eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.6هزار عکس
38.1هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ واکنش دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت به برخی شایعات درباره برکناری «مخبر» معاون اول رئیس‌جمهور 🔹احسان صالحی، در واکنش به شایعات و ادعاهای مطرح شده توسط برخی‌ افراد و رسانه‌ها درخصوص برکناری محمد مخبر از معاون اولی، این ادعا را از اساس دروغ خواند و گفت: مقابله با فتنه‌انگیزی، خط قرمز قطعی دولت است. امروز رسما از عوامل انتشار این خبر دروغ شکایت شد.
📌امضای ۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی/ بزرگترین قراردادهای نفتی یک دهه اخیر 🔹 به نقل از وزارت نفت، بزرگترین قراردادهای یک دهه اخیر صنعت نفت کشور به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد دلار فردا (یکشنبه، ۲۷ اسفندماه) و در آستانه سالروز ملی شدن صنعت نفت به‌منظور افزایش روزانه ۳۵۰ هزار بشکه‌ای ظرفیت تولید نفت خام ایران با شرکت‌های ایرانی و با حضور محمد مخبر و جواد اوجی امضا می‌شود. 🔹قرارداد توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان در غرب کارون که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود با تدبیر وزارت نفت دولت سیزدهم برای یکپارچه‌سازی روند توسعه آن امضا خواهد شد، آزادگان به‌عنوان بزرگ‌ترین میدان مشترک نفتی ایران و در مجاورت میدان مجنون عراق و ۸۰ کیلومتری غرب اهواز واقع شده است. 🔹گام نخست در توسعه میدان مشترک آذر برداشته شده است، اکنون وزارت نفت دولت سیزدهم قصد دارد با تکیه بر توان داخلی گام دوم توسعه را کلید بزند، آذر، از نظر ساختار زمین‌شناسی یک میدان نفتی پیچیده به شمار می‌آید، ساختار زمین‌شناسی ویژه، حفاری در این میدان را به یکی از سخت‌ترین و پرچالش‌ترین حفاری‌ها تبدیل کرده است. 🔹میدان نفتی مسجد سلیمان نخستین و قدیمی‌ترین میدان نفتی در خاورمیانه، در شهرستان مسجدسلیمان و استان خوزستان واقع شده است که توسعه مرحله نخست این میدان از سوی شاخه بین‌الملل شرکت ملی نفت چین (CNPCI) در قالب بیع متقابل انجام شد. حال فردا قرار است قرارداد گام دوم توسعه این میدان امضا شود که این موضوع حکایت از پیشرفت شرکت‌های اکتشاف و تولید (E&P) در زمینه توسعه در بخش بالادست صنعت نفت دارد. 🔹قرارداد توسعه سه میدان سومار، سامان و دلاوران واقع در گستره عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی در غرب کشور فردا در قالب الگوی تازه قراردادهای نفتی ایران شامل توسعه، تولید و بهره‌برداری امضا می‌شود.
🔴اطلاعات مرکزی روسیه: آمریکا و اروپا برای حمله به روسیه آماده میشوند، اولین قدم‌ها هم در رابطه با جنگ برداشته شده است. 🔹مذاکرات در مورد تقسیم منابع روسیه در حال حاضر در جلسات مخفی در آمریکا و اروپا در حال انجام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکرون و آغاز تدریجی جنگ مستقیم اروپا با روسیه صحبت های رئیس جمهور فرانسه را با دقت ببینید.
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عکس حاج قاسم نقطه اشتراک خیلی‌هاست؛ ‏ حتی "غیرمذهبی‌ها" ‏اما وصیت نامه حاج قاسم نقطه شروع "غربال" خیلی‌هاست ‏حتی "مذهبی‌ها" شادی روح شهدا و امام شهیدان صلوات
🔴نخست وزیر مالزی خطاب به صدراعظم آلمان: دلیل این همه ریاکاری چیست؟ ♨️اظهارات انور ابراهیم، ​​نخست وزیر مالزی در برابر اولاف شولتز صدراعظم آلمان درباره مسئله فلسطین بازتاب گسترده‌ای در شبکه های اجتماعی داشت 🔻انور ابراهیم در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با صدراعظم آلمان گفت: سیاست خارجی مالزی "بسیار روشن است و تغییری نکرده است، زیرا در مقابل استعمار، آپارتاید، پاکسازی قومی و آوارگی اجباری در هر کشوری، در اوکراین و یا غزه ایستاده است." ♦️در حالی که شولتز گفت: "ما از حق کابینه رژیم اشغالگر برای دفاع از خود در برابر حماس حمایت می کنیم"؛ انور ابراهیم در پاسخ گفت:" این دیدگاه مردد و متناقض نسبت به یک نژاد و نژاد دیگر برای چیست؟ انسانیت شما کجاست؟" ♨️این بیانیه به طور گسترده در شبکه های اجتماعی منتشر شد، به گونه ای که موضع انور ابراهیم مورد تمجید قرار گرفت و اظهارات شولتز محکوم شد. 🔻یکی از کاربران نوشت: "رو در رو! چرا این همه ریاکاری صدراعظم! انور ابراهیم نخست وزیر مالزی از صدراعظم آلمان درباره رنج غزه و حمایت آلمان از کابینه رژیم اشغالگر انتقاد می کند و می پرسد: چرا این همه ریاکاری صدراعظم؟" ♦️یکی دیگر گفت: «انور ابراهیم، ​​نخست وزیر مالزی نتوانست ریاکاری و بی ادبی صدراعظم آلمان را تحمل کند، بنابراین پاسخی به فراخور وی داد.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌وارد منطقه گناه می شود! ... 🎙شما صدای استاد سید علی حسینی خامنه‌ای را می‌شنوید...
