلا نمیفهمم چجوری میشه انقدر جهالت مردم قوی و ترسناک و به طرز دیوونه کننده ای غمیگن باشه.. چجوری انقدر جهالت تو وجودشون جا شده بود؟ این خیلی زیاده..خیلی ظالمانست، خیلی زیاد. و چیزی که غمگین ترش میکنه اینه که امام حسین"ع" که خودشو همه چیزشو برای ما فدا کرد تا از جهالتمون دربیایم؛ نه تنها در نیومدیم که هنوز که هنوزه مردممون خیلیاشون تو جهالت و لجاجت و عناد غرق شدن؛ این یعنی من و تویی که مثلا امام حسینی هستیم کم گذاشتیم که اینجوری شده، وگرنه ما ملت امام حسینیم به قول حاجی .. اما ماچی؟ اگه مثل مردم کوفه شد چی؟ ما با امام زمان الآنمون چجوری هستیم؟ مارو با زر و زور و تزویر نمیتونن بخرن ؟ شاید عاشورا براهمینه که سالی یه بارم که شده به اینجور چیزا فکر کنیم و به خودمون بیایم . . . البته اگر بیایم !
هدایت شده از ــ مهموم !
ــ اکبر یا اصغر بودنتان فرقی نمی‌کرد ، علی بودن‌ِتان کافی بود تا داغِ‌تان را بر سینهٔ حُسین بنشانند ؛
هدایت شده از ــ مهموم !
ــ
برخورد حسین با حُر ،
برخورد خداست با ما ؛
گناه را که ندید می‌گیرد هیچ ،
تحویلمان هم می‌گیرد عجیب :) !
هدایت شده از Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
وَلَدی عَلی...
هدایت شده از صحو.
روضه‌ی شهادت آرمان علی‌وردی.
هدایت شده از 𝐇𝐄𝐄 𝐃𝐎
Nagoya Castle in Japan با مکان مورد علاقه‌ی جدیدم آشنا بشید✨🤝😭
قلبم به درد میاد برای اونایی که از سرِ حماقت و بلاهتشون پشت همچین جریانِ متوحشی در میان، که خیلی از اطرافیان من اینطورین، متاسفانه. و دلم میسوزه برای خودمون، همین ما انقلابیایِ بیچاره که حتی وقتی اینطوری هم میکشنمون، با زجر، با درد، با وحشی گری، کسی داستان مارو نمیگه. اصلا انگار ما نیستیم ما جز آدما نیستیم، ما مردم نیستیم، این جوونایی ک میمیرن خانواده و مادر نداشتن. فقط نیکا مامان داشت. آرمان یه دختر هیفده ساله‌یِ همجسنگرایِ بیحجابِ عاشقِ مهاجرتِ خسته از زندگی تویِ ایران با محدودیت و ... نبود که، یه بسیجی بوده، بسیجی پای کار انقلاب، همونی که بهش بگی برو دسشویی عمومی مردم رو بشور میره میشوره، همونی که کرونایی غسل میده، همونی که برای مردم مناطقِ محروم خونه میسازه، همونی که تنها تفاوتش در اینه که معتقد به جمهوری اسلامی و ولی فقیهه، خب اینا دلایل خوبیه برای مردن نه؟ همون معتقد بودن کلی فقی کافیه برای مردن، غلط میکنی قبولش داری همه باید شبیهِ ما فکر کنن، شبیهِ ماهایی که شعار آزادی میدیم، آزادی اینه! حالا مگه مهمه که اصلا مرده؟ چقدر از مردم این شهر میدونن ارمان کیه؟ خیلیاشون نمیدونن، خیلیاشونم نمیخوان که بدونن. قلبم، در، عذابه ولی به آخرش امیدوارم، به اون روزی که همه‌یِ جهان قراره فتح و ظفر مارو به چشم ببینه و بشناسه. ما و اماممونو، فقط همینه که باعث میشه از غم نَمیرم.