7⃣عَنْ مُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قال: قُلْتُ لِأَبِی عَبْداللَّه... فَمَا تَقُولُ فِی الْمَرْأَةِ تَکُونُ فِی السَّفَرِ مَعَ الرِّجَالِ لَیْسَ لَهَا مَعَهُمْ ذُو مَحْرَمٍ وَ لَا مَعَهُمُ امْرَأَةٌ فَتَمُوتُ الْمَرْأَةُ مَا یُصْنَعُ بِهَا قَالَ یُغْسَلُ مِنْهَا مَا أَوْجَبَ اللَّهُ عَلَیْهِ التَّیَمُّمَ وَ لَا تُمَسُّ وَ لَا یُکْشَفُ شَیْءٌ مِنْ مَحَاسِنِهَا الَّذِی أَمَرَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِسَتْرِهِ قُلْتُ کَیْفَ یُصْنَعُ بِهَا قَالَ یُغْسَلُ بَطْنُ کَفَّیْهَا وَ وَجْهُهَا و یُغْسَلُ ظَهْرُ کَفَّیْهَا.
📚کافی ج٣ص١۵٩
مفضل بن عمر گوید : به امام صادق صلوات اللَّه علیه گفتم : چه می فرمایید در مورد زنی که در سفر همراه مردان است و محرمی همراه آنها برایش نیست و می میرد، با او چه می شود؟ امام فرمود : مکانهایی از بدنش که اللَّه تیمم را بر آن واجب نموده است غسل داده می شود و چیزی از محاسن او که اللَّه عَزَّوَجَلَّ به پوشاندن آن أمر نموده است برهنه نمی شود و دست زده نمی شود. گفتم : با او چه می شود؟ فرمود : کف دو دستش و صورتش غسل داده می شود و روی دستش نیز غسل داده می شود!
8⃣عن مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنِ الرِّضَا فِیمَا کَتَبَهُ إِلَیْهِ مِنْ جَوَابِ مَسَائِلِهِ وَ حُرِّمَ النَّظَرُ إِلَی شُعُورِ النِّسَاءِ الْمَحْجُوبَاتِ بِالْأَزْوَاجِ وَ إِلَی غَیْرِهِنَّ مِنَ النِّسَاءِ لِمَا فِیهِ مِنْ تَهْیِیجِ الرِّجَالِ وَ مَا یَدْعُو إِلَیْهِ التَّهْیِیجُ مِنَ الْفَسَادِ وَ الدُّخُولِ فِیمَا لَا یَحِلُّ وَ لَا یَجْمُلُ وَ کَذَلِکَ مَا أَشْبَهَ الشُّعُورَ....
📚علل الشرائع ص۵۶۴
امام رضا صلوات اللَّه علیه به محمد بن سنان در جواب مسائل او نوشتند : نگاه کردن به موهای زنان شوهردار و زنان دیگر #حرام شده است، به خاطر اینکه این کار مردان را تحریک می کند و این تحریک او را به فساد و داخل شدن به آنچه حلال و جمیل نیست می کشاند و همچنین نگاه به آنچه مانند مو است!
9⃣عن أَبِي الْجَارُودِ عن أَبِي جَعْفَرٍ : في قَوْلِهِ و لا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا ما ظَهَرَ مِنْها فَهِيَ الثِّيَابُ وَ الْكُحْلُ وَ الْخَاتَمُ وَ خِضَابُ الْكَفِّ و السِّوَارُ
📚تفسير القمّيّ ج۲ص۱۰۱
امام باقر صلوات اللَّه علیه در مورد گفتار إلهی (در سوره نور آیه ٣١) که می فرماید : «و زنان زینت های خود را آشکار نکنند مگر آنهایی که ظاهر هستند» فرمود : زینتهای ظاهر، لباسها و سُرمه و انگشتر و خضاب کف دست و النگو می باشد!
0⃣1⃣عَنِ الْقَدَّاحِ عن جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عن أَبِیهِ علیهم السلام قَالَ: لَمَّا قَدِمَ عَلَی یَزِیدَ بِذَرَارِیِّ الْحُسَیْنِ علیه السلام أُدْخِلَ بِهِنَّ نَهَاراً مُكَشَّفَاتٍ وُجُوهُهُنَّ فَقَالَ أَهْلُ الشَّامِ الْجُفَاةُ مَا رَأَیْنَا سَبْیاً أَحْسَنَ مِنْ هَؤُلَاءِ فَمَنْ أَنْتُمْ فَقَالَتْ سُكَیْنَةُ بِنْتُ الْحُسَیْنِ نَحْنُ سَبَایَا آلِ مُحَمَّدٍ.
