💡 #روشنگری درزمینه #حجاب و #پوشش
💠حجاب وامنیت اجتماعی💠
💠همچنين قرآن مى فرمايد:
«به زنان و دختران خود و به زنان مؤمن بگو كه خويشتن را با چادرهاى خود بپوشانند كه اين كار براى آن است كه آنها به عفّت شناخته شوند تا از تعرّض و جسارت، آزار نكشند (در امنيّت كامل باشند) ؛ خداوند در حقّ خلق، آمرزنده و مهربان است(۱)».
همانگونه كه ذكر گرديد، حجاب و پوشش اسلامى براى مردان و زنان، تنها از كاركرد فردى برخوردار نيست و فقط براى ساماندهى خلقيّات و ملكات نفسانى آدميان، مؤثر نمى باشد، بلكه از كاركرد اجتماعى نيز برخوردار است؛ غرايز، التهابهاى جسمى و معاشرتهاى بى بند و بار را كنترل نموده، بر تحكيم نظام خانواده مى افزايد.
💠همچنين از انحلال كانون مستحكم و پايدار زناشويى جلوگيرى نموده و امنيّت اجتماعى را فراهم مى سازد.
💠حال اگر كسانى با نگرش دينى، اسلامى يا با رويكرد جامعه شناختى و روانشناسى به چنين كاركردها و تأثيرات مطلوب، به ويژه تأمين امنيّت اجتماعى پى ببرند، نه تنها هدفمندانه، زندگى
مى كنند، بلكه براى رفتارها و انديشه هايشان دست به گزينش مى زنند تا به اهداف متعالى الهى و انسانى دست يازند.
💠 از اين رو به مسأله حجاب نيز به عنوان راهبردى كارساز جهت تأييد و ترويج ارزشهاى اجتماعى، تأمين كننده سعادت آدمى و منشأ قرب الهى مى نگرند.
بنابراين، پوشش اسلامى به منزله يك حفاظ ظاهرى و باطنى در برابر افراد نامحرم، قلمداد مى شود كه مصونيت اخلاقى، خانوادگى و پيوند عميق ميان حجاب ظاهرى و بازدارى باطنى و از همه مهمّتر امنيّت اجتماعى را فراهم مى سازد و پيشينه آن به اندازه تاريخ آفرينش انسان است؛ چراكه پوشش و لباس هر بشرى، پرچم كشور وجود اوست. پرچمى كه وى بر خانه وجودش نصب كرده است و با آن اعلام مى دارد كه از كدام فرهنگ تبعيّت مى كند(۲).
💠در سالهاى اخير، روند شبهات درباره حجاب و پوشش اسلامى، شدت يافته است و مطرح شدن شبهات فراوان در زمينه حجاب برتر به همراه عوامل ديگرى مانند ضعف اعتقاد و عدم شناخت كافى از اين مسأله و ضرورت آن موجب تهديد امنيّت اجتماعى و اُفت روند استفاده از مصاديق چنين حجابى در جامعه شده است، كه نتيجه اتّخاذ روش تخريبى بعضى مطبوعات و رواج پوششهاى نامناسب در مقابل نامحرمان است؛ لذا ما به منظور اينكه اسلام، مشوّق حجاب و پوشش كامل براى زنان و دختران در برابر افراد نامحرم است، به بيان هدف و فلسفه اين مصداق مهمّ اسلامى و رابطه فراگير و تنگاتنگ آن با امنيّت اجتماعى از جنبه هاى مختلف مى پردازيم.
اميد است كه راهكارهاى بيان شده در اين زمينه ها براى همه اقشار جامعه اسلامى به ويژه نسل جوان و انديشمند، مفيد باشد و عزمشان را براى عمل و گسترش آن، به نحو مطلوب و احسن، جزم نمايند تا امنيّت اجتماعى، تأمين شود. ثانيا نماد فرهنگى و ملّى بشريّت، درخشش روزافزون خود را حفظ نمايد.
________________________________________
📚 #منابع:
۱_احزاب/۵۹
۲_فرهنگ برهنگی وبرهنگی فرهنگی،غلامعلی حدادعادل ص۴۰
#ادامه_دارد
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
♡قـرارگـاه فـرهـنگی فـاطـمة الـزهرا♡
💠امام خامنه ای: یک ملت بایددشمن رابشناسد،نقشه دشمن رابداندوخودرادربرابرآن تجهیزکند ✡ #شناخت_یهود👇 ✅ک
💡 #روشنگری درزمینه #شناخت_یهود
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bbنگ
💡 #روشنگری درزمینه #شناخت_یهود
✡ یهود و شیطان و #شیطانپرستی (1)
🌐 سال 1976:
✡ هارولد روزنتال (Harold Rosenthal)، یهودیِ #اشکنازی و دستیار سناتور یاکوب جاویتس (Jacob Javits) -که او هم یهودی اشکنازی بود- اظهار میدارد:
👈 «بیشتر #یهودیان تمایلی به پذیرش این مسئله ندارند، اما خدای ما #شیطان است.»
