11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹حق الناس شهدا
🔸آیت الله ناصری ره
@faghatkhoda1397
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد آقاتهرانی: باید من بتوانم، اراده کنم، عزمم را جزم کنم و پای کار بایستم و به سمت جلو حرکت کنم. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، قدرت من افزایش پیدا میکند و تبدیل به یک مجاهد واقعی خواهم شد و افراد مجاهد همیشه پیروز هستند.
دوستان برای اینکه بتوانید خودتان را مهار کنید تمرین داشته باشید و بیجا غضب نکنید یا اگر غضب به سراغ شما آمد اجازه ظهور و بروز آن را ندهید و یا اینکه هرموقع شهوت به سراغتان آمد به آن اعتنا نکنید و آن را کنترل کنید.
@faghatkhoda1397
🌥 #اول_هر_سپیده
✋ #سلام_امام_زمانم
مولای_مهـــــربانم
نذر کردم تا بیایی هر چه دارم مال تو
چشم های خسته پر انتظارم مال تو
یک دل دیوانه دارم با هزاران آرزو
آرزویم هیچ ، قلب بی قرارم مال تو
『اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفࢪَج🌱』
تعجیل درفرج صلوات
❄️ أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج ❄️
#امام_زمان
آیت الله مصباح یزدی ره: هنگامی که مکاتب گوناگون اخلاقی راه های متنوعی برای زندگی مطلوب ارائه می دهند، فلسفه اخلاق است که می تواند با کنکاش در مبانی اخلاق، ملاک گزینش مکتب معقول را بیابد. این کتاب، در پی دفاع عقلانی از مکتب ارزشی و اخلاقی اسلام، با توجه به دیدگاه های بدیل و ابهام های موجود است. این کتاب با محور قرار دادن مسئله واقع گرایی در اخلاق، مکاتب گوناگون اخلاقی را بررسی کرده، با اثبات واقع گرایی در اخلاق، به ارائه معیار ارزش اخلاقی می پردازد، و با استفاده از آن راه ارزیابی صفات اکتسابی و کارهای اختیاری را بررسی می کند. روش بحث برای اثبات مبانی، عقلی است، اما از آیات قرآن کریم و روایات معصومین علیهم السلام نیز در معرفی مکتب اخلاقی اسلام استفاده شده است.
@faghatkhoda1397
حضرت آیت الله بهجت قدس سره: قدرت و استعداد بشر بهحدی است که هم میتواند به اعلیعلیین برسد و هم به اسفل سافلین❗️
@faghatkhoda1397
زندگی واقعی چیست؟.mp3
678.1K
🔹 "زندگی واقعی چیست؟"
🔸استاد وزیری فرد
@faghatkhoda1397
1062-13990114-5.mp3
3.12M
🔸 جایگاه استغفار در تزکیه نفس
🔹استاد علیپور
@faghatkhoda1397
آیت الله حائری شیرازی ره: یکی از مسائلی که عموماً میآیند و از من سؤال میکنند، «#افسردگی » است.
میگوید در خانه، افسرده هستم. به او میگویم به خاطر این است که تو میخواهی خانمت را عوض کنی، خانمت هم میخواهد تو را عوض کند. نه تو میتوانی او را عوض کنی، نه او میتواند تو را عوض کند!
وقتی احساس میکنی نتوانستی، #احساس_شکست میکنی؛ احساس شکست که کردی، احساس افسردگی میکنی.
چرا اصلاً چنین ارادهای میکنی؟ به تو چه که او را عوض کنی؟! شما باید وظیفه خودت را انجام بدهی. شما خودت را خوب کن، او خودش خوب میشود؛ او را خوبش نکن.
این [عاملی] که انسان را وادار میکند به دیگران هی گیر بدهد، گیر بدهد را ریشهیابی کنید. همین گیردادنهای زیادی موجب این میشود که بچهات حتی از نماز متنفر بشود. چرا این کار را میکنی؟
@faghatkhoda1397