فدائیان رهبری (منتظران مهدی (عج)🇵🇸
فهمیدید چی شد؟ محتوای حرف زینب ابوطالبی اینه که: امثال تاجزاده و حسام الدین آشنا که به سیاستهای حاج
🔴 عموم جامعه مورد خطاب ایشون نبودن!
خطاب ایشون یه عده خاصی هستن که همش شاخ و شونه میکشن که برن ! خب برید به سلامت ، کم بابت یه سری از این افراد هزینه ندادیم !!
پ.ن : خانم ابوطالبی مجری برنامه نیمه پنهان ماه بودن
🔴تخریب مقاومت به بهانه داغ سقوط؟!
🔰کسانی که این روزها سعی می کنند با داغ سقوط هواپیما #سپاه را تخریب کنند؛ نظام را به #جنگ_افروزی متهم کنند؛ سقوط را هزینه #تنش_زایی و مقاومت نظام جا بزنند... در حال کمک به ترامپ هستند.
🔻آن ها ترجیح می دهند محاسبه نکنند آمریکا #داعش را با قصد ناامن کردن منطقه به وجود آورد و از آن حمایت کرد و کینه اش از #سردار_سلیمانی دقیقا به خاطر کارشکنی در این هدف بود. سردار به همین دلیل ترور شد.
🔻ترجیح می دهند فراموش کنند آمریکا عامل تحریم ها و فشارهای غیر قانونی به ملت ایران است تا ما را مجبور به مذاکره روی اهرم های قدرتمان که تابحال تضمین کننده #امنیت و دور شدن سایه جنگ است، کند. همانگونه که در #لیبی چنین کرد.
🔻ترجیح می دهند فکر نکنند اگر با موشک ها جواب ترور شهید سلیمانی را نمی دادیم، موشک های بعدی در شهرهایمان فرود می آمد؛ همانگونه که در #ژاپن چنین شد.
🔰تاریخ دور و نزدیک فریاد می زند هزینه سازش، #جنگ است و ماحصل مقاومت، #امنیت!
اگر #پیاده_نظام_ترامپ - چه آنان که مزدورند و چه آنان که فریب خورده - موفق به تضعیف سپاه شوند، کشور را به دام جنگی مثل لیبی و سوریه و عراق خواهند انداخت.
@fadaiyanrahbarii
🔴 شنیده ام #ترامپ به #شهید_سلیمانی توهین کرده است و حرفهای زشتی به زبان آورده... پاسخ ما به او همان پاسخ #میثم تمار است به #ابن_مرجانه:
این خاصیت #حرامزاده است که با #تحقیر و تهمت دشمنانش را آزار کند...
اما در این تکرار تاریخ شک نکنید عاقبت ترامپ متفاوت از ابن مرجانه نیست
روزی که دیر نیست خبرش می آید : ترامپ مثل سگ مُرد!
ما ترا خواهیم کشت و بر سر نجست، پای خواهیم کوفت
#آمریکا #توهین #بیشرف #زنازاده #هرزه #فاحشه #روحانی #داعش #ظریف #زناکار
@fadaiyanrahbarii
🔸حضرت آيتالله خامنهای دوشنبه 22دی در ابتداي درس، در تفسير روايت «انتظار الفرج عبادة» گفتند:
انتظارفرج فقط به معنای ظهور حضرت وليعصر «سلام الله عليه و عجل الله فرجه و جعلنا الله فداه» نيست، مطلق فرج است. نفس اينكه انسان انتظار فرج داشته باشد، يعني اگر در يك شدتي قراردارد، انتظار داشته باشد كه آن شدت برطرف بشود. اين يعني چه؟ يعني اينكه شما هرگز در هيچ شرايطي نبايد نااميد بشويد، در هيچ شرايط شما اميد را از دست ندهيد.