⭕️وحشت از سلاح ایران ♨️سران گروه هفت درحالی به ایران برای انتقال فناوری موشک‌های بالستیک به روسیه هشدار میدهند، که تا دیروز آنها را فتوشاپ میخواندند؛ البته بماند که چنین تلاش‌هایی بیشتر بمنظور سرپوش گذاشتن بر اشتباه محاسباتی‌شان برای انداختن اوکراین در این باتلاق و کم کاری‌های بعدی‌شان در حمایت از کیف بنظر میرسد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سونامی مقاومت در سانفرانسیسکو برای فلسطین ♨️اینجا آمریکا و این هم سونامی معترضان است در همبستگی فلسطین / حالا جای جای این کره خاکی برای انسانیت یکپارچه دور کلمه ی فلسطین جمع شده و این محترم ترین رخداد عصر ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️من زیبا بودم جنگ مرا زشت کرد ♨️اینجا غزه است و این صحبت های کودکان فلسطین است. کودکانی که درگیر سکوت جهان در یک جنگ تمام عیار شده اند. / دختربچه فلسطینی از تاثیر جنگ بر زندگی اش می گوید... / "من زیبا بودم، جنگ مرا زشت کرد"
🔴دیوید هیرست: همه نشانه ها حاکی از شکست استراتژیک «اسرائیل» است ♨️وب سایت انگلیسی میدل ایست آی با انتشار مقاله‌ای خاطرنشان کرد: «همه نشانه‌ها حاکی از شکست استراتژیک «اسرائیل» در تجاوز مستمر خود به باریکه غزه است.» 🔻دیوید هیرست سردبیر وب سایت انگلیسی میدل ایست آی در مقاله ای نوشت: در برابر کابینه اسراییل موانع بی‌شماری از جمله از دست دادن افکار عمومی غرب و نگرانی شدید حامیان آن وجود دارد. ♦️او مقاله خود را با نگاشتن درباره فیصل الخالدی کودک فلسطینی (5 ساله) آغاز کرد که لحظاتی فاجعه‌آمیزی را سپری کرده وقتی که نظامیان اسراییلی به طرز وحشتناکی والدینش را در مقابل چشمانش به شهادت رساندند. هیرست درباره او گفت: «این پسر کوچک به گونه‌ای شروع به نقل حقایق کرد که انگار یک مرد بالغ است.» ♨️دیوید هیرست: همه نشانه ها حاکی از شکست استراتژیک «اسرائیل» است این کودک فلسطینی در فیلم می‌گوید: «مادرم باردار بود. وقتی به مدرسه می رفتیم، نظامیان اسرائیلی وارد اتاق نشیمن شدند و به شکم مادرم شلیک کردند. او هفت ماهه باردار بود. پدر و مادرم را به راهرو بردند و جلوی چشم من به شهادت رساندند.» 🔻حقیقت این است که 75 سال جهان غرب نسبت به جنایات اسراییل بی‌تفاوت ماند. اما این جنگ، حامیان غربی اسرائیل را وادار کرد که جنایات هولناک این رژیم را در کارزار پنج ماهه ببینند. پیشتر آن‌ها اقدامات اسراییل را عادلانه توصیف می کردند، چنانچه برنی سندرز سناتور آمریکایی پنج ماه پیش گفته بود که جنگ علیه حماس را عادلانه توصیف می کند. ♦️وحشیگری نظامیان اسراییلی، شادمانی آنان هنگام دست زدن به کشتارهای روزانه، گرسنگی دادن به اهالی غزه، کشتار 400 فلسطینی که در صف کمک های غذایی و ... بودند، امری نیست که به سادگی بتوان از کنار آن گذشت و وقتی این جنگ متوقف شود نمی‌توان آن را نادیده گرفت.