سیدمهدی:
درجریان اتفاقات اخیرو شهادت طلاب جهادی دربارگاه ملکوتی امام رئوف
ازهمان لحظات اول که اخباراین واقعه درانواع شبکه ها و رسانه ها پخش شد، من به واکنش مخاطبان آن شبکه ها بسیاردقت کردم تا امروز که خبر شهادت دومین دوست وهمکار عزیزمان بعدازتحمل جراحات رسانه ای شد
نکته ای که خیلی برایم جالب بود،این بود که درروز اول و شهادت شهید عزیز برادراصلانی ، در رسانه های عمومی که مخاطب عام دارند و هرقشری نظرش رادرباره خبرها میگوید، اکثریت یا حداقل بسیاری از افراد ،(حالا به خاطر فشار اقتصادی یا دروغ هاوشایعات پشت روحانیت و... ) ابراز خوشحالی میکردند و مثلا میگفتند خداروشکر یکی شون کم شد
ولی امروز که بعدازخبر شهادت شهید دارایی رصد میکردم همان رسانه ها را، برعکس روز اول ،امروز اکثریت مخاطبان درهمان رسانه هایی که بعدازشهادت شهید اصلانی بسیار راضی بودند از شهادت یک طلبه ، ابراز تاسف و نارضایتی و غم و اندوه میکردند. کاملا ورق برگشته بود ، اکثریت همان مخاطبان میگفتند خیلی ناراحت شدیم ،نباید این طلبه شهید میشد و..
این خودش یک تحقیق بسیار وسیع جادارد که انجام شود
چه شد که انقدر نظرات مردم دریک رسانه ،بعدازدو انفاق مشابه تغییر کرد
جالبه یکجوانی دیدم ،اگرعکسهای پروفایلش ببینید باورتان نمیشود، با چه ظاهری، همین جوان به معدود افرادی که به نظر من مزدورواجیرشده غرب هستند برای فعالیت وتخریب درفضای مجازی بی دروپیکر ایران، میتازید و میگفت چرا پشت سر یک هموطن شهید بدگویی میکنید
نظر من اینست عزیزان پس از شهادت شهید اصلانی ،بسیاری از شبکه ها واخبار و رادیو و تلویزیون ، به کارهای جهادی طلاب ،به ساده زیستی طلاب و... پرداختند
همین روشنگری دو روزه باعث شد چشمها ومغزهای مردم کمی روشن شود و شایعات فراوانی که پشت روحانیت است کمی کمرنگ تر شود
البته این یک رصد جزیی و یکنفره بود و نمیتوان یک نتیجه ی دقیق وکلی گرفت
اما جای کاردارد ، واگرددرست باشد باید بیشتر کار شود ،باید بیشتر روشنگری شود و بیشتر با مردم بدون تعارف صحبت کرد
باید به مردم گفت که وضع زندگی طلاب اگر از متوسط جامعه بسیار پایینتر نباشد قطعا بالاتر نیست
باید گفت معدود روحانیتی که خود را نخود هرآشی میکنندو بجای مسجد و مدرسه و تدریس وتبلیغ ، دنبال پست و مقام و خانه سازمانی و حقوق آنچنانی هستند از ما نیستند و آبروی ماهم برده اند
شابد اگر یک جوان با طلاب که سربازان امام زمان هستند مشکل پیدا کرده ،من و شما هم مقصر باشیم که برایش تبیین نکردیم ،شایعات را جواب ندادیم و گذاشتیم دشمن با مغزهای جوانان و مردم ما هرکار دلش خواست بکند وهردروغ وشایعه ای را درذهنشان بپروراند
سید مهدی
هدایت شده از روحانیت مردمی
💠 دلنوشته همسر یک طلبه پیرامون ترور چند طلبه در حرم مطهر حضرت رضا(ع)
✅ این را میدانید و شنیدهاید که توی هر صنفی آدم خوب و بد هست. اما اینجا توی صنف #طلبه تنها جاییست که همه اعضا را به کردار آدم بده میشناسند و با دست نشانش میدهند.
📚 در سالهای دور روایت های زیادی از کتکزدن و شکنجهکردن بچهها در #مدرسه دیدهایم و شنیدهایم اما هیچ کس این صنف را به #شکنجه گری نمیشناسند.
👨🏻🎓 وقتی کسی می گوید که پدرش #معلم بوده، هیچکس به خنده نمیگوید: «عه! بابای شما هم ترکه به دست بوده؟»
🧑🏻⚕ توی این سالها بارها و بارها از زیر میزی گرفتن برخی #پزشک ها، بیاخلاقی برخی پرستارها، روابط پیچیده و غیر اخلاقی برخی #بازیگر ها، کمفروشی کارخانهدارها، رشوهگیری برخی قاضیها و... شنیدهایم. اما هیچ کدام را مطلقا #سیاه نمی بینیم.
✴️ هنوز هم پزشکها، پرستارها، قاضیها و معلمها #محترم و #تاج_سر هستند و #انصاف ما تشخیص میدهد که باید برای عدهای واژه استثنا را استفاده کرد.
‼️ اما اینجا، توی صنف ما همه به پای هم میسوزند. اگر خبر فلان نماینده مجلس و خورد و بردهایش بپیچد، از فرداش نگاه مردم روی قبای زمستانه همسر من سنگینی میکند. اگر #بنزین گران شود، روغن نایاب و جوجههای یک روزه را در دارقوزآباد زنده زنده دفن کنند...شوهرم در بقالی باید به ده نفر پاسخ بگوید. چرا؟ چون #رئیس_جمهور هملباس اوست.
