🔶#امنیت_در_عصر_مهدوی
(با تاکید بر چرایی و چگونگی آن)
💠 قسمت پنجم
🔸اقسام امنیت
در یـک نـگـاه کـلّی امـنـیـت در حـوزه (امـنـیـت فـردی) و (امـنـیـت اجـتـمـاعـی) قابل تقسیم است. امنیت فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و... نیز در این دو حوزه می گنجد.
🔹۱. امنیت فردی
پـیـونـد عـمـیـق بـیـن (امـنـیـت فـردی) و (امـنـیـت اجـتـمـاعـی) و تـاثـیـر پـذیـری مـتـقـابـل آن دو از یـکدیگر آنچنان قوی است که سخن گفتن از یکی، بدون بحث از دیگری تـقـریـبـا غـیـر مـمـکن است.
🔸به طور خلاصه می توان گفت، انسان نیازمند امنیت و آرامش روحـی و روانـی اسـت. او می خواهد بدون دغدغه و ترس و هراس و اضطراب به زندگی خـود ادامـه دهـد و راه سـعـادت و کـمـال را بـپـیـمـایـد. از ایـن رو مـی توانیم امنیت فردی را، دسـتـیـابـی بـه (سکینه و آرامش) تعبیر کنیم.
🔸سکینه و آرامشی که به تعبیر قرآن بر دلهـای مـؤ مـنـان سایه افکنده و حزن و خوف را از حریم آنان بیرون کرده است. اگر چنین امـنـیـتـی بـر دلهـا حـاکم شد، دیگر جایی برای افسردگی و بیماری های اعصاب و روان بـاقـی نـمـی مـانـد.
🔸بـیـمـاریـهـایـی کـه روز بـه روز نـیـز در حال گسترش است و نه تنها سلامت روح که سلامت جسم را نیز به خطر انداخته است .
🔸اسـلام مـی خـواهـد مـسـلمـانـان بـه چـنـیـن امـنـیـت کـامـلی بـرسـنـد. چـنـیـن امـنـیـتـی وقـتـی حـاصـل مـی شـود کـه فـرد از دسـت و زبان دیگران در امان باشد. هر کسی احساس کند در محیط خود از ناحیه دیگران مورد آماج تیرهای تهمت و استهزاء و... قرار نمی گیرد.
🔸اسـلام بـرای هـر مـسـلمـانی سرمایه هایی قرار داده و بر حفظ آنان تاءکید ورزیده است. مانند: جان، مال، ناموس و آبرو. پیامبر اکرم (ص ) فرمود:
اِنَّ اللّهَ حـَرَّمَ مـِن المـُسـْلمِ دَمـَه وَ مـالَه وَ عـَرضـَه وَ اَن یـَظـُنَّ بـِهِ السُّوءِ
خـداونـد خـون، مـال و آبـروی مسلمانان و همچنین گمان بد بردن درباره او را بر دیگران حرام کرده است.
🔸در ایـن روایـت دو نـکـتـه نـهـفـتـه اسـت: اول بـه سـرمـایـه هـای انـسـان (جـان، مـال، آبـرو و گـمـان بـد بردن به او) اشاره کرده، و دوم، به حفظ این چهار سرمایه و تـحـریم عوامل تخریب آنها تاءکید ورزیده است. در صورت تحقّق این امنیت است که انسان به آرامش کامل دست می یابد.
🔸اسلام آنچه را که موجب سلب امنیّت از خود و دیگران می شود تحریم و ممنوع ساخته است. مـانـنـد: استهزاء و سخریّه، عیب جویی، سوء ظنّ و بدگمانی، غیبت، تجسّس و تحسّس، القاب زشت و ناپسند، ریختن آبروی دیگران :
💠یا اَیّها الّذینَ آمنُوا لا یَسخَر قَومٌ مِنْ قَومٍ... وَ لا تَلمِزُوا اَنفُسَکُم وَ لا تَن ابَزُوا بِالاَلقاب ... اِجـتـَنـِبـوا کـَثیرا مِن الظَّنِ... وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا یَغتَب بَعضُکُم بِبَعض ...💠 (حجرات :۱۱ و ۱۲)
پیامبر(ص ) در حفظ آبروی مسلمان فرمود: گناه درهمی که انسان از ربا به دست می آورد، از سـی و شـش زنـا بزرگ تر است ، و از هر ربا بالاتر آبروی مسلمان است.