🔸فرض كنيد انسان در يك تونلي گير افتاده كه مدخل تونل را مثلاً يك سنگي بسته، انتهاي تونل هم بسته است، در يك چنين وضعي هم انتظار فرج داشته باشيد. يعني خداي متعال ممكن است يك تفضلي بكند، فرض كنيد گوشهاي از سقف بريزد راهي باز بشود انسان بيرون برود. در هيچشرايطي انسان نبايد احساس بنبست بكند بلكه بايستي هميشه انتظار فرج داشته باشيد. در مورد اين انتظار فرج ميفرمايند: عبادت است.
@fadaiyanrahbarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار حاجی زاده: انتقام خون عروج رفتگان را از آمریکا خواهیم گرفت
@fadaiyanrahbarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اون زمانی که امیر جعفری برای رای آوردن روحانی به ملت "تن پرور" و "رعیت" خطاب میکرد به قبای هیچ سلبریتی و کانالهای زنجیرهای فانی برنمیخورد!
چون درد اونا مردم نیست بلکه اینجا بحث منافع خودشون در میان بود!
@fadaiyanrahbarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزادار واقعی کیست؟
عزاداری دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و هو کشیدن و دست زدن هنگام عزاداری از طرف فرصتطلبان
@fadaiyanrahbarii
💢جناب صالحی وزیر ارشاد (افساد):
1⃣اولا، فکر میکنم خانواده محترم شهید اینقدر حق داشته باشند که بدون اجازه شما یک کلمه به سنگ نوشته مزار حاج قاسم اضافه کنند.
2⃣ثانیا ، کلمه اضافه شده " #ولایت" است . "سرباز ولایت ، حاج قاسم سلیمانی"
از کلمه ولایت خیلی دردت اومده ؟؟؟
3⃣ثالثا ،اگر خیلی دنبال عمل به وصیت شهدا هستی این جانور های #سلبریتی که تو ارشاد و جشنوارهاتون میلولن کنترل کن . یه فکری برای فضای مجازی بکن
✔️پیشتیبانی ولایت و پیروی از ولایت وصیت همه شهداست .
✍پ.ن:آیندگان خواهند دید آن روزی را که امثال شما سقط شده اید و حتی سلبریتی های عزیزتون جنازتون رو از زمین جمع نمیکنند
#بیشرف
بهاره آروین و ناهید خداکرمی دو عضو شورای شهر تهران ادعا کردن که در اعتراض به اوضاع کشور استعفا میدن اما استعفا که ندادن هیچ، گزارشها حاکی است دیگه شبها هم توی صحن شورا روی صندلی میخوابن یه وقت کسی جاشون رو نگیره.
بازم صد رحمت به قلقلی که یه حرکتی زد!
"فرید ابراهیمی"
@fadaiyanrahbarii
#فوری_مهم
عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق در پارلمان افشا کرد: چند روز قبل از شروع تظاهرات در عراق، ترامپ در تماس تلفنی من را تهدید کرد که باید قراردادهای کلان تجاری با چین را لغو کنم و اگر این کار را انجام ندهم من را سرنگون خواهد کرد. او تهدید کرد که تک تیراندازهای حاضر در سفارت آمریکا، مردم را هدف گلوله قرار دهند تا هزینه کشته ها را من بعنوان نخست وزیر عراق پرداخت کنم!
در این هنگام حلبوسی رئیس سنی مذهب پارلمان عراق میکروفن نخست وزیر را قطع می کند!!!!!
اهل سنت و کردهای عراق به نشانه حمایت از حضور نظامی آمریکا در عراق حاضر به شرکت در جلسه رای گیری پارلمان برای اخراج آمریکا از عراق نشدند ولی از آنجائیکه اکثریت عراق شیعه هستند، قانون اخراج آمریکا از عراق تصویب شد.
علیرغم اینکه رسانه های استکباری تظاهرات اخیر در عراق را به شیعیان نسبت می دهند در حال حاضر مشخص شده لیدرهای این فتنه از اهل سنت و کردهای عراق می باشند.
بزودی فایل صوتی و تصویری این بخش از اظهارات نخست وزیر عراق را منتشر خواهیم کرد.
#خیانت_خواص ✊
@fadaiyanrahbarii