🔰 فرقی نمیکند که #فاصله_طبقاتی ما از آقای رئیسجمهور چقدر باشد، اینکه گرانی بنزین اول از همه کمر #زندگی نحیف ما را میشکند، اینکه ما مدتهاست رنگ گوشت قرمز را ندیدهایم، مهم نیست. #عقل مردم به #چشم است و چشم فقط لباس را میبیند.
💔 خانواده #طلبه فشار زیادی را تحمل میکنند. این را فقط از تجربه زیسته خودم نمیگویم. ده سال است که دارم کنار طلبههای زیادی زندگی میکنم.
محرومیتها، سختیهای زندگی، #فشار_اجتماعی که گاهی تا اندرونی خانواده خودشان هم حضور دارد، ناامنی اجتماعی که گاهی از کودکی تجربهاش می کنند.
❓شما از چهارتا فرزند طلبه بپرسید که کجای زندگیاش بخاطر لباس پدرش #برچسب خورده. اول از همه #مدرسه! اگر بچه #شیطنت کند، معاون مدرسه گوشش را میکشد و میگوید: «بچه آخونده دیگه.»
‼️ اگر خوب درس نخواند، اگر توی #دعوا با هم کلاسی بخواهد حقش را بگیرد. محال است توی جمعی بنشیند و یک بامزهای پیدا نشود که با نیشخند بپرسد: «تو ام میخوای عین بابات #آخوند بشی؟!» یک طور پلشتواری به بچهات از همان اول میفهمانند که پدرش چه جایگاه دوست نداشتنیای دارد.
⚠️ نتیجهی محرومیتها، نان و پنیر سق زدنها، دوریکشیدنها از بستگان و زندگی در هر روستای دور افتادهای برای ما جز برچسب، #تمسخر و نگاههای سنگین نیست.
‼️ حواس همه نکتهسنجهای عالم که شغلشان توجه به جزئیاتیست که دیگران نمیبینند، به همه چیز هست. الا اینکه #طلبه و #خانواده و بچههایش #انسان هستند. ما هیچ کجای دستهبندی اخلاقی انسانی تربیتی آنها جایی نداریم. همین حالا که دارید این مطلب را میخوانید همه دارند توی توییتر و اینستا به هم تذکر میدهند که حواستان به جمعیت #افغانستانیهایی باشد که این وسط هیچ کارهاند.
⛔️ مراقب باشید مبادا صرفا بخاطر #ملیت ضارب اتفاق دیروز، رفتارتان با این عزیزان عوض شود. خیلی هم خوب. من هم همین نظر را دارم. اما دلم میخواست یک نفر از همینها که دینشان #انسانیت است، درباره آن سه نفر که با زبان #روزه در خون خودشان غلطیدند و خانواده هاشان که با خون دل #افطار کردند، حرف بزند. از دختر هشت ساله شهید اصلانی که نمیدانم توی دل کوچک تبدارش چه کربلایی ست...
✍ یادداشت سرکار خانم زهرا کاردانی
@rohaniat_mardomi
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
به تازگی یک متن سراسر ناامیدی و مایوس کننده تحت عنوان دلنوشته همسر یک طلبه منتشر شده است.
اطلاعی از هویت نویسنده واقعی این متن ندارم اما بعید است که بتواند کمکی به انقلاب و حوزه های علمیه و جایگاه رفیع روحانیت و شأن خانواده های گرامی و مظلوم طلاب و علما بنماید.
لطفا از نشر و پخش آن جلوگیری کنید و اگر دیدید تذکر بدهید.
۱. سرخوردگی
۲. ناامیدی
۳. فرافکنی
۴. توهین مکرر و مستقیم به دیگر مشاغل و اقشار
۵. دلسرد کردن مردم و جوانان نسبت به طلبه شدن و یا همسر طلبه شدن
۶. سیاه نمایی بیش از حد
و ده ها نکته دیگر از ایرادات فاحش این متن است.
در شرایط فعلی ، حفظ روحیه و انگیزه و امید در مردم علی الخصوص خانواده های طلاب ، از اوجب واجبات است.
انصافا این قلم و این مطالب، اصلا بوی خوشی به همراه ندارد و در کوتاه مدت اثر منفی خودش را گذاشته، چه برسد در دراز مدت.
لطفا منصفانه تر
لطفا عاقلانه تر
👈 باید از خون های بیگناهان و شهدای حرم امام هشتم به نفع حوزه و روحانیت و اسلام و انقلاب و خانواده های دلداه به ولایت، حسن استفاده شود. تا خون آنها حوزه ها را احیا کرده و هزاران نفر در سال جاری برای ثبت نام به حوزه و روحانیت اقدام کنند. نه اینکه جوری بنویسی و جوری منتشر کنند که سبب سرخوردگی و سرافکندگی شود.
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
هدایت شده از کانونتبلیغی« حیدریون » 🇵🇸
3⃣ سوم شهدای رمضان
✅ صبا ۲۵
⏰ ۲۰:۳۰ تا ۲۲:۳۰
🗓 شنبه ۱۴۰۱/۱/۲۰
🕌 مسجد صاحب الزمان عجلاللهفرجه
💐گروه تبلیغی جهادی حیدریون
🇮🇷 @heydarioon8
هدایت شده از احادیث الطلاب
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🔸حکایتی شنیدنی
دو نفر از شیعیان در گذرگاهی از بغداد به مجلس بزرگی رسیدند.