📚 قرب الإسناد ص ۲۰.
امام صادق صلوات اللَّه علیه از پدرش روایت نموده است که فرمود : وقتی ذریه امام حسین صلوات اللَّه علیه بر يزيد عليه اللعنة وارد شدند، آنها را در روز در حالیکه صورتهای آنها را آشکار کرده بودند وارد کردند. پس جفاکاران شامی گفتند : ما اسيرانی از اینها زیباتر ندیدیم! شما چه کسانی هستید؟! پس سکینه دختر امام حسین صلوات اللَّه علیه فرمود : ما اسیران آل محمد هستیم!
✅ با توجه به روایات فوق و غیره، بر زنان واجب است که تمام بدن خود را از مردان نامحرم بپوشانند مگر :
_قرص صورت که محدوده وجوب شستشو در وضو است به شرطی که زینتی غیر از سرمه چشم نداشته باشد.
_کف دست تا مفصل آن که محل قرار گرفتن النگو است، به شرطی که زینتی غیر از انگشتر و خضاب و النگوی داخل مچ نداشته باشد.
_ظاهر لباسهای زنان
_و طبق روایت 2⃣ از کتاب کافی، دو قدم که عاری از زینت زائد باشند.
✅ طبق روایات فوق و غیره، مردان به غیر از مکان های فوق به هیچ قسمت دیگری از بدن زنان حق نگاه کردن ندارند.
نکته ١_ پوشاندن صورت و دستی که زینتی غیر از سرمه چشم و انگشتر و خضاب و النگوی مچ دارد، با توجه به آیه ٣١ سوره نور و روایات مختلف بر زنان واجب است و نگاه کردن مردان به چنین دست و صورتی جواز ندارد.
نکته ٢_ بر حسب شواهد حدیثی و تاریخی، سیره زنان و دختران اهل بیت علیهم السلام و زنان مؤمنه، استفاده از برقع یا نقاب یا همان پوشیه برای صورت و إشتمال همه بدن با جلباب به گونه ای که حتی دستها بیرون نباشد بوده است، به گونه ای که امام باقر صلوات اللَّه علیه و غیره، یکی از مصائب خاندان امام حسین صلوات اللَّه علیه را باز کردن صورت آنها توسط یزیدیان و ربودن روپوش ملحفه از آنها می داند!
3_ نگاه نادرست و نگاه به هر مواضع به طور کلی تیر زهرآلود ابلیس و حرام است.
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از اینکه نعمتهات
از دست برن میترسی؟⚠️
[این دستورالعمل ساده رو انجام بده]
امیرحسیندریایی|سبکزندگیمومنانه
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🔥 دلم میخواد همسرم من رو به خانوادهاش ترجیح بده
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ ساخته شده با #هوش_مصنوعی برای ترغیب به #فرزندآوری
👤 رهبر معظم انقلاب فرمودند: هرکس کوچک ترین قدمی در راه فرزندآوری بردارد مشمول دعاهای نمازشب من میشود.
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنان هیچ کجای دنیا اینقدر آرایش نمیکنن
که برخی عقده ای های زن زندگی آزادی اهل آرایش هستن
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ #استاد_رائفی_پور
« پدر مادرت ازت راضی هستن؟!»
#انتشار_حداکثری_با_شما
✅✅یافتن شغل
✍در کتاب سرّالمستتر نقل شده است
که هر کس بیکار بماند و شغلی نداشته باشد ،
🔆 بعد از استحمام وپوشیدن لباس پاکیزه ،
🔆وضو بگیرد ،
🔆رو به قبله بنشیند
🔆و سوره مبارکه یوسف علیه السلام را بنویسد ،با قلم نی که استفاده نشده باشد ((همان قلم خوشنویسی))و شب هنگام از خانه خارج گشته و آنرا در شکاف دیواری پنهان کند .
✍و موقع برگشتن (تا رسیدن به خانه) پشت سر خود را نگاه نکند ، بخواست خدا چند روز بعد او را برای شغلی دعوت می کنند، و مشغول به کار می گردد.،مجرب هست خود حقیر بارها برای دوستان پیشنهاد دادم و جواب گرفتن
🔆 پیامبر صلی الله علیه و آله:
💠 كُلَّما ازدادَ العَبدُ إيمانا ازدادَ حُبّا للنِّساءِ
🌐 هر چه ايمان بنده بيشتر شود، زن دوستى او فزونتر مىشود
📚 بحارالانوار، جلد ۱۰۰، صفحه ۲۲۸
#حدیث_روز