8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد آقاتهرانی: گاهی اوقات بعضی از انسانها نقش طلبکار را بازی میکنند و این خیلی بد است و فکر میکنند همه به آنها بدهکار هستند، درصورتیکه خادم مسجد، مسجد را گرم نگاه داشته و مؤذن اذان خوانده و هیئت امنا شرایط مسجد را بهبود بخشیده، آیا نباید از اینها تشکر کرد؟ آیا نباید از مادرمان و پدرمان به خاطر زحماتی که برای ما میکشند تشکر کرد؟ اگر سالم زندگی میکنیم و هر چه در این دنیا داریم از دعای خیر پدر و مادر است. همین انقلاب به خاطر شهدا پیروز شده و با وجود حاج قاسمها ماندگار مانده و امنیتی که امروز وجود دارد، باید قدردان همه اینها بود.
@faghatkhoda1397
استاد تحریری: بايد دقت داشت كه انسان چند نوع درک دارد.
🔹درکهاى فطرى ظاهرى كه به اقتضاى قواى حسى او مرتبط است و درکهاى #فطرى باطنى كه به قواى درونىاش ارتباط پيدا مىكند؛ مانند قوه واهمه، متخیله و عقليه كه درک معانى جزئى و كلى را از جهان به عهده دارند و نيز داراى تمايلات ظاهرى و باطنى است به تمایلاتی كه به قواى حسى مربوط مىشود؛ مانند ميل به خوردن، نوشيدن، پوشيدن، گفتن، شنيدن، لمسكردن و ديدن. تمایلات ظاهری گفته میشود، و آن كششها و تمايلاتى كه پشتوانۀ اينهاست و تمايلات ظاهرى را تحريک مىكند و مىخواهند آنها بدون حدومرز اعمال شود؛ مانند #كمال مطلقطلبى و زيباطلبى، تمايلات باطنى ناميده مىشود.
🔹 اگر اين درکها به طور صحيح چينش شود، انسان به نتيجۀ مطلوب مىرسد. دنيا صحنۀ امتحان و انسان همواره بين درکها و تمايلات حقيقى (فطرى) و ظاهرى در كشاكش است تا كداميک بر ديگرى غلبه كند.
👌خداوند متعال در این رابطه میفرماید:
«إِنَّا جَعَلْنَا مَا عَلَى الْأَرْضِ زِينَةً لَّهَا لِنَبْلُوَهُمْ أَيُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا»؛
ما آنچه را روى زمين است زينت آن قرار داديم تا انسانها را بیازماییم كه كداميک عمل نيكوترى دارند.
🔹انسان همواره و همهجا درگير اين كشاكش است، چه در مكانی مقدس مانند كنار #خانه_خدا و مشاهد ائمه(علیهم السلام)يا در جاهای ديگر مانند بازار و اداره باشد و نيز چه در زمانی مقدس مثل ماه مبارک رمضان و شبهاى قدر يا زمانى كه ظاهراً برایش تقدسی نداشته باشد.
🔹انسان اگر كمال واقعى خودش را مىخواهد بايد اول آن درکهاى واقعى خويش را به كار بندد و سپس خواستههايش را در طريق آنها قرار دهد. در غير اين صورت، كمالات حسى، نزديک و زودرس (کمالات دنیایی) را درک كرده و در تلاش برای رسيدن به آنهاست، زيرا #انسان بههرحال تلاش مىكند و در این رابطه خود را به زحمت میاندازد.
«لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ»؛
همانا انسان را در رنج آفريديم.
🔹مثلاً براى گذران زندگى، در روز كارى انجام مىدهد و بعد استراحت مىكند و به همين صورت، زندگانى را مىگذراند. اگر همتش تنها اينگونه زندگىكردن باشد قهراً از كمالات حقيقى دور خواهد شد.
