.
چرا نام"امام"، زیبنده بود؟
♦️فرخ نگهدار رئیسگروهک فدائیان خلق مدت هاست در لندن اقامت دارد و از چپ کمونیستی به لیبرالیسم گرایش پیدا کرده و با شبکه بی بی سی همکاری می کند.او 14 بهمن 1390 در گفت و گو با سایت میهن وابسته به اپوزیسیون خارج کشور درباره نفوذ امام خمینی، نکات قابل تاملی را بازگو کرد؛
🔹«من از وقایع 15 خرداد 42 فهمیدم آیتالله خمینی نفوذ فوقالعاده در کشور دارد و تکیه او بر تودههای تهیدست است؛ در مقابل شاه که تکیهگاه مردمی نداشت و قدرت او ناشی از حمایت خارجی بود. سال 1349 در اطراف دهات بین قم و کاشان همراه دوستم احمد اشرف سفر میکردیم و میدیدم در خانه روستائیان هم عکس آقای خمینی روی دیوار بود و سخنش اعتبار داشت.
♦️من کاملاً عنوان «امام» را برای او انتظار داشتم. او سد بزرگ و شکستناپذیر شاه را شکست. این ایجاب میکرد نامی مانند رهبر و امام برای او انتخاب شود. ارزیابی مسعود رجوی نادرست بود. ما نیروی سازماندهی و مقاومت در برابر انقلاب را نداشتیم. ما نفهمیدیم که نباید در مقابل استقرار نظام ایستاد.»
#محمد_ایمانی
@faanos313
قالیباف: مشکل امروز به خاطر فاصله از راه امام است
🔹اگر امروز در زندگی مردم کم و کاستیهایی وجود دارد و مردم آنها را تحمل میکنند به این جهت است که از راه امام فاصله گرفتهایم.
🔹اگر کسانی بخواهند فقط با چند جمله و عبارت و عکس و موزه امام را خلاصه کنند، ظلم به امام و راه امام کردهاند.
@faanos313
.
کاتم: انقلاب خمینی
ناگهانی نبود؛ عمق داشت
♦️ریچارد کاتم استاد دانشگاه پیتسبورگ، از ماموران معروف سیا در ایران بوده است. او نیمه نخست دهه ۱۹۵۰، گرداننده تیم عملیات سیا در ایران و از همکاران شبکه بدامن (شبکه مسئول جنگ روانی علیه نهضت ملی شدن) نفت بود. جان والر رئیس وقت ایستگاه سیا در ایران میگوید «ریچارد کاتم از افسران ویژه من بود.»
🔹کاتم در کتاب «ایالات متحده آمریکا، ایران و جنگ سرد»، ضمن رد ناگهانی و هیجانی بودن انقلاب اسلامی می نویسد:
♦️«نهضت [امام] خمینی به طور ناگهانی و سحرآمیز در ظرف چند ماه به وجود نیامد و سر بلند نکرد؛ ریشههایش عمیقاً در گذشته ایران قرار دارد و به گذشتهای دور باز میگردد. واضحتر بگوییم: این جنبش، تداوم نهضتی برای دگرگونی بنیادین بود که بیشتر از یک قرن قبل نضج گرفته بود».
#محمد_ایمانی
@faanos313
#معمای_خوئینی_ها (5)
⛔️ پشت نقاب نفاق
مخالفت موسوی خوئینی ها با رهبری آیت الله خامنه ای
♨️ موسوی خوئینیها شخصی است که همواره در مواقع حساس به مخالفت با رهبری معظم انقلاب برخاسته است.
⚡️ او در جلسه تعیین رهبری در سال 68، هنگام قیام اعضاء برای رأی گیری در مورد رهبری آیت الله خامنهای، با کشیدن عبای آیت الله #باریک_بین (امام جمعه قزوین) سعی در انصراف او از رأی مثبت به رهبری ایشان داشت.
