eitaa logo
ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
174 دنبال‌کننده
135 عکس
40 ویدیو
0 فایل
آدرس: مشهد، میدان آزادی، دانشگاه فردوسی، مسجد حضرت زهرا (س)، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری 📞 تلفن تماس: 38806430-051 🌐 پست الکترونیک: nahad.um.ac.ir ✅ ادمین: @Nahadferdowsi
مشاهده در ایتا
دانلود
افراد دارای ایده های نو چه ویژگی هایی دارند؟
از تقلیدگرایی پرهیز می‌کنند برای افکار دیگران ارزش قائل می‌شوند برای افکار نوی خود ارزش قائل می‌شوند و آن را بیان می‌کنند فکرهای نو را در محل خود بیان می‌کنند تا با برخورد سطحی دیگران روبرو نشوند.
کتاب زیاد می‌خوانند با افراد باتجربه معاشرت می‌کنند تجربه کارهای متعدد و متنوع دارند
راه های فعال سازی ایده ها و فکرهای نو
بی تفاوت نبودن نسبت به وضعیت موجود خود و دیگران آموختن مهارت هایی که ما را از نیازمندی به دیگران می رهاند. آموختن مهارت هایی که نوع افراد به آن نیازمندند. باخبر بودن از مشکلات رایج و سعی در برطرف آن بدون سلب مسئولیت از خود. داشتن لیستی از افراد مشکل گشا از هر رشته ای. داشتن دفترچه ای برای نوشتن فکرهای نو در جهت برطرف کردن نیازهای خود و دیگران
در زندگی مشترکتان چقدر بدنبال یافتن راه ها و ایده های جدید برای حل مشکلات و بهبود رابطه تان بوده اید؟
مقوله دوم همفکری: مهارت‌های کشف و ارائه علم
برای حل مشکلات خود و دیگران، یا راهنمایی گرفتن و راهنمایی کردن دیگران، علمی متناسب ضروری است. به دست آوردن علم برای رفع نیازهای خود و دیگران بهترین کاری است که انسان می‌تواند در زندگی داشته باشد.
مهارت کشف و ارائه علم دارای جنبه هایی است:
جنبه اول: یافتن علومی که جهت زندگی را مشخص می‌کند و ارائه آنها به دیگری مثل خودشناسی و استعداد شناسی جنبه دوم: یافتن علومی که سبک زندگی و سلوک فرد را مشخص می‌کند مثل اخلاق، ارتباطات، تربیت، تغذیه و پزشکی جنبه سوم: یافتن علومی که نیازی را برطرف می‌کند مثل: علم به فنون برای اشتغال جنبه چهارم: یافتن علومی که موانع زندگی را برطرف می‌کند.
در اطراف خود دقت کنید و خانواده هایی که از نظر فکری با شما تناسب دارند را بیابید و جمع های خانوادگی تشکیل دهید و علومی که هریک آموخته اید را به هم منتقل کنید. مثلا جلسات ماهیانه که در آن به تبادل علم و رفع نیازی از یکدیگر پرداخته شود و همینطور باعث شکل‌گیری ارتباطات جدید و مفید می‌شود.
افتتاحيه دوره آموزشی ازدواج دانشجویی ویژه مزدوجین دانشگاه فردوسی مشهد چهارشنبه ۱۷ آذرماه بعد از نماز مغرب و عشاء مرکز رفاهی شماره ۲ جنب دانشکده دامپزشکی
مقوله سوم همفکری: مهارت های کشف و ارائه باور
باورها همان عقاید و تعاریف حاکم بر زندگی فرد هستند که عمل و عکس العملهایش براساس آنها تعریف می‌شود. باورها بیشتر از طریق القائات بیرونی به ویژه خانواده و دوستان به فرد منتقل می‌شود.
مثلا برخی خانواده ها باورهای زیبایی همچون ترویج ازدواج آسان، دوری از تجملات، توجه به نیازمندان و... را در بین فرزندان و اطرافیان خود ترویج می‌دهند و برخی برعکس...
هرچقدر بتوانیم باورهای زیبا را بشناسیم و همچنین در جهت گسترش آنها تلاش کنیم به زندگی بهتر خود و دیگران بیشتر کمک کرده‌ایم و فرزندان ما زندگی بهتری خواهند داشت.
شیوه های بروز باورها برای همفکری:
۱- باورهای گزاره ای همچون ایجاد ضرب المثل ها و انتقال آن به دیگران. مثلا وقتی خود یا دیگری را می‌بینیم که دچار مشکل شده می‌گوییم هرچی سنگه مال پای لنگه و باور خود را با این ضرب المثل بیان می‌کنیم
۲- باورهای تبدیل شده به صفت یا قانون. مثلا کسی که در مقام احقاق حق خود یا دیگری برمی‌آید باور خود را با این عبارت انتقال می‌دهد که حق به حق دار می‌رسد.
۳- باورهای توجهی یا عاطفی: وقتی کسی مورد بی مهری قرار می‌گیرد باور خود را اینگونه بیان می‌کند که هیچکس به فکر من نیست
۴- باورهای بروزی (عملی): مثلا وقتی از کسی هدیه می‌گیریم جبران میکنیم و تشکر می‌کنیم زیرا باور داریم که نسبت به کسی که لطفی کرده باید شکر زبانی و عملی داشت.
به عنوان تمرین می توانید فهرستی تهیه کنید که چه باورهای درست و نادرستی از طرف شما به دیگران القا شده و همینطور باورهایی که توسط دیگران به شما القا شده را یادداشت کرده و در موردش تأمل کنید.
‏تمدید مهلت ثبت نام بیست و چهارمین دوره ازدواج دانشجویی تا 22 آذر ماه سال 1400
سلام خدمت همه زوجهای گرامی و تشکر بابت حضور شما در افتتاحیه دوره آموزشی ازدواج دانشجویی.