ولی چنین امنیت کاملی کی و چگونه تحقق خواهد پذیرفت ؟
در ادامه قسمت های بعد، به این پرسش پاسخ داده می شود...
@fadayiane_banoye_damshgh
💠🌸
🌱قسمت ۲
#خطبه_متقين
💠صفات والاى پرهيزکاران
🍃امام(عليه السلام) سخن را با ذکر سه صفت برجسته آغاز مى کند، مى فرمايد :
☝️پرهيزکاران در اين دنيا صاحب فضايلى هستند:
گفتارشان راست،
لباسشان ميانه روى
و راه رفتنشان تواضع و فروتنى است.
✨فَالْمُتَّقُون فِيهَا هُم أَهْل الْفَضَائِل، مَنْطِقُهُم الصَّوَاب، وَ مَلْبَسُهُم الاِقْتِصَاد، وَ مَشْيُهُم التَّوَاضُع✨
🖋ادامه دارد ....
✍#شرح_خطبه_متقین
@fadayiane_banoye_damshgh
#ارزش_پدر_بودن (۲)
💠 علت غربت محبت پدر و شهرت محبت مادر
🔻یکی از تفاوتهای اساسی بین محبّت مادر و پدر این است که چون محبّت مادر به سهولت ابراز میشود، به شهرت رسیده.
اما محبّت پدر چون معمولاً به #سهولت ابراز نمیشود، آن شهرت را ندارد.
اگر ما این محبّت پدر به فرزند را، #قدرشناسی کردیم، تازه فرمایش پیامبر(ص) که فرمود: «من و علی پدران این امّت هستیم» درک خواهد شد.
شاید یکی از اسرار اینکه خداوند اینقدر حرمت پدران را در احکام و اخلاق سفارش کرده، این باشد که این #محبت_پنهان، حرمتش از جهاتی، مهمتر است.
🔹#استاد_پناهیان
@fadayiane_banoye_damshgh
⛔️ کسانی که محیط زیست را نابود ميكنند از خبیثترین افراد هستند
🔻رهبرانقلاب: لجوجترین، خبیثترین، سرسختترین دشمنان که خصوصیّاتی برایش ذکر میشود؛ یکی از خصوصیّات این است: اِذا تَوَلّی سَعی فِی الاَرضِ لِیُفسِدَ فیها وَ یُهلِکَ الحَرثَ و النَّسل؛ حرث و نسل را از بین میبرد، فاسد میکند؛ کشت را - یعنی تولید گیاهی را و تولید انسانی را - نابود میکند و از بین میبرد.
🍃امروز اگر شما نگاه کنید در سیاستهای دنیا میتوانید پیدا کنید کسانی را که همین کار را بالفعل با همهی ملّتها و یا با بسیاری از ملّتها دارند انجام میدهند؛ اِهلاک حرث و اِهلاک نسل؛ این را خدای متعال فساد میداند، بعد هم میفرماید: وَ اللهُ لا یُحِبُّ الفَساد.
🔺دهها روایت با مضامین عالی در اسلام، در متون دینی ما دربارهی زمین، دربارهی محیط زیست ما هست؛... که اشاره میکند به فراوردههای روی زمین که همهاش مال بشریّت و متعلّق به شما است؛ قضیّهی محیط زیست خیلی قضیّهی مهمّی است.
