ترسهای اکتسابی
یادتان نرود که شما الگوی فرزندتان هستید. مادری که با دیدن یک سوسک جیغ میکشد و تا روی مبلها میدود و یا پدری که از ارتفاع میترسد و مواردی از این دست، باعث میشود که کودک هم الگوبرداری کند.
او نیز باور میکند این مسائل ترسناک هستند و حتما از آنها خواهد ترسید. بنابراین سعی کنید ترسهای خود را از بین ببرید یا دستکم جلوی کودک، آنها را بروز ندهید.
البته این به معنی مخفیکاری نیست. خیلی ساده با او در مورد ترسهایتان صحبت کنید که فکر نکند اگر میترسد، احساس غیرعادی را تجربه میکند.
خوب است که او بداند شما هم میترسید به دندانپزشک بروید و آمپول بیحسی دندانپزشکی واقعا دردآور است اما میروید چون سلامتی مهم است. منظور از اینکه الگوی خوبی در شجاعت باشید عکسالعملهایی مانند جیغزدن و غیره است که کودک میتواند به سادگی الگوبرداری کند وگرنه هر آدمی ممکن است از چیزی بترسند
#جملات_ممنوعه
دیروز همسرم نکته زیبایی در مورد بچه هایی که زیاد وسائلشونو گم میکنند گفت، گفتم برای شما هم بگم!
⛔بعضی وقتا والدین به فرزندی که وسائلشو گم میکنه میگن اگر "فردا مدادتو پیدا نکردی خودتم نیا خونه" این جمله همه دنیای فرزند شما رو به هم میریزه و اون احساس میکنه اگر مدادشو فردا نیاره دیگه هیچ پشت و پناهی ندارد.
😱فقط یکی از عوارضش اینه که احتمال داره فرزند شما از ترس اینکه به خونه راهش ندید دست به دزدی از هم کلاسیهاش بزنه و به مرور زمان این دزدی عادتش بشه؛ مابقی عوارضش بماند!!
📚#معرفی_کتاب📚
🌟عنوان:مربع های قرمز
✍به قلم:زینب عرفانیان
🖨ناشر:نشرشهیدکاظمی
👨👩👧👦رده سنی:نوجوان بزرگسال
🔺📓🔺📓🔺📓🔺📓🔺📓
🌟خاطرات شفاهی حاجحسین یکتااز دوران کودکی تا پایان دفاع مقدس🌟
✨✨✨برگزارکننده اردوهای راهیان نور✨✨✨
کتابی دربارهی زندگی، کارها و فعالیتهای حسین یکتا
📚حسین یکتا در سال ۱۳۴۶ در قم متولد شد. او در جنگ ایران و عراق حضور داشت و یک چشمش را در جریان جنگ از دست داد.
🌟یکتا در حال حاضر عضو شورای مرکزی قرارگاه عمار است و سابقه فرماندهی قرارگاه خاتم الاوصیا را هم در کارنامهی خود دارد.
📚 اما شهرت حسین یکتا به دلیل برگزاری اردوهای راهیان نور است که برای بازدید دانشجویان و دانشآموزان از مناطق جنگی ترتیب داده میشود.
🌟در کتاب مربعهای قرمز دربارهی فعالیتهای او، خانواده و اعتقادات خانوادگی که او را به این مسیر کشاند، نگاه حسین یکتا به مسالهی روحانیت و توجه به شهدا و الگو گرفتن از آنان میخوانیم.
چرا تنبیه موثر نیست؟
با تنبیه، بدرفتاری کودک تنها از دید تنبیهکننده مخفی میشود ولی در مجموعه رفتاری کودک باقی مانده و خاموش نمیشود. در تنبیه به کودک میگوییم چکار نکند در حالی که باید به او آموزش دهیم چکار کند.
والدین مجبور میشوند شدت تنبیه را به مرور افزایش دهند که به تدریج منجر به انزجار کودک از والدش میشود. با تنبیه، والدین نیز تنبیه خواهند شد چرا که خشم کودک برانگیخته میشود.
تنبیه آموزش پرخاشگری به کودک است. تنبیه به خصوص تنبیههای جسمی هیچوقت فراموش نمیشوند.
🌛حلول ماه رجب
و میلادشکافنده دانش نبوی
وارث علم علوی
حضرت امام محمد باقر علیه السلام
مبارک باد.
**•̩̩͙✩•̩̩͙🌺˚*•̩̩͙✩•̩̩͙*˚*
#ماه_رجب