eitaa logo
فــآدیـٰا ؛
341 دنبال‌کننده
697 عکس
693 ویدیو
3 فایل
« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.» +هرکس بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی خواهد بود✨ "فـادیــا؟نـجـات دهـنـده مـنـجـی:)" شروعمون{۱۴۰۴/۶/۵} کُپــی؟لا حـبـیـب .` کانالمون در روبیکا؟ @fadia_08
مشاهده در ایتا
دانلود
Najm Al SaghebNajm_Al_Sagheb_-_Yar_Oomade.mp3
زمان: حجم: 3.6M
پیشاپیش ولادت پیامبر اکرم(ص) رو به همه عزیزان تبریک میگم🥲🤍
قطعا که گله و شکایت کلا خوب نیست فلذا بعضی وقتا یه شرایطی پیش میاد که متوجه میشی آدمایی که همیشه ارزش قائلی براشون ، تورو به عنوان اولویت دهمشونم حساب نمیکنن نمیدونم این خوبه ، بده ، تجربش کردین یا نه ولی خدا مارو ببخشه اگه روزی به کسی چنین حسی داده باشیم ناخوداگاه این شعر از بچگیم یادم اومد که میگه : ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم
بودن یا نبودن ؟ مسئله این است آیا شریف تر آن است که ضربات و لطمات روزگار نامساعد را متحمل شویم یا آنکه سلاح نبرد به دست گرفته و با انبوه مشکلات به جنگ برخیزیم ؟ مردن-خفتن-خفتن و شاید خواب دیدن ‌. آن زمان که این کالبد خاکی را بشکافیم ، درون آن رویاهای مرگ باری را میبینیم ، ترس از همین رویاهاست که عمر مصیبت بار را انقدر طولانی میکند‌ ، آری! مشکل همین جاست؛ زیرا اندیشه اینکه در این خواب مرگ ، پس از رهایی از این پیکر فانی، چه رویاهایی پدید می‌آید ما را به درنگ وامی‌دارد.. وگرنه کیست که خفت و ذلت زمانه ، ظلم ظالم ، تکبر متکبر، اهانت فخر فروشان ، رنج های عشق تحقیر شده ، بی شرمی منصب داران و دست ردی که نا اهلان بر سینه شایستگان شکیبا میزنند ، همه را تحمل کند ، درحالی که میتواند خویش را با خنجری برهنه خلاص کند؟ کیست که این بار گران را تاب آورد و زیر بار این زندگی زجرآور، ناله کند و خون دل خورد؟ اما هراس از آنچه پس از مرگ پیش آید.. از سرزمینی ناشناخته که از مرز آن هیچ مسافری بازنگشته ، اراده آدمی را سست می‌نماید‌ و وا می‌داردمان که مصیبت‌های خویش را تاب آوریم.. و از این رو اوج جرئت و جسارت ما از جریان ایستاده و ما را از عمل بازمی‌دارد.
00:00
من گمان میکنم آدم دائماً ترسی در سر دارد. ترس از دست دادن هر آنچه در اطرافش دارد. خانواده، دوستان، عشق، خانه‌ی پدری اش... و از یک سنی به بعد خسته از تمام این ترس ها، همه را به یکباره رها میکند و تنها دلتنگ میشود "تمام عمر دلتنگ میشود..."
فــآدیـٰا ؛
همیشه‌‌میگفت: قانون‌‌هفت‌‌ساعتو‌‌یادتون‌‌نره! تاگناهی‌مرتکب‌‌شدید‌‌ تاهفت‌ساعت‌ فرصت‌‌توبه‌دارید ! شهیدعباس‌دانشگر🖤🌹
زیبا بود...