پرسیدند : این مجلس متعلّق به کیست؟
گفتند : مجلس درس مفتی اعظم ابوحنیفه است.
راوی حکایت می گوید : رفیق من که اسمش فضل بن حسن بود و مردی دانا در مذهب شیعه ، و در عین حال آدمی بحّاث و با اطلاع از مبانی مذهب بود ، گفت :
من می روم و با این مرد مباحثه می کنم و تا او را ملزم و مجاب نکنم از این مکان نمی روم.
گفتم : این عالم بزرگ سنی هاست و از عهدۀ بحث با او بر نمی آیی.
گفت : من معتقد به مذهب حقم و حق مغلوب نمی شود.
وارد مجلس شدیم و نشستیم و در یک فرصت مناسب ، فضل از جا برخاست و گفت :
ایها العالم ، من برادری دارم که رافضی است (یعنی شیعه است) و من هر چه می خواهم به او بفهمانم که ابوبکر بعد از پیامبر اکرم ، افضل امّت و خلیفۀ به حق بوده قبول نمی کند و می گوید : علی بن ابیطالب ، افضل و خلیفۀ به حق است.
شما یک دلیل قاطعی به من یاد بدهید که به او بفهمانم و او را به راه راست بیاورم.
ابوحنیفه گفت : به برادرت بگو بهترین و روشن ترین دلیل این است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ، همواره در میدان های جنگ ، آن دو بزرگوار ( ابوبکر و عمر) را کنارخود می نشاند و علی را مقابل نیزه و شمشیر دشمن می فرستاد ! و این نشان می دهد که آن دو نفر ، محبوب پیامبر بوده اند و چون آن حضرت می خواسته که آنها بعد از خودش جانشین باشند آنها را حفظ می کرد ! و چون علی را دوست نمی داشت ، طردش می کرد ؛ و به میدان می فرستاد تا کشته شود و این بهترین دلیل بر افضلیت ابوبکر و عمر است !
فضل گفت : بله من این را به برادرم می گویم.
ولی او از قرآن به من جواب می دهد که خداوند فرموده است :
«خداوند ، مجاهدین را بر قاعدین و نشستگان برتری داده و اجری بزرگ برای آنان آماده است»
و به حکم این آیه ، علی چون مجاهد بوده افضل از ابوبکر وعمراست که قاعد بوده اند.
ابوحنیفه گفت : به او بگو از این بهتر می خواهی که ابوبکر و عمر قبرشان کنار قبر پیامبر و چسبیده به قبر آن حضرت است ؛ در حالی که قبر علی از قبر پیامبر دور افتاده و در عراق است !
فضل گفت : بله این را هم به برادرم می گویم.
امّا او می گوید : آن ها غاصبانه در کنار پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ، دفن شده اند!
برای این که خداوند فرموده است :
« ای مؤمنان بدون اذن و اجازۀ پیامبر ، داخل خانه اش نشوید…»
و می دانیم که رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) در خانۀ خودش دفن شده و آن دو نفر بدون اذن در خانۀ آن حضرت دفن شده اند و محل دفن ایشان غصبی است.
ابوحنیفه که از این گفتگو سخت ناراحت شده بود تأمّلی کرد و سپس با لحنی تند گفت : به این برادر خبیثت بگو آنها غاصبانه در خانه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) دفن نشده اند ! بلکه عایشه و حفصه که دختران آن دو بزرگوار و همسران پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بودند و از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مهریه طلبکار بودند ، پدرانشان را در مهریه خودشان دفن کردند !
فضل گفت : بله من این مطلب را هم به برادرم گفته ام ، ولی او باز آیه ای برای من می خواند و می گوید : پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به همسرانش بدهکار نبوده است.
برای اینکه خداوند فرموده است :
«ای پیامبر ما همسران تو را که مهرشان را پرداخته ای برای تو حلال کردیم»
طبق این آیه ، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) مهریۀ زن هایش را داده بود و وقتی که از دنیا رفت به زن هایش بدهکار نبوده است.
ابوحنیفه اندکی تأمّل کرد و گفت :
به این برادرت بگو درست است که همسران پیامبر (صلی الله علیه و آله) مهریّه طلبکار نبوده اند ، اما سهم الارث که از ماتَرَک پیامبر داشته اند و ماتَرَک (یعنی آنچه پیامبر اکرم بعد از مرگش از خود باقی گذاشته) نیز همین خانه اش بوده و شرعاً سهمی هم از آن خانه به همسرانش می رسد و چون عایشه و حفصه وارث پیامبر (صلی الله علیه و آله) بوده اند پدرانشان را در سهم الارث خودشان دفن کرده اند و بنابراین غصبی در کار نبوده است !
فضل گفت : بله من این را هم به برادرم گفته ام.
ولی او می گوید : شما آقایان سنّی ها مگر نمی گویید: پیامبر ارث نمی گذارد و خودتان حدیث نقل می کنید که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرموده است :
«ما پیامبران اصلاً ارث نمی گذاریم و هر چه از ما باقی مانده صدقه است»
پس طبق گفته خودتان عایشه و حفصه سهم الارث نداشتهاند.
به همان دلیلی که شما حضرت فاطمه علیها السلام را از فدک محروم کردید و گفتید : پیامبر صلی الله علیه وآله ، ارث نمی گذارد آن دو همسر نیز نباید ارث ببرند.
آیا دختر از پدر ارث نمی برد اما همسر از شوهر ارث می برد ؟!