♨️ #صفار_هرندی در مرداد 1389 در این رابطه میگوید:
«همه افرد حاضر در آن جلسه خاطراتي دارند که مايل به بيان آن نيستند اما يکي از آنها بيان ميکند: موقع دادن رأي، وقتي خواستم قيام کنم، ديدم عبايم کشيده ميشود. ابتدا فکر کردم به صندلي گير کرده اما برگشتم ديدم پشت سری من عبايم را گرفته و ميگويد بلند نشو، کسی که به رای خود قانع نشده و ميخواهد ديگران را همراه خود کند، همان کسي است که در سال گذشته (88) در جريان #اغتشاشات ميگويد خيابانها را شلوغ کنيد تا از اين رهبری #باج گرفته و بر سر حکومت چانه زنی کنيم»
♨️ «آیت الله سید جعفر شبیری زنجانی» نیز جریانی از این جلسه نقل می کند که جالب توجه است:
«آقای آل اسحاق برای من نقل کردند که روزی که آقا (آیت الله خامنه ای) انتخاب شدند، آقای خوئینی ها که از جلسه بیرون آمدند، گفتند: «بهترین شخص بود که انتخاب شد و مناسب تر از ایشان کسی را نداریم، فقط نگران این هستیم که مملکت به #آمریکا گرایش پیدا کند!»
🔥این رفتار نفاق آمیز از مرد خاکستری اصلاحات نشان میدهد که او همواره به دنبال #فتنه انگیزی بوده است.
ادامه دارد...
#سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
@faanos313
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اثبات #ولایت_فقیه توسط استاد رحیم پور ازغدی در ۵ دقیقه☝️
❗️ولایت #مطلقه فقیه چیست؟
#دکتر_رحیم_پور_ازغدی
@faanos313
.
نفوذ آیت الله خمینی
به روایت رئیس جبهه ملی
♦️کریم سنجابی مقارن با پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر جبهه ملی بود. او در دولت دکتر مصدق در زمان نهضت ملی شدن، وزیر فرهنگ بود و در دولت موقت انقلاب، وزیر خارجه بازرگان شد.
🔹سایت ضدانقلابی گویانیوز 18 بهمن 1390 درباره علت انفعال احزاب و گروه های غیر اسلامی در مقابل امام خمینی، خاطره جالبی از قول کریم سنجابی نقل می کند:
♦️«پس از پیروزی انقلاب، گروهی از سیاسیون به کریم سنجابی گلهمند بودند که چرا با به راه انداختن تظاهرات حزبی، از خمینی حمایت کرده بودند؟
🔹سنجابی در پاسخ با پوزخندی جواب میدهد که ما نه تنها در بهترین شرایط هرگز قادر به کشاندن مردم به خیابانها آن هم کمتر از 50 نفر نبودیم و همیشه در حسرت راهپیمایی میلیونی بودیم که خارج از بضاعت ما بود، بلکه این نفوذ شخصیت و کاریزمای آیتالله خمینی بود که ما را هم به دنبال خود میکشاند... این، واقعیتی تلخ است».
#محمد_ایمانی
@faanos313
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برای #سلبریتی جماعت فرقی بین #واکسن_امریکایی_انگلیسی و سرمایه گذاری در داماک و رای به #روحانی نیست
پول میگیرند تا مردم رو #فریب بدهند..!
این مردمند که نباید فریب بخورند...
@faanos313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 عاشقان آمریکا این فیلم را ببینند
🔹 سالهاست که پیاده نظامهای آمریکا همراه با جریان رسانهایشان آمریکای هالیوودی را در ذهنمان چنان ساختهاند که گویی تنها در بهشت میتوان نمونه آن را یافت.
🔸آنقدر برایمان از رویای آمریکایی گفتهاند که کسی باور نمیکند در همین روزها بیش از ۴۰ میلیون آمریکایی غذای کافی برای خوردن ندارند و صفهای طولانی دریافت غذای رایگان پدیدهای کاملا عادی در آمریکاست.
✅ رسانهها با ما کاری کردهاند که باور نکنیم تعداد بیشماری از آمریکاییها با اینکه دو شغل دارند اما باز هم زیر خط فقر هستند!
@faanos313
📱واکنش مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، به خبر دروغ یک دیدار محرمانه!
@faanos313
.
ریچارد نیکسون: مردم ایران
انقلاب را با عشق و ایمان پذیرفتند
🔹ریچارد نیکسون، چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32 که به ابقای دیکتاتوری پهلوی انجامید، به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران سفر کرد. این سفر با اعتراض دانشجویان همراه بود و به شهادت 3 دانشجو انجامید.