۹۳/۱۲/۱۷
🌳 #روز_طبیعت
@fadayiane_banoye_damshgh
⛔️ بنظر شما علت نگرانی جریان غرب گرا از فیلتر تلگرام چیست ؟
اگر نگرانی شان گردش آزاد اطلاعات است ، که اول باید گفت معنای گردش آزاد اطلاعات چیست ؟
در پیام رسان های داخلی نیز گردش آزاد اطلاعات وجود دارد
اگر نگاهشان بر کیفیت برخی پایین پیام رسان های داخلی است ، که باید گفت اول راه است و با حمایت می توان کیفیت ها را به مراتب بالاتر برد.
فارغ از این مباحث به نظر می رسد نگرانی جریانات سیاسی غرب گرا از کیفیت و سرعت نیست
بلکه نگاهشان از گردش آزاد اطلاعات چیز دیگریست ، نگاهشان همان بی قانونی و "سودجویی" است .
همان بنگاه های دروغ پراکنی و شایعه سازی است ، همان بنگاه اقدام علیه امنیت ملی است که نمونه آن را در سال 96 دیده ایم .
و اما نکته آخر ؛ آن چه که از پیدا و پنهان مخالفت های جریان غرب گرا با فیلتر تلگرام دیده میشود بسته شدن گذرگاه بده بستان های عملیاتی آن ها با دشمن است ...
گذرگاه هایی که سرویس های اطلاعاتی دشمن را از اطلاعات کاربران ایرانی تغذیه کرده اند .
و تنها راه مقابله با چنین جریاناتی متکی به تولید داخل و استفاده از پیام رسان های داخلی است.
▫️#علی_اصغر_لطیفی
@fadayiane_banoye_damshgh
🔹سالروز شهادت مجاهدان في سبيل الله ، رزمندگان مدافع حرم استان فارس
🌷سردار شهيد محسن اللهي
🌷شهيد ابوذر غواصي
🌷شهيد حميد قاسم پور
كه روز ١٣ فروردين در منطقه خان طومان سوريه دعوت حق را لبيك گفتند گرامي مي داريم.
۱۳فروردین۹۵ مصادف با روز جمعه بود. ابوذر غواصی که همه روزهای جمعه را غسل جمعه انجام میداد صبح روز جمعه یک تشت مچاله شده را در خرابه ها پیدا کرد و تورفتگیهای تشت را ترمیم کرد و مقداری آب روی آتش گذاشت و با همان آب غسل جمعه کرد و عصر همان روز به شهادت رسید.
شهید ابوذر غواصی اهل استان فارس شهرستان فسا روستای صحرارود میباشد.
شادی روح همه شهدا صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
@fadayiane_banoye_damshgh
💠 به وقت شام را حتما ببینید
🔹ابراهیم حاتمی کیا در فیلم #به_وقت_شام به شکل واقعی از یک سو حقانیت و شجاعت مدافعین حرم را به تصویر میکشد و از دیگر سو، وحشیگری تروریستهای تکفیری و نقشههای شوم آینده آنان را نشان میدهد.
🔹به نظرم در این فیلم، کل داستان این است که علی (خلبان هواپیمای ایلوشین) نماد مدافعین حرم است که با گذشت از خانواده و فرزندی که قرار بود به دنیا بیاید؛ موفق میشود با شجاعت و درایت، نقشه شوم تروریستها برای نابودی سوریه را خنثی کند (اشاره به ناکام گذاردن تروریستها در رسیدن به اهداف عملیات انتحاری با هواپیمای ایلوشین در دمشق) پیام دیگر این فیلم نیز حقانیت مجاهدت مدافعین حرم است. آنجایی که علی (نماد مدافعین حرم) قبل از شهادت موفق میشود افراد عراقی، افغانستانی، پاکستانی، لبنانی و ایرانی را آزاد کند. این اقدام نیز اشاره به این دارد که اگر مجاهدت و شهادت مدافعین حرم نبود؛ پای داعش به سرزمینهای مذکور میرسید و...
