🔰 سخننگاشت |ساختار فرهنگی کشور نیازمند بازسازی انقلابی است
🔻رهبرانقلاب: در مسئلهی فرهنگ و رسانه ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد. یک حرکت انقلابی لازم است، البته حرکت انقلابی یعنی خردمندانه و عاقلانه. انقلابی بودن معنایش بیحساب حرکت کردن نیست؛ بنیانی باید حرکت بشود، در عین حال برخاستهی از اندیشه و حکمت باشد. ۱۴۰۰/۶/۶
💻 @faannoos
🔰 استفاده از جوانان در بدنه دولت هم احساس انسداد را از بین میبرد و هم ذخیره ارزشمندی برای آینده مدیران کارکشته فراهم میشود
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: یکی از کارهای مهم در دولت جوانسازی دولت است. شما در بدنهی دولت و مدیریت میانی از جوانهای زبده که الحمدللّه کم نداریم هر چه میخواهید استفاده کنید. این کار هم احساس انسداد را در کشور از بین میبرد. وقتی که جوانها ببینند میتوانند وارد میدان کار بشوند و حرکت کنند، تصمیمگیری کنند، در کشور احساس انسداد به وجود نمیآید. هم یک ذخیرهی ارزشمندی برای آینده برای مدیران ارشد کارکشته و مجرب شما دارید فراهم میکنید. ۱۴۰۰/۶/۶
@faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | چهار مسئولیت مهم مردم در قضیه #کرونا در بیانات صبح امروز رهبر انقلاب
📥 نسخه پخش تلویزیونی👇
https://www.aparat.com/v/br8zT/
👓 ⚠️ لااقل #ضد_ولایت را از محتوا خالی نکنید!
🔹 بلای کرونا، حقیقتا ابتلایی بود که سبب شد درون ناپاک و ذهن آشفته برخی، به خوبی نمایان شود!
کسانی که در این حدود ۲سال بخاطر اغراض گوناگون، مفاهیمی نظیر #انقلابی، #تقیه، #آتش_به_اختیار، #عدالتخواه و... همگی را از محتوا خالی کرده و تفسیر خود را بجای تفسیر رهبری به خورد مردم داده اند!
🔹 آخرین شاهکار این جماعت تغییر مفهوم مهم #ضدولایت است، که اگر این سنگر آخر هم فرو بریزد، مرز حق و باطل کاملا از میان میرود!
❗️ #ضدولایت کیست؟
ضد ولایت قطعا به معنی مخالفت #نظری با ولایت نیست، چه بسا شخصی از جهت #نظری با برخی دستورات رهبری موافق نباشد، کما اینکه مراجع انقلابی بزرگ نیز چه بسا از جهت نظری با برخی #اوامر رهبری موافق نباشند، پس با جنبه #نظری فعلا کاری نداریم.
🔹 #ضدولایت در یک کلام: کسی است که نه تنها به حرف رهبری در #عمل گوش نمیدهد و #تبعیت از رهبری ندارد، بلکه #جریان_جامعه را نیز به سمت مخالفت با رهبری سوق میدهد!
مثلا در #برجام نه تنها خودش در #عمل خوشبین به مذاکره است، بلکه مردم را نیز به سمت خوشبینی سوق میدهد!
پس معنای #ضدولایت واضح است.
🔹 حال این آقایانی که همه #مفاهیم را از معنا تهی کردند به #ضدولایت هم رحم نکردند و برای اینکه عنوان #انقلابی به تنشان زار نزند! بجای #اصلاح خود، معنای ضدولایت را تنگ کرده اند و به این نحو با #معجزه مغالطه، همه را #انقلابی کردند!
از نظر اینان، کسی که حرف رهبری را عمل نمیکند، مردم را هم به مخالفت با رهبری ترغیب میکند، در نظر هم اوامر رهبر را خطا میخواند، رهبر را هم #مجبور و #کانالیزه و ساده لوح و تحت نفوذ #صهیونیسم میداند، این شخص نیز نه تنها #ضدولایت نیست بلکه #آتش_به_اختیار است!!