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص164و165
#ادامه_دارد
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
♡قـرارگـاه فـرهـنگی فـاطـمة الـزهرا♡
💠امام خامنه ای: یک ملت بایددشمن رابشناسد،نقشه دشمن رابداندوخودرادربرابرآن تجهیزکند ✡ #شناخت_یهود👇 ✅ک
💡 #روشنگری درزمینه #شناخت_یهود
✡ مقر رهبر و مؤسس #کلیسای_شیطان
درکالیفرنیا👆
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
♡قـرارگـاه فـرهـنگی فـاطـمة الـزهرا♡
💠امام خامنه ای: یک ملت بایددشمن رابشناسد،نقشه دشمن رابداندوخودرادربرابرآن تجهیزکند ✡ #شناخت_یهود👇 ✅ک
💡 #روشنگری درزمینه #شناخت_یهود
✡ یهود و شیطان و #شیطانپرستی (2)
✡ سال 1979:
1⃣ بارون و همسر بارون #فیلیپ_روچیلد (philIipi de Rothschild) با سرمایهگذاریِ مشترک رابرت مونداوی (Robert Mondavi) ساخت یک هرم را در نپا ولی (Napa Valley) کالیفرنیا آغاز مینمایند.
2⃣ نپا ولی (Napa Valley) کالیفرنیا مقر رهبر و مؤسس #کلیسای_شیطان، یهودیِ اشکنازی #آنتوان_لاوی (Anton Lavey) است.
3⃣ این مکان به نام اُپوس 1 (Opus I) (به معنای اولین اثر) شناخته میشود و نمای این معبد به گونهای است که گویی یک کارخانهی شرابسازی است.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص168
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
💡 #روشنگری درزمینه #ولايت_فقيه
💠اگر فرد لايقى كه داراى اين دو خصلت(علم به قانون وعدالت) باشد به پا خاست و تشكيل حكومت داد، همان ولايتى را كه حضرت رسول اكرم (ص) در امر اداره جامعه داشت دارا مى باشد؛
و بر همه مردم لازم است كه از او اطاعت كنند.
💠اين توهم كه اختيارات حكومتى رسول اكرم (ص) بيشتر از حضرت امير (ع) بود، يا اختيارات حكومتى حضرت امير (ع) بيش از فقيه است، باطل و غلط است. البته فضايل حضرت رسول اكرم (ص) بيش از همه عالم است؛ و بعد از ايشان فضايل حضرت امير (ع) از همه بيشتر است؛ لكن زيادى فضايل معنوى اختيارات حكومتى را افزايش نمى دهد.
💠همان اختيارات و ولايتى كه حضرت رسول و ديگر ائمه، صلوات اللَّه عليهم، در تدارك و بسيج سپاه، تعيين ولات و استانداران، گرفتن ماليات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختيارات را براى حكومت فعلى قرار داده است؛ منتها شخص معينى نيست، روى عنوانِ عالم عادل است.
✅به کانال فدک بپیوندید:
🆔⤵️⤵️⤵️
http://eitaa.com/joinchat/1974992897C1bc24670bb
💡 #روشنگری درزمینه #ولايت_فقيه
💠ولايت اعتبارى
وقتى مىگوييم ولايتى را كه رسول اكرم (ص) و ائمه (ع) داشتند، بعد از غيبت، فقيه عادل دارد، براى هيچ كس اين توهم نبايد پيدا شود كه مقام فقها همان مقام ائمه (ع) و رسول اكرم (ص) است. زيرا اينجا صحبت از #مقام نيست؛ بلكه صحبت از #وظيفه است.
💠ولايت، يعنى حكومت و اداره كشور و اجراى قوانين شرع مقدس، این يك وظيفه سنگين و مهم است؛
نه اينكه براى كسى شأن و مقام غير عادى به وجود بياورد و او را از حد انسان عادى بالاتر ببرد.
💠 به عبارت ديگر، ولايت مورد بحث، يعنى حكومت و اجرا و اداره، بر خلاف تصورى كه خيلى از افراد دارند، امتياز نيست بلكه وظيفه اى خطير است.
💠ولايت فقيه از امور اعتبارى عقلايى(۱) است و واقعيتى جز جعل ندارد؛ مانند جعل (قرار دادن و تعيين) قيّم براى صغار. قيّم ملت با قيّم صغار از لحاظ وظيفه و موقعيت هيچ فرقى ندارد.
مثل اين است كه امام (ع) كسى را براى حضانت(۲)، حكومت، يا منصبى از مناصب، تعيين كند. در اين موارد معقول نيست كه رسول اكرم (ص) و امام با فقيه فرق داشته باشد.