سخن که به اینجا رسید ، ابوحنیفه حسابی از کوره در رفت وگفت این مرد را بیرون کنید معلوم است که شیعه است و اصلا برادری ندارد.
کانال احادیث الطلاب در(ایتا)👇 https://eitaa.com/joinchat/1997602816Cf7f5d3ab84
امام حسن مجتبی (ع) در بیانی با اشاره به اهمیت جایگاه مسجد و ثمرات حضور در آن فرمود:
«مَنْ أَدامَ الاْخْتِلافَ إِلَى الْمَسْجِدِ أَصابَ إِحْدى ثَمان: آیةً مُحْکَمَةً وَ أَخًا مُسْتَفادًا وَ عِلْمًا مُسْتَطْرَفًا وَ رَحْمَةً مُنْتَظِرَةً وَ کَلِمَةً تَدُلُّهُ عَلَى الهُدى أَوْ تَرُدُّهُ عَنْ رَدًى وَ تَرْکَ الذُّنُوبِ حَیاءً أَوْ خَشْیةً»
هر که پیوسته به مسجد رود به یکى از این هشت فایده مىرسد:
1ـ نشانهاى محکم و استوار
2ـ دوستى قابل استفاده
3ـ علمی کمیاب
4ـ رحمتى مورد انتظار
5ـ سخنى که به راه راستش کشد
6ـ یا سخنى که او را از پستى برهاند
7ـ ترک گناهان به خاطر شرم از خدا
8ـ ترک گناهان به خاطر خوف از خدا
منبع: تحف العقول ص 235
«مَا كَانَ لِلْمُشْرِكِينَ أَن يَعْمُرُواْ مَسَاجِدَ الله شَاهِدِينَ عَلَى أَنفُسِهِمْ بِالْكُفْرِ أُوْلَئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ وَفِي النَّارِ هُمْ خالدون
«إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللّهِ مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلاَةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلاَّ اللّهَ فَعَسَى أُوْلَـئِكَ أَن يَكُونُواْ مِنَ الْمُهْتَدِينَ»
فضیلت و پاداش بنیاد مسجد
با تتبّع در روایات، درمی یابیم که وعدهها و پاداشهای الهی برای بانیان مسجد بسیار است؛ برای اختصار به چند مورد که برجسته تر از سایر پاداشها است، اشاره می کنیم:
1. مقام «ولیّ الله» برای سازندگان مساجد
«هرکس در این دنیا مسجدی بسازد، خداوند متعال به هر وجبی یا ذراعی از آن، شهری در بهشت از طلا و نقره و درّ و یاقنت و زمرّد و زبرجد و مروارید برای او بنا میکند که بزرگی آن به اندازه پیمودن مسافت چهل هزار سال راه باشد و در هر شهری هزار هزار قصر، در هر قصری چهل هزار هزار خانه، و در هر خانهای چهل هزار هزار اتاق، و در هر اتاق چهل هزار هزار تخت و بر هر تختی همسری از حوریان و در هر اتاقی چهل هزار هزار خادم و چهل هزار هزار کنیز و در هر اتاقی چهل هزار هزار سفره گسترده و بر هر سفرهای چهل هزار هزار ظرف و در هر ظرفی چهل هزار هزار نوع از انواع طعام وجود دارد و خداوند به «دوست خود» ـ در حدیث آمده: یعطی (الله لولیه) ـ چنان نیرو و توانی عنایت می فرماید که بتواند از همه همسران و خودنرها و آشامیدنیها بهره ببرد.»[27]
2. خانه بهشتی، پاداش مسجدسازان
پیامبر اکرم(ص): «من بنى لله مسجداً لا يريد به رياء و لا سمعة بنى الله له بيتاً فى الجنة»[28]؛ هر کسي براى خدا مسجدى را بسازد و آن را براى ريا و خودنمايى به کار نبرد خداى تعالى در بهشت خانهاي براى او بنا ميکند.
ابوعبیده حذّاء میگوید: از امام صادق(ع) شنیدم که می فرمود: «مَن بَنى مَسجِداً بَنَى اللّهُ لَهُ بَيتاً فِي الجَنَّةِ، قالَ أبو عُبَيدَةَ: فَمَرَّ بي أبو عَبدِاللّهِ عليه السلام في طَريقِ مَكَّةَ، و قَد سَوَّيتُ بِأَحجارٍ مَسجِداً، فَقُلتُ لَهُ: جُعِلتُ فِداكَ، نَرجو أن يَكونَ هذا مِن ذلِكَ، فَقالَ: نَعَم؛ هر كس مسجدى برپا كند، خداوند در بهشت برايش خانهاى بر پا خواهد كرد. امام صادق(ع) در مسير مكّه بر من گذشت، در حالى كه با سنگهايى مسجدى را فراهم كرده بودم. گفتم: فدايت شوم! اميدوار باشيم كه اين، از آن جمله است؟ فرمود: «آرى.»[29]
3. مانع نزول عذا الهی
آبادگران مساجد نزد خداوند چنان محبوبند که خداوند نه تنها آنها را از آفات و امراضی میخواهد بر قومی فرود آورد، دور می کند، بلکه به احترام آنان، کیفر و مجازات بندگان گناهکار را به تأخیر میاندازد. رسول خدا(ص): «إنَّ الله تعالي، اذا انزل عاهةً من السّماء على اهل الارض صرفَت عن عَمّار المساجد»[30]؛ خداوند وقتى مرضى را از آسمان بر مردم فرود آورد آنرا از بانيان مساجد دور می گرداند.
