eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.5هزار عکس
38.1هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرناز قاضی‌زاده، مجری مطرح بی‌بی‌سی: مسأله‌ای که این روزها به چشم می‌آید همانطور که در صحبت‌های آقای خامنه‌ای هم بود، هیچ چیزی در کشور آب از آب تکان نخورد و کشور به طور عادی اداره خواهد شد؛ در کلام، رفتار و در واکنش‌های مقامات این مسأله خیلی مشهود است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سردار رادان: شهادت می‌دهم رئیسی، رئیس‌جمهوری بود که ارزش‌ها برایش مهم بود نه رای
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیکر شهید امیرعبداللهیان در جوار مضجع شریف حضرت عبدالعظیم‌حسنی(ع) آرام گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پیکر امیر خلبان شهید مصطفوی روی دوش مردم به‌سوی آرامگاه ابدی تشییع شد 🔹پیکر مطهر این شهید در قطعۀ ۲۷ بهشت زهرای تهران آرام خواهد گرفت.
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حضور پدر شهید آیت الله سید محمدعلی آل هاشم بر سر مزار فرزندش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی فرزند شهید امنیت برای دیدن رئیس جمهور می‌دود؛ اما دیگر آن پدر مهربان نیست که بوسش کنی
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صدام جنایتکار شرف داره به جماعتی که بعد از شهادت رئیس جمهور شهید آیت الله رییسی شادی میکنند و توهین روا میدارند. خاک بر سر شما جماعت بیشرم که حتی صدام جتایتکار هم نشون داد معرفت و انسانیتش از شما جماعت کثیف بیشتر هست. شما دیگه چقدر رذل و پست هستید.
🔴 حضور سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق و رئیس اسبق مجلس اعلای اسلامی عراق در حرم مطهر رضوی، برای شرکت در مراسم خاکسپاری رئیس جمهور شهید
🔴 نکته حاشیه‌ای اما مهم دیدار رهبر انقلاب و نخست‌وزیر پاکستان 🔹‌نپوشیدن کفش توسط شهباز شریف در برابر آیت‌الله خامنه‌ای به نشانه احترام بود. 🔹‌همیشه یکی از مسائلی که درباره زائرین پاکستانی مطرح شده کفش نپوشیدن در زیارتگاه‌هاست، مسئله‌ای که از عدم درک متقابل فرهنگی ناشی می‌شود اما می‌بینیم که در عالی‌ترین سطح هم برای احترام از پوشیدن کفش خودداری می‌شود. 🔹‌اساسا احترام و رعایت حرمت بخش مهمی از فرهنگ پاکستان هست. 🔹‌فراموش نکنیم شهباز شریف و دولتش مورد حمایت آمریکا و عربستان هستند و اینگونه رفتار می‌کنند... ‌«نجاح محمد علي»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استاد اخلاق حجت الاسلام جاودان: آقای رئیسی را اهل بیت به آغوش گرفتند
کودکان غزه به استقبالش می‌روند...