@faannoos
فانوس (سید احمد هاشمی)
🔰 سخنرانی استاد حجتالاسلام دکتر سید احمد هاشمی در دهه دوم محرم ۱۳۹۸ با محوریت مطالعه کتاب همرزمان ح
Hamrazman4- 1398-06-23.mp3
52.27M
🔰 سخنرانی استاد حجتالاسلام دکتر سید احمد هاشمی در دهه دوم محرم ۱۳۹۸ با محوریت مطالعه کتاب همرزمان حسین علیه السلام (۴) - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
🔴 گفتار چهارم : انسان ۲۵۰ ساله مبارز
✅ شیوه استفاده از فایل : قبل از گوش دادن به فایل ، ابتدا #گفتار_چهارم از کتاب #همرزمان_حسین_علیه_السلام را مطالعه نمایید و سپس فایل را بشنوید و پس از گوش کردن بر اساس توضیحات داده شده ، دوباره #گفتار_چهارم را مطالعه نمایید و بر روی مطالب بیان شده ، تأمل و تفکر نمایید.
#همرزمان_حسین_علیه_السلام
#امام_خامنهای
#جهاد
#معنای_صحیح_جهاد
#فقط_مؤمنین_مجاهد_به_بهشت_می_روند
#مؤمن_غیر_مجاهد_به_بهشت_نمی_رود
#امامان_مجاهد_یا_سازشکار؟
#سوره_صف_آیه_۱۰
#تجارتی_که_مؤمنین_را_از_عذاب_ألیم_نجات_می_دهد
#آرمانهای_اسلام_فقط_با_جهاد_محقق_می_شود
#ایستگاه_صلواتی_خوب_یا_جهادی؟
#منبری_خوب_یا_جهادی؟
#نماینده_مجلس_خوب_یا_جهادی؟
#مداح_خوب_یا_جهادی؟
#هیأت_خوب_یا_جهادی؟
#خوبم_یا_مجاهدم؟
#ایستگاه_صلواتی_منبر_هیأت_و_غیره_چگونه_جهادی_می_شود؟
#مواظب_باشید_کلاه_سرتان_نگذارند
#کتاب
#کتابخوانی
#نهضت_کتابخوانی
#کتاب_همرزمان_حسین_علیه_السلام
#گفتار_چهارم
#انسان_۲۵۰_ساله_مبارز
#منبر_کتاب_محور
#یک_تیر_و_سه_نشان
#استاد_هاشمی
#استاد_حوزه_و_دانشگاه
#استاد_طرح_ولایت_کشوری
#نشر_حداکثری
#کانال_فانوس
🇮🇷 @faannoos
فانوس (سید احمد هاشمی)
🔰 سخنرانی استاد حجتالاسلام دکتر سید احمد هاشمی در دهه دوم محرم ۱۳۹۸ با محوریت مطالعه کتاب همرزمان ح
Hamrazman5- 1398-06-24_1.mp3
49.06M
🔰 سخنرانی استاد هاشمی در دهه دوم محرم ۱۳۹۸ با محوریت مطالعه کتاب همرزمان حسین علیه السلام (۵) - ۱۳۹۸/۰۶/۲۴
🔴 گفتار پنجم : دورانهای چهارگانه امامت
✅ شیوه استفاده از فایل : قبل از گوش دادن به فایل ، ابتدا #گفتار_پنجم از کتاب همرزمان حسین علیه السلام را مطالعه نمایید و سپس فایل را بشنوید و پس از گوش کردن بر اساس توضیحات داده شده، دوباره گفتار پنجم را مطالعه نمایید و بر روی مطالب بیان شده، تأمل و تفکر نمایید.
