eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.5هزار عکس
38.1هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🌹یک دفعه حرف قدسی به یادم افتاد... 🔴مرحوم حمید سبزواری در خاطراتش می‌گوید: ♦️«حاج آقای قدوسی مشهدی برایم تعریف می‌کرد: ما که جوان بودیم؛ من و آقای خامنه‌‌ای و چند جوان هم سن و سال دیگر در هفته یک روز ۵-۶ نفری می‌رفتیم خانه یک پیرمردی؛ آدم دانشوری بود. می‌رفتیم و شعری نیز که گفته بودیم می‌خواندیم و ایشان هم یک صحبتی می‌کردند و ما را نصیحت می‌کردن که در زندگی این‌طور باشید. چون سری از شعر هم داشت، ما شارژ می‌شدیم. ♦️یک روز آنجا رفتیم، آقای خامنه‌ای تازه عمامه گذاشته بود، موقع بیرون آمدن، خداحافظی کردیم از پیرمرد. ایشان گفتند آقاسیدعلی آقا با شما کاری داشتم. آقای خامنه‌ای آنجا ماندند. آن موقع یک برافروختگی در سیمای آقای خامنه‌ای مشاهده کردم. گفتم: سید! آقا چه فرمودند؟ گفتند که آقا مرا نصیحت کردند راجع به عمامه ای که سرم است که این عمامه این جوری است. گفتم خب اگر واقعا همین بود ما هم بهره می‌بردیم، اینکه حرف محرمانه‌ای نیست که آقا بگوید صبر کن با تو کار دارم. گفت: آن چیزیست که حالا وقت گفتن آن نیست. گفتم: یعنی چه؟ چرا؟ در خلوت ایشان را دیدم. گفتم این را باید بگویی! گفت والله ایشان یک چیزی فرمودند که من در خودم یک چنین مساله‌ای را نمی‌بینم. ♦️ایشان به من فرمودند: «خودت را بساز، یادت باشد تو یک روزی در این مملکت باید حرف اول را بزنی و مضمونی قریب به این» این گفتار همیشه در یاد و خاطرم بود، تا شب ارتحال امام. شب ارتحال، من در سالن خانه‌مان خوابیده بودم و رادیو گرفته بودم. بعد کم کم آن را خاموش کردم. قبل از اینکه بخوابم رجال کشوری از نظرم گذشتند، نظرم رفت به اینکه بعد از امام چه کسی رهبر می‌شود؟ چه خواهد شد؟ این دغدغه، مدتی من را مشغول کرد، یک دفعه حرف قدسی به یادم افتاد... صبح که رادیو را باز کردم اعلام کردند که امر رهبری به آقای خامنه‌ای تعلق گرفته. آن وقت فهمیدم و پیش خود گفتم خدایا تو چه بندگانی داری، ما چه غافل هستیم، اینها چه کسانی هستند که از ورای پرده‌ها آینده را می‌بینند. رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند بنگر که تا چه حد است مقام آدمیت» ✍منبع: حالِ اهل درد؛ خاطرات حمید سبزواری 🗓 سالروز درگذشت حمید سبزواری
◾️درسالروز در گذشت شاعر نامدار وانقلابی استاد حمید سبزواری ♦️بخشی از پیام تسلیت امام خامنه ای به همین مناسبت:با دریغ و تأسف خبر درگذشت شاعر نامدار معاصر جناب آقای حسین آقا ممتحنی معروف به حمید سبزواری را دریافت کردم. این نام ماندگار و پر افتخار، یادآور تلاش ارزنده ی هنرمندی سخت کوش و شجاع در پشتیبانی از انقلاب در عرصه ی شعر و ادب است. ♦️ حمید سبزواری، صریح و ثابت قدم و موقع شناس، هنر والا و فاخر خود را به خدمت گرفت تا انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن را از جنبه ی اثرگذار شعر روان و جذّّاب، تغذیه و تأمین کند. سرودها و منظومه های بلند و غزلها و قصیده های خوش ساخت و پر مضمون او، ثروت ادبیِ درخوری را تقدیم انقلاب کرد. با انقلاب زیست و برای اسلام و انقلاب سرود و وفادارانه در کنار انقلاب ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ایشان(استاد حمید سبزواری) این هنر رادر خدمت مردم و انقلاب و در خدمت بصیرت‌افزایی قرار داده است و این خیلی مهم است ♦️ آخرين شعری که مرحوم حميد سبزواری درحضور رهبرمعظم انقلاب خواندند
🌹پنج شنبه است 🌷یاد کنیم از شهدا ودر گذشتگان 🌹با نثار کردن فاتحه وصلوات 🌷وبخوانیم کلام الله مجید 🌹برای شادی روح آنها.
