eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.6هزار عکس
38.1هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨 سقوط آزاد اینستاگرام ⭕️ حجم ترافیک و پهنای باند مصرفی اینستاگرام در روزهای اخیر، یک سقوط آزاد قابل توجه داشته که در نوع خود جالب است. ⭕️ براساس گزارش آماری مجموعه لایف وب، تعداد پست‌های اینستاگرامی، 69 درصد، تعداد کاربران فعال، 64 درصد، تعداد لایک، 68 درصد و تعداد کامنت ها، 78 درصد سقوط داشته است❗️ ◀️ چنین چیزی یعنی شلیک مستقیم به مغز و قلب یک شبکه اجتماعی!
کنعانی: مدعیان باغ‌نشینی در مقابل جنایت شیراز ساکت بودند 🔹سخنگوی وزارت خارجه: آن‌هایی که خود را مدعی باغ‌نشینی و دیگران را جنگل‌نشین می‌دانند، زبان به کام گرفته و حمایت از حقوق زن، حقوق‌بشر و کودک را به فراموشی سپردند. 🔹آن‌ها نقش خود را در دامن‌زدن به خشونت و اغتشاش و ایجاد زمینه برای این‌گونه اقدامات تروریستی به فراموشی می‌سپرند و مسئولیت خود را نادیده می‌گیرند. 🔹اگر نقش ایران و سردار سلیمانی در مبارزه با داعش نبود، کشورهای مدعی حقوق‌بشر تا این زمان درگیر جنایات ناشی از این جریان تروریستی بودند.
🔻جزئیات دستگیری نفر دوم حمله تروریستی به حرم شاهچراغ محبی پور معاون سیاسی استانداری فارس: 🔹بعد از نزدیک به ۱۰۰ ساعت کار فشرده اطلاعاتی با تأمینات حفاظتی توسط دستگاه های اطلاعاتی همکار شامل اداره کل اطلاعات، اطلاعات سپاه و انتظامی و هماهنگی نزدیک دستگاه قضایی که تحت مدیریت شورای تأمین استان صورت گرفت، عامل عملیات پشتیبانی نفر اول تروریست در شهر شیراز دستگیر شد. 🔹این فرد وارد حرم شاهچراغ نشده بود اما هم در پشتیبانی نفر اول تأثیر داشت و هم برنامه‌هایی را به این فرد ابلاغ کرده بودند. 🔹قبل از هر گونه اقدام، این فرد تحت اشراف کامل اطلاعاتی قرار گرفت و امکان تحرکات از وی سلب شد و بالاخره شامگاه یکشنبه هشتم آبان ماه به دست سربازان گمنام امام زمان در اداره کل اطلاعات استان فارس دستگیر شد.
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@fadaeyanrahbar این نوجوان چه ایول ایولی راه انداخته دمش گرم گفتم حیفه نبینید فرستادم براتون
@fadaeyanrahbar 🔴 هر کس ز ولایت و ولیّ دور شود همسایه ی دشمن است و منفور شود! پروانه صفت، گِرد ِ علی میگردیم تا دیده ی هر فتنه گری کور شود... 🇮🇷 🇮🇷
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️ میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،
کنعانی: فعالیت‌های ایران اینترنشنال شبیه فعالیت‌های یک رسانه تروریستی است 🔹سخنگوی وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی از مجاری دیپلماتیک نظر خود را به عربستان مطرح کرده است. 🔹عملکرد این شبه‌رسانه، عملکرد یک اتاق جنگ و عملیات علیه ملت ایران است و فعالیت‌های آن شبیه فعالیت‌های یک رسانه تروریستی است. 🔹ایران تا الان اقداماتی را از طرق مختلف انجام داده و اقدامات تکمیلی را برای برخورد حقوقی این شبکه در دست پیگیری دارد.