#همرزمان_حسین_علیه_السلام
#امام_خامنهای
#جهاد
#معنای_صحیح_جهاد
#چند_مثال_از_جهاد
#امامان_مجاهد
#چهار_دوره_امامت
#کتاب
#کتابخوانی
#نهضت_کتابخوانی
#کتاب_همرزمان_حسین_علیه_السلام
#گفتار_پنجم
#دورانهای_چهارگانه_امامت
#منبر_کتاب_محور
#یک_تیر_و_سه_نشان
#استاد_هاشمی
#استاد_حوزه_و_دانشگاه
#استاد_طرح_ولایت_کشوری
#نشر_حداکثری
#کانال_فانوس
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر علامه حسن زاده آملی در مورد رعایت دستورات بهداشتی
🔹فرزند آیت الله حسن زاده آملی:
ایشان که به ۱۰۳ علم از جمله طب، مسلط هستند، میگویند: برای من نظر وزارت بهداشت نظر اجتهادی است و بر من واجب است که تمکین کنم...
#کرونا
#واکسن_برکت
@faannoos
🔴علم نافع
✍️احمدحسین شریفی
🔶خسران بزرگي است که عليرغم نيازمندیهاي بسيار زياد مادي و معنوي انسانها و جامعة اسلامي، وقت خود را صرف کسب دانشهايي کنيم که دانستن آنها، صرفاً بار اطلاعاتي ما را افزايش ميدهد و هيچ تأثيري در سعادت دنيوي و اخروي فرد و جامعه ندارند. امام علی علیه السلام در اين باره، به همگان توصيه ميکند:
الْعِلْمُ أَكْثَرُ مِنْ أَنْ يُحَاطَ بِهِ فَخُذُوا مِنْ كُلِّ شَيْءٍ أَحْسَنَه؛
دانشها بيشتر از آنند که بتوان همة آنها را فراگرفت و بر آنها احاطه يافت؛ پس از هر دانشي بهترينهاي آن را انتخاب کنيد.
🔶در بيان ديگري به اين حقيقت اشاره ميکند که انسان با توجه به عمر کوتاهي که دارد، حتي امکان آموختن همة علوم لازم و شايسته را ندارد، بنابراين بايد اولويتبندي کند و لازمترين و ضروريترين مسائل را بياموزد:
العُمْرُ اقْصَرُ مِن انْ تَعلّمَ كُلَّ ما يحسُنُ بِك عِلمُهُ فَتَعَلَّم الاهَمَّ فالاهَمّ؛
عمر کوتاهتر از آن است که همة اموري که دانستنشان براي تو خوب است را بياموزي؛ پس اولويتبندي کن.
(برگرفته از کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی)
@faannoos
فانوس (سید احمد هاشمی)
🔰 سخنرانی استاد هاشمی در دهه دوم محرم ۱۳۹۸ با محوریت مطالعه کتاب همرزمان حسین علیه السلام (۵) - ۱۳۹۸
Hamrazman6- 1398-06-25_1.mp3
47.56M
🔰 سخنرانی استاد هاشمی در دهه دوم محرم ۱۳۹۸ با محوریت مطالعه کتاب همرزمان حسین علیه السلام (۶) - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
🔴 گفتار ششم : بررسی برهه آغازین دوره چهارم امامت
✅ شیوه استفاده از فایل : قبل از گوش دادن به فایل ، ابتدا #گفتار_ششم از کتاب #همرزمان_حسین_علیه_السلام را مطالعه نمایید و سپس فایل را بشنوید و پس از گوش کردن بر اساس توضیحات داده شده ، دوباره #گفتار_ششم را مطالعه نمایید و بر روی مطالب بیان شده ، تأمل و تفکر نمایید.
#همرزمان_حسین_علیه_السلام
#امام_خامنهای
#امامان_مجاهد
#چهار_دوره_امامت
#کتاب
#کتابخوانی
#نهضت_کتابخوانی
#کتاب_همرزمان_حسین_علیه_السلام
#گفتار_ششم
#بررسی_برهه_ی_آغازین_دوره_ی_چهارم_امامت
#منبر_کتاب_محور
#یک_تیر_و_سه_نشان
#استاد_هاشمی
#استاد_حوزه_و_دانشگاه
#استاد_طرح_ولایت_کشوری
#نشر_حداکثری
#کانال_فانوس
🇮🇷 @faannoos
📍اگر نظام به حرف اصلاح طلبان گوش کرده بود
🔹سال ۶۹ همزمان با حمله آمریکا به عراق، بزرگان اصلاحطلب، به رهبرانقلاب فشار میآورند که ایران در حمایت از #صدام با آمریکا در خلیجفارس وارد جنگ شود!! البته رهبری اجازه ندادند کشور در این دام بیفتد.
