eitaa logo
💠برای خدا💠
97 دنبال‌کننده
720 عکس
1.1هزار ویدیو
13 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ | امنیت شغلی کارگران
⭕️ | روستا؛ سکوی جهش تولید
⭕️ | جشن اتمام آب‌رسانی با تانکر را در دولت آینده می‌گیریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️جلیلی: دولت باید برای تورم و گرانی برنامه داشته باشد و طبق برنامه زمان‌بندی شده آنها را حل کند 🔹نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پنجمین مناظره انتخاباتی: 🔹نباید فرصت را از دست داد باید برنامه نوشت و جلو رفت. 🔹اما با اینها کشور پیشرفت نمی کند و کشور جهش لازم را انجام نمی دهد.
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ با نمایش و تعارف کشور اداره نمی‌شود سعید جلیلی در آخرین مناظره: 🔹کار واقعی باید از کار نمایشی تمایز داده شود. با نمایش و تعارف کشور اداره نمی‌شود. 🔹جوانان متخصصی داریم که در این زمینه خیلی می‌توانند نقش‌آفرینی کنند. 🔹 اگر در برنامه پنجم رشد ۸درصد امده این کار جدی میطلبد و نیاز به برنامه ریزی در ارزاوری، اشتغال جذب سرمایه و افزایش فناوری است.
⭕️ | وضعیت برخی از ادارات مطلوب نیست
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: یکی از اولویت‌های مهم کشور رفع مشکلات معیشتی و گرانی و تورم است 🔹آقای پزشکیان گفتند وقتی برنامۀ هفتم هست چرا باید برنامه بنویسیم اما در برنامۀ هفتم از دولت خواسته شده ۴۵ برنامه را ظرف مدتی کوتاه بنویسد. 🔹کار واقعی باید از کار نمایشی تمایز داده شود. حاج قاسم در یک جلسه می‌گفتند شما می‌توانید دستور بدهید اما نتیجه مهم است. 🔹منابع مالی کشور مثل منبع آبی است که برخی لوله‌های خراب آن را هرز می‌دهند. باید به ساختار اداری اشراف داشت و روی آن نظارت کرد.
⭕️ | ماشین دولت را باید به خوبی راه بیاندازیم
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بهروری فقط با سرمایه بدست نمی‌آید مدیریت صحیح نیاز است جلیلی در آخرین مناظره؛ 🔹بسیاری از مسائلی که مطرح شد ضروری است و باید برای آن طرح داشت زیرا یک اولویت مهم رفع مشکلات معیشتی است ، دولت باید برای رفع تورم‌و‌گرانی برنامه داشته باشد و در یک برنامه زمانبندی شده اینها را حل کند. 🔹 برنامه هفتم ۴۵ برنامه را ازدولت خواسته که باید آن را بنویسد و برای آن زمان تعیین شده است، باید این برنامه ها در اولین فرصت نوشته شود و نباید زمان را از دست داد. 🔹 اگر در برنامه پنجم رشد ۸درصد امده این کار جدی میطلبد و نیاز به برنامه ریزی در ارزاوری، اشتغال جذب سرمایه و افزایش فناوری است. 🔹باید به ساختار اداری اجرایی اشراف داشت. 🔹بهروری فقط با سرمایه بدست نمی‌آید با مدیریت صحیح است که به دست می‌آید. 🔹درمدیریت برخی اشکالات وجود دارد و برخی چیزها در فرهنگ اداری سیاسی است که مناسبات غلط شکل گرفته و عملا باید این این ها برطرف شود. 🔹باید بین کار واقعی و‌کار نمایشی تمایز ایجاد شود کشور را تعارف اداره نمی‌شود. 🔹در دولت شهید رئیسی مدیران قوی و‌جوان را شاهد بودیم. 🔹باید قوی ترین مدیران در روستا ها باشند.
⭕️ | اولویت‌های کشور، رفع مشکل گرانی و تورم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بدترین چیز این است که کسانی در ایام انتخابات حق مردم را معامله کنند جلیلی در آخرین مناظره: 🔹امروز‌ ظیفه بزرگ داریم و‌ مردم پای کار آمدند و‌مردم در ۴۵ سال قدرت و عظمت تولید کردند و همین مردم می توانند پیشرفت و‌جهش تولید کنند با شناخت یک جهان فرصت این میسر است. 🔹در ۱۱ سال گذشته بجای اینکه در گعده و‌محفل های سیاسی وقت خود را تلف کنیم در استان ها و کارگاه و شهر ها و استان ها حضور یافتیم و ظرفیت ها شناسایی کردیم از سیستان بلوچستان تا کردستان از شمال تا جنوب و شرق و غرب . 🔹بدترین چیز این است که کسانی در ایام مثل انتخابات حق مردم را معامله کنند.