🔹او که در فاصله سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به ریاست جمهوری رسید، در کتاب «1999، پیروزی بدون جنگ» درباره ماهیت انقلاب اسلامی می نویسد:
🔻«انقلاب ایران درظاهر جنبه ضد استبدادی داشت، اما در واقع، انقلابی علیه مدرنیته و ارزشهای غربی بود. انقلاب همان قدر که از سرمایهداری تنفر داشت، از کمونیسم متنفّر بود. هر دو را دو روی سکه مادیگرایی میدید.
🔻جوانان از انقلاب حمایت کردند، نه برای اینکه خواهان آزادی، شغل، مسکن و لباس بهتر بودند؛ انقلاب کردند چون چیزی را می خواستند تا به آن بیش از مادیگرایی معتقد باشند.
🔻مردم ایران، همان چیزی را به دست آوردند که انقلاب قول داده بود... جای انکار نیست که انقلاب اسلامی یک انقلاب واقعی اندیشهها را ارائه داد و آنها آن را با عشق و ایمان پذیرفتند».
#محمد_ایمانی
@faanos313
.
ننویسید جوادیه آب ندارد؛
شاه می خواهند استراحت کنند (!)
🔹مسعود بهنود از همکاران نشریات قبل از انقلاب (همکار بعدی نشریات زنجیرهای مدعی اصلاحات و سپس شبکه دولتی بیبیسی)، سال 82 در گفت وگو با قاصدك آنلاين (نشريه دانشجويی در تورنتو) درباره وضعیت رژیم پهلوی در اوج درآمدهای نفتی گفت :
🔻«اصلاً نوع گفتمان در زمان شاه جور ديگري بود. طوري كه حتي در جمع چند نفره هم، كسي كمتر از اعليحضرت نميگفت، نوشتن كه هيچ. از نخست وزير و وزرا هم حتي نميشد انتقاد كرد.
🔻هويدا هر سال كه شاه به سن موريس براي اسكي ميرفت، سردبيرها را ميخواست و ميگفت شاه دو ماهي ميخواهند استراحت كنند و خسته شدهاند. اگر جواديه، آب و يا بم، نان ندارد، هميشه نداشتهاند. در اين دو ماه هيچ خبر منفي ننويسيد.
🔻هويدا ميگفت اشكالي ندارد مردم حتي 40 هزار تا از روزنامه شما را نخرند، پولش را ميدهيم. بعد از انقلاب حتي در بدترين دوران مطبوعات، موقعي كه ماها مخفي شده بوديم، سانسور اين طوري نشد، يعني به اين ترتيب كه نماينده ساواك بيايد بغل دست من، تيتر بخواند...».
#محمد_ایمانی
@faanos313
❌ شبهه
چطور امکان داره که با وجود جوّ نظامی حاکم بر ایران در بهمن ۵۷ اجازه ورود هواپیمای امام خمینی به ایران داده شد؟این خواست دولت انگلیس بود که حکومت دینی بر ایران حاکم بشه
✅ پاسخ
🔹 اولاً اگر امام خمینی مهره آمریکا و انگلیس بودند، پس راز این همه دشمنی آمریکا و انگلیس با ملت و انقلاب ایران و جنایت هایی که در حق انقلاب اسلامی ایران روا داشته می شود از جمله ترور ، تحریم ، تحریک صدام به جنگ ، ممانعت از پیشرفت های علمی، تحریم، بلوکه کردن اموال ملت، فتنه انگیزی ها و حمایت از فتنه گران و ... چیست؟
ثانیاً فرانسه قانوناً نمیتوانست هیچ اقدامی در ممانعت از حضرت امام انجام دهد، با این وجود تلاشهای زیادی برای ممانعت از پرواز امام راحل انجام داد، از اخلال در صدور گذرنامه همراهان امام گرفته تا بیمه نکردن هواپیما.
ضمن اینکه طرحهای خطرناکی برای پرواز ریخته شده بود که شاید خوشخیالی در تحقق آنها، فرانسه و بعضی کشورهای دیگر را نسبت به بیخطر بودن پرواز مطمئن میکرد، مانند آنچه فردوست در خاطراتش در مورد انفجار هواپیما یاد کرده (ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، ص ۶۰۷) یا ربودن هواپیما و انتقال به یکی از جزایر خلیج فارس (خاطرات دکتر صادق طباطبایی ص ۱۷۸)
دولت آمریکا هم تمام تلاش خویش را به کار بسته بود تا از ورود امام خمینی ره به میهن ممانعت به عمل آورد . در این راستا در دی ماه سال ۵۷ (۱۷-۱۱ دی ۵۷) ، کنفرانسی به نام گوادلوپ با حضور سران چهار کشور فرانسه ، انگلیس ، آمریکا و آلمان برگزار شد که با توجه به افزایش یافتن شعله های انقلاب در آن جلسه مقرر شد تا شاه از ایران برود و زمام امور را به بختیار بسپارد. به دنبال این تصمیم مقرر شد تا دولت فرانسه به نمایندگی از آمریکا پیامی را به امام خمینی بفرستد تا ضمن دعوت حضرت امام به حمایت از دولت بختیار ، از امام خواسته شود تا اقداماتی را به منظور جلوگیری از بروز هر گونه کودتا در ارتش شاهنشاهی انجام دهند.
