eitaa logo
♻«جهاد تبیین»♻
1.5هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
3.4هزار ویدیو
51 فایل
فدایـــــیـــــان سیـــــد علی ارتباط با خادم @yazahraa1397 اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت #گروه_جهادی_چهار_شنبه‌_های‌_زهرایی
مشاهده در ایتا
دانلود
مردم مراقب هیجانات بازار ارز و طلا باشند 🔹همزمان با ترور شهیداسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، دلال‌های ارزی به تکاپو افتاده‌اند تا بار دیگر برطبل نوسانات ارزی بکوبند و از آب گل‌آلود ماهی بگیرند؛ مردم اما با توجه به تجربه‌های قبلی باید با احتیاط رفتار کنند وگرفتار دام دلال‌ها نشوند. 🔹کارشناسان بازار توصیه می کنند که در چنین شرایطی مردم از ورود هیجانی به بازار خودداری کنند چرا که تجربه نشان داده بعد از التهابات سرعت کاهش دلار بیشتر می شود. 🔹درگیریهای سیاسی که اوائل امسال به عملیات نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی منجر شد هرچند برای مدت کوتاهی دلار را بالا برد اما بازار بلافاصله از هیجانات عبور کرد و دلار به ۵۷ هزار تومان هم رسید. از همین رو توصیه می شود مردم در روزهای پرنوسان از معاملات غیرضروری پرهیز و با احتیاط عمل کنند. 🔹اطلاعات دریافتی خبرنگار تسنیم از بانک مرکزی بیانگر این است که بازارساز امروز با ابزارهای خود در بازار حضور پررنگ دارد.
🔴‏ ما خبرهای دردناک صبح زودرا هرگزفراموش نخواهیم کرد 🇮🇷
زاکانی: رژیم منحوس تاوان سختی خواهد داد شهردار تهران: 🔹شهادت مبارز خستگی‌ناپذیر و شخصیت برجسته جبهه مقاومت اسلامی، به دست سفاک‌ترین قاتلان تاریخ را تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم. 🔹ملت ایران و مردم تهران قهرمان، ترور مهمان مبارز خویش را محکوم می‌کنند و یقینا تاوان سخت شهادت این قهرمان از سران رژیم منحوس صهیونیستی گرفته می‌شود. 🔹صبح ظفر نزدیک است و پیام‌رسای مقاومت برای آزادسازی فلسطین، جهانی شده و نام مبارک ، در صحن مسجدالاقصی طنین انداز خواهد شد.
چین ترور شهید هنیه را محکوم کرد 🔹وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد به شدت با ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران مخالف است و آن را محکوم می‌کند.
📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای ؛ تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد 🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینه‌ی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود می‌دانیم. 🔹️متن پیام رهبر انقلاب اسلامی تا دقایقی دیگر منتشر می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شهید اسماعیل هنیه: این حرف من امانت برای شما بماند و در محضر خدا از ما سوال خواهد شد در مورد اسرائیل ، بدانید ما هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت.
روی این کره خاکی هیچ کس نمی‌تواند به شهادت برسد جز اینکه نسبتی با جمهوری اسلامی داشته باشد... "استاد محسن قنبریان"
بسم الله سایت رئیس جمهور: انَّ الله عزیز ذو انتقام
این رجل فاجری که خون عزیز ما را به زمین ریخت، تأیید کرد دین خدا را. یعنی خدا‏‎ ‎‏دین خودش را به او تأیید کرد. با ریختن خون عزیز ما، تأیید شد انقلاب ما. این انقلاب‏‎ ‎‏باید زنده بماند، این نهضت باید زنده بماند، و زنده ماندنش به این خونریزیهاست.‏‎ ‎‏بریزید خونها را؛ زندگی ما دوام پیدا می کند. بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می شود. ما از‏‎ ‎‏مرگ نمی ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید. دلیل عجز شماست که در سیاهی‏‎ ‎‏شب، متفکران ما را می کشید. برای اینکه منطق ندارید. اگر منطق داشتید که صحبت‏‎ ‎‏می کردید؛ مباحثه می کردید. لکن منطق ندارید، منطق شما ترور است! منطق اسلام ترور‏‎ ‎‏را باطل می داند. اسلام منطق دارد؛ لکن با ترور شخصیتهای بزرگ ما، شخصهای بزرگ‏‎ ‎‏ما، اسلام ما تأیید می شود. صحیفه امام جلد ۷ ص ۱۸۳.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بن‌سبطی، سخنگوی سابق رژیم صهیونیستی: دیگر بالاتر از سیاهی رنگی نیست؛ اسرائیل اگر این ترورها را انجام ندهد ماهیت خودش را از دست می‌دهد!
ترور تنها سلاح یهود در طول تاریخ برای حذف رهبران جبهه حق بوده است. فراموش نکنیم پیامبر ما را هم ترور کردند....
ترور شهید اسماعیل در ایران یعنی نزدیک شدن اسرائیل به ... 🔥