🔸سال ۷۷ بعد از شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف، شورای عالی امنیت ملی به ریاست #خاتمی، تصمیم به «حمله نظامی» به افغانستان و جنگ با طالبان گرفت. اما رهبر انقلاب این جنگ را دام آمریکایی دانسته و مانع ورود ایران در باتلاقی شدند که قبلاً شوروی و بعداً آمریکا در آن فرورفتند و با خفت گریختند.
۳- در سال ۸۰، پنج روز قبل از سقوط #طالبان، ناگهان اصلاحطلبان سازمان مجاهدین انقلاب که در آن زمان در مجلس هم قدرت بالایی داشتند، نظام را به مذاکره با طالبان فراخواند!! همان طالبانی که قبلاً حکم جنگ با آن را داده بودند!!
🔹در جریان حمله داعش به سوریه، از هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد گرفته تا سران جریان اصلاحات و ... حمایت ایران از دولت قانونی سوریه در برابر داعش را اشتباه می خواندند و کار اسد را در سوریه تمام شده دانسته و آینده سوریه را از آن داعش می دانستند؛ تا جاییکه در سال ۹۵ #تاجزاده، نظام را به مذاکره با داعش را فراخواند!!
🔻پ ن۱:
واقعا اگر نظام اسلامی زیر بار این پیشنهادات خطرناک و ابلهانه می رفت، چه بلایی بر سر ایران و منطقه آمده بود؟
🔻پ ن۲:
آیا نباید به فشار ناگهانی مخالفان داخلی و خارجی محور مقاومت در منطقه به نظام برای ورود نامعقول به باتلاق افغانستان با شعار دفاع از #پنجشیر مشکوک بود؟ چرا جریان اصلاح طلب همیشه به طرف منافع آمریکا یقهدرانی می کند؟ آیا اینها وطن ندارند؟
🔻پ ن۳:
سابقه عملکرد نظام اسلامی در منطقه از جمله عراق و سوریه و حتی افغانستان نشان می دهد که هیچ جا بدون درخواست رسمی و قانونی کمک از طرف مقابل وارد کمک نشده و هیچ جا شتابزده عمل نکرده و تقریبا بعد از مدتی سر رشته معادلات را به نفع همه مردم منطقه در دست گرفته است. حتی در شرایط زهرآگینی که آمریکا شهرهای نجف و کربلا را مستقیما هدف گرفته بود، جمهوری اسلامی هرگز هیجانی عمل نکرد اما در مدت معینی با کمک به ملت عراق کمر آمریکا را شکست.
🔻پ ن۴:
در جریان پنجشیر و افغانستان هم همه خواهند دید که نظام اسلامی با تدبیر و دلسوزی، نقش موثری در تغییر صحنه به نفع مردم مظلوم افغانستان و دفع تجاوزگران ایفا خواهد کرد. هرچند ظاهراً مزدوران غرب از همین می ترسند و تلاش می کنند یا ایران را وارد باتلاق جنگ کنند و یا تنش و درگیریهای بینالافغانی را به داخل ایران بکشند! به همین دلیل تجمعات و تحرکات اخیر دوقطبی طالبان-احمدمسعود در ایران شدیدا محل تامل و هوشیاری است./حمیدرضا ابراهیمی
به یادِ حرف حاجقاسم افتادم:
باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم!
آنکس که باید ببیند، میبیند...!
#به_وقت_دلتنگی
#سردار_دلها
@faannoos
🔴بحثی دیگر درباب نجوم احکامی و طبابت رملی!