🔹تماشای این فیلم را بیش از همه، برای کسانی که هنوز در حقانیت مجاهدت مدافعین حرم تردید دارند و منتقد امنیت آفرینی پیشدستانه آنان هستند، توصیه میکنم.
🔹 #دکتر_سراج
@fadayiane_banoye_damshgh
🌸🌸🌸
#شباهتهاي_حضرت_مهدی_و_حضرت_عیسی(علیهما_السلام)
🔰 #مسئله_مهدويت، انتظار مصلح و موعود منتظر، از ويژگيهاي دين اسلام نيست، بلكه همه اديان و مذاهب آن را پذيرفتهاند و تنها اختلاف موجود بين آنها در نامگذاري است.
پيامبران الهي، كه هر يك از آنها مصلح دوران خود بودهاند، از ظهور كسي خبر ميدهند كه جهان را به تسخير خود در ميآورد و بر همه كره زمين حكمراني خواهد كرد. حضرت مهدي(عج) به عنوان منجي كه تمام اديان الهي به ظهورش پيروان خود را وعده دادهاند.
👌 شباهتهاي بسياري ميان حضرت عيسي بن مريم (ع) با مهدي موعود(عج) است كه برخي از اين شباهتها اشاره ميشود:👇👇
💎شباهت های امام زمان و حضرت عیسی
⚜حضرت عيسي(ع) نواده دختري «يسّي» است. مهدي(ع) نيز از جانب مادرش، نرجس خاتون، نواده دختري «يسّي» است.
در كتاب اشعياي نبي درباره ظهور حضرت حجتبنالحسن(ع) آمده است: و نهالي از تنه «يسّي» بيرون آمده، شاخهاي از ريشههايش خواهد شگفت و روح خداوند بر او قرار خواهد گرفت.
⚜شباهت مادر مهدي(عج) به مادر عيسي(ع)
شباهت فاطمه زهرا(ع) به مريم از چند جهت است:
۱- هر دو صديقه هستند.
۲- هر دو، سرور زنان عالم هستند. مريم، سرور زنان زمان خويش بود، ولي فاطمه زهرا(ع) سرور زنان همه جهان از اولين تا آخرين است.
۳ـ إِنَّ اللّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَى نِسَاء الْعَالَمِينَ . همچنين يونس بن ظبيان از امام صادق(ع) نقل ميكند: قال ابوعبدالله(ع): لفاطمة(ع) تسعه اسماء عندالله عزول: فاطمه، والصديقه، والمباركه، والطاهرة، والزكيه و ... امام ششم(ع) فرمود: حضرت فاطمه(ع) داراي نه اسم است: فاطمه، صديقه، مباركه، طاهره، زكيه و ...
۴ـ براي هر دو از آسمان مائده ميآمد.
۵- هر دو، مورد لطف و عطاي خداوند هستند.
۶-هر دو، مخاطب ملائكه بودند.
⚜شباهت در كيفيت تولد
آنگونه كه از ظاهر برخي آيهها و روايتها بر ميآيد، هنگامي كه حضرت مسيح(ع) به دنيا آمد، خداوند متعال ولادت او را پنهان نگاه داشت. شيخ صدوق(ع) در «كمالالدين و تمام النعمة» از امام صادق(ع) نقل ميكند: در موردامام زمان(ع) نيز خداوند بزرگ، حمل مادر و هنگام ولادتش را مخفي داشت و پس از به دنيا آمدن هم، جز حكميه و مادرش، و بعدها گروهي اندك از ياران ويژه، كسي آگاه نشد...
@fadayiane_banoye_damshgh
🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎 آیه ۱۰ سوره بقره، اشاره به صفات و ویژگی های منافقین دارد.
🍃منافق مانند لاشه و مرداری بدبو است که در مخزن آبی افتاده باشد. هر چه آب بیشتر در آن وارد شود، بوی نامطبوع و آلودگی آن افزایش می یابد.
