eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.6هزار عکس
38.1هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با مذاکره همه چیز درست می شود!!! همان آقایانی که ۲۰ سال است با یک حرف اشتباه به دشمن،کاری کردند ملت ایران تا به امروز هزینه بدهند،امروز می گویند:با مذاکره همه چیز درست می شود! شما به دشمن گرا ندهید!مذاکره نیاز نیست!
🔴️بالاگرفتن اختلاف حسن روحانی با عبدالناصر همتی ▪️شنیده شده عبدالناصر همتی رئیس‌کل بانک مرکزی شدیدا با سیاست‌های خلق پول برای پرداخت بودجه مقابله با کرونا مخالف است و بر سر منابع تامین مالی با روحانی به اختلاف خورده است. همتی اعتقاد دارد خلق پول بدون پشتوانه نابودی بانک مرکزی و تورم را در پی خواهد داشت اما روحانی اعلام کرده باید به تعهداتمان به وزارت بهداشت پایبند باشیم و خودم درخواست وزیر بهداشت را تایید می‌کنم. همتی فعلا در برابر این درخواست مقاومت کرده است.
نرخ رشد جمعیت کشور به کمتر از یک درصد کاهش یافته است مشاور عالی وزیر بهداشت: 🔹از سال ۹۷ تا سال گذشته، ۱۷۰ هزار نفر کمتر در ایران به دنیا آمدند از یک درصد کاهش یافته است 🔹نرخ رشد جمعیت در حال حاضر بسیار پایین و کمتر از یک درصد بوده و سطح جانشینی، افت کرده است. 🔹نرخ رشد جمعیت در حال حاضر بسیار پایین و کمتر از یک درصد بوده و سطح جانشینی، افت کرده است و قادر به جایگزینی جمعیت نیستیم. 🔹در طول یکسال گذشته به سختی بعضی از دستورالعمل‌های ضد جمعیتی وزارت بهداشت را جمع آوری کرده‌ایم. مشکل اصلی این است که باید سبک زندگی تغییر پیدا کند. 🔹تک فرزندی بلای جان فرزندی است که به دنیا می‌آید. 🔹کشور فرانسه 5 درصد از درآمد ناخالص خود را برای فرزندآوری هزینه می‌کند.
🔺 در آستانه روز قدس، از اولین طرح دیوارنگاره میدان فلسطین با تصویری از سپهبد قاسم سلیمانی با چفیه فلسطینی رونمایی شد.
🌙🔴🌎 راز بزرگ ماندگاری زنگنه 🔹اگر بعد از ردصلاحیت حدود ۹۰ نفر از نمایندگان فعلی بخاطر فساد مالی و اخلاقی، پرونده‌ی آنها را به ارجاع می‌داد و دادستان محترم از منظر مدعی العموم پیگیر پرونده‌ی آنها میشد شاید امروز شاهد تلاشِ وقیحانه‌ی آنها برای کسب صندلی‌های مدیریتی در دولت نمی‌بودیم؛ 🔹هرچند سوال اساسی اینجاست که چرا نمایندگان محترم مجلس نباید با اتمام دوران نمایندگی‌شان بر سرِ همان کار قبلی‌شان حاضر شوند اما شاید اکنون بهتر معلوم شود که چرا امثال جناب هیچ‌گاه بابت خسارت‌های دوران وزارت‌شان (از کرسنت و اعتماد مجددش به توتال گرفته تا ماجرای وجود کارتخوان در دفترش، معطل نمودنِ چندین ساله کشور به بهانه‌ی قراردادهای جدید نفتی، علاقه‌اش به خام فروشی، افزایش قاچاق سوخت و...) آنچنان در مورد بازخواست قرار نگرفتند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: نگذارید پرچم آرمانخواهی و مطالبه‌گری دست دیگران بیفتد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «برادرِ امام زمان» 👤 حجت‌الاسلام 🔺 راهکارهای امیرالمومنین صلوات الله علیه برای برادرِ امام زمان شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 «نسبت به مسئله حجاب در دانشگاه‌ها دغدغه دارم» 🎥 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اخیرشان با دانشجویان، ده توصیه مهم به تشکل‌های دانشجویی داشتند که یکی از آنها، بحث حجاب و دوری از فضای اختلاط دختران و پسران بود. 📝 اگر شما در فضاهای دانشجویی و آموزشی، تجارب خوبی در زمینه‌ی ترویج حجاب و حیای اسلامی در دختران و پسران دانشجو دیده‌اید و یا اجرا کرده‌اید، به @reyhaneh_contact ارسال کنید تا در صفحه «باشگاه مخاطبان ریحانه» منتشر شود.
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریادهای استاد حسن عباسی در سال ۸۳ بر سر مسوولین وقت؛ و هشدارهایی که به خاطر «قاچاق دختران ایرانی به دبی» دادند که البته این فریادهای دلسوزانه و غیرت‌مندانه بی‌پاداش باقی نماند! علیه وی شکایت شد و به خانه‌نشینی استاد منتهی شد. اما اگر واقعا مسوولین امر، همان زمان اقدام عاجل صورت داده بودند کار به افتضاح سال ۹۰ و شکل‌گیری پدیده‌ای به نام الکس نمی‌رسید..
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ دکتر زهرایی : مظلومیت جهادگران این هست که ۲۴ نفر شهید دادند ولی شهید محسوب نمی‌شوند دکتر زهرایی که میهمان برنامه بود می‌گوید یکی از گیرهای کار در مجلس هست و هنوز ما برای کارهای جهادی نقشه راه نداریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روستایی عجیب و خارق العاده در فرانسه که تمام ساکنانش مسلمان و شیعه شده‌اند و معتقد و منتظر امام زمان ایستاده‌اند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 دروغگوی یمانی" 👤 استاد 🔻 آیا سید یمانی خروج کرده است؟ احمدالحسن کیست؟ 📎