🖊احمدحسین شریفی
🔶یکی از آموزههای مسلم قرآنی این است که رفتارها و انتخابهای آدمیان در عالم تکوین و اوضاع جوی و امثال آن تأثیر دارد. هر چند ممکن است علم بشر فعلاً نتوانسته باشد نوع تأثیر و میزان و کیفیت آن را مشخص کند اما این یک آموزه مسلم قرآنی است:
«وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ وَ لكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما كانُوا يَكْسِبُونَ»(أعراف، 96)
«ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ» (روم، ۴۱)
🔷در مقابل، میتوان گفت از نگاه قرآن کواکب و سیارات و بروج و اوضاع فلکی و امثال آن هیچ نقش قابل ذکری در خیر و شر و فضیلت و رذیلت و اختیار و انتخاب آدمیان ندارند. در هیچ جای قرآن گفته نشده است که از عوامل تأثیرگذار در خیر و شر و بیماری و سلامتی مردم، اوضاع فلکی و وضعیت سیارات سبعه و امثال آن است.
🔶مع الاسف در طول تاریخ اسلام همواره بودهاند کسانی که یا تحت تأثیر برخی از موهومات و خرافات مطرح شده در کتابهای تنجیم و هیئت یونانی، یا به دلیل تأثیرپذیری از افسانهها و اسطورهای هندی و مصری و یونانی و باورهای خرافی عصر جاهلیت، یا در اثر جهل نسبت به آموزههای اصیل قرآنی و اسلامی و سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) مسأله را برعکس کردهاند! آنان برخلاف معارف صریح قرآنی، سخن از تأثیر بروج و کواکب در شکلدهی به سبک زندگی فردی و اجتماعی آدمیان میگویند! آنان حتی انتخاب شغل و رشته تحصیلی افراد را متأثر از کواکب و نجوم میدانند! آنان با سخنانی عوامپسند، که البته با اخذ هزینههای هنگفت از عدهای سادهلوح نیز همراه است، انتخابهای آدمیان و بیماری و سلامتی آنان و حتی انتخاب شغل و رشته تحصیلی و محل زندگی آنان را متأثر از سعد و نحس ایام و حرکت افلاک و امثال آن میدانند!
🔶این مسأله در دوران انحطاط مسلمین خیلی رواج داشت و عدهای بیعرضه و تنبل و بیتدبیر، به جای آنکه نقش انتخابهای خودشان را در اوضاع فلاکتبار زندگی فردی و اجتماعیشان تحلیل کنند، عامل بدبختیها و فلاکتهای سیاسی و اقتصادیشان را در سعد و نحس ایام میجستند!
🔶با کمال تأسف در سالهای اخیر شاهد هستیم که مجدداً گرایشهایی به این سمت و سو ایجاد شده است، نحلههایی انحرافی مثل عرفان حلقه و فنگشوی و سودجویانی حرفهای مثل مدعیان دروغین سنگدرمانی و امثال آن قارچگونه رشد میکنند و با دریافت مبالغی هنگفت عدهای از سادهلوحان را سرکیسه میکنند! در چند سال اخیر هم شاهد هستیم که در سایه غفلتها و شاید بیتدبیریهای آموزشی و پژوهشی، برخی از کسانی که خود را طلبه مینامند و بعضاً لباس روحانیت هم بر تن میکنند، با بهرهگیری از فضای مجازی و فریب عدهای سادهلوح، اقدام به برگزاری کارگاههایی عمومی و دورههایی چون نجوم احکامی و تنجیم طبی و آموزش علوم غریبه و متافیزیک و علوم ابجد و علم رمل کرده و با اخذ هزینههایی نجومی از افراد، مدعیاند مشتریان خودشان را پولدار میکنند و آنان را از همه امراض روحی و جسمی و بدنی ایمن میکنند! رفتارهایی که نه در پیشینه حوزههای علمیه سابقه دارد و نه هیچ نسبتی با قرآن و اندیشههای اسلامی و سبک زندگی و سیره تبلیغی و تعلیمی پیامبر اکرم(ص) و ائمه اهل بیت(ع) دارد!
#طب
#تنجیم_طبی
@faannoos
🔵 مهمتر از ثواب
آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه:
🏴 ذکرِ مصائب اهل بیت صلواتاللهعلیهماجمعین برای این نیست که ما گریه بِکاریم و ثواب دِرو کنیم، بلکه برای این است که به صفات انسانی و اخلاقی نزدیک شویم.