اما امام خمینی ره با درایتی بی نظیر در پاسخ به دولت فرانسه که واسطه ابلاغ پیام کارتر بود چنین فرمودند : «پیام آقاى کارتر، دو جهت در آن بود؛ یکى راجع به موافقت کردن با حکومت فعلى، که دولت بختیار باشد ... و یکى هم راجع به احتمال کودتاى نظامى و یا پیش بینى کودتاى نظامى، پیش بینى کشتار وسیع مردم، که ما را از آن مى ترسانید.
اما راجع به دولت بختیار؛ شما سفارش مى کنید که ما برخلاف قوانین خود عمل کنیم. بر فرض آنکه من چنین خطایى بکنم، ملت ما حاضر نخواهد بود ..... و اما قضیه کودتا. ... من کودتا را نه به صلاح ملت مى دانم، و نه به صلاح امریکا؛ اگر (کودتا) بشود از چشم شما مى دانیم! .... این تمام پیغام من است به کارتر. ( صحیفه امام، ج ۵، ص: ۳۷۷)
ژنرال هایزر مجری کودتا (که امام خمینی هم پیشبینی کرده بودند) نیز در کتاب خاطرات خود به این مساله اشاره کرده و بر لزوم جلوگیری از ورود امام تا زمان تکمیل آمادگی برای کودتا که نیازمند زمانی حدودا ۱۰ الی ۲۰ روز پس از خروج از شاه از کشور بود تاکید دارد . وی در کتاب خاطرات خود چنین می نویسد : « اگر بتوانیم چند روز مراجعت [آیت الله] خمینی را به تاخیر اندازیم برای ما واقعا فرق می کند . اگر شاه فردا برود و [آیت الله] خمینی روز بعد بیاید همه برنامه های ما نقش بر آب می شود» (خاطرات ژنرال هایزر ، ص ۲۰۸ به نقل از خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۱۶۶)
دکتر صادق طباطبایی از همراهان حضرت امام در فرانسه که از نزدیک شاهد این تلاش ها بود چنین مینویسد: «با اعلام بازگشت امام به ایران پیغامها و توصیه های فراوانی به ایشان می شد که حالا به ایران نروید یا سفر را به تعویق بیاندازید... جالب اینکه کارتر هم پیام داد که برای حفظ جان خودتان بهتر است سفر را به مدتی بعد موکول کنید. مقامات فرانسوی از طریق دوستان و آشنایان همین پیغام را می دادند. بعدها معلوم شد که ژنرال هایزر و نیز شاپور بختیار از طریق سفیر فرانسه در تهران درخواست کرده بودند که مقامات فرانسوی به هر نحو ممکن بازگشت امام را به تعویق بیاندازد.»(خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۲۰۳)
خود بختیار هم میگوید:
«من می خواستم یک کاری بکنم که آیت الله خمینی نیاید؛ گاهی می گفتم تامین جانش را نمی توانم بکنم و گاهی می گفتم اگر کشته بشود چنین و چنان می شود ... یک روز به سفیر فرانسه گفتم شما میتوانید این پیغام مرا به پرزیدنت ژیسکاردستن ، همین امروز برسانید ... مستقیما به او بگویید که بختیار از شما خواهش می کند که به هر تقدیر و وسیله ای که میدانید آمدن آیت الله خمینی را به ایران به تعویق بیاندازید . دیگر چگونگی اش را من از اینجا نمی توانم بگویم... سفیر فردای آن روز آمد و به من گفت که ما اقدام کردیم اما ایشان (آیت الله خمینی) میگوید من قانع نشدم به ایران نروم» (شاپور بختیار، ص ۱۲۹)
@faanos313
#ادامه دارد