🍃نفاق هم مانند مرداری است که اگر در روح و دل آدمی باقی بماند، هر آیه و حکمی که از طرف خدا نازل شود، بجای تسلیم شدن در برابر آن، دست به تظاهر و ریاکاری می زند و یک گام بر نفاق خود می افزاید.
🍃 چرا که نفاق یک مرضی است که رشد سرطانی دارد.
🍃همانطور که یک بیمار نه سالم است و نه مرده، یک منافق هم نه مؤمن است و نه کافر.
💠پیام صفحه ۳ قرآن
@fadayiane_banoye_damshgh
🌸 سخنی با آنها که سه روز معتكف بودند
🔻رهبرانقلاب: در ایام #اعتکاف در ماه مبارک رجب، در بسیاری از مساجد سراسر کشور، جوانان ما، زنان و مردان از قشرها و سنین مختلف، رفتند و در مسجد ماندند؛ سه روز روزه گرفتند و با خدا مأنوس شدند.
🔹بعد از آن هم با گریه و اشک و آه، مسجد را وداع گفتند و بیرون آمدند، تا برای سال آینده آماده شوند.
🔹عزیزان من! این برای یک جامعه، علامت خوبی است. «الّذینَ إنْ مَکّنّا هُمْ فِیالأرْضِ أقامُوا الصّلوةَ» علامت یک حکومت الهی، علامت یک حرکت صحیح و دارای جهتگیری صحیح است.
🔺این را جدّی بگیرید و تقویت کنید.
۱۳۷۵/۱۰/۱۹
@fadayiane_banoye_damshgh
🔺ضربه مهلک واردات بر اقتصاد ایران
🔺کارگر کارخانه لوازم خانگی چگونه با خرید لاستیک خودرو خارجی،خود را بیکار میکند؟
🔺آیا ما به دنبال ممنوعیت واردات اقلامی چون لپ تاپ یا گوشی موبایل هستیم؟
⚠️ . . . « از دست دادن بازار تولیدات داخلی» ، ارزش مستقیم روی «کاهش پول » دارد !
وقتی « تولید داخلی قدرتمند» نداشته باشیم ؛
« ارزش پول ملی هم کاهش » پیدا می کند !
وقتی « تولید آسیب » ببیند ؛
« ارزش پول » هم آسیب می بیند !
« رابطه مستقیم »ی بین ارزش پول ملی و تولید داخلی وجود دارد .
« تومان ایران » در زمان شاه طهماسب صفوی « ده برابر » پوند انگلیس بود !
یعنی" یک تومان "می دادی و " ده پوند انگلیس " می گرفتی .
زمان فتحعلی شاه و محمد قاجار شد دو برابر پوند !
و اواخر دوره قاجار یعنی زمان مظفرالدین شاه ،«هر تومان » شد « یک پنجم پوند» !
⁉️چرا ؟!
به دلیل همین" آزادسازی تجاری" تحمیل شده ازطرف«استعمار» برای " تصرف بازار ایران"!
♻️ دولت بیاید با شجاعت تمام ، جلوی این واردات « مشابه داخلی » را بگیرد .
نگفتم جلوی واردات کالاهایی که کیفیت تولیدات ما با خارجی ها فاصله دارد ؛
نه !
⚠️ما داریم « فرش »وارد می کنیم !
« آب معدنی »وارد می کنیم !
این ها دارد به اقتصاد ما آسیب می زند !
⚠️ما داریم « پروژه هایی که ایران می تواند اجرا کند را «به خارجی ها ، واگذار می کنیم » !
همه این ها به « اشتغال» ضربه می زند!
به « تولید ثروت » ضربه می زند !
این ها باید درست بشود .
و لذا « اولین گام » برای اصلاح این وضعیت ،
برای خارج کردن کارخانه ها « از رکود » ،
این ست که : «جلوی این واردات را بگیریم » .