امام صادق(ع) به نقل از امام علی(ع) میفرماید: «إنّ الله عزّ و جلّ، اذا اَراد أن یُصیبَ أهلُ الأرض بِعذابٍ یقولُ: لولا الّذین یتحاّون فِیَّ و یَعمُرون مساجدی و یستغفرون بالاسحارِ لا نزلت عذابی»[31]؛ خداوند متعال آنگاه که بخواهد اهل زمین را به کیفر اعمال بدشان عذاب نماید، میفرماید: به احترام آنان که به خاطر من با یکدیگر دوستی و محبت میورزند و مساجدم را آباد مینمایند و سحرگاهان به استغفار می پردازند، عذاب خود را بر آنان نازل نمیکنم.»
4. آبادگران مساجد همسایگان خداوند
پرداختن به ساخت یا آباد کردن مسجد برای مسلمانان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کلامی زیبا از رسول خدا(ص) چنین افرادی همسایگان پروردگار نامیده شده اند: «قول الله عزوجل یوم القیامه: این جیرانی؟ فتقول الملائکه: و من ینبغی ان یکون جارک؟ فیقول: عُمّار مسجدی؛ در روز قیامت خداوند متعال می فرماید: همسایگان من کجایند؟ ملائکه میگویند: پروردگارا! چه کسی شایستگی همسایگی تو را دارد؟ خداوند در پاسخ میفرماید: «آبادگران مساجدم.» [32]
حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) روایت شده است:
«وَ مَنْ بَنَى مَسْجِداً وَ لَوْ مَفْحَصَ قَطَاةٍ بَنَى اللَّهُ لَهُ بَیْتاً فِی الْجَنَّة»؛ «هر کس مسجدی بسازد، اگرچه به قدر آشیانه مرغ سنگخواره باشد، خداوند برای او خانهای در بهشت خواهد ساخت».
[۱]
همچنین این سخن در روایت دیگری از امام صادق (علیهالسلام) نیز نقل شده است.
[۲]
قال رسولالله(ص): من بنى مسجداً یبتغی به وجه الله بنى الله له بیتاً فی الجنة
رسول خدا میفرمایند: آنکه مسجدی را بنا نهد و هدف او رضایت خداوند باشد، خداوند برایش در بهشت خانهای مانند آن میسازد.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
أَيْنَ مِثْلُ خَدِيجَةَ صَدَّقَتْنِي حِينَ كَذَّبَنِي النَّاسُ وَ وَازَرَتْنِي عَلَى دِينِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِي عَلَيْهِ بِمَالِهَا إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَنِي أَنْ أُبَشِّرَ خَدِيجَةَ بِبَيْتٍ فِي الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبِ الزُّمُرُّدِ لَا صَخَبَ فِيهِ وَ لَا نَصَب؛
مثل خديجه پيدا نخواهد شد. خديجه در آن هنگام كه مردم مرا تكذيب كردند، مرا تصديق نمود، و مرا با ثروت خود براى پيشرفت دين خدا يارى نمود. خدا به من دستور داد خديجه را به قصر زمرّدى كه در بهشت دارد و هيچ رنج و زحمتى در آن نيست بشارت دهم.
بحار الأنوار : ج۴۳ ، ص۱۳۱
ثواب ساختن مسجد ( ثواب بناء المسجد )
ثواب بناء مسجد
*****************
پاداش بنای مسجد
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
مَن بَنی مَسجِداً لِلهِ بَنَی اللهُ لَهُ بَيتا اوسع منها فِی الجَنَّةِ
هر کس مسجدی برای خدا بسازد خداوند خانه ای بزرگتر از آن در بهشت برای او بنا می کند.
************
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
مَن بَنی مَسجِداً لِلهِ بَنَی اللهُ لَهُ فِی الجَنَّةِ مِثلَهُ
هرکس مسجدی برای خدا بسازد، خداوند خانه ای مثل آن در بهشت برای او بنا می کند.»
************
بنای خانه ای در بهشت
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
مَن بَنی مَسجِداً یُذکَرُ اللهُ فیهِ بَنَی اللهُ لَهُ بَیتاً فِی الجَنَّةِ
هرکس مسجدی بسازد که مردم در آنجا به ذکر خدا مشغول شوند،
خداوند متعال در بهشت خانه ای برای وی می سازد.»
*********
زینت نکردن مساجد
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
«لا تُزَخرِفُوا مَساجِدَکُم کَما زَخرَفَتِ الیَهُودُ وَ النَّصاری بِیَعَهُم؛
مساجد خود را آنگونه که یهود و نصاری معابد خود را زینت می کردند، نیارایید.»
**********
مانع تاریکی قبر
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
مَن اَحَبَّ اَن لا یُظلَمَ لَحدُهُ فَلیُنَوِّرِ المَساجِدَ؛
کسی که دوست دارد قبرش تاریک نباشد، مساجد را نورانی کند.»
**************
-ثواب روشنایی مسجد
پیامبر گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:
«هرکس در مسجدی از مسجدهای خدا چراغی روشن کند،
همواره حاملان عرش الهی و فرشتگان برای او طلب آمرزش کنند
تا روشنی آن چراغ باقی است.»
*************
-وصیت یک شهید و کمک به مسجد
یکی از شهیدان مخلص ایران (در جنگ تحمیلی ایران و عراق)
در قسمتی از وصیتش چنین می نگارد:
2000 تومان از مالم را به صندوق سپاه پاسداران بدهید،
به خاطر اینکه شاید از کاغذها و قلم اداره سپاه احیاناً، بدون مجوّز استفاده کرده باشم.