💠مثلًا يكى از امورى كه فقيه متصدى ولايت آن است اجراى حدود (يعنى قانون جزاى اسلام) است. آيا در اجراى حدود بين رسول اكرم (ص) و امام و فقيه امتيازى است؟ يا چون رتبه فقيه پايينتر است بايد كمتر بزند؟ حد زانى كه صد تازيانه است اگر رسول اكرم (ص) جارى كند، 150 تازيانه مى زند، و حضرت امير المؤمنين (ع) صد تازيانه، و فقيه پنجاه تازيانه؟ يا اينكه حاكمْ متصدى قوه اجراييه است و بايد حد خدا را جارى كند؛
چه رسول اللَّه (ص) باشد، و چه حضرت امير المؤمنين (ع)، يا نماينده و قاضى آن حضرت در بصره و كوفه، يا فقيه عصر.
💠ديگر از شئون رسول اكرم (ص) و حضرت امير (ع) اخذ ماليات، خمس، زكات، جزيه، و خراج اراضى خراجيه (۳)است. آيا رسول اكرم (ص) اگر زكات بگيرد، چقدر مىگيرد؟ از يك جا ده يك و از يك جا بيست يك؟ حضرت امير المؤمنين (ع) خليفه شدند چه مى كنند؟ جنابعالى فقيه عصر و نافذ الكلمه شديد چطور؟ آيا در اين امور ولايت رسول اكرم (ص) با حضرت امير المؤمنين (ع) و فقيه فرق دارد؟ خداوند متعال رسول اكرم (ص) را ولىّ همه مسلمانان قرار داده؛ و تا وقتى آن حضرت باشند، حتى بر حضرت امير (ع) ولايت دارند.
پس از آن حضرت، امام بر همه مسلمانان، حتى بر امام بعد از خود، ولايت دارد؛ يعنى، اوامر حكومتى او درباره همه نافذ و جارى است و مى تواند قاضى و والى نصب و عزل كند.
💠همين ولايتى كه براى رسول اكرم (ص) و امام در تشكيل حكومت و اجرا و تصدى اداره هست، براى #فقيه هم هست. لكن فقها ولىّ مطلق به اين معنى نيستند كه بر همه فقهاى زمان خود ولايت داشته باشند و بتوانند فقيه ديگرى را عزل يا نصب نمايند. در اين معنا مراتب و درجات نيست كه يكى در مرتبه بالاتر و ديگرى در مرتبه پايين تر باشد؛ يكى والى و ديگرى والي تر باشد.
💠پس از ثبوت اين مطلب، لازم است كه فقها اجتماعاً يا انفراداً براى اجراى حدود و حفظ ثغور و نظامْ حكومت شرعى تشكيل دهند. اين امر اگر براى كسى امكان داشته باشد، واجب عينى است؛ و گر نه واجب كفايى است (۴).
💠در صورتى هم كه ممكن نباشد، ولايت ساقط نمى شود، زيرا از جانب خدا منصوبند. اگر توانستند، بايد ماليات، زكات، خمس و خراج را بگيرند و در مصالح مسلمين صرف كنند؛ و اجراى حدود كنند. اين طور نيست كه حالا كه نمى توانيم حكومت عمومى و سراسرى تشكيل بدهيم، كنار بنشينيم؛ بلكه تمام امور [ى ]كه مسلمين [بدان ]محتاجند و از وظايفى است كه حكومت اسلامى بايد عهده دار شود، هر مقدار كه مى توانيم بايد انجام دهيم.
_______
۱ - امور اعتبارى، در برابر امور تكوينى، امورى را گويند كه به فرض و جعل و قرارداد ايجاد مى شود و آن را به واضع و جاعل آن نيست دهند. چنانچه اگر وضع آن شارع باشد، آن را اعتبار شرعى نامند. و اگر واضع آن مردم باشند كه براى اداره امور زندگى خود وضع و جعل كنند، آن را اعتبار عقلائى گويند.
۲ - حضانت اداره و نگهدارى كودك يا مجنون را گويند. حضانت طفل در درجه اول بر عهده مادر و پدر است. و اگر اين دو حيات نداشته باشند يا فاقد صلاحيت باشند، امام و حاكم اسلامى كسى را براى اين كار بر مى گزيند.
۳ - اراضى خراجيه يا زمينهاى خراجى به زمينهاى آباد گفته مى شود كه مسلمانان به فرمان پيغمبر (ص) يا امام آن را فتح كرده باشند. اين نوع زمينها به تمام مسلمين تعلق دارد و خريد و فروش آن ممنوع است. حكومت اسلامى آنها را واگذار مى كند و در برابر استفاده از آن مالى دريافت مى كند كه به آن خراج مى گويند.
۴ - واجبى را عينى گويند كه انجام آن براى يكايك مكلفين الزامى است؛ و انجام دادن يكى موجب سقوط تكليف از عهده ديگرى نمى شود، مانند: نماز و روزه. و واجبى را كفايى نامند كه اگر شخص يا عده اى آن را به جا آورند از عهده ديگران ساقط مى شود، مانند: امربه به معروف و نهى ازمنكر.