سرو است و به ایستادگی متهم است
از شش جهت آماجِ هزاران ستم است
شعرم همه ارزانیِ این یک مصراع:
جمهوری اسلامی ایران حرم است
شاعر میلاد عرفان پور
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#زن_هرزگی_آزادی
#جامعه_خوکی
دعوتیدبه فدائیان رهبری منتظران مهدی 👇
@fadaiyanrahbarii
⚠️یک فریم از ارزش زن در رژیم پهلوی❗️
🔹«من حاصل ازدواج پنهانی شاه و گوگوش هستم» این ادعای زنی با نام شادی پهلوی است که خود را فرزند ازدواج پنهانی شاه مخلوع ایران و یک خواننده زن لس آنجلسی می داند و می گوید حاضر است تا با آزمایش DNA هم ادعای خود را اثبات کند.
👈من شاهزاده شادی پهلوی به دلیل یک عمر آزار ساواک در حق من از ۵ سالگی به بعد و تنهایی و آزار و سو استفاده جنسی اعضای خانواده حقیقی نامادریم [فرح دیبا] که همگی در ساواک استخدام بودند، من به دلیل تجربه حیات با آنها امروز به درد شدید روحی دچار هستم و حال و روز من در حال حاضر طوری است اگر جواب این سوال از من پرسیده میشد من حتی “خوبم مرسی” را فقط وقتی خیلی مجبور بودم میگفتم بقیه اوقات داد می زدم:
🤬به توچه...؟ خوک کثیف، از جلوی چشم من گورت را گم کن تا با تبر سر از تن حرامزادهات جدا نکرده ام… کثافت… کثافت…کثافت پست…
😖من پس از سال ها زندان در آمریکا و اخراج از آمریکا در سال ۲۰۱۰، از دسامبر ۲۰۱۲ تا حال پناهنده UN [سازمان ملل متحد] در ترکیه هستم و به فیسبوک پا گذشتهام و فیسبوک به نویی به دارویی آرامش اعصاب من تبدیل شده است من تنها هستم!!!
👆 این ها جملاتی ازشادی پهلوی دخترمحرمانه محمدرضا پهلوی و گوگوش است؛ فائقه آتشین با نام پوششی گوگوش از سنین جوانی علاوه ارتباط با سرویس های جاسوسی ارتباط نزدیکی را نیز با دربار شاه پهلوی داشت.
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#زن_هرزگی_آزادی
#جامعه_خوکی
دعوتیدبه فدائیان رهبری منتظران مهدی 👇
@fadaiyanrahbarii
#حجاب #زن_عفت_افتخار #ایران
توافق مرزهای آبی لبنان و رژیم صهیونیستی؛ پیروزی دیگر مقاومت
🔹️مواضع و اقدامات قاطع حزبالله از یک سو مانع از تحقق رویای اشغال و غارتگری صهیونیستها در قبال میادین مشترک با لبنان شد و از سوی دیگر این رژیم را وادار به پذیرش حقوق تاریخی لبنان کرد.
🔹️رئیس جمهوری لبنان با تاکید بر اینکه کشورش وارد هیچ نوع از انواع عادیسازی روابط غیرقابل قبول با اسرائیل نشده است، گفت: لبنان هیچ امتیاز اساسی در این مذاکرات نداده است.
🔹️مروری واقعبینانه بر روند شکلگیری این توافق، بار دیگر قدرت آشکار مقاومت لبنان در تامین منافع این کشور را نمایان ساخت، رژیم صهیونیستی از مدتها قبل با استقرار نیروهای نظامی در آبهای مورد مناقشه با لبنان، طرح استخراج منابع نفت و گاز از میادین کاریش را اعلام کرده بود.
🔹️حزبالله لبنان در ۱۱ تیرماه ۱۴۰۱ در بیانیهای از پرواز سه پهپاد غیرمسلح بر فراز میدان گازی مورد مناقشه بین لبنان و رژیم صهیونیستی با نام «کاریش» خبر داد.
🔹️مواضع قاطع حزبالله از یک سو مانع از تحقق رویای اشغال و غارتگری صهیونیستها در قبال این میادین شد و از سوی دیگر این رژیم را وادار به پذیرش حقوق تاریخی لبنان کرد.
🔹️توافقات مرزی که با وساطت آمریکا زیر سایه اقتدار حزبالله و جبهه مقاومت شکل گرفت بار دیگر نشان داد که جریان مقاومت بزرگترین و موثرترین پشتوانه لبنان در برابر زیادهخواهیهای رژیم صهیونیستی است.
@fadaiyanrahbarii
⭕️ آیتالله کعبی امام جمعه موقت اهواز:
مردم در برابر اغتشاشات در کنار پلیس و بسیج در صحنه حاضر شوند.
@fadaiyanrahbarii