دو فرش دارم، یکی از آنها را به مسجد بدهید
تا در مسجد بیاندازند و فرش دیگر در خانه باشد
تا بچه های محله بیایند و روی آن فرش، مراسم مذهبی خود را اجرا کنند!
ای عصای دست من ای کودکم! پس از من کوله بار پر از گلوله ام را برگیر .
راهم را تا محو کامل استکبار ادامه بده.
***********
-نیت ساخت مساجد
بهلول از محلّی عبور می کرد، دید یک نفر حاج آقا مسجد می سازد،
گفت: بانی این مسجد کیست؟
آن حاج آقا گفت: منم، اسم خودم را بالای سردر گذاشته ام.
بهلول گفت: برای که ساخته ای؟
گفت: برای خدا.
بهلول دیگر چیزی نگفت و از آنجا گذشت و شبانه آمد آن لوحی که
اسم حاج آقا بر او بود برداشت و بر لوح دیگر اسم
خود را نوشته و بالای سردرب مسجد نصب کرد.
صبح حاج آقا آمد دید اسم او را برداشته اسم بهلول را نوشته اند که بانی
این مسجد بهلول است. حاج آقا عصبانی شده و امر کرد
آن لوح را پایین بیاورند، دو مرتبه اسم خودش را آنجا نصب کند.
بهلول که منتظر فرصت بود، خود را به حاج آقا رسانده و گفت:
حاج آقا شما که گفتید من این مسجد را برای خدا ساخته ام،
اگر برای خدا ساخته بودی، اسم من و تو فرق نمی کرد!
پس برای شهرت و خودنمایی این کار را کرده و اجر خود را ضایع کردی.
حاج آقا با شنیدن این حرف سکوت اختیار کرد و از قول
خود که این مسجد را برای خدا ساخته ام خجل و شرمنده گردید.
*******************
73-ثواب بخشیدن به مسجد
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
«کسی که یک شب، چراغی را در مسجد برافروزد،
خداوند گناهان هفتاد سال او را می آمرزد و ثواب عبادت
یک سال را برای او می نویسد و خدا (در بهشت) شهری به او عطا کند
و اگر از یک شب تجاوز کند، خداوند در برابر هر شب، ثوابی را که
به یکی از پیامبران خویش می دهد، به او عطا فرماید و اگر چراغ افروختن
مسجد به ده شب رسید، کسی نتواند پاداشی را که وی در نزد خداوند دارد برشمارد
، و اگر این کار به یک ماه رسید، خداوند بدن او را بر آتش حرام می کند.»
************
***********
آداب ورود و خروج مسجد
-محبوبترین خانه ها نزد خدا
امام علی علیه السّلام فرمود:
«مَن اَرادَ دُخولَ المَسجِدِ فَلیَدخُل عَلی سُکُونٍ
وَ وَقارٍ فَاِنَّ المَساجِدَ بُیُوتُ اللهِ وَ اَحَبُّ البِقاعِ اِلَیهِ؛
هرکس می خواهد به مسجد داخل شود، با آرامش و با طمأنینه وارد شود؛
چون مساجد خانه های خدا و محبوبترین محل ها در نظر اوست.»
****************
-نظافت در لحظه ورود به مسجد
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
«تَعاهَدُوا نِعالَکُم عِندَ اَبوابِ المَسجِدِ؛
در پیش درب مسجد، کفش هایتان را (نسبت به آلودگی) بررسی کنید.»
***********
-دعای هنگام ورود به مسجد
فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود:
«کانَ رَسولُ اللهِ – صلّی الله علیه و آله
و سلّم –
اِذا دَخَلَ المَسجِدَ صَلّی عَلَی النَّبِیِّ وَ قالَ:
اَللّهُمَّ اغفِرلی ذُنُوبی وَ افتَح لی اَبوابَ رَحمَتِکَ؛
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم هنگام ورود به مسجد صلوات می فرستاد،
و می فرمود: خدایا! گناهانم را ببخش و درهای رحمت خویش را بر من بگشا.»
****************
-نهی از اذیت نمازگزاران
امام علی علیه السّلام فرمود:
«مَن اَکَلَ شَیئاً مِنَ المُوذِیاتِ ریحُها فَلا یَقرُبَنَّ المَسجِدَ؛
هر کسی که چیز بوداری(مثل سیر) بخورد
که موجب آزار مردم گردد، به مسجد نرود.»
****************
-دعای ورود و خروج از مسجد
از امیرالمؤمنین علیه السّلام منقول است که:
پیغمبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم چون وارد مسجد می شد می فرمودند:
« اللهُمّ افْتَحْ لِي أبْوابَ رَحْمَتِكَ،فَأِذا خَرَجَقَالَ: اللهُمّ افْتَحْ لِي أبْوابَرِزْقِكَ؛
بارخدایا! درهای رحمت خود را به روی من بگشا و به
هنگام بیرون رفتن می فرمودند: بارخدایا! درهای رزق خود را بر من بگشای.»
********************
-کیفیت ورود به مسجد
امام باقر و امام صادق علیه السّلام فرمودند:
«اَلْفَضْلُ في دُخُولِ المَسْجِدِ، اَنْ تَبْدَأ بِرِجْلِكَ الْيُمْني اِذا دَخَلْتَ وَ بِالْيُسْري اِذا خَرجْتَ؛
بهتر آن است که هنگام ورود به مسجد ابتدا پای راست
را پیش بگذاری و هنگام خروج، پای چپ را.»