🔴ارتش آمریکا در واشنگتن مستقر شد ♦️خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد با ادامه تظاهرات سراسری در ایالات متحده و واشنگتن، پایتخت این کشور در اعتراض به قتل بی‌رحمانه جورج فلوید، یکی از شهروندان سیاه‌پوست و تبعیض‌نژادی در این کشور، نیرو‌های ارتش آمریکا در این شهر استقرار یافته اند.
🔴 قطع سر «کاشف آمریکا» در بوستون ♦️در حالی سر مجسمه کریستف کلمب در شهر بوستون از سوی مخالفان تبعیض نژادی قطع شد که متعرضان خواستار از بین بردن مجسمه‌ها و بناهای تداعی کننده برده‌داری و استعمارگران در آمریکا هستند. ♦️ مجسمه کریستف کلمب در شهرهای «ریچموند» و «ویرجیینا» نیز در روزهای گذشته آسیب دید.
🔴 : ویدئوی غرق شدن کشتی در بندر امام خمینی (ره) 🔴 : معاون اداره کل بنادر خوزستان: 🔹در پی انتشار فیلم کوتاهی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر غرق شدن یک کشتی در بندر امام خمینی (ره) باید عنوان کنم غرق شدن کشتی کانتینری در اسکله‌های اختصاصی کانتینر در بندر امام خمینی (ره) صحت ندارد. 🔹این فیلم کوتاه مربوط به بندر امام خمینی (ره) یا سایر بنادر استان خوزستان نیست.
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🌎 گردان‌های ثوره العشرین دوم از گروه‌های مقاومت تازه‌تأسیس عراقی، با انتشار دو ویدیوی جدید، از حمله به ماشین‌های ترابری سنگین، حامل تجهیزات لجستیک اشغالگران خبر داد. 🔹 این گروه تاکید کرده، دو عملیات جداگانه خود را به‌گونه‌ای انجام داده است که راننده‌های عراقی، همچنین هیچ نظامی یا شهروند هموطن، آسیب نبینند.✌️
🔴 امروز سالروز حماسه حضور ۴۰ میلیونی مردم در انتخابات ۲۲خرداد ۱۳۸۸ است و ما همچنان منتظر محاکمه ۳ کودتاچی هستیم که بهترین هدیه نظام به آنها "هتل حصر خانگی" است کاش آقای رییسی کنار رسیدگی به پرونده‌های مهم مثل طبری‌، تکلیف آنها را مشخص کنه تا پیش از مرگ طبیعی درهمین دنیا مجازات شوند
🔴ناجا راه‌اندازی «پلیس کرونا» را تکذیب کرد 🔹نیروی انتظامی: این نیرو به عنوان یکی از اعضای کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در چارچوب سیاست‌ها و مصوبات ابلاغی ستاد ملی فعالیت کرده و هرگونه اعلام ممنوعیت یا محدودیت خارج از تصمیمات اعلام‌شده توسط کمیته اجتماعی انتظامی ستاد، فاقد اعتبار قانونی است.
📸 پوستر | آزادی مجسم! رهبرانقلاب: 🔹این‌که یک پلیسی با خونسردی، زانویش را بگذارد روی گردنِ یک سیاه‌پوست و نگه دارد و فشار بدهد تا جان بدهد، چیز جدیدی نیست. 🔹طبیعتِ آمریکایی این است؛ این کاری است که آمریکا با همه‌ دنیا تا حالا می‌کرد. (۹۹/۳/۱۴)
🚨 معاون وزیر بهداشت: افزایش بیماران جوان مبتلا به کرونا نگران‌کننده است 🔹 معاون درمان وزیر بهداشت: افزایش شمار مبتلایان زیر ۵۰ سال نشان از عفونت بالای کووید ۱۹ است که باید همه مردم باید رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت فردی و اجتماعی را جدی بگیرند 🔹اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، بیماری کرونا ویروس کاهش می‌یابد، ولی درغیر اینصورت شاهد اوج‌گیری بیماری در کشور خواهیم بود 🔹در مدیریت بحران این بیماری در کشور همه تلاش‌ها به کار گرفته شد تا مردم و معیشت آنان کمترین آسیب را ببیند.