🏴 ذکر مصائب، اجر و ثواب هم دارد ولی مهمتر از ثوابْ انسانیت است؛ توجه به خدای سبحان است؛ دورکردنِ رذایل اخلاقی از خود است؛ دریافتِ فضایل از سویِ اولیایِ الهی است.
📚 کتاب چشمهایت را باز کن! صفحه ۱۹۸.
@faannoos
🔴پیشنهادی به اعضای انقلابی شوراهای اسلامی کلانشهرها:
💐شایسته است تا پیش از فرارسیدن سالگرد رحلت ایشان، اماکن و بلوارهایی در شهرهای بزرگ با نام آن حکیم کمنظیر مزین شوند.
🖊احمدحسین شریفی
🔶همانطور که استحضار دارید #علامه_مصباح یزدی از بزرگترین و اثرگذارترین فیلسوفان و اندیشمندان دوران معاصر بودند. اندیشمندی که امام خمینی او را «ذوالشهادتین» میدانست و مقام معظم رهبری او را عقبه تئوریک نظام نامیدند و در زمان حیات و پس از رحلتشان دهها توصیف کمنظیر و بعضاً بینظیر از او داشتند.
مقام معظم رهبری در پیامی که به مناسبت رحلت او صادر کردند، او را «عالمی ربانی»، «فقیه»، «حکیمی مجاهد»، «متفکری برجسته»، «مدیری شایسته»، «دارای زبانی گویا در اظهار حق» و «پایی با استقامت در صراط مستقیم» و دارای خدماتی کمنظیر در «تولید اندیشه دینی»، «نگارش کتب راهگشا» و «تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار» معرفی کردند و حضور انقلابی او را «در همه میدانهایی که به حضور او احساس نیاز میشد» کمنظیر دانستند و در بیان پارسایی و پرهیزگاری مادام العمر ایشان، چنین شهادت دادند که «پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود» و در جملهای بلند و پر معنا او را سالک «طریق معرفت توحیدی» معرفی کردند.
🔶هر چند آثار و اندیشههای آن حکیم فرزانه در مجامع علمی و نخبگانی درخشانتر از پیش، پرتوافشانی خواهد کرد، اما شایسته است تا پیش از فرارسیدن سالگرد رحلت ایشان، اماکن و بلوارهایی در شهرهای بزرگ با نام آن حکیم کمنظیر مزین شوند. خود شما اهمیت نامگذاری اماکن و بلوارها را در احیای ارزشها و جهتدهی به گرایشها و رفتارهای مردم بهتر از هر کسی میدانید به همین دلیل نیازی نمیبینم درباره ضرورت و اهمیت این کار سخن بگوییم.
@Ahmadhoseinsharifi
@faannoos
🔴گفتگوی امام صادق(ع) با یکی از عالمان دگرکیش درباره تنجیم طبی
🖊احمدحسین شریفی
🔶هشام بن حکم از شاگردان فرزانه امام صادق(ع) میگوید یکی از عالمان دگرکیش (=زندیق*) در گفتگویی با امام صادق علیه السلام نظر آن حضرت را درباره علم نجوم (نجوم احکامی و تنجیم طبی) جستجو شد. آن حضرت در پاسخ فرمود:
آگاهی از احکام نجوم، یک آگاهی کممنفعت اما پرضرر و پرآسیب است. با آگاهی از اوضاع کواکب و وضعیت نجوم و بروج نه مقدرات دفع میشوند و نه جلوی آسیبها و محذورات گرفته میشود. حتی اگر فرض کنیم یک منجم درست هم بفهمد و نقش اوضاع کواکب و حالات سیارات و افلاک در زندگی انسان همانگونه باشد که او میپندارد، خوب اگر خبر از بلاء و بیماری دهد، راهی برای کنترل و مدیریت و رهایی از آن نیست، و اگر خبر از خیر و خوشی هم دهد، خواهی نخواهی در زمان خودش محقق میشود و ما راهی برای تسریع در وصول به آن نداریم! و اگر بدیای با آن حادث شود، توانایی جلوگیری از آن را ندارد. چنین افرادی به معارضه با خدا میروند. گمان میکنند با آگاهی از اوضاع فلکی و حالات کواکب و سیارات جلوی قضاء الهی نسبت به مخلوقاتش را میگیرند! (وسایل الشیعه، ج۱۷، ص۱۴۳)
*نکته: زندیق معرب زندیک یا زندیکه است که به معنای مفسر زند (زند کتاب مقدس زردشتیان) است. گویا این فرد از نجوم احکامی در ادیان و مکاتب دیگر آگاهی داشته است و میخواسته است نگاه اسلام را به این موضوع بداند. امام صادق (ع) نیز با ظرافت پاسخ او را میدهد و آن را علمی کمفایده و پرضرر معرفی میکند.