ابوبصیر گوید: از امام صادق علیه السّلام در مورد خوردن سیر و پیاز و تره سوال کردم.
امام فرمود: «خوردن آنها به صورت خام و یا پخته اشکالی ندارد!
همچنین معالجه بیماری با سیر اشکالی ندارد،
اما اگر کسی آنها را خورد (قبل از برطرف کردن بوی آن) به مسجد نرود.»
******************
81-تفسیر آیۀ زینت مسجد
ابوبصیر می گوید:
امام صادق علیه السّلام در مورد سخن خداوند متعال که می فرماید:
«زینت خود را در هر مسجد به همراه داشته باشید.» سوال کردم.
امام علیه السّلام فرمود: «مراد از زینت،
شانه کردن مو برای نمازهای واجب و مستحبی است.»
******************
82-نالۀ شیطان
رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
«اگر بندۀ خدا هنگام ورود به مسجد استعاذه کند، شیطان می گوید:
آه کمرم را شکست!
و خداوند به پاداش این عمل بنده،
برای وی عبادت یک سال را می نویسد و چنانچه هنگام خروج از مسجد، استعاذه کند،
خداوند به تعداد هر مویی که در بدن اوست،
صد حسنه برای او می نویسد و صد درجه به وی عطا می کند.»
******************
83-با طهارت به مسجد رفتن
امام صادق علیه السّلام فرمود:
به حضور در مسجد مواظبت کنید! چرا که مسجد خانۀ خداوند در زمین است.
کسی که با طهارت وارد مسجد شود،
خداوند او را از گناهانش پاک می کند و نام وی
را در زمرۀ زائران خویش می نویسد.
پس در مساجد فراوان به نماز و دعا بپردازید.»
***********************
-ورود به مسجد با نام خدا
امام باقر علیه السّلام فرمود:
«هنگامی که وارد مسجد شدی و می خواهی در آن بمانی، با طهارت داخل شو!
و چون به مسجد رسیدی رو به قبله کن
و خداوند را بخوان و حاجتت را از او درخواست کن،
و در لحظۀ ورود به مسجد نام خداوند (بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم)
را بر زبان جاری نما و خداوند متعال را ستایش کن و
بر پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم درود (صلوات) فرست.»
****************
-آداب ورود و خروج مسجد
پیامبر اسلام صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:
«هنگامی که یکی از شما به مسجد وارد می شود،
باید پای راست را مقدم داشته و بگوید:
« بِسْمِ اللَّهِ آمَنْتُ بِاللَّهِ وَ عَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْتُ وَ لا حَولَ ولا قُوّةَ إلاّ باللّه.»
و هنگام خروج پای چپ را مقدم داشته و بگوید:
« بِسْمِ اللَّهِ، اَعُوذُ بِاللّهِ منَ الشّيطانِ الرَّجيم»
آنگاه پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود:
«یا علی! کسی که این گونه داخل مسجد شود،
خداوند نماز وی را قبول می کند و در برابر هر رکعت نمازی
که به جای آورده است، فضیلت یکصد رکعت نماز را به وی عطا می کند
و اگر بدین کیفیت خارج شود، خداوند گناهان او را می بخشاید
و در مقابل هر گامی یک درجه و صد پاداش به وی عطا می نماید.»
*************
منابع :
ثواب الاعمال ، شیخ طوسی (رحمة الله علیه
هدایت شده از سیدالشهداء 🇵🇸🇮🇷🇱🇧مؤسسه تخصصی تبلیغ
✅بنده عزیز
✍شما تا این لحظه بیش از ۵٠ درصد حجم بسته ویژه ۳۰ روزه استفاده از رحمت خاص خداوند را مصرف کردهايد و کمتر از ۵٠ درصد یعنی ۱۴ روز دیگر از حجم بسته باقی مانده است.
پس از به پایان رسیدن حجم باقیمانده، عبادات شما با نرخ عادی محاسبه خواهد شد؛ نه یک آیه برابر ختم قرآن،
نه نفسهایتان مانند تسبیح،
و نه خوابهایتان عبادت محسوب میشود.
تمديد این بسته نیز امکانپذیر نخواهد بود.
بابراین از روزهای باقیمانده، کمال استفاده را ببرید.
🔹هیچکس تنها نیست
🔸همراه اول و آخر
🔹خداوند مهربان
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
▫️ ﷽
🔹آیا بدحجاب تر شدیم؟
🔹آیا بدحجابی مساوی است با بی دینی؟
🔹آیا بدحجابی ها سیاسی است؟
🆔 @shobhe_shenasi
شبهه ای که وجود دارد اینست که آیا رشد بدحجابی در ایران نشانه بیدینی است؟ آیا بدحجابی بدتر شده است؟ آیا بانوان ما نسبت به سال 57 بی تقواترشدند؟ آیا بدحجابی سیاسی است؟ پس چرا می گوئید جامعه معنوی ترست؟
به نظر می رسد بدحجابی در جامعه ما بد روایت شده است. این روایت نادرست باعث شده واکنش ها به بدحجابی عجیب و غریب باشد. یکی فکر می کند بدحجابی در ایران سیاسی است و تلاش میکند آن را به براندازی نزدیک کند و دیگری فکر می کند بدحجابی در ایران ناشی از کاهش دین ورزی است و تلاش می کند اصلا اهمیت حجاب را منکر شود.
