2-ارزش سنجی حرفه ای.mp3
4.08M
📣ارزش سنجی حرفه ای
🔹مگه ارزش سنجی غیر حرفهای هم داریم؟؟🤓🤓
📣#صوت
3-روحیه خود همه چیز بلد پنداری.mp3
1.85M
📣روحیه خود همه چیز بلد پنداری😳😳
♦️شاید این روحیه یکی از موانع من در موفقیت تحصیلی باشه🤔
📣 #صوت
5-روش تحصیل پژوهش محور.mp3
4.55M
📣روش تحصیل پژوهش محور
🔹روش تحصیل تولید انسان های ضعیف و استعمار پذیر
📣#صوت
بسمالله الرحمن الرحیم
#ثبت_نام
عرض سلام و ادب
🔹برای شرکت و ثبت نام در دوره می توانید از طریق لینک b2n.ir/n25001 در صفحه محصول طلبگی حرفه ای در سایت dinshenasi.com شوید و از طریق افزودن محصول به سبد خریدتان و طی کردن فرآیند سفارش محصول در دوره شرکت نمایید. و پس از خرید به وسیله لینک موجود در پی دی اف قرار داده برای شما در کانال بارگذاری محتوای دوره عضو شوید و محتوای دوره را روزانه دریافت نمایید.
🔹در صورتی که نمی خواهید از مسیر اول ثبت نام نمایید و تمایل دارید هزینه را به صورت کارت به کارت پرداخت کنید می توانید هزینه را به شماره 6037997543246012 به نام احمد میرزائی واریز نمایید سپس عکس واریزی را به 09922630200 شماره در ایتا یا آیدی eitaa.com/hamed212 ارسال کنید و در دوره شرکت نمایید.
🔗 در صورت بروز مشکل با شماره 09922630200 تماس بگیرید یا در پیام رسان ایتا به این شماره یا آیدی eitaa.com/hamed212 پیام بدهید.
#ثبت_نام
#ارتباط_با_ما
eitaa.com/hamed212 👈 آیدی 👤
🖥آدرس سایت:
https://www.dinshenasi.com
🔗لینک ثبت نام در دوره:
b2n.ir/n25001
📞شماره تماس پشتیبان محترم
09922630200
📞شماره تماس آقای احمد میرزائی
09156492337
📞شماره تماس آقای مصطفی قاسمی
09010298894
🌐 http://Eitaa.com/eybyab
🔦فهرست محتوای کانال:
1. 💎 #کلیپهای_مینی_دوره«موفقیت تحصیلی طلاب»
2. 📣کلیپ#معرفی_دوره_طلبگی_حرفهای
3. 📚آشنایی با #مدرسین_دوره
4.تکه پیتزاهایی از #دوره_طلبگی_حرفه_ای
5. 💌بازخوردهای #اعضای_شرکت_کننده در دوره طلبگی حرفهای
6. 🎤چند #صوت که میتونه موانع رشد طلبگی شما را منفجر کنه!
7. ✔️روش #ثبت_نام
8. 🔖 #تضمین_دوره
9.📎 #ارتباط_با_ما
10. 🙈 #توبه_نامه_من
#فهرست
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🌟شاید احمد میرزائی را بشناسید. طلبه ای که 10 سال حوزه را در 2 سال خوانده و سالها درس خارج را در مدت کمی کار کرده و بیش از بیست کتاب تالیف کرده...
🚀ایشان از بنیان گذاران مجموعه تندپژوهی پیدا هم هست که روش پژوهش سریع را با همکاری دوستانش تولید کرده است.
🔴چند وقتی هست که ایشان از برخی از افکارش و اعمالش توبه کرده و یکی از اهداف اصلی راه اندازی دوره طلبگی حرفه ای همین مساله است تا به دیگران کمک کرده باشند که مسیر اشتباه را نروند.
🌟🌟ایشان مجموعه #توبه_نامه را مدتی پیش در راستای بیان همین مطلب نوشته است. در ادامه هر روز قطعه ای از سریال #توبه_نامه را خدمتتان ارسال میکنیم.