#طب
#تنجیم_طبی
@Ahmadhoseinsharifi
@faannoos
سلام علیکم. به لطف الهی و عنایت اهل بیت علیهم السلام امروز عازم سفر اربعین هستم. انشاءالله نایبالزیاره خواهم بود.
سلام علیکم. الحمدلله امروز از سفر اربعین برگشتم. نایب الزیاره همه بودم. انشاءالله سال آینده قسمت همه بشه.
⚫️علامه حسنزاده آملی؛ فیلسوف و عارفی ولایی
🖊احمدحسین شریفی
🔶#علامه_حسنزاده آملی عالمی کمنظیر و بدون شک یکی از ستونهای علمی و اسوههای عملی حوزههای علمیه بود. محضر او محضر علم و دانایی و صفا و نورانیت بود. در محضر او، گذر زمان احساس نمیشد. او از مصادیق اتمّ کسانی بود که دیدنشان، سکوتشان، سخنشان، نگاهشان، راه رفتنشان و نشست و برخاستشان یاد خدا را در دلها زنده میکرد.
در درونشان صد قیامت نقد هست
کمترین آنکه شود همسایه مست
🔶او به حق وارث علوم عقلی و فلسفی و عرفانی مسلمین بود؛ او عمر گرانمایه خویش را صرف احیای تراث فلسفی و عرفانی مسلمین و پرورش شاگردانی برای تداوم این راه کرد.
🔶علامه حسنزاده آملی انسانی فوقالعاده بزرگ بود؛ اما چیزی که او را در چشم ما بزرگتر میکرد و بصیرت و خلوص این عارف ربانی را آشکارتر میساخت، دفاع بیچون و چرا و بیچشمداشت از ولایت و ولی بود. او به گواهی گفتارها و نوشتارهایش حقیقتاً ذوب در ولایت بود. او حضرت آیتالله خامنهای را نائب المهدی و واجب الطاعة میدانست. و خود را به منزله سربازی برای ولایت تلقی میکرد.
🔶علامه حسنزاده در مقدمه کتاب «انسان در عرف عرفان» درباره رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای چنین نگاشته است:
«رهبر عظیم الشان کشور بزرگ جمهوری اسلامی ایران جناب آیتالله المعظم خامنهای کبیر (متع الله الاسلام و المسلمین بطول بقائه الشریف) قائد ولیّ وفیّ، و رائد سائس حفیّ، مصداق بارز «نرفع درجات من نشاء» میباشد. عزّت و شوکت روزافزون آن قائد اُسوهی زمان را همواره از حقیقة الحقائق مسئلت دارم و امیدوارم دادار عالم و آدم همواره سالار و سرورم را سالم و مسرور دارد.»
🔶او در جمله مشهور دیگری درباره لزوم ولایتپذیری همگان چنین میفرماید:
«گوشتان به دهان رهبر باشد، چون ایشان گوششان به دهان حضرت خاتم الانبیا است.»
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
@faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری | لعلهم یرجعون (شاید برگردند)
🔺 مجموعه بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی درباره ویروس #کرونا با عنوان #ویروس_هدفمند
@faannoos
✍️احمدحسین شریفی
🔸اعتماد به نفس غیر از غرور و خودپسندی و خودبزرگبینی است.
🔸اعتماد به نفس یعنی وقتی در میان جمع هستی، همانطور که هستی باشی و خود را با دیگران مقایسه نکنی.
@faannoos