#خبر_کانون
🔰مراسم شب شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در مسجد امیرالمومنین علی(علیه السلام) برگزار شد
مراسم شب شهادت صدیقه طاهره حضرت زهرا(سلام الله علیها) با حضور محبان آن حضرت با سخنرانی حجت الاسلام رنجبر با موضوع ادب حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در مسجد امیرالمومنین علی علیه السلام برگزار شد.
وی در ابتدا به اینکه ادب چیست و دارای چه ویژگی های است به حدیثی از امام جواد علیه السلام اشاره کرد و گفت: به قول امام جواد علیه السلام ادب یعنی اینکه خصلت های نیکو در انسان ظهور و بروز کند و از خصلت های بد دور باشد و دوری گزیند.
حجت الاسلام رنجبر به حقیقت ادب اشاره کرد و اظهار داشت: حقیقت ادب؛ یعنی اینکه خصلت های خیر در انسان جمع بشود و خصلت های بد در وجود انسان ناپدید بشود.
به سبب ادب هست که یک انسان می توانند به مکرمت های انسانی و خصلت های نیکوی اخلاقی دست پیدا کند و با همین ادب هست که انسان به بهشت وصل شود
وی در ادامه حدیث به ادب در نظر مردم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر کسی حرف های رکیک و زشت نزند دارای ادب هست
حجت الاسلام حسین رنجبر به اندازه ادب در حدیثی از امام جواد علیه السلام اشاره کرد و بیان داشت: ادبی که فقط حرف های رکیک و ناپسند نزد نمیتواند حد و اندازه کمال ادب باشد و کمال ادب آن است که انسان مودب به ادب شریعت باشد.
#شب_شهادت_حضرت_فاطمه(سلام الله علیها)
#فاطمیه
#بچه_های_مسجد
#مسجد_امیرالمومنین_علی(علیه السلام)
#آبپخش
@Fahma_KanoonTaha
1400-09-27(gharaati).mp3
12.53M
📚 سیره و زندگانی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
👤 #حجت_الاسلام_قرائتی
🗓 شنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💢آقای لاریجانی بالاخره پاسخ شورای نگهبان به پرسش ایشان از دلایل رد صلاحیت اش رو منتشر کرد. 📝بخونید
باسمه تعالی
محرمانه
جناب آقای دکتر علی لاریجانی
سلام عليكم
بازگشت به درخواست جناب عالی از شورای نگهبان مبنی بر اعلام مکتوب ادله عدم احراز صلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری، فارغ از وجود یا عدم وجود موضوع ردصلاحیت و آثار آن در قوانین انتخابات ریاست جمهوری، به اطلاع می رساند؟
تصمیم گیری در خصوص احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری مطابق بند ۹ اصل ۱۱۰ و اصل ۱۱۰ قانون اساسی بر مبنای گزارش های رسمی دستگاه های قانونی و شناخت و اطلاعات اعضا از سوابق و ویژگی های داوطلبان، پس از بحث و مذاکره با رأی مخفی صورت می گیرد. بدیهی است مستند رأی اعضا ممکن است یکسان نبوده و مانند تصمیم گیری در موارد مشابه در سایر نهادها، هر یک از اعضا به یک یا چند گزارش با اطلاعات خود توجه کرده باشند.
در عین حال اهم مطالب مطرح شده در جلسه شورای نگهبان صرف نظر از میزان تاثیر یا عدم تاثیر هر یک از آنها در رأی اعضای شورا به شرح زیر اعلام می گردد
۱- مواضع سیاسی و اظهارات در موضوعات و مقاطع مختلف از جمله فتنه سال ۱۳۸۸
۲- حمایت از افراد ردصلاحیت شده و دفاع از عملکرد آنها و به کار گیری برخی از آنان در مناصب تحت امر خود
۳- مداخله یکی از فرزندان در قراردادهای خدماتی و ساختمانی مجلس شورای اسلامی در زمان ریاست شما بر مجلس شورای اسلامی
۴- اقامت و ادامه تحصیل برخی از منسوبین درجه یک در کشور معاند انگلیس بر خلاف مصوبه لازم الاجرای شورای عالی امنیت ملی
۵- سفرهای متعدد اعضای خانواده به خارج از کشور از جمله اروپا و آمریکا و اقامت فرزند دیگر شما در آمریکا
۶- عدم رعایت اصل ساده زیستی مسئولان، مورد تاکید حضرت امام (قدس سره) و مقام معظم رهبری مدظله العالی (بر اساس ملاحظه فهرستی از اموال غیر منقول مربوط به همسر و فرزندان، اعلام شده از سوی مراجع قانونی کشور)
۷- تلقی سهیم بودن در بخش هایی از نابسامانی و وضع نامطلوب موجود در دولت مستقر
احمد جنتی
دبیر شورای نگهبان
شخصا مفتوح فرمائید
@Fahma_KanoonTaha