👇👇👇👇👇
بسم الله الرحمن الرحیم
#توبه_نامه_من قسمت ۱
#خاطره
#طرح_تحصیلی
#طلبگی_حرفه_ای
#خود_آموزی
#مهارت_یادگیری
#طرح_تحصیل_نخبگان_حوزوی
🖋 واقعیتش چند وقتی هست که از مبانی نوشتار «طرح تحصیل نخبگان حوزوی» برگشتهام. عده زیادی را به سبب این نوشتار و فعالیتهای دیگرم، گمراه کردهام.
حداقل کاری که از دستم بر میآید این است که سیر افکارم را توضیح بدهم و خطاهایم را تبیین کنم تا از طرفی مخاطبین علت اشتباه بودن افکار سابقم را بفهمند و از طرفی، حداقل عدهای از کسانی که به آن مسیر رفتند، متوجه برگشتن حقیر از آن مبانی بشوند.
به نظرم سال ۸۴ بود. تقریبا یک سال از برگشتمان به زاهدان میگذشت. تابستان قبل از اول دبیرستانم بود. به خاطر آزمون تیزهوشان، دو تا کتاب مبتکران علوم و مبتکران ریاضی که از کتابهای سخت و پرمحتوای آن سالها بودند تهیه کرده بودم. استادی نداشتم. باید خودم کتابها را میخواندم و میفهمیدم. اولین تجربه جدی «خودآموزی» من بود. ریاضیام خیلی بهتر از سطح متعارف شاگرد زرنگها بود و به همین خاطر خیلی با کتاب ریاضی مبتکران مشکلی نداشتم. اما درس علوم که بخشهایی از شیمی و فیزیک و زیست و زمین شناسی بود، خصوصا در بخش شیمی و فیزیک آن، اطلاعات کمی داشتم و کسی هم نبود که به من یاد بدهد و خود کتاب مبتکران هم خیلی مختصر آموزش را برگزار کرده بود.
اما قصد جدی داشتم که بفهمم! تلاش کردم! واقعا وقت گذاشتم. اما خیلی جاها را نفهمیدم! شاید ۶۰ درصد میفهمیدم و به همین ۶۰ درصد دلخوش بودم.
تقریبا ۶ ماه گذشت. در مدرسه ما کتاب ریاضی را دو بخش کرده بودند و قسمتی را یک استاد و قسمتی دیگر را استاد دیگری تدریس میکرد. یک امتحان مهم کشوری در تاریخی برگزار میشد که ما به هیچ وجه بخش مهمی از مباحث ریاضی را نمیرسیدیم. نتیجه این آزمون کشوری برایم خیلی مهم بود!(یادش به خیر! اسباب بازیهای هر زمان انسان فرق میکند!)
خلاصه مشغول شدم و خودم جلو جلو مباحث مثلثات ریاضی ۱ را خواندم و تمارین مفصلی حل کردم و کاملا مسلط شدم. در آزمون هم نتیجه خوبی کسب کردم.
👈 یک نکته مهم فهمیدم! من میتوانم خودم یاد بگیریم!
بالاخره دست و پا شکسته هم که شده، با زحمت هم که شده، بالاخره از پس مباحث بر میآیم ان شاء الله!این نکته مهمی بود!
روز آخر امتحانات ترم دوم سال اول دبیرستانم بود که وقتی به خانه برگشتم، یک کار جالب کردم! چی کار؟! اگه گفتید؟!
کتابها را آتش زدم؟! نه!
رفتم جلو تلویزیون دراز کشیدم؟! نه!
مثل دیوانهها فریادکنان از مدرسه تا خانه دویدم؟! نه!
کاری که کردم این بود! آمدم داخل منزل و یک کتابی که از قبل تهیه کرده بودم و مربوط به دروس اختصاصی سال آینده بود، شروع کردم به خواندن! تمام آن تابستان، تقریبا از ساعت ۷ صبح تا ۸ شب، مشغول درس خواندن بودم! جلو جلو درسهای اختصاصی سالهای بعد را خواندم!
یادش به خیر! برای شیمیِ دو، ۴ تا کتاب کمک آموزشی مختلف تهیه کرده بودم که هر کدام سطح و فضای خاص خود را داشت و هر ۴ کتاب را خواندم. برای ریاضی ۲ به صورتی دیگر! برای فیزیک ۲ به سبکی دیگر. برای حسابان به شکل متفاوتی! این تابستان قبل از دوم دبیرستان بود که تقریبا تا پایان پیش دانشگاهی را به اضافه کلی کتاب اضافی مطالعه کردم.
