#پرسش:👇
سلام. وقت شما بخیر. پدری هستم 36 ساله دارای یک فرزند پسر 7 ساله.
بدلیل مشکلاتی که با خانواده همسرم دارم (دخالتهای بی مورد و ...) امکان آوردن فرزند دوم رو نداریم.
اما مشکل من الان چیز دیگه اس. خودم فرزند شهیدم. مادرم ازدواج کرده و خونشون در همسایگی ماس. ماهواره دارن و پسرم روزی یک ساعت به طور متوسط میره خونشون و بعضا ممکنه تصاویری هم توی تلویزیونشون ببینه.
پدر خانمم هم ماهواره دارن. خود پدر خانمم هم مشروب میخوره ولی یبار فهموندم که جلوی بچه ام نباید این کار رو بکنه. البته دو هفته یبار یا حتی بعضا یک ماه یبار چند ساعتی میریم اونجا.
کلا نگرانی از بابت تربیت فرزندم دارم و دوس دارم با دوستان و بقیه فامیلم بیشتر رفت و آمد کنم تا این دو خانواده چرا که فامیلم همشون مذهبی هستن (فامیل همسرم بی قیدن البته)
چه باید کرد تو این وضعیت که بچه تحت تاثیر این دو خانواده اس؟
#پاسخ:👇
باسلام و عرض ادب خدمت شما برادر گرامی
به شما تبریک میگویم که بعنوان یک پدر اهمیت بالای تربیت فرزند را میدانید و نگران این موضوع هستید.
باتوجه به مباحثی که مطرح فرمودید سوالاتی برای بنده پیش آمد از جمله اینکه نگرش همسر شما به بحث تربیت فرزند و رفت و آمد با این دو خانواده چیست؟آیا با هم هم عقیده و هم مسیر هستید؟میزان وابستگی فرزندتان به پدربزرگ و مادربزرگ و متقابلا وابستگی آنها به پسرتان چقدر است؟آیا پدرخانمتان به درخواست شما واقعا جلوی فرزندتان رعایت می کنند یا خیر؟
در هر صورت اگر میبینید که با این میزان رفت و آمد باز هم امکان اثرگذاری منفی وجود دارد این را بدانید که در رابطه با تربیت فرزند که تربیت نسل آینده است به هیچ عنوان نباید با کسی رو دربایستی داشت.اگر واقعا رعایت نمیکنند صله رحم را به صورتی دیگر انجام دهید خودتان هر زمان که صلاح دانستید احوالپرسی کنید و کاملا احترام بگذارید و به نیازهایشان رسیدگی کنید و تلفن بزنید اما فرزندتان را کمتر به این دو مکان ببرید و در عوض با همان افرادی که صلاح میدانید بیشتر رفت و آمد کنید و همچنین حضور منظم در مسجد داشته باشید تا کم کم فرزندتان آنجا دوست پیدا کند و کم کم علاقه های مذهبی در او شکل بگیرد.
البته حتی اگر این دوخانواده هم کاملا مذهبی بودند با توجه به مسائلی که بعضا در اجتماع وجود دارد باید کاملا مراقب می بودید اما مراقبت اصلی این است که خودتان پسرتان را جذب کنید.
در حال حاضر نوع ارتباطتان با او چگونه است؟چقدر در کنار شما احساس امنیت و آرامش دارد؟آیا به اندازه ی کافی به نیازهایش رسیدگی می کنید و به او احترام می گذارید و محبت می کنید؟مهمترین نکته اینجاست.
و نکته ی مهم دیگر فضای حاکم بر منزل است که باید او را جذب کند.
رابطه ی خود را با همسرتان نقویت کنید و به نیازهایشان رسیدگی کنید تا فرزندتان در یک فضای سالم رشد کند.
در این راستا دوره ی هنر مرد بودن از استاد پوراحمد را به شما پیشنهاد می کنم.
و همچنین در رابطه با تربیت فرزند هم سعی کنید به عنوان یک پدر آموزش ببینید که در این راستا میتوانید دوره ی تربیت فرزند استاد پوراحمد را استفاده کنید.
اگر بازم به مشکل برخوردین به مشاوران ماهر در این زمینه چه تلفنی چه حضوری مراجعه کنید
ان شاءالله موفق باشید.
https://eitaa.com/ezdevaj141
هشدار برای زنهایی که هیچوقت شروع کننده رابطه جنسی نیستند...
این رفتار هم از جمله رفتارهایی است که قدیم کاملاً طبیعی بوده است. قدیم این مردها بودند که همیشه باید رابطه جنسی را شروع می کردند و اولین حرکات را انجام می دادند اما در این دنیای جدید، همه چیز فرق کرده است. مردهای ما دوست دارند که هر از گاهی هم خانمشان شروع کننده باشد.