#سید_یاسر_جبرائیلی
#برنامه_جهان_آرا
@fadayiane_banoye_damshgh
🔶#امنیت_در_عصر_مهدوی
(با تاکید بر چرایی و چگونگی آن)
💠 قسمت ششم
🔸2. امنیت اجتماعی
نخستین و مهم ترین شرط زندگی اجتماعی، (امنیّت) است. جامعه ای می تواند شکوفا و سـعـادتـمند و برخوردار از تمدن بزرگ شود که در امنیت و آرامش به سر برد و از دزدی هـا، راهـزنـی هـا، بـی بـند و باری ها، مواد مخدّرها، جنایت ها، ناهنجاری ها، تنش ها و هرج و مرج های سیاسی داخلی و بین المللی به دور باشد.
🔸از این رو ذوالقرنین برای قومی که مـورد تـهـدید اقوام مفسد و شروری چون یاءجوج و ماءجوج قرار داشتند، در اندیشه فراهم کـردن امـنـیـت برآمد و نیرومندترین و مقاوم ترین سدها را برای حفاظت از آنان ساخت که در تـاریـخ ضـرب المـثـل و سنبل استحکام و دوام و بقاء شد.
🔸چـرا کـه تـا جـلوی مـفـسـدان و شـروران گـرفـتـه نـشـود و جـامـعـه از وجـود انـگـل هـا و فـتـنـه گـرایـی پـاکسازی نگردد، جامعه روی سعادت و خوشبختی را به خود نخواهد دید.
🔸همچنین ابراهیم خلیل پس از بنای کعبه، نخستین خواسته خود از خدا را، مسالت امنیت برای مردم آن سرزمین قرار داد: ((رَبِّ اجْعَل هذا البَلدِ اَمِنا)) (ابراهیم :۳۵)
🔸بـه هـمـیـن جـهـت سـخـت تـریـن مجازات ها و کیفرها در قوانین اسلام ، برای کسانی در نظر گـرفـتـه شـده کـه امـنـیـت جـامـعـه را بـه خـطـر مـی انـدازنـد؛ مـانـنـد قـتـل، قـصـاص، قـطـع دسـت و پـا، تبعید، شلاق .
🔸تـحـقـق چنین امنیتی آرزو و خواسته همه ملّت ها و دولت هاست. حتی حکومت های استعماری نیز بـرای مـلت و کـشـور خود چنین امنیتی را فراهم می آورند، اما به قیمت ناامن کردن کشورهای تحت استعمار خود، دسترسی به امنیت اجتماعی، در عصری که خطر تولید و تکثیر سلاح هـای کـشـتـار جـمـعـی، سیری ناپذیری کارتل ها و استعمارگران، صلح و امنیت جهانی را تـهـدیـد مـی کـنـد و از دسـت سـازمـان مـلل ، شورای امنیت، و دیگر سازمانها و نهادهای بین المللی که به ظاهر برای تحقق صلح و آرامش جهان، تاءسیس شده اند کاری ساخته نیست اهمیت بیشتری یافته است .
💞اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج💞
@fadayiane_banoye_damshgh
💢 دلیل تأکید چند باره رهبر انقلاب در دیدارهای اخیر بر استفاده از ظرفیت جوانان چیست؟
🔻 میداندادن به حسن باقری های نسل سوم
📌 بزرگترین ضعف جبهه ی ایران در سالهای ابتدای جنگ، عدم شناخت درست از استعداد، ساختار، اهداف و نقشههای دشمن بود.
حسن باقری اما با تأسیس #واحد_اطلاعات_عملیات_سپاه توانست این نقطهی ضعف را تبدیل به فرصت کند.
او و نیروهایش با رصد دائمی از جبههی دشمن، به جمعآوری اطلاعات، نقشهها، کالکهای عملیاتی و بازجویی از اسرا پرداختند و توانستند شناسایی جامع و دقیقی از آرایش نظامی جبههی بعثی را به دست آورند.
این رصد دقیق و جامع، نقطه شروع حرکتهای بعدی جبههی خودی شد.
از دل همین اقدامات بود که عملیاتهایی چون فتحالمبین و بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر با موفقیت انجام شد و کفهی ترازوی معادلات جنگی را به نفع ایران سنگین کرد.