البته از خدا پنهان نیست، از شما چه پنهان که برخی از کتابها را ۵ بار خواندم ولی تقریبا هیچ چیز نفهمیدم. یک کتاب نظریه اعداد بود که انتشارات فاطمی منتشر کرده بود. از کتابهای المپیادی بود. اگر درست یادم باشد، ۵ ۶ بار تا فصل ۵ کتاب را خواندم و در نهایت مقدار کمی فهمیدم. اما از فصل ۶ به بعد کتاب، هیچ چیزی نمیفهمیدم! انگار به زبان دیگری نوشته شده بود و من اصلا درکی از آن نداشتم! تا آخر هم نفهمیدم! حتی پیش دانشگاهی هم که بودم، باز هم فصل ۶ را خواندم ولی باز هم نفهمیدم!
اما بالاخره عمده کتابها را به زحمت به مرور زمان با تکرار و مقایسه با کتابهای مشابه و ... فهمیدم، مثلا در شیمیِ دو، خوشخوان، فلان مطلب آمده بود و نمیفمیدم. وقتی به مبتکران شیمیِ دو مراجعه کردم با یک بیانی گفته بود که بحث خوشخوان را فهمیدم، یا در خوشخوان چیزی بهتر از فلان کتاب توضیح داده شده بود.
در این کشتی گرفتنها به کتب مختلف، یک اتفاق مهم افتاد. مهارتی در وجود من تقویت شد به نام مهارت #خودآموزی... .
@eybyab | dinshenasi.com
✅عرض سلام و خوش آمد به اعضایی که تازه به ما پیوستند برای آشنایی با محتوای کانال #فهرست کلیک کنید.
✅یه توصیه برادرانه کلیپ های مینی دوره طلبگی حرفه ای رو از دست ندید و برای دیگران هم بفرستید واقعاً حیفه از دستش بدید.
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
#توبه_نامه_من قسمت ۲
#خاطره
#طرح_تحصیلی
#طلبگی_حرفه_ای
#خودآموزی
#مهارت_یادگیری
#طرح_تحصیل_نخبگان_حوزوی
🖋 این خودآموزی گنج بزرگی بود. آرام آرام تقویت شده بود و منی که روزگاری بعد از درس استاد هم نمیفهمیدم، بدون درس استاد در حدی میفهمیدم که اساتید جاهایی که اشکال داشتند از من سؤال میپرسیدند.
البته آن زمان نمیدانستم که این مهارتی که میگویم در من وجود دارد! صرفا میدانستم که وقتی میخواهم چیزی یاد بگیرم، میروم و حتی الامکان یاد میگیرم. تا حدی فکر میکردم نان استعداد میخورم.
البته مدتی که گذشت، به یقین رسیدم که نان استعداد نیست! تصورم این شد که نان تلاش و زحمتکشی است. بگذریم که بعدا فهمیدم نان چیز دیگری است! فعلا نمیگویم! باشد طلبتان تا آخر پیامها روشن شود ان شاء الله...
خلاصه اینکه اعتماد به نفس بالایی پیدا کرده بودم. خیلی زحمت میکشیدم. بسیاری از درسهای دانشگاهی را در همان ایام دبیرستان در حد ریز و کنکوری مسلط بودم. در ریاضی ۱ و ۲ دانشگاه بخشهایی که بعدا فهمیدم در دانشگاههای تهران نیز خوانده نمیشود، تا ریز ریز تمارینش را حل کرده بودم. در شیمی همین طور. در فیزیک ۱ و ۲ دانشگاه همین طور.
هنوز یک دبیرستانی بودم ولی از نظر علمی، خیلی جلو زده بودم. به تسلط خوبی هم رسیده بودم. دو سال، قبل از کنکورم با بچههای پیشدانشگاهی مدرسه، در کنکور کشوری سنجش شرکت میکردم و رتبه زیر صد کشوری میآمد، یعنی درسهایی که جلوجلو خوانده بودم، طوری خوانده بودم که در رقابت با پیشدانشگاهیهای کشور، جزو صد نفر اول بودم.
بالاخره کنکور شد و بعد از آمدن نتایج کنکو، به اجبار با وجود تمایل به رفتن به حوزه، جام زهر نوشیدم و به رشته عمران در دانشکده فنی دانشگاه تهران مشغول شدم...
@eybyab | dinshenasi.com