1_17564795.mp3
3.65M
#یا_صاحب_الزمان(عج)
غروب جمعه دلم بوی یار می گیرد
افق افق دل من را غبار می گیرد
نه با زیارت یاسین دلم شود آرام
نه با دعای سماتم قرار می گیرد...
💔😔
@fadayiane_banoye_damshgh
🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎آیات ۱۶۳_۱۶۶ سوره ی نساء به بحث یهود اشاره دارد که در میان پیامبران، بعضى را تصدیق و بعضى را انکار مى کردند.
🍃خداوند پاسخ مى گوید که ما بر تو وحى فرستادیم همانطور که بر نوح و پیامبران بعد از او وحى فرستادیم و..
رشته وحى همیشه در میان بشر بوده است. چگونه ممکن است ما انسان را بدون راهنما و رهبر بگذاریم و در عین حال براى آنها مسؤولیت و تکلیف قائل شویم؟
ما پیامبران را بشیر و نذیر قرار دادیم که به رحمت و پاداش الهى، مردم را امیدوار سازند و از کیفرهاى او بترسانند برای اتمام حجت تا بهانه اى نداشته باشند.
👈خداوند برنامه ارسال این رهبران را دقیقا تنظیم و اجرا نموده، چرا که حکمت او ایجاب مىکند که این کار عملى شود و قدرت او راه را هموار مى سازد.
و به پیامبر دلدارى و قوت قلب مى بخشد که اگر اینها نبوت و رسالت تو را انکار کردند اهمیتى ندارد، زیرا خداوند گواه چیزى است که بر تو نازل کرده است.
☝️البته انتخاب تو براى این منصب بىحساب نبوده بلکه این آیات را از روى علم به لیاقت و شایستگى تو نازل کرده است
و فرشتگان پروردگار نیز گواهى مى دهند اگر چه گواهى خدا کافى است.
💠پیام صفحه ۱۰۴ قرآن
@fadayiane_banoye_damshgh