https://eitaa.com/paridokhtstyle/6576
ادمین خدا بگم چی کارت کنه 😒
گفتم برم داخل کانال این عبافروشیه و لباساشو ببینم و از حال و هوای ازدواج بیام بیرون که دو تا پست لباس عروسشو که لینکش رو گذاشتم دیدم و دلم بد تر هوایی شد 😢
یعنی حتی تیلیغاتتم روح های ازدواجی رو آزار میده😶🌫
#مخاطب
درمورد امتحان کردم یه چیزی میخوام بگم .. یه اقا پسری بود تو فامیل خیلی همه ازش تعریف میکردن و از پاکی و درست بودنش میگفتن .. شیطون وسوسه کرد برم خلاف اینو ثابت کنم بهش پیام دادم که گیرش بندازم و ثابت کنم ادم درستی نیست . برعکس شد همچی خودم گیر افتادم 🤦🏻♀️یک دل نه صد دل عاشقش شدم .
+چاه نکن بهر کسی، اول خودت دوم کسی😒
https://eitaa.com/nashenas_ezdevaji/3769
میبینی اینم ریشه در کودکی مون داره 😂🫠
#مخاطب
از برای رضای خدا یبارم پیام منو بذارید که مطمئن بشم میخونید🥲😂
#پرسشگر_تلاشگر
+مطمئن باشید ،من همه پیامهاتون رو میخونم🤓👻
بنده خودم تو بسیجمون به یه خانمی علاقه مند شده بودم که از زیبایی چیزی کم نداشتند و تو کارهای بسیج همیشه ایشون رو اول میدیدم . بعد یه سری برخوردهایی هم داشتیم و اینا . با مادرم درمیون گذاشته بودم ولی گفتم خودم هم یکی ببنیم که ایشون واقعا چیجوری هستند . اول توی اینستا وقتی اسمشون رو زدم و پیجشون اومد ، ماتَم برد ... چون مثل حجاب استایل ها از خودشون عکس گذاشته بودن و خیلی با عکس ها و کلیپ هاشون دلبری میکردن . تمام کسانی هم که فالو داشتند یا پسر های مذهبی بودن و یا پیج های نامناسب . راستش از انتخابم بشدت پشبمون شدم و خوشحالم . بعدش فهمیدم که با خیلی از دوستان من این کارو کرده بود و دلبری کرده بود تا فقط کمی لذت ببره!!!!!
#مخاطب
من شخصا چهارتا اکانت تلگرام و سه تا اینستا دارم در حالی که یکیش با خط خودمه بقیه ش با شماره و اسم و عکس فیکه دقیقا این خانم های زرنگ چجوری میخان منو امتحان کنن در حالی که با خط اصلیم هر کس بیاد یه شخصیت رسمی و جدی بهش ارائه میدم چون میدونم همه آشناها این شماره را دارن
#مخاطب