جنگ نظامی به مدد ورود جوانانی نظیر حسن باقری، با پیروزی و اقتدار ایران به سرانجام رسید.
🔍 حالا سی سال است که از پایان جنگ نظامی میگذرد و در این سی سال، هیچ دشمن دیگری به خودش اجازه نداده است که دربارهی گزینه ی جنگ نظامی با ایران فکر کند. به جای آن، صحنهی نبرد را به حوزههای دیگر کشاندند. جنگ فرهنگی، جنگ سیاسی، جنگ دیپلماسی، و از همه مهمتر #جنگ_اقتصادی.
اگرچه دشمن به ما ضرباتی در این جنگها زده است، وگرچه امکانات و تجهیزات ما در مقابل دشمن، مانند همان دوران جنگ نظامی، به مراتب کمتر است، اما در این جنگ هم میتوان پیروز شد. چگونه؟ با همان الگوی ورود #جوانان و دادن فرصت به آنان برای حل مشکلات و چالشها.
👈 مخصوصا آنکه #جوان نسل سومی بهمراتب آمادهتر و پختهتر از جوان نسل اولی، برای پذیرش مسئولیتها است.
👈 اینکه من عرض میکنم، شعار نیست، با اطّلاع عرض میکنم. یک نسل جدیدی، یک رویش جدیدی در کشور به وجود آمده؛ مخصوص یک جای خاص هم نیست، مخصوص یک بخش خاصّ فکری و عملی هم نیست. در بخش های فرهنگی، در بخش های تبلیغی، در بخش های هنری، در بخش های علمی، در بخش های فلسفی، یک مجموعه ی عظیمی از جوان ها به وجود آمدهاند که اینها بهمعنای واقعی کلمه مؤمن بالله و مؤمن به این راهند؛ با اینکه امام را ندیدهاند؛ دوران جنگ را -که خیلی سازنده و مؤثّر بود- درک نکردهاند... درعینحال با این اصرار، با این استحکام، با این علاقهمندی دنبال این راه هستند.
این نسل، نسل خوبی است، نسل امیدبخشی است.
✳ باری، جنگ نظامی تمام شد و بعید است دوباره نیز اتفاق بیفتد، اما جنگ در عرصههای دیگر (فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و...) همچنان دارد.
جنگ ها اگرچه ممکن است ظاهرا ناخوش باشند، اما در بطن خود، هرکدام #فرصتی است برای بروز استعدادها.
و چه درست گفت حسن باقری که: "این جنگ فرصتهای طلایی بسیاری برای رشد استعدادها به ما داده است. نیروهای ما با توجه به بُعد انقلابی که دارند و چشموگوشبسته تابع قانونهای از خارج آمده نیستند، میتوانند از قالبهای پیش ساخته خارج شوند و با فکر سازنده ی خویش روشهایی ابداع کنند که دشمن نخواهد توانست بهسادگی با این نیروها به دفاع برخیزد."
✍️ #سخن_هفته شماره ۱۲۶ نشریه خط حزبالله
↙️ متن کامل در لینک زیر:👇👇
yon.ir/2HgTy
@fadayiane_banoye_damshgh
💠🌸
#قسمت ۳
#خطبه_متقين
🍃جمله «مَنْطِقُهُمُ الصَّوَابُ» اشاره به اصلاح زبان است;
زبانى که بيشترين گناهان کبيره با آن انجام مى شود و بهترين عبادات به وسيله آن صورت مى گيرد و اگر اصلاح شود، همه وجود انسان رو به صلاح مى رود و اگر فاسد شود، همه رو به ويرانى مى گذارند.
🔹واژه «صواب»، در اينجا، مفهوم بسيار گسترده اى دارد و هر سخن حق و مفيدى را شامل مى شود.
🖋ادامه دارد ...
✍ #شرح_خطبه_متقین
@fadayiane_banoye_damshgh