اینکار برای خیلی از خانم ها سخت است چون از آن اول تصورشان این بوده که نباید خودشان را پایین بکشند و پیشقدم شوند. اما من این اطمینان را به شما می دهم که بااینکار نه تنها خودتان را کوچک نمی کنید، بلکه همسرتان را هم به ادامه رابطه بیشتر تحریک می کنید و مهر و محبت او به شما بیشتر میشود🌺
https://eitaa.com/ezdevaj141
#ارتباط_با_همسر
#عدم_کفویت_اعتقادی
#پرسش:👇
سلام ۱۵ساله ازدواج کردم ۲فرزند پسر دارم. ۳ساله طبقه بالای پدرشوهرم هستیم و طبقه همکف ۱ماهه برادرشوهر زندگی میکنن استاد من با نارضایتی شدید اومدم اینجا وضعیت مالی مناسبی نداریم منو شوهرم از نظر اعتقادی خیلی فرق داریم من بشدت مذهبی و اونا کاملا راحت حتی جاری هام، خیلی اذیتم ولی مجبورم خیلی از کارهاشون تحمل کنم (قلیون، پاسور،مشروب)برای بچه هامم خیلی نگرانم هرچی هم میخام کمتر برم نمیشه خیلی باعث کشمکش بین خودمون و خانوادشه میفرمایید چیکار باید بکنم.؟
#پاسخ:👇
سلام خدمت شما
تنها راهی که به نظر می رسد می تواند نجات دهنده شما ازاین شرایط باشد تقویت ارتباط مثبت خود با همسرتان است چراکه تا زمانی که این اتفاق نیفتد شما نمی توانید روی ایشان اثر مثبت داشته باشید. سعی کنید محیط خانه را برای ایشان شادو لذت بخش کنید تا تمایل بیشتری برای گذراندن وقت با شما داشته باشند. برای در کنار هم بودن و تفریح برنامه ریزی کنید و زمینه تعامل و رفت آمد خانوادکی با خانواده های موجه و متدین و در عین حال خوش برخورد و خوش خلق را فراهم کنید و دقت کنید تذکر دادن و ایراد گرفتن و ... نه تنها موثر نیست بلکه از بین برنده اقتدار و دورشدن ایشان ازشما میشود.
موفق باشید 💐
https://eitaa.com/ezdevaj141
#زندگی_با_خانواده_همسر
#پرسش:👇
سلام
خانمی۲۶ساله هستمو همسرم ۳۰ساله چندسالی هست ک ازدواج کردیم و با خانواده همسرم در یک خانه زندگی میکنیم خیلی خانواده خوبی هستن و مهربان ولی به دلیل خانه مشترک دخالت ها و حرف هایی پیش میاد همسرم از اول مایل به جدا زندگی کردن بود ولی شرایط جور نشد الان من هم خسته شدم و دوست دارم جدا بشیم ولی نمیدونم چطوری باید بیانش کنم ک هم خانواده شوهرم ناراحت نشن هم شوهرم به حرفم گوش کنه بدلیل مشکل مالی شوهرم نمیتونه خونه بگیره ولی من حاضرم حتی طلا بفروشم هرچند زیاد نیست فقط جدا بشم چند بار به شوهرم گفتم میتونیم خونه جدا بگیریم؟ حرفی نمیزنه کلا راجب آینده و برنامه هاش چیزی به من نمیگه و من از این موضوع ناراحتم لطفا کمکم کنید ک چطوری این موضوع رو حل کنم؟؟
#پاسخ؛👇
سلام خواهر عزیز
در مورد این تصمیم به یک نکته ممهم دقت کنید و آن هم با توجه به اینکه خانواده همسر شما خانواده خوبی هستند با این جدایی چه چیزی به دست می آوریدو چه چیزی از دست می دهید؟؟
اگر میزان اختلافات در حدی است که می توانید مدیریت کنید این کار را انجام دهید.
در صورتی که واقعا این همسایگی منجر به اختلافات جدی می شود سعی کنید ابتدا همسر خودرا با گفتگوی سالم و منطقی قانع کنید و مهر و محبت خود را به او بیشتر کنید تا از شما حرف شنوی داشته باشد، و سپس از طریق ایشان مطرح نمایید.
توصیه می کنم حتما با یک مشاور امین در این رابطه و برای تصمیم بهتر هم صحبت کنید.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما خواهر بزرگوار🌺
https://eitaa.com/ezdevaj141