👌اميرالمؤمنين على(علیه السلام) مىفرمايد:
مَنْ صَغُرَتْ هِمَّتُهُ بَطَلَتْ فَضیلَتُهُ؛
كسى كه همتش كوچک باشد، فضيلتش باطل مىشود
@faghatkhoda1397
#سلام_امام_زمانم💚
و تو آن خوبترين خبري
که خداوند،
عالم را از شوق آن
پُر خواهد کرد ....
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لولیک الفرج
💠 تلاش دشمن برای فتنهانگیزی در دین و معارف توحیدی
🔰 در گرداب فتنه های این دنیا مدام میخواهند این انقلاب را از مسیر نورانی و الهی و معرفتی و کمالاتی و غرض اصلی انقلاب که «آدم» درست شود، فطرت ها شکوفا شود، عبودیت تحقق پیدا کند، معارف در متن زندگی انسان جاری شود، کشفیاتی از این دعاهایی که داریم شود، خزائنی از معارف و حقایق، جدا کنند.
🌀 اگر یکی از فرازهای ابوحمزه و دعای کمیل کشف شود، در متن جامعه و در فضای علمی تبیین شود؛ در آنصورت تمام اختراعات، اکتشافات آن ها و مشرکین، کمرنگ میشود؛
👈 منتها متأسفانه این اشتغالات بی ربط و گاهی کودکانه، خیلی مسخره آور است؛
📌 وقتی حضرت آقا می فرماید «جوان مؤمن انقلابی»، ریشهاش از این است که اول این جوان مؤمن باشد؛ با آن نشاط و با آن قابلیتهای جوانی، انقلاب را از این نگاه بشناسد.
📍 ما باید برویم معیارهای انقلاب را در صحیفۀ نور امام پیدا کنیم؛ اگر بخواهیم بدانیم انقلابی کیست.
✨ مسئولیت خیلی سنگین است. خوشا به حال شهدا که این حقایق را حفظ کردند و با آن پشتیبانی و پشتوانه به «عِندَ رَبُّهُم یُرزَقون» رسیدند. ما هنوز در کارهای خیلی جزئی بچهگانه از مدل غرب گرفتار هستیم.
🔸استاد علیپور
@faghatkhoda1397
آیت الله مصباح یزدی ره: در مقابل دشمنان، نرمش و سازش و لبخند و اين حرفها چيست؟ كسى كه به خون شما تشنه است، شما با او نرمى مىكنيد؟ چراغ سبز به او نشان مىدهيد؟ سفت بايد بايستيد! محكم بگوييد ابدا ما با شما آشتى نمىكنيم. راه آشتى وجود ندارد مگر از خوى سلطهگريتان دست برداريد يا آدم بشويد. و الاّ با شما وحشىها ما هيچ وقت آشتى نمىكنيم. صاف [وصریح] بايد بگوييد مرگ بر آمريكا! اين آيه مىگويد، قرآن ما را اينجورى تربيت مىكند.
@faghatkhoda1397
حضرت آیتالله بهجت قدسسره: اگر جلوی خود را در ارتکاب معاصی نگیریم، حالمان به انکار و تکذیب و استهزا به آیات الهی و یا به جایی میرسد که از رحمت خدا ناامید میشویم.
@faghatkhoda1397
جلسه اول رساله حقوق.mp3
13.17M
📌اخلاق در اسلام
🌿انواع حق در رساله حقوق
☘وظیفه مومن نسبت به حقوق
@faghatkhoda1397
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸افراط ها و تفریط ها ، انسان را به انحراف میکشاند
🔹استاد رفیعی
@faghatkhoda1397
📌ملا احمد نراقی (ره):
🌿و آن از جمله گناهان کبیره، بلکه قبیحترین گناهان و خبیثترین آنها است. صفتی است که آدمی را در دیدهها خوار، و در نظرها بیوقع و بیاعتبار میسازد.
☘و سرمایه خجالت و انفعال، و باعث دل شکستگی و ملال. سبب و اساس ریختن آبرو در نزد خلق، و باعث سیاهرویی دنیا و عقبی است.
📘معراجالسعاده ص ۴۵۵
@faghatkhoda1397