اما واقعا ریشه بدحجابی در جامعه ماچیست؟ ماجرا را از منظری متفاوت ببینید.
🔹بدحجاب تر؟
گزارش اخیر مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد حدود 30 تا 40 درصد جامعه حجاب شرعی دارند. اما بقیه که حجاب شرعی ندارند اعتقادشان به حجاب چیست؟ نتایج 3 پژوهش رسمی سازمان تبلیغات و ارزشها و گرایش ایرانیان وزارت ارشاد و کتاب وضعیتسنجی پوشش و آرایش ایرانیان، نشان می دهد 90درصد جامعه به حجاب شرعی اعتقاد و آن را ضروری می دانند و 85 درصد آن را مانع ارتکاب گناه در جامعه می دانند. اما اشکال این است که اما در مصداق حجاب تابع عرف، راحت طلبی و زیباپسندی هایی هستند که منشاء غربی دارد.
این آمار یعنی جامعه نسبت به ضرورت حجاب و جنبه دینی و شرعی آن، کاملا معتقد عمل میکند اما در مصداق دچار غفلت است. یعنی بین قرائت شرعی حجاب و قرائت عرفی آن از سر غفلت تفاوت قائل شده است. مضافا اینکه هرچند پوشش رکن اصیل حجاب است اما حقیقت حجاب حیا و عفت است. امری که در قاطبه¬ی زنان جامعه ی ما وجود دارد.
بنابراین بدحجابی در جامعه نه منشا سیاسی دارد و نه نشانه¬ی بی دینی.
حضور پرشور زنان با پوشش های مختلف در صحنه های انقلابی مانند راهپیمایی ها، تشییع شهدا، انتخابات، راهیان نور و همینطور مجالس مذهبی مانند اعتکاف، اربعین، شبهای قدر و مجالس سیدالشهدا نیز اینکه بدحجابی سیاسی است یا نشانه ی بی دینی است را کاملاً رد می کند.
🔹خطای تحلیل ایستا
تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه زنان در سال 97 با زنان در سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. همجه ی سنگین رسانه های شیطانی در این سالها به هیچ وجه با وضعیت سال 57 و قبل از آن قابل مقایسه نیست. تقوا در مسیر حرکت و اجتماعی شدن شکل میگیرد نه سر سجاده و در خلوت و انزوا. با این سخن باید سوال کرد خانم بدحجاب در جامعه امروز با این حجم از هجمههای شیطانی چه میزان جلوتر از زنان سال 57 است؟ از این گذشته زن در جامعه امروز در سطوح مختلف علمی و خدمت رسانی حضور دارد. امری که در گذشته هیچ نشانه ای از آن نبوده است.
🔹حجاب پرقدرت
نکته مهمتر از همه رشد کیفی حجاب است. حجاب پرقدرت، حجابی است که از سر جهل و #میراث_خانواده و... نیست، بلکه امروزه حجاب ابعاد انقلابی پیدا کرده است و #نشانه یک اعتقاد راستین به مبارزه و #جهاد است. چنین حجابی را در کدام برهه از تاریخ سراغ داریم؟
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از امید صادق | سهیل کیارش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سکوت، خطر نداره؟؟
همیشه سکوت دربرابر گناه، خطردارد.
🔻گاهی خطر سکوت خشم خداست !
خطر سکوت 👈🏻 عادی شدن گناهه!
👈🏻شریک شدن در گناهه ! 👈🏻جرات افزایی گناهکاره !
#استاد_تقوی
#خطر_سکوت
https://eitaa.com/joinchat/2061434900Cc21bea41cb
🏴 اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِين
🌓 شب ۱۹ رمضان شب ضربت خوردن أمیرَالمُؤمِنین عَلیِ بنِ أبی طالِب علیه السلام
📿 يكي از أعمال امشب #توجه به اين جمله است:
«اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِين»
خدايا #قاتلين أَمِيرِالْمُؤْمِنِين را لعنت كن!
(صدمرتبه)
🧐 #چرا نميگوييم «اللَّهُمَّ الْعَنْ قَاتَلََ أَمِيرِالْمُؤْمِنِين»
و بلکه جمع ميبنديم «اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِين» يعني كساني كه اميرالمومنين را كشتند، لعنت كن!؟?¡
😡 درست است كه ابن ملجم حضرت را شهيد كرد٬ اما اين شخص نبود، بلكه خطي بود ابن ملجم هم نماينده خطي است
لذا نميگوييم «اللهم العن ابن ملجم»
ميگوييم «اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِين»
🤬 قتلة به معني #قاتلين است!
🚫 پس معلوم ميشود كه حضرت را يك نفر نكشت!
📛در حقيقت يك جرياني اين عمل را انجام داد همه آنهايي كه در آن برنامه بودند و اطلاع داشتند و در برنامه ريزي و توطئه نقش داشتند آنها هم جزو قاتلين هستند.
❌ كسي كه راضي به گناه باشد او هم جزء باند گناهكاران است .
#أَمِيرِالْمُؤْمِنِين
🇮🇷 eitaa.com/ezamemobalegh
🏴 السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِیرَالْمُؤْمِنِینَ وَ یَعْسُوبَ الدِّینِ
💔😔💔
اینخبررابرسانیدبهعشاقنجف
بویسجادهخونینکسیمیآید...
🙏😔😭
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🇮🇷